Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το Σουβλάκι της Έλενας στην Κατεχάκη. Βγάζει αυτό τον άρρωστα καλοψημένο και αλατερό γύρο που θυμάμαι να τρώω μικρός. Δυστυχώς τα περισσότερα σουβλατζίδικα πλέον έχουν έναν ανάλατο γύρο, τον οποίον στα καπάκια τον ψήνουν λες και είναι ribeye αργεντινής, medium - well done.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 422
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κεμπάπ Παναγιώτης Περιστέρι (Το καλύτερο κεμπάπ στον κόσμο για εμένα)

Μπέλα Βίστα Κερατσίνι για Ολντ σκουλ καταστάσεις

Καράμπελας Τζιτζιφιές κλασσικό παλιό τυλιχτο 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε

Κεμπάπ Παναγιώτης Περιστέρι (Το καλύτερο κεμπάπ στον κόσμο για εμένα)

Μπέλα Βίστα Κερατσίνι για Ολντ σκουλ καταστάσεις

Καράμπελας Τζιτζιφιές κλασσικό παλιό τυλιχτο 

Που ειναι ο καραμπελας στις τζιτζιφιες?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Vasilius είπε

Νομίζω ότι πρέπει να ξεθαφτεί και να ανανεώσουμε τις απόψεις μας διότι με τα χρόνια που περνάνε άλλα χειροτερεύουν άλλα καλυτερεύουν κτλ. και έχουμε και new entries.

Να καλυτερεύουν; πριν απο 1 χρόνο έτρωγα 1 φορά την εβδομάδα σίγουρα και ίσως και δεύτερη, τώρα τρώω μια φορά το μήνα και αν, έχει μείνει η νοσταλγία του καλού τυλιχτού αλλά κάθε φορά που τρώω λέω τι μλκια είναι αυτή και πόσο μλκς είμαι που αγόρασα! τι κρέας έχει (μιας και δεν καταλαβαίνω το είδος από την γεύση) και γιατί έχει 3.3€ !!!

12€ - 15€ 6-8 μπριζολίτσες στα κάρβουνα και άντε γεια!

Για πίτσες με "σάλτσα" μπουκαλάκι από το super market δεν λέω γιατί είμαι offtopic.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Havik είπε

Να καλυτερεύουν; πριν απο 1 χρόνο έτρωγα 1 φορά την εβδομάδα σίγουρα και ίσως και δεύτερη, τώρα τρώω μια φορά το μήνα και αν, έχει μείνει η νοσταλγία του καλού τυλιχτού αλλά κάθε φορά που τρώω λέω τι μλκια είναι αυτή και πόσο μλκς είμαι που αγόρασα! τι κρέας έχει (μιας και δεν καταλαβαίνω το είδος από την γεύση) και γιατί έχει 3.3€ !!!

12€ - 15€ 6-8 μπριζολίτσες στα κάρβουνα και άντε γεια!

Για πίτσες με "σάλτσα" μπουκαλάκι από το super market δεν λέω γιατί είμαι offtopic.

Βλεπω Χαιδαρι.. Εχεις φαει απο τον ''Πιτα Σεσουλα'' Αιγαλεω? Σιγουρα εχει διαφορα στην ποιοτητα το τυλιχτο με γυρο χοιρινο σε σχεση με τα περισσοτερα σουβλατζιδικα! 

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Βλεπω Χαιδαρι.. Εχεις φαει απο τον Σεσουλα Αιγαλεω? Σιγουρα εχει διαφορα στην ποιοτητα το τυλιχτο με γυρο χοιρινο σε σχεση με τα περισσοτερα σουβλατζιδικα! 

Και ο "1 & Ένα" επίσης (στα Κουνέλια), για γύρο πουλόκοτου.

Δημοσ.

Στο Αιγάλεω δεν έχω φάει σχεδόν σε κανένα,  στο 1 & 1 δεν τρελαίνομαι αν και έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να πάρω οπότε σήμερα δεν ξέρω τι κάνει, θυμάμαι πάντως ήταν πολύ μικρά σε μέγεθός.

Δημοσ.

Εγώ πλέον τρώω σε 3 σουβλατζίδικα. Στον Αχιλλέα στον Νέο Κόσμο, στο Πιάτσα Καλαμάκι στην Ηλιούπολη (μόνο Πατατοπόλεμο Σίκουελ παίρνω απ'αυτό) και στο Grill Spot που έχει ανοίξει εδώ και έναν χρόνο περίπου στη Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Havik είπε

Στο Αιγάλεω δεν έχω φάει σχεδόν σε κανένα,  στο 1 & 1 δεν τρελαίνομαι αν και έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να πάρω οπότε σήμερα δεν ξέρω τι κάνει, θυμάμαι πάντως ήταν πολύ μικρά σε μέγεθός.

Οπότε, για Χαϊδάρι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Εσείς πού τρώτε; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Κάποιο που να ενθουσιάζομαι όταν πηγαίνω να φάω όχι, αν πρέπει τότε Νοστιμιές μόνο πίτα καλαμάκι κοτόπουλο , κάποιο άλλο δεν έχω να προτείνω, γενικά όπως είπα σπάνια πλέον τρώω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μένω κέντρο, αυτά που θα πρότεινα είναι οι γυναίκες στο κουκάκι (γύρος ή σουβλάκι), οι αχιλλέας (γύρος) & τόμας (κεμπάπ) στον νέο κόσμο, και ο κώστας (σουβλάκι χοιρινό & μπιφτέκι) στην πεντέλης. 

Εκτός κέντρου έχω αγαπήσει την λειβαδιά (γύρο) στην γλυφάδα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Havik είπε

Κάποιο που να ενθουσιάζομαι όταν πηγαίνω να φάω όχι, αν πρέπει τότε Νοστιμιές μόνο πίτα καλαμάκι κοτόπουλο , κάποιο άλλο δεν έχω να προτείνω, γενικά όπως είπα σπάνια πλέον τρώω.

Από Νοστιμιές έχω φάει μεγάλο χουνέρι. Δεν θέλω να γράψω άλλες λεπτομέρειες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...