Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vagabonds είπε

Δλδ μου λες να μην δω καθολου android? ουτε τις ναυαρχίδες? τυπου P20 P30 , Honor κτλπ?

Εννοείται ότι αν θες καλή εμπειρία χρήσης κοιτάζεις ναυαρχίδες.

Όπως παντού, έτσι και στα κινητά Android ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις" . Σχόλια του τυπου τα Android κινητά είναι μουφα, δεν έχουν καλή εμπειρία χρήσης κλπ είναι το λιγότερο αστεία. Είπαμε, οτι πληρώνεις παίρνεις. Όποιος πιστεύει ότι δίνοντας 150 και 200€ θα έχει εμπειρία χρήσης ναυαρχίδας, είναι γελασμένος κατά την ταπεινή μου γνώμη. Δεν γίνεται από iPhone να πας σε Android των 150€ και να θες την ίδια εμπειρία χρήσης, πάρε ναυαρχίδα και θα την έχεις. 

Το honor view 20 είναι ότι καλύτερο θεωρώ μπορείς να πάρεις σε ναυαρχίδα κοντά στα 300€, αλλα δεν ξέρω αν σε βολεύει το μέγεθος. Αν μπορείς να ανέβεις σε budget οι επιλογές αυξάνουν.

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagabonds είπε

Δλδ μου λες να μην δω καθολου android? ουτε τις ναυαρχίδες? τυπου P20 P30 , Honor κτλπ?

Η πραγματικότητα ειναι οτι την αισθηση του iOS δεν θα την εχεις με κανενα Android. 

Προς θεου. Δεν λεω οτι τα Android κινητα ειναι χειροτερα ή καλυτερα. Εχω και τα δυο. iPhone 7 και Xiaomi Mi Note 2. Εχω δοκιμασει και διαφορα κορυφαια Samsung φιλων μεταξυ αλλων. Εχει και η γυναικα μου το Mi A1 με καθαρο Android.

Ολα ειναι καλα. Δεν με νοιαζει η επεξεργαστικη ισχυς τους. Δεν παιζω παιχνιδια. Αλλα η καθημερινη εμπειρια χρησης ειναι μακραν καλυτερη σαν αισθηση με το iOS. Απλα ανταποκρινεται σαφεστατα πιο αμεσα και φυσικα στο χερι σου και σε οτι κανεις. Αυτο ΔΕΝ θα το εχεις με το Android σε οσο ακριβο κινητο κι αν παρεις.

Απο την αλλη βεβαια θα εχεις πολλα αλλα καλα με το Android. Καταρχας ΜΠΑΤΑΡΙΑ! Δευτερη καρτα. Δεν θα εχεις τους περιορισμους του iOS. Τεραστια ποικιλια επιλογων και σε μικροτερη τιμη. Καλυτερες οθονες ισως.

Εννοειται οτι για να περασεις απο iOS σε Android θα πρεπει συνειδητα να εχεις αποφασισει να υποστεις την αλλαγη συνηθειων και να δωσεις τον χρονο στον εαυτο σου να προσαρμοστεις. Προσωπικα πιστευω βεβαια οτι παντα θα σου λειπει το iOS. Αλλα ισχυει ομως οτι για την αλλαγη πας παντα σε πιο top επιλογες. Στην Xiaomi πχ πας στην σειρα Mi και οχι στην Redmi.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vagabonds είπε

Θα δω διαφορά με αυτό σε σχεση με το rn7? ή να βάλω το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά να πάρω κάτι που να μην μου σπάσει τα νεύρα? 

Καμία σχέση.

Δες το από κοντά πρώτα.

Δούλεψε το λίγο.

Επίσης αυτά που λέει και ο Payne83 

Για μένα δες κανένα με stock android.

Ποιο ακριβά βέβαια αλλά αξίζουν.

Αυτή την στιγμή πρώτη σε αναβαθμίσεις έρχεται η Nokia(μετά την Google εννοείται).

Διάβασε για το Android one με τα αρνητικά και τα θετικά του εδώ 

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Καμία σχέση.

Δες το από κοντά πρώτα.

Δούλεψε το λίγο.

Επίσης αυτά που λέει και ο Payne83 

Για μένα δες κανένα με stock android.

Ποιο ακριβά βέβαια αλλά αξίζουν.

Αυτή την στιγμή πρώτη σε αναβαθμίσεις έρχεται η Nokia(μετά την Google εννοείται).

Διάβασε για το Android one με τα αρνητικά και τα θετικά του εδώ 

Το πιο ‘ακριβά’ πλέον φιλε μου το ξεπέρασα και το κατάλαβα. Αν θες ένα αξιοπρεπές κινητό σκας τουλάχιστον 5 κατοστάρικα.

Το θέμα είναι αξίζει κάποιος από iOS να πάει σε μια ναυαρχίδα Android ή όχι;

Το Nokia 8.1 είναι π.χ καλό σε σχέση με αυτό που έχω τώρα σε εμπειρία software και οθόνης;;;

επισης έχω ακουσει θετικά για το pixel 3 της google αλλά δεν πολύ κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, vagabonds είπε

Το πιο ‘ακριβά’ πλέον φιλε μου το ξεπέρασα και το κατάλαβα. Αν θες ένα αξιοπρεπές κινητό σκας τουλάχιστον 5 κατοστάρικα.

Το θέμα είναι αξίζει κάποιος από iOS να πάει σε μια ναυαρχίδα Android ή όχι;

Το Nokia 8.1 είναι π.χ καλό σε σχέση με αυτό που έχω τώρα σε εμπειρία software και οθόνης;;;

επισης έχω ακουσει θετικά για το pixel 3 της google αλλά δεν πολύ κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα 

Τα Pixel δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας όπως και τα Nokia.

Τα στέλνουν έξω.

Άσε που το 3 έχει 600+.....

Για μένα το nokia 8.1 είναι ακριβό αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο από τα κανονικά android.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

δοκιμασε το samsung S10 .πολυ πιο ακριβο βεβαια η αληθεια ειναι αλλά είναι σοκαριστικό, απο οθονη? απο φωτογραφια? απο ταχύτητα? απο το ποσο γρηγορα ξεκλειδωνει με αναγνωριση προσωπου? τα σπαει.

Δημοσ.

Στα 200 περιπου το honor 10 κ honor play μια χαρα ειναι... Κατοχος του honor 8pro κ στη γυν μου πηρα το honor 10 περσυ το οποιο ειναι λιγο ποιο γρηγορο κ με καλυτερη καμερα... Lag κ καθυστερησεις δεν εχω δει κ ειδικα στο honor 10.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Djzan είπε

δοκιμασε το samsung S10 .πολυ πιο ακριβο βεβαια η αληθεια ειναι αλλά είναι σοκαριστικό, απο οθονη? απο φωτογραφια? απο ταχύτητα? απο το ποσο γρηγορα ξεκλειδωνει με αναγνωριση προσωπου? τα σπαει.

Είχες ποτε iPhone στην κατοχή σου; Δλδ θέλω να πω έχεις δοκιμάσει και τα δυο αυτά λειτουργικά για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη . Γιατί και μένα να με ρώταγες πριν 5 χρόνια που είχα το LGG2 θα σου έλεγα οτι το κινητό φυσάει τι iPhone και πράσινα άλογα. Μέχρι που απέκτησα το 6s και την ειδα αλλιώς.

το ερώτημα είναι με το s10 θα είμαι ικανοποιημένος σε θέμα εμπειρίας οθόνης , πλοήγηση κτλπ; Μην πάω τώρα και σκάσω ενώ σωρό λεφτά και μετά να βρίζω τον εαυτό μου που δεν πήρα πάλι iPhone. Με όλα τα προβλήματα που έχουν αυτά τα τηλέφωνα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vagabonds είπε

Είχες ποτε iPhone στην κατοχή σου; Δλδ θέλω να πω έχεις δοκιμάσει και τα δυο αυτά λειτουργικά για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη . Γιατί και μένα να με ρώταγες πριν 5 χρόνια που είχα το LGG2 θα σου έλεγα οτι το κινητό φυσάει τι iPhone και πράσινα άλογα. Μέχρι που απέκτησα το 6s και την ειδα αλλιώς.

το ερώτημα είναι με το s10 θα είμαι ικανοποιημένος σε θέμα εμπειρίας οθόνης , πλοήγηση κτλπ; Μην πάω τώρα και σκάσω ενώ σωρό λεφτά και μετά να βρίζω τον εαυτό μου που δεν πήρα πάλι iPhone. Με όλα τα προβλήματα που έχουν αυτά τα τηλέφωνα.

Γτ δεν κοιτάς κάποιο one plus . Θα σου θυμίζει iphone και σε σχέση με το 6s ( btw το είχα κ αυτό κ το se και δεν είδα  αυτή την τρομερη εμπειρία χρήσης αλλά οκ περί όρεξεως )   θα είναι πολύ πιο γρήγορο απλά ξεφεύγει λίγο στην τιμή ..

Δημοσ.

Φιλικά τελείως άσε το Android και πάρε ένα iPhone να βρείς την υγειά σου. Εϊναι σαν να ψάχνεις iPhone για  δίκαρτο, ή για να μπορείς να του αλλάζεις Launchers. Ψάχνεις συγκεκριμένο πράγμα, και δεν θα το βρείς στο Android, γιατι να ταλαιπωρείσαι; 

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papp0us είπε

Φιλικά τελείως άσε το Android και πάρε ένα iPhone να βρείς την υγειά σου. Εϊναι σαν να ψάχνεις iPhone για  δίκαρτο, ή για να μπορείς να του αλλάζεις Launchers. Ψάχνεις συγκεκριμένο πράγμα, και δεν θα το βρείς στο Android, γιατι να ταλαιπωρείσαι; 

Γιατί πρώτον σπάζομαι που είμαι με έναν φορτιστή ανά χείρας όλη μέρα με το άγχος να μην μου βγάλει την ημέρα, κάνω συχνά αυθημερόν ταξίδια στην επαρχία και το έχω πολύ άγχος κάθε φορά,  δεύτερον έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτό το ρημάδι που λέγεται itunes κάθε φορά που θέλω να μεταφέρω πχ τραγούδια (καλά για ταινίες δεν το συζητάω καθόλου , εκεί πρέπει να έχεις πτυχίο στην πληροφορική ). Και λέω δεν μπορεί , τόσος κόσμος παίρνει καλές ναυαρχίδες android κάτι θα ξέρουν. Αν ήταν χάλια όλοι θα αγόραζαν iphones.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagabonds είπε

Γιατί πρώτον σπάζομαι που είμαι με έναν φορτιστή ανά χείρας όλη μέρα με το άγχος να μην μου βγάλει την ημέρα, κάνω συχνά αυθημερόν ταξίδια στην επαρχία και το έχω πολύ άγχος κάθε φορά,  δεύτερον έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτό το ρημάδι που λέγεται itunes κάθε φορά που θέλω να μεταφέρω πχ τραγούδια (καλά για ταινίες δεν το συζητάω καθόλου , εκεί πρέπει να έχεις πτυχίο στην πληροφορική ). Και λέω δεν μπορεί , τόσος κόσμος παίρνει καλές ναυαρχίδες android κάτι θα ξέρουν. Αν ήταν χάλια όλοι θα αγόραζαν iphones.

Τα Android κινητά ειναι εξαιρετικά, και δεν χρειάζεται καν να πας σε ναυαρχίδα. Με ένα καλό Mid Range μπορείς να πάρεις ΠΟΛΛΑ με πολύ λίγα λεφτά, αλλα ΔΕΝ έχουν αυτό που ψάχνεις. Η θα το πάρεις απόφαση, θα κάνεις υποχώρηση και θα κερδίσεις στα υπόλοιπα, ή όχι. Το Smooth scrolling ΔΕΝ το έχει το Android, εκτός ίσως απο το Oneplus 7 Pro με την 90hz οθόνη, αλλα εκει ανεβαίνεις πάρα πολύ σε τιμή.

Δεν έχω ιδέα απο iPhone, αλλα νομίζω οτι με ένα 8 Plus δεν θα έχει θέμα με την μπαταρία, η τουλάχιστον έτσι λένε όσοι έχουν τη συσκευή, και το iTunes είναι αναγκαίο κακό.

26 Σεπτέμβρη θα ανακοινωθεί το Oneplus 7T που θα είναι φτηνότερο απο το Pro και κατα πάσα πιθανότητα θα έχει 90hz οθόνη. Αν φτάνεις τα 550 που θα κοστίζει περίπου, κάνε υπομονή και πάρε αυτό. Αν όχι, και ΔΕΝ μπορείς να συνηθίσεις το αργό animation του Android, τότε πάρε ένα iPhone απο 8 Plus και πάνω

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vagabonds είπε

Πάντως το να έχεις iPhone και πήρες Redmi note 7 νομίζω ήταν κακή επιλογή.

Όχι ότι είναι κακό κινητό ,αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάποιο ιδιόμορφο λειτουργικό που πρέπει να το ξέρεις κάπως.

Βέβαια όλα είναι μία συνήθεια.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα νομίζεις ότι και τα υπόλοιπα θα είναι έτσι.

Γι'αυτό έχεις τώρα τους δισταγμούς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagabonds είπε

Εγω απο iphone7 -> galaxy s8 κ αργοτερα s9 επαθα πλακα και δε προκειται να ξαναγυρισω. Η οθονη ειναι ερωτας κ νομιζω δεν εχει αντιπαλο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τα Android κινητά ειναι εξαιρετικά, και δεν χρειάζεται καν να πας σε ναυαρχίδα. Με ένα καλό Mid Range μπορείς να πάρεις ΠΟΛΛΑ με πολύ λίγα λεφτά, αλλα ΔΕΝ έχουν αυτό που ψάχνεις. Η θα το πάρεις απόφαση, θα κάνεις υποχώρηση και θα κερδίσεις στα υπόλοιπα, ή όχι. Το Smooth scrolling ΔΕΝ το έχει το Android, εκτός ίσως απο το Oneplus 7 Pro με την 90hz οθόνη, αλλα εκει ανεβαίνεις πάρα πολύ σε τιμή.

Δεν έχω ιδέα απο iPhone, αλλα νομίζω οτι με ένα 8 Plus δεν θα έχει θέμα με την μπαταρία, η τουλάχιστον έτσι λένε όσοι έχουν τη συσκευή, και το iTunes είναι αναγκαίο κακό.

26 Σεπτέμβρη θα ανακοινωθεί το Oneplus 7T που θα είναι φτηνότερο απο το Pro και κατα πάσα πιθανότητα θα έχει 90hz οθόνη. Αν φτάνεις τα 550 που θα κοστίζει περίπου, κάνε υπομονή και πάρε αυτό. Αν όχι, και ΔΕΝ μπορείς να συνηθίσεις το αργό animation του Android, τότε πάρε ένα iPhone απο 8 Plus και πάνω

Πλέον μιλάμε για πολύ πάνω από 200 που έδωσα προχτές γιατί κατάλαβα ότι δεν γίνεται η δουλειά με midrange κινητά τουλάχιστον για μένα. Θα το δω το oneplus που λες , μου προτεινε και ο Saruman να δω και τα pure android κινητά τύπου Nokia και βλέπουμε. Και για το honor view νομίζω.

14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εγω απο iphone7 -> galaxy s8 κ αργοτερα s9 επαθα πλακα και δε προκειται να ξαναγυρισω. Η οθονη ειναι ερωτας κ νομιζω δεν εχει αντιπαλο. 

Και δεν είχες θέματα με lag κτλπ που ακούω; Με το smooth που είχες στο iPhone το είχες και στα galaxy ;

19 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πάντως το να έχεις iPhone και πήρες Redmi note 7 νομίζω ήταν κακή επιλογή.

Όχι ότι είναι κακό κινητό ,αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάποιο ιδιόμορφο λειτουργικό που πρέπει να το ξέρεις κάπως.

Βέβαια όλα είναι μία συνήθεια.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα νομίζεις ότι και τα υπόλοιπα θα είναι έτσι.

Γι'αυτό έχεις τώρα τους δισταγμούς.

Άκουγα τόσο καλά λόγια για το συγκεκριμένο και την πάτησα φιλε μου . Ίσως για την κόρη μου να είναι τέλειο . Για μένα δεν κάνει. Αν δεν της είχα πάρει φέτος το mate 10 light θα το κράταγα για αυτήν. Αλλά ακόμα το mate 10 light μου φάνηκε καλύτερο από το rn7. Τουλάχιστον η οθόνη είναι καλύτερη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...