Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;         200-250

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;           Ελλάδα

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;         από μεγάλη αλυσίδα  καταστήματος (θέλω να κόψω τιμολόγιο)

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;             καινούργιες

5) Μέγεθος οθόνης;       όχι πολύ μεγάλη , περίπου στις 6 ''

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  οχι

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;     ναι

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;            πάρα πολύ

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)     browsing , gps , mail , youtube, twitter, messenger , viber 

Θα αντικαταστήσω το 6s που έχει σπάσει τα νεύρα η μπαταρία του , δεν την παλεύω άλλο .

Έχω δει το redmi note 7 και το mi a3 , μέχρι εκεί και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Mi A3 δες το από κοντά γιατί ενώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά γενικά η ανάλυση της οθόνης είναι για μένα ένα μεγάλο μείον. Έτυχε να το δω από κοντά και οντως είναι λίγο θέμα. Μοιάζει σαν να είναι θολή σε κάποιες φάσεις. 

Το redmi note 7 για μένα καλύτερη επιλογή. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Payne83 είπε

Το Mi A3 δες το από κοντά γιατί ενώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά γενικά η ανάλυση της οθόνης είναι για μένα ένα μεγάλο μείον. Έτυχε να το δω από κοντά και οντως είναι λίγο θέμα. Μοιάζει σαν να είναι θολή σε κάποιες φάσεις. 

Το redmi note 7 για μένα καλύτερη επιλογή. 

Για το note 7 με βλέπω.

Τπτ σε huawei δεν υπάρχει αξιόλογο?

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι τα 720 αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για αγορα κινητου....Αλλωστε μιλαμε για κινητο 6 ιντσων και οχι για τηλεοραση 50 ιντσων.Προσωπικα θεωρω καλυτερο το mi a3 λογω android one χωρις το υπερβολικο και δυσχρηστο miui.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ καλυτερο το Α3 , τα είχα κ τα δυο κ μπορώ να κρίνω . Κ επίσης στο θέμα αυτόνομιας είναι αστεία καλύτερο το Α3 ,+ έχει amoled 

Δημοσ.

Σχετικά με το Mi A3 παίρνει gcam;  Αν ναι, καλυτερεύει το αποτέλεσμα της stock εφαρμογής;

Αν κάποιος ξέρει, κάνει pixel binning βγάζοντας μικρότερης ανάλυσης φωτογραφίες ή δίνει 48MP;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, udroxoos είπε

Σχετικά με το Mi A3 παίρνει gcam;  Αν ναι, καλυτερεύει το αποτέλεσμα της stock εφαρμογής;

Αν κάποιος ξέρει, κάνει pixel binning βγάζοντας μικρότερης ανάλυσης φωτογραφίες ή δίνει 48MP;

https://www.google.gr/amp/s/el.xiaomitoday.it/xiaomi-mi-a3-gia-disponibile-la-google-camera-link-download.html/amp

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα είναι καλύτερο το Mi A3 από το RN7 αλλά εγώ όταν είδα την ανάλυσή από κοντά μπορώ να πω απογοητευτικό ήταν. Τα χει όλα το ρημάδι και μου έκαναν εκεί κρατεί (για αυτονομία και απόδοση κτλ ) αντί να βάλουν μια 1080. Κι όμως την 50 άρα τηλεόραση δεν την κρατάς στο χέρι. Το κινητό το έχεις δε απόσταση αναπνοής... Εγώ θα πρότεινα να το δει. Εάν δεν έχει θέμα βουρ στο Α3

Δημοσ.

Κάθε μήνα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Ποτέ δε θα κάνεις την τέλεια επιλογή, γιατί όσο περιμένεις όλο και κάποιο καλύτερο κινητό ανακοινώνεται .

Και εγώ με το ίδιο σκεπτικό έψαχνα για εβδομάδες ολόκληρες και πέρα από το ότι άλλαζα κινητό κάθε μέρα, το budget άρχιζε να ξεφεύγει (έλα 50€ παραπάνω για οθόνη, άλλα 50 για καλύτερη κάμερα κ.λπ.) μέχρι που από τα RN7 και το Mi A3 και το A50, κατέληξα να βλέπω τα M9 και M9t pro. Με τους ρυθμούς που αλλάζουν οι τεχνολογίες, σε μία διετία έχεις πάρει άλλο κινητό, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να κάνεις μία "επένδυση" σε κάτι που θα το πετάξεις σε 2 χρόνια.

Αυτή την στιγμή οι πιο "value for money" επιλογές είναι το RN7 και το Mi A3 (κατεβαίνει ταχύτατα η τιμή του). Δες τα από κοντά σε κάποιο μαγαζί και πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο!

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ , σας άκουσα όλους με προσοχή . Πήγα σήμερα και τα είδα και τα δύο από κοντά και τελικά πήρα το note 7.

Ήμουν σχεδόν αποφασισμενος να πάρω το A3 αλλά μόλις είδα την οθόνη του ξενέρωσα άγρια.

Μετα από την οθονούλα του 6s, εχω τώρα την οθονάρα του note 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος , το κινητό είναι πολύ όμορφο ( το πήρα σε μπλε χρώμα) και ταχύτατο.

Ευχαριστώ όλους και πάλι .

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, afragorn είπε

Καλορίζικο!

Και εγώ έχω το ίδιο από το Σάββατο και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Φίλε σήμερα το γύρισα πίσω απο εκεί που το πήρα.

Πρώτον δεν νομίζω να ξαναπάρω xiaomi και δεύτερον δεν θα πάρω ξανά κινητό με 200 ευρω, εμπειρία tragic.

Επόμενο κινητό θα είναι ναυαρχίδα έστω και περσινή, τέλος. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagabonds είπε

Φίλε σήμερα το γύρισα πίσω απο εκεί που το πήρα.

Πρώτον δεν νομίζω να ξαναπάρω xiaomi και δεύτερον δεν θα πάρω ξανά κινητό με 200 ευρω, εμπειρία tragic.

Επόμενο κινητό θα είναι ναυαρχίδα έστω και περσινή, τέλος. 

Αν θες στα 300 € υπάρχει το honor 20 view.

https://www.bestprice.gr/item/2155499798/honor-view-20-128gb.html

Δες το από κοντά και μετά ελα πες μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...