vagabonds Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, adi32 είπε Τι δε σου αρεσε ? δεν μου άρεσε το λογισμικό της xiaomi , ένιωθα οτι κόλλαγε οταν έκανε scroll σε fb και σε σελίδα στο browsing , οθόνη για κλωτσιές (φωτεινότητα στο εξωτερικό χώρο από τα Lidl), πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (δεν μπορούσα με ένα χέρι να το δουλέψω) αν και αυτό νομίζω θα το συνήθιζα. Αυτά τα δυο ηταν τρομερα deal breakers. Και να πεις οτι δεν πηγα να το δω απο κοντα? μια χαρα μου φαινοταν στο μαγαζι. Δεν μπορω να καταλαβω αυτο τον ντόρο για αυτο το κινητο. Και προέρχομαι απο ενα παλιό και ταλαιπωρημενο 6s.
SeNNinhA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Payne83 είπε Γιατί το γύρισες τι έγινε; Γιατι ειναι λογικο εαν πας απο iPhone σε middle range Android να ξενερωσεις τρελα!!! 2 λεπτά πριν, vagabonds είπε δεν μου άρεσε το λογισμικό της xiaomi , ένιωθα οτι κόλλαγε οταν έκανε scroll σε fb και σε σελίδα στο browsing , οθόνη για κλωτσιές (φωτεινότητα στο εξωτερικό χώρο από τα Lidl), πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (δεν μπορούσα με ένα χέρι να το δουλέψω) αν και αυτό νομίζω θα το συνήθιζα. Αυτά τα δυο ηταν τρομερα deal breakers. Και να πεις οτι δεν πηγα να το δω απο κοντα? μια χαρα μου φαινοταν στο μαγαζι. Δεν μπορω να καταλαβω αυτο τον ντόρο για αυτο το κινητο. Και προέρχομαι απο ενα παλιό και ταλαιπωρημενο 6s. Απλα πηγες σε Android. Δεν φταιει η Xiaomi. Και που να δεις και την Samsung! Ακομη και οι top level συσκευες δεν εχουν το smoothness του iOS. Για το μεγεθος ειναι γεγονος οτι εχουν ξεφυγει ολα πια τα κινητα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από SeNNinhA 2
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagabonds είπε δεν μου άρεσε το λογισμικό της xiaomi , ένιωθα οτι κόλλαγε οταν έκανε scroll σε fb και σε σελίδα στο browsing , οθόνη για κλωτσιές (φωτεινότητα στο εξωτερικό χώρο από τα Lidl), πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (δεν μπορούσα με ένα χέρι να το δουλέψω) αν και αυτό νομίζω θα το συνήθιζα. Αυτά τα δυο ηταν τρομερα deal breakers. Και να πεις οτι δεν πηγα να το δω απο κοντα? μια χαρα μου φαινοταν στο μαγαζι. Δεν μπορω να καταλαβω αυτο τον ντόρο για αυτο το κινητο. Και προέρχομαι απο ενα παλιό και ταλαιπωρημενο 6s. Η Miui είναι λίγο ως πολύ περίεργη. Η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Προερχόμενος από 6s λογικό μου ακούγεται,αν και νομίζω ότι δεν κολλάει σαν κινητό. Απλά είναι θέμα συνήθειας.
vagabonds Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Γιατι ειναι λογικο εαν πας απο iPhone σε middle range Android να ξενερωσεις τρελα!!! Απλα πηγες σε Android. Ακομη και οι top level συσκευες δεν εχουν το smoothness του iOS. Για το μεγεθος ειναι γεγονος οτι εχουν ξεφυγει ολα πια τα κινητα Δεν ξέρω αν τα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας ειναι καλύτερα π.χ τπ pocophone, αλλα δεν νομιζω πχ τπ P30 ή το galaxy να έχει τετοια συμπεριφορα . Νομιζω το skin της Huawei ειναι καλυτερο , δεν το εχω δει πολυ καλα αλλα ετσι μου φαινεται.
SeNNinhA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Η Miui είναι λίγο ως πολύ περίεργη. Η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Προερχόμενος από 6s λογικό μου ακούγεται,αν και νομίζω ότι δεν κολλάει σαν κινητό. Απλά είναι θέμα συνήθειας. Το iOS και το OSX εχουν μακραν το καλυτερο smooth scrolling. Καμια σχεση με οτιδηποτε κοντινο τους!
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Γιατι ειναι λογικο εαν πας απο iPhone σε middle range Android να ξενερωσεις τρελα!!! Απλα πηγες σε Android. Δεν φταιει η Xiaomi. Και που να δεις και την Samsung! Ακομη και οι top level συσκευες δεν εχουν το smoothness του iOS. Για το μεγεθος ειναι γεγονος οτι εχουν ξεφυγει ολα πια τα κινητα Συνήθως λέμε όσοι προέρχονται από iPhone καλό είναι να παίρνουν κινητό με stock android γιατί ειναι πιο κοντά σε αυτό που έχουν συνηθίσει.
SeNNinhA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vagabonds είπε Δεν ξέρω αν τα μεγάλα μοντέλα της εταιρίας ειναι καλύτερα π.χ τπ pocophone, αλλα δεν νομιζω πχ τπ P30 ή το galaxy να έχει τετοια συμπεριφορα . Νομιζω το skin της Huawei ειναι καλυτερο , δεν το εχω δει πολυ καλα αλλα ετσι μου φαινεται. Σε scrool που λεει ο φιλος κανενα Android δεν ειναι καν κοντα στο iOS
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Το iOS και το OSX εχουν μακραν το καλυτερο smooth scrolling. Καμια σχεση με οτιδηποτε κοντινο τους! Δεν είπα κάτι. Κάθε άλλο είπα ότι είναι λογικό αφού είχε 6s. Δεν έχω iPhone αλλά καταλαβαίνω τον τρόπο της μετάβασης (από iPhone σε Android & το αντίστροφο).
vagabonds Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Η Miui είναι λίγο ως πολύ περίεργη. Η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Προερχόμενος από 6s λογικό μου ακούγεται,αν και νομίζω ότι δεν κολλάει σαν κινητό. Απλά είναι θέμα συνήθειας. Εβαλα και το nova laucher οπως μου πρότεινε ενας φιλος μου αλλα καμια ουσιαστικη αλλαγη
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagabonds είπε Εβαλα και το nova laucher οπως μου πρότεινε ενας φιλος μου αλλα καμια ουσιαστικη αλλαγη Αυτά που λέει ο SeNNinhA
vagabonds Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Το iOS και το OSX εχουν μακραν το καλυτερο smooth scrolling. Καμια σχεση με οτιδηποτε κοντινο τους! Δλδ μου λες να παρω παλι ios? 46 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν θες στα 300 € υπάρχει το honor 20 view. https://www.bestprice.gr/item/2155499798/honor-view-20-128gb.html Δες το από κοντά και μετά ελα πες μου. Θα δω διαφορά με αυτό σε σχεση με το rn7? ή να βάλω το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά να πάρω κάτι που να μην μου σπάσει τα νεύρα?
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Τα κινητά με Android εκεί υστερούν . Μπορεί να σου κάνουν παπάδες να έχουν φοβερό hardware, σκορ Antutu μεγάλα κλπ αλλά να σέρνονται ή να έχουν πολλά αστεια bugs που δεν τα έχει άλλο πιο αδυναμο στα χαρτιά android
vagabonds Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Τα κινητά με Android εκεί υστερούν . Μπορεί να σου κάνουν παπάδες να έχουν φοβερό hardware, σκορ Antutu μεγάλα κλπ αλλά να σέρνονται ή να έχουν πολλά αστεια bugs που δεν τα έχει άλλο πιο αδυναμο στα χαρτιά android Δλδ μου λες να μην δω καθολου android? ουτε τις ναυαρχίδες? τυπου P20 P30 , Honor κτλπ?
Payne83 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ που έχω δουλέψει για αρκετές ώρες το Mi 8 φίλου μου πήγαινε μια χαρά. Εγώ έχω το P20 Pro και οι διάφορες σε skin με την Xiaomi τουλάχιστον για μένα είναι ελάχιστες. Προτιμότερο βέβαια είναι το καθαρό Android. Εάν σε χάλασε τόσο πολύ το RN7 τότε κοίτα είτε το Honor View 20 όπου σου πρότεινε ο Saruman123 είτε πχ το Nokia 8.1 https://www.skroutz.gr/s/17014389/Nokia-8-1-64GB.html#specs Ποιο ακριβά αλλά πολύ πιο κοντά σε αυτό που θες φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα