aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Που ήταν οι τρυποφοβικοι στην απόβαση της Νορμανδίας; Χαχαχα...
loypis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ε..γιατι δεν βαζουν τριχες γυρω απο τις τρυπες για να τις γουσταρουμε?..😀 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από loypis
DimitrisVita Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Παντως ο Παρασκευας δεν εχει προβλημα, μετα το ηφαιστειο στα Μεθανα... Πί Πί Πί Πί Πί Πί!!!
markoliaz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω εχω αντροιντοφοβια, στην θεα και μονο αντροιντ συσκευης με πιανει αηδια...😝 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά ακόμα δεν καταλάβατε ότι το ινσόμνια σας τρολάρει. Περίμενα να βάλει κάτω "πηγή: Το Κουλούρι"
azuli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 hours ago, xrist0s4 said: 11 απ' τα 22 τελευταία θέματα αφορούν την απλ . καλως ηλθες στο ινσομνια!
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τη θελω τωρα τη ταραντουλα Δεν ειναι ταραντουλα, ειναι αραχνη που ανηκει στην οικογενεια των salticidae, κοινως γνωστες ως jumping spiders. Αυτη που βλεπεις ειναι μερικα χιλιοστα σε μεγεθος. Αγαπημενο ειδος
spectaculator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε τι μαθαίνει κανείς κάθε μέρα! Τρυποφοβία! Άλλο πάλι κι αυτό. Και να είναι έτσι, πόσες φορές θα κοιτάξεις τη πλάτη του τηλεφώνου σου. Εγώ τώρα που το αναφέρανε το κοίταξα μια.
Grasterix1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι σίγουρα ..... αν είναι huawei κάτι σε pro φυσικά δεν έχουν τρύποφοβία αν είναι σε apple pro που δεν το έχουν ακόμα πιάσει στα χέρια τους έχουν τρυποαπαυτο και μάλιστα τρύπο φοβία από την αγγλική λέξη “trypophobia” dilandi trabateme Kai as Kleo
Chocobo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ισως οτι πιο αστειο εχω διαβασει στο newsfeed αυτα τα 6-7 χρονια που διαβαζω ινσομνια. Εδεσε τοσο μαγικα αυτη η ειδηση με τα αλλα θεματα περι apple αυτων τον ημερων. Ενα masterpiece του Γιωργου Ιωσηφιδη ευχαριστουμε. 3 1
dancer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ισως οτι πιο αστειο εχω διαβασει στο newsfeed αυτα τα 6-7 χρονια που διαβαζω ινσομνια. Εδεσε τοσο μαγικα αυτη η ειδηση με τα αλλα θεματα περι apple αυτων τον ημερων. Ενα masterpiece του Γιωργου Ιωσηφιδη ευχαριστουμε. η ποιοτητα εχει χτυπησει ταρταρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα