DIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Tο Ελληνικο. Στο ελληνικο. Κλασσικο παλιο σουβλακι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 hours ago, kalmik said: Οι ελάχιστες εξαιρέσεις με αποδεκτή ποιότητα (κανένας πραγματικά καλός νομίζω) επιβεβαιώνουν την άποψη ότι ο κλάδος είναι πεδίο δράσης ευκαιριακών τύπων που θέλουν μόνο να τα αρπάξουν. Σε ποιον κλάδο δεν ισχύει αυτό; ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Για εντοπίσουμε ένα καλό σουβλατζίδικο κάνουμε τις εξής 2 ερωτήσεις: 1. Βάζετε μέσα πατάτες? 2. Είναι μεγάλα τα τυλιχτά σας? Αν σε οποιαδήποτε από τις 2 απαντήσεις υπάρχει μέσα το "Ναι", κλείνουμε ευγενικά το τηλέφωνο ή τη σελίδα και πάμε στο επόμενο! 7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 hour ago, Stratosnis said: Συμφωνώ απόλυτα! Αχιλλέα πρέπει να παραγγείλεις μία μέρα πριν, καθώς αν πας από εκεί μπορεί να φας άκυρο. Τόμας πολύ καλό κεμπάπ, συναγωνίζεται βόλβη και λευτέρη πολίτη. θα πρόσθετα και τα κορίτσια στο κουκάκι, για εμένα ένα από τα καλύτερα της Αθήνας. Ναι σε ολα! Αχιλλεα αν παρεις τηλ πριν τις 5 για κρατηση 99% εισαι οκ. Οσο ζουσε ο Αχιλλεας αντι για γυρο ειχε χειροποιητο μπιφτεκι....αφρος...διαπλανητικο. Οι "δεινοσαυροι" μπορει να το θυμουνται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, Maurikycli είπε Όσες φορές και αν του το έχω πει να μην τις ψήνει τόσο δεν τον έχω πείσει. Γιατί άραγε ... ; Αν και υποψιάζομαι τον λόγο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Άστα, ούτε για πελάτη δεν με θέλουν 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Είναι καλός ο Λευτέρης; Έτρωγα από εκεί πριν 20 χρόνια όταν κατέβαινα σε συγγενή. Οι θείοι μου που μένουν εκεί μου λένε ότι έχει χαλάσει πολύ, έχει κάτι καλαμάκια πολύ μικρά και γενικά δεν τρώνε από εκεί. δεν ξέρω εάν της Ν. Σμύρνης είναι το ίδιο με της Ομόνοιας. Εγώ τρώω από της Ομόνοιας που είναι μπουκίτσα αλλά αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Stratosnis είπε δεν ξέρω εάν της Ν. Σμύρνης είναι το ίδιο με της Ομόνοιας. Εγώ τρώω από της Ομόνοιας που είναι μπουκίτσα αλλά αρκετά καλό. Για Ν. Σμυρνη εννοώ, είναι παλιό μαγαζί, της ομόνοιας δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Είναι καλός ο Λευτέρης; Έτρωγα από εκεί πριν 20 χρόνια όταν κατέβαινα σε συγγενή. Οι θείοι μου που μένουν εκεί μου λένε ότι έχει χαλάσει πολύ, έχει κάτι καλαμάκια πολύ μικρά και γενικά δεν τρώνε από εκεί. Ο Λευτερης της Νεας Σμυρνης σε γενικες γραμμες παντα ιδιος ηταν , στεγνο για τα γουστα των περισσοτερων αλλα με καλες πρωτες υλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos555 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Για κλέφτικο/κοκορέτσι/ζυγούρι/φρυγαδέλι φοβερός είναι ο Στέφανος Δεληγιάννη 71 Άγιοι Ανάργυροι.Εννοείται Σάββατο δεν βρίσκεις να κάτσεις μετά τις 21:00 το βράδυ και την Κυριακή και την Δευτέρα είναι κλειστο ενώ δεν κάνει ούτε delivery. Μόνο καθημερινές απόγευμα θα βρεις να κάτσεις συνήθως. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από giwrgos555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swayback Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1. Κώστας 1950 στην Πεντέλης στο Σύνταγμα. 2. Κώστας στην πλατεία Αγίας Ειρήνης κοντά. 3. Λευτέρης ο πολίτης στη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια. Πρόσφατα τα έμαθα, κατόπιν συστάσεων. Πάνε προς το παλιό παραδοσιακό, δηλαδή με καλαμάκι χοιρινό ή μπιφτέκι/κεμπάπ, χωρίς πολλά πολλά μέσα. Μικρά σε μέγεθος αλλά ωραία γεύση που διαφέρει σε σχέση με τα κλασικά που έχουν πλέον τα περισσότερα σουβλατζίδικα. Περί ορέξεως βέβαια. Τιμή: 2,3€ έως 3€ το τυλιχτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Οι σελίδες είναι πολλές, οπότε λογικά θα χει αναφερθεί ξανά αλλά πρόσφατα έφαγα απ τ Αδέλφια στην Ηλιούπολη. Απ τα καλύτερα που χω φάει, ειδικά με μπιφτέκι κοτόπουλο. Σταθερές αξίες επίσης Μπιφτεκοπωλείο στην Καλλιθεα, Γευστικό στη Νέα Σμύρνη, Γυροβολιές στον Κολωνό και Πάπιγκο στο Χολαργο. Έβαλα βορρά, νότο, ανατολή και δύση για να δώσω λύσεις σε όλους 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Κοσμίδης (Ροδόπολις) στο Κερατσίνι χρόνια τώρα, με την ίδια ποιότητα και την ξακουστή γλυκοκαυτερη σάλτσα (κλασικό τυλιχτο, χωρίς πατάτες ... ) 😉 Και Bella vista φυσικά που αναφέρθηκε παραπάνω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Ρε παιδια τιποτα για Αμπελόκηπους έχουμε? Μονο ο Κουτρούλης είναι decent. Μανδρακη κ τέτοια είναι αδιάφορα τερμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, raxanas είπε Ρε παιδια τιποτα για Αμπελόκηπους έχουμε? Μονο ο Κουτρούλης είναι decent. Μανδρακη κ τέτοια είναι αδιάφορα τερμα 1.Διπλα απο την αγια τριαδα στην λεωφορο κηφισιας στην οδο σλημαν 8-10 "ΘΑΝΑΣΗΣ" ειναι καλουτσικος. 2.Βαραταση 1 μικρος πεζοδρομος στην αρχη της οδου γκυζη "ο γιωργος". 3.Τελευταια ανακαλυψη....κεντρο ομονοια πειραιως 4 (ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ) πολυ καλος 2 ΕΥΡΩ. Σε οποιαδηποτε περιπτωση να τονιζετε....οχι πατατες μεσα. ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα