athasbill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τί άλλο θα σκαρφιστούν για να λανσάρουν ένα νέο προϊόν;
Kostasft Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Πιστεύω ότι επίτηδες έβαλαν μεγάλες κάμερες για να δώσουν έμφαση και να τονίσουν τις επιδόσεις της συσκευης στον τομέα της φωτογραφίας.Marketing 1 1
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Εγώ ένα ξέρω..καλύτερα τρυποφοβία παρά πεθεροφοβία! 🤣 indeed, τώρα μάλιστα που βγάζεις και 4k βίντεο με την πεθερούλα από 3 τρύπες παράλληλα Να το χαίρεσαι ρε παιδί μου, να πιάσει τόπο 55 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Απο τις μεγαλυτερες μ#&%κιες αρθρα που εχουν ανεβει ποτε εδω μεσα. Ξεκαθαρο clickbait. Ειπαμε γελαει ο κόσμος με την apple αλλα οχι και ετσι. Ο volteros έχει ανεβάσει και άλλα τέτοια πέρι apple να λέμε την αλήθεια. 35 λεπτά πριν, Nikolaos26 είπε "Τρυποπορτοφολια" δεν έχει πιάσει κανέναν μετά τις επίσημες τιμές Ελλάδας? 😂 lol iphone 8 64 gb είναι πιο ακριβό εδώ από ότι το iphone 8 128 gb στη Γερμανία iphone 8 64 gb ISTORM 589 € iphone 8 128 gb APPLE EU 579 € Όποιος αγοράζει επίσημη εισαγωγή από ελλάδα είναι μεγάλο κοροίδο. Έχω υπάρξει και εγώ τέτοιο κορόιδο οφείλω να πω σε macbook 2000+ ειδική παραγγελία που ήρθε γρατζουνισμένο δυο φορές μέσα στο κουτί επειδή το άνοιγαν για να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο.... Το ίδιο έπαθε και γνωστός που πήγε για service το macbook του στο istorm και του ήρθε με την ίδια γρατζουνιά. Τα άλλα μαγαζιά μπορεί να είναι οκ, αλλά ιστορμ ποτέ ξανά! Καλύτερα να δώσει κάποιος τη διαφορά στη ryanair και να μην στηρίξει αυτό που γίνεται εδώ... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac 1 2
dj_takis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδή για να καταλάβω... Αυτοί που έχουν τρυποφοβία, δεν πηδάνε; Ή δεν τολμάνε να κοιτάξουν στα επίμαχα σημεία;😁 3 2
Vagus. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καλαισθησίας. Αναισχυντα. 1
gianniskks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, gassim είπε καλα το οτι δεν την έχεις εσυ δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Είναι ένας ψυχαναγκασμός. Όπως αυτούς που τα θέλουν όλα ευθυγραμισμένα ή δεν πατάνε στις γραμμές του πεζοδρομίου. Απλά πετάμε την λέξη φοβία για να ακουστεί πιο εντυπωσιακό. Εξάλλου όλα τα κινητά είναι γεμάτα τρύπες, ακόμη και στην οθόνη. Οι τρύπες του iphone είναι το πρόβλημα; 1
jp77s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Να υποθέσουμε ότι αυτοί που πάσχουν από "τρυπομανία" έχουν ήδη προπαραγγείλει νέο iPhone?
kuriakos1974 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, UnlockedEvolution είπε Αυτό είναι έργο τέχνης...
spysif Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν (προς Κουπερτίνο μεριά)... Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι....
titan21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Το. INSOMNIA ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ / 1
johndeutz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι για να βγαίνει απτην τσέπη... 1
paris_chav Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Και σε όσους δεν προκαλεί συμπτώματα τρυποφοβίας, προκαλεί συμπτώματα ευρωφοβίας 😄
gassim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, gianniskks είπε Είναι ένας ψυχαναγκασμός. Όπως αυτούς που τα θέλουν όλα ευθυγραμισμένα ή δεν πατάνε στις γραμμές του πεζοδρομίου. Απλά πετάμε την λέξη φοβία για να ακουστεί πιο εντυπωσιακό. Εξάλλου όλα τα κινητά είναι γεμάτα τρύπες, ακόμη και στην οθόνη. Οι τρύπες του iphone είναι το πρόβλημα; οχι δεν έχει καμία σχέση με ψυχαναγκασμό, δημιουργεί περισσότερο το αίσθημα της απέχθειας περίπου σαν αυτό που νιώθει ο περισσότερος κόσμος οταν βλέπει κατσαρίδα. 1
Predatorkill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Παντως ο Παρασκευας δεν εχει προβλημα, μετα το ηφαιστειο στα Μεθανα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα