ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Anuminas είπε Εδώ και λιγες μέρες ο επεξεργαστης ανεβαζει ιδιαιτερα υψηλες θερμιοκρασιες, δηλαδη εκει που με δωματιο φουρνο (32c) πηγαινε μεχρι και 70 με 72c το πολύ, σε απαιτητικά games, τώρα πάει και 86c (!), ενώ ουσιαστικά σε idle χωρις να τρέξω κατι βαρυ μπορει να πάει και 70c(!) Αυτο που νομιζα πως πρέπει να κανω ηταν η αλλαγή της πάστας, και πραγματι εβαλα καινουργια. Για 2-3 μέρες οι θερμοκρασιες ηταν φυσιολογικές, μετά πάλι τα ίδια. Τι λέτε πως φταιει, ο επεξεργαστης; η ψυχτρα θέλει άλλαγμα η δεν κανει καλή επαφή με την cpu; κατι άλλο; Η ψυχτρα ειναι η corsair H115Ι που την χρησιμοποιώ εδώ και περιπου 3 χρονια. Θα κλατ(σ)άρει στο τέλος ο κουρσάρος, μη φοβάσαι! 😂
Anuminas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Tι θα κλατάρει, κλάταρε ήδη, παρηγγειλα νέα ψυχτρα 1
Anuminas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tα λεφτά της τα έβγαλε σιγουρα μετα απο χιλιάδες ωρες λειτουργιας με το καλοκαιρι σε πολύ ζεστο δωμάτιο να κρατά την cpu στους 70-72 σε απαιτητητικά παιχνιδια/εφαρμογές. Αυτή που παρηγγειλα ειναι η Be Quiet Dark Rock Pro 4. Αυριο θα την έχω. Spoiler εχω την ιδια μητρική με αυτην στο βιντεο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas 1
panospc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Deka013 είπε 3 χρόνια που άντεξε καλά είναι νομίζω. Εγώ έχω μια antec 620 και αντέχει ακόμα μετά από 7 χρόνια. Πάντως η Corsair δίνει 5 χρόνια εγγύηση οπότε μπορεί να την στείλει πίσω. 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Anuminas είπε Eλα ρε τοσο πολυ, μπραβο!😀 όντως δίνει 5 έτη. Προσωπικά πριν την Η100i v2 είχα την απλή Η100i και 3 μηνες πριν την ληξη της εγγύησης ξαφνικα επαθα αυτό που λες μετά απο καθάρισμα του συστήματος (είχε χάσει υγρά το σύστημα και οπως τα εβγαλα ολα η φυσαλλιδα που ειχα μεσα μετακινήθηκε) με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί το υγρό. Με τα πολλά και μετά απο ψάξιμο και εγω εβγαλα τα συμπερασματα που σου γράφω (για ζεστες και κρύες σωλήνες) Η εγγύηση καταστήματος με κάλυψε κανονικά ΟΧΙ ΟΜΩΣ η επικοινωνια με την corsair μιας και εκεί έστειλα πρώτα. Ειχαν θέμα επειδή η αποδειξη αγοράς είχε διαφορετικά στοιχεία με τα δικά μου και θα έπρεπε να επικοινωνήσει ο αρχικός αγοραστής και μου έκλεισαν την πόρτα. Κοινώς μου είπαν οτι η εγγύηση ακολουθεί τον αγοραστή με το προιόν του και οχι την μεταπώληση αυτού. Εν τέλει απευθύνθηκα στο κατάστημα αγοράς και μου εκαναν αντικατάστση με την V2 και δινοντας απο την μεριά μου 15€ διαφορά (αν και κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να δωσω φραγκό αλλα είχα μείνει ηδη 1 μήνα χωρίς σύστημα και δεν άντεξα)
Anuminas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατι κουφό πριν λιγο. Μπαινω Star Citizen και εκει που ανεβαζε 86c τώρα έφθασε το πολύ 71c😂 δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει😂 edit, ουτε Mordhau ανεβασε πανω απο 71c Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas
Deka013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Παίζει η αντλία να έχει πρόβλημα αλλά που και που να ξεκολάει;
Anuminas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει να φτιάχτηκε και μόνη της,ξερω γω η κουνήθηκε κανα καλωδιακι γιατι την ανοιξαμε. πάντως για πανω απο εβδομάδα ανεβαζε τις πολυ υψηλες θερμοκρασίες που ανέφερα, και χθες το βραδυ η ψύχτρα έψυχε το ιδιο καλά οπως εψυχε και πριν παρουσιάσει προβλήματα. Θα δω πως θα παει και σημερα, αυριο κτλ Εν τω μεταξύ με το προγραμματάκι της corsair καταφερα να την κάνω να την εντοπισει. Οπως ειπα, για παν ενδεχομενο, παρηγγειλα και νεα ψυχτρα, αεροψυξη αυτη τη φορά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas
Deka013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Τα rpm της αντλίας πρέπει να είναι γύρω στα 2000-2500 στο balanced νομίζω.
Anuminas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Θα το δω, δεν θυμαμαι τι ενδειξη έδειχνε. Εν τω μεταξύ κατέφθασε και η νεα ψύχτρα. 1
Anuminas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eνταξεί καθαρά θέμα ψυχτρας (χάλασε ή δεν αποδίδει οπως απέδιδε) ηταν οι υψηλες θερμοκρασιες στον επεξεργαστή, τώρα που έβαλα την νεα be quiet dark rock pro 4 και παιζοντας μια ωρα και Star Citizen σε θερμοκρασια δωματιου 30c κανένας πυρηνας του i7 6700k δεν έχει πάει πάνω απο 63c. Ευχαριστώ οσους ειπαν την γνωμη τους πάνω στο θέμα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Anuminas 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα