mariosnik_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Στις 19/1/2024 στις 10:48 ΠΜ, Tsoukos87 είπε Ναι σωστά όπως και τα Άγραφα στην Μπενάκη πολύ καλός γύρος χοιρινός με τζατζίκι (αλλά και κοντοσούβλι) και απο εκεί Εξάρχεια ο Γιώργος και ο Μάνος είναι μια πολύ καλή πρόταση. Έχουν πέσει πολύ τα Άγραφα στην Μπενάκη, πλέον σπάνια θα πάρουμε κάτι από εκεί. Ο Γιώργος και Μάνος σταθερή αξία, τα φτιάχνουν όλα χειροποίητα και έχουν ξεπουλήσει μέχρι το απόγευμα που κλείνουν το μαγαζί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Έχουν πέσει πολύ τα Άγραφα στην Μπενάκη, πλέον σπάνια θα πάρουμε κάτι από εκεί. Ο Γιώργος και Μάνος σταθερή αξία, τα φτιάχνουν όλα χειροποίητα και έχουν ξεπουλήσει μέχρι το απόγευμα που κλείνουν το μαγαζί. Εχω να φαω απο εκει αρκετο καιρο και δεν εχω αποψη, οσο θυμομουν πριν καποια χρονια ηταν πολυ καλος, οπως ο Γιωργος και Μανος οπως και τα Αγραφα της Ιπποκρατους αλλα εχω φυγει χρονια απο Εξαρχεια και δεν εχει πολυ τυχει να παω εκει καπου για κανα πιτογυρο, τωρα λογω δουλειας αραια και που τσιμπαω απο την Πιτα του Παππου στην Αλεξανδρας (μετριο ως καλουτσικο) και στο σπιτι απο Γιαννιωτικο (Γλυκα Νερα), Αβρααμ (Γερακα) και Γυρο της Πλατειας (Αγια Παρασκευη) γιατί μενω Γλυκα Νερα πολυ τιμια και τα τρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Εχω να φαω απο εκει αρκετο καιρο και δεν εχω αποψη, οσο θυμομουν πριν καποια χρονια ηταν πολυ καλος, οπως ο Γιωργος και Μανος οπως και τα Αγραφα της Ιπποκρατους αλλα εχω φυγει χρονια απο Εξαρχεια και δεν εχει πολυ τυχει να παω εκει καπου για κανα πιτογυρο, τωρα λογω δουλειας αραια και που τσιμπαω απο την Πιτα του Παππου στην Αλεξανδρας (μετριο ως καλουτσικο) και στο σπιτι απο Γιαννιωτικο (Γλυκα Νερα), Αβρααμ (Γερακα) και Γυρο της Πλατειας (Αγια Παρασκευη) γιατί μενω Γλυκα Νερα πολυ τιμια και τα τρια. Πριν χρόνια ήταν καλύτερα τα Άγραφα, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πέσει, κυρίως στις πατάτες τους. Δεν αξίζει το ντελιβερι, στα φέρνουν χλιαρά προς κρύα ενώ ακόμα και στο μαγαζί να πας βλέπεις ότι είναι χλιαρα, παγώνουν και σκληραίνει το κρεας. Για το μαγαζί επί της Ιπποκράτους δεν το έχω δοκιμάσει. Ο Αχχιλεας στην Βαλτετσίου είναι μέτριος προς καλός ανάλογα που θα πέσεις, δεν έχουν σταθερότητα. Γιαννιωτικο στην Ομόνοια έχουν σταματήσει τα καλαμάκια, μόνο κοτόπουλο αλλά δεν αξίζει, οι πατάτες τους είναι απαίσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα