kingjulien11_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας! Αρχικά, αν έχω κάνει το ποστ σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να το μετακινήσει κάποιος υπεύθυνος Το θέμα μου είναι το εξής, εγώ είμαι χρήστης Apple σε όλους τους τομείς. Ο υπολογιστής μου είναι mac και οι φορητές μου συσκευές iPhone και iPad. Επίσης, χρησιμοποιώ για τα αρχεία, τις φωτογραφίες και την μουσική μου τα iCloud και Apple Music. Στις τελευταίες μου διακοπές είχα μείνει σε ένα airbnb που είχε σε όλο το σπίτι συσκευές Google Home και μου άρεσε πολύ το mini. Το χρησιμοποιούσαμε το πρωί για να μας λέει τον καιρό της πόλης και να παίζει μουσική όσο ετοιμαζόμασταν (καλό ήχος τόσο το μικρό όσο και το μεγάλο!). Επίσης μου άρεσε πολύ το design του. Έτσι λοιπόν μπήκα σε σκέψη για να έπαιρνα ένα mini για το σπίτι μου, είδα ότι το έχει και το Public στα 50 ευρώ περίπου. Έχω όμως 2 ερωτήματα, το πρώτο είναι σχετικά με την ασφάλεια. Έχω ακούσει κατά καιρούς ότι η Google συλλέγει δεδομένα των χρηστών, κλπ. Γι' αυτό χρησιμοποιώ το duckduckgo και γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τις υπηρεσίες της (με εξαίρεση το youtube που τι να κάνουμε είναι τοπ στο είδος του ). Γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει αυτό για τις εν λόγω συσκευές; Το δεύτερο είναι πιο πρακτικό και έχει σχέση με το αν θα είναι συμβατό με το οικοσύστημα της Apple που χρησιμοποιώ σε κάθε επίπεδο. Θα μπορώ να παίζω μουσική μέσω Apple Music? Ή για παράδειγμα να προσθέτω πράγματα στο Reminders, κλπ? Είδα ότι υπάρχει Google Home app για το iPhone αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συνδέεται με τα native apps του κινητού. Εάν το έχει κάποιος και χρησιμοποιεί Apple θα με βοηθούσε πάρα πολύ! Ευχαριστώ!!!
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Της apple θα πάρεις όχι ότι είναι καλύτερο αλλά λόγο το ότι έχεις αυτό το οικοσύστημα,εγώ έχω 3 αλεξες ακόμα καλύτερο προς το παρών άλλος δεν έχω πια apple συσκευες
kingjulien11_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε Της apple θα πάρεις όχι ότι είναι καλύτερο αλλά λόγο το ότι έχεις αυτό το οικοσύστημα,εγώ έχω 3 αλεξες ακόμα καλύτερο προς το παρών άλλος δεν έχω πια apple συσκευες Το σκέφτηκα αλλά έχω δύο λόγους που με κάνουν να το αποφεύγω. Ο πρώτος είναι ότι δεν το έχει κανένα μαγαζί πέρα από 2-3 σκρουτζομάγαζα οπότε η Apple σαν εταιρεία δεν το έχει βγάλει στην Ελληνική αγορά ακόμα, κάτι που δεν ξέρω τι μπορεί να συνεπάγεται. Ο δεύτερος είναι επειδή είμαι σε μια φάση που συνεχώς μετακινούμαι και δεν έχω ένα σταθερά δικό μου χώρο-βάση, δεν θα έπαιρνα μια οικειακή συσκευή τέτοιου κόστους. Ντάξει το άλλο 50 ευρώ για παιχνίδι -εφόσον δουλεύει με την περίπτωση μου- τα δίνω, είναι και μικρό. Το άλλο είναι κανονική συσκεύη για ένα νορμάλ σπίτι. 😕
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τότε πάρε την Αλέξα για εμπειρίες χαβαλε κάπου στα 35ε ,είναι προς το παρών καλύτερη από το google,και ναι ολα αυτά μας παρακολουθούν Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από slk200gr
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μια και είσαι στο οικοσύστημα Apple πως και δεν σκέφτεσαι το HomePod ? Ο ήχος είναι εκπληκτικός και η διαδραστικότητα (Siri ) πολύ καλή και τουλάχιστο εφάμιλλη του Google Home. Επίσης εσύ περισ’οτερο απ ‘όλους θα καταλάβεις ότι η απροβλημάτιστη σύνδεση με το υπόλοιπο «περιβάλλον» είναι ένα μεγάλο συν. Υπάρχει κάτι που να σε προβληματίζει σε αυτή την λύση που είναι plug n play ?
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Μια και είσαι στο οικοσύστημα Apple πως και δεν σκέφτεσαι το HomePod ? Ο ήχος είναι εκπληκτικός και η διαδραστικότητα (Siri ) πολύ καλή και τουλάχιστο εφάμιλλη του Google Home. Επίσης εσύ περισ’οτερο απ ‘όλους θα καταλάβεις ότι η απροβλημάτιστη σύνδεση με το υπόλοιπο «περιβάλλον» είναι ένα μεγάλο συν. Υπάρχει κάτι που να σε προβληματίζει σε αυτή την λύση που είναι plug n play ? Κάτι δεν διάβασες πριν αλλά οκ ,να ρωτήσω ποίο έχει πρόβλημα με την συνδεση
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Κάτι δεν διάβασες πριν αλλά οκ ,να ρωτήσω ποίο έχει πρόβλημα με την συνδεση Δεν είπα ότι .εχει πρόβλημα με την σύνδεση..... Ισως κακώς χρησιμοποίησα την λέξη «απροβλημάτιστη» που παραπέμπει ότι ίσως οι άλλες λύσεις έχουν προβλήματα. Εννοώ ότι η λύση του HomePod είναι περισσότερο native ως προς τις άλλες μια και θπάρχει ήδη το υπόλοιπο οικοσύστημα. Το σχόλιο σου για την Alexa δεν το διάβασα γιατί πρέπει να ποστάραμε ταυτόχρονα ... Δεν διαφωνώ.
kingjulien11_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, slk200gr είπε Τότε πάρε την Αλέξα για εμπειρίες χαβαλε κάπου στα 35ε ,είναι προς το παρών καλύτερη από το google,και ναι ολα αυτά μας παρακολουθούν Να φανταστώ όπως και το google δουλεύει με αγγλικά; Επίσης το πουλάνε στα μαγαζια ή μόνο μέσω Amazon? 12 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Δεν είπα ότι .εχει πρόβλημα με την σύνδεση..... Ισως κακώς χρησιμοποίησα την λέξη «απροβλημάτιστη» που παραπέμπει ότι ίσως οι άλλες λύσεις έχουν προβλήματα. Εννοώ ότι η λύση του HomePod είναι περισσότερο native ως προς τις άλλες μια και θπάρχει ήδη το υπόλοιπο οικοσύστημα. Το σχόλιο σου για την Alexa δεν το διάβασα γιατί πρέπει να ποστάραμε ταυτόχρονα ... Δεν διαφωνώ. Έγραψα παραπάνω για το HomePod. Θα το ήθελα αλλά στην παρούσα φάση δεν. Προφανώς, κανένα άλλο δεν θα δουλεύει σαν αυτό αλλά αν το mini συνδέεται έστω στα βασικά (κλήσεις, μουσική, υπενθυμίσεις) με το iPhone για την τιμή και μέγεθος με καλύπτει για τώρα. Σε λίγα χρόνια σίγουρα θα πάω σε HomePod. Να έχω ένα σταθερό χώρο και να έχει εξελιχθεί σαν προϊόν. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από kingjulien11_
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Να φανταστώ όπως και το google δουλεύει με αγγλικά; Επίσης το πουλάνε στα μαγαζια ή μόνο μέσω Amazon? Έγραψα παραπάνω για το HomePod. Θα το ήθελα αλλά στην παρούσα φάση δεν. Προφανώς, κανένα άλλο δεν θα δουλεύει σαν αυτό αλλά αν το mini συνδέεται έστω στα βασικά (κλήσεις, μουσική, υπενθυμίσεις) με το iPhone για την τιμή και μέγεθος με καλύπτει για τώρα. Σε λίγα χρόνια σίγουρα θα πάω σε HomePod. Να έχω ένα σταθερό χώρο και να έχει εξελιχθεί σαν προϊόν. Οκ καταλαβαίνω.
TitanX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Update. Μίλησα με isystem και μπορώ να αγοράσω applecare εντός του πρώτου χρόνου αγοράς, ανεξαρτήτως αν έχω αγοράσει το Mac από αυτούς. Μόνο το serial θέλουν. Από την άλλη δεν πουλάνε το applecare+.
alexakos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, TitanX είπε Update. Μίλησα με isystem και μπορώ να αγοράσω applecare εντός του πρώτου χρόνου αγοράς, ανεξαρτήτως αν έχω αγοράσει το Mac από αυτούς. Μόνο το serial θέλουν. Από την άλλη δεν πουλάνε το applecare+. Καπου μπερδεύτηκες
TitanX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε Καπου μπερδεύτηκες Πες μου πριν πάω και τους τα ακουμπισω
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, TitanX είπε Πες μου πριν πάω και τους τα ακουμπισω Τι σχέση έχει αυτό που απαντάς; Είσαι σε λάθος νήμα μήπως;
TitanX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ωχχ καλά ήμουν ένα βήμα πριν με πάρει ο ύπνος και έγραφα όπου να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα