Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και λιγες μέρες ο επεξεργαστης ανεβαζει ιδιαιτερα υψηλες θερμιοκρασιες, δηλαδη εκει που με δωματιο φουρνο (32c) πηγαινε μεχρι και 70 με 72c το πολύ, σε απαιτητικά games, τώρα πάει και 86c (!), ενώ ουσιαστικά σε idle χωρις να τρέξω κατι βαρυ μπορει να πάει και 70c(!) Αυτο που νομιζα πως πρέπει να κανω ηταν η αλλαγή της πάστας, και πραγματι εβαλα καινουργια. Για 2-3 μέρες οι θερμοκρασιες ηταν φυσιολογικές, μετά πάλι τα ίδια. Τι λέτε πως φταιει, ο επεξεργαστης; η ψυχτρα θέλει άλλαγμα η δεν κανει καλή επαφή με την cpu; κατι άλλο; 

Η ψυχτρα ειναι η corsair H115Ι που την χρησιμοποιώ εδώ και περιπου 3 χρονια. 

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Η ταχύτητα της αντλίας είναι αυτή που ήταν πάντα;

Ειλικρινα δε ξέρω,

υπαρχει τροπος να το διαπιστώσω;

Δημοσ.

Το έβαλα μολις τώρα αλλα δεν μου αναγνωριζει την ψυχτρα (not device detected στο Home) αν και corsair software😂

μονο στο dashboard εμφανιζει cpu, gpu, ram, μητρική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι θα το κατεβασω και αυτο μπας και δω κατι

edit, νομιζω πάλι τα ιδια, εμφανιζει δηλαδη αυτα, οχι ψυχτρα ώστε να δω την ταχυτητα της αντλιας οπως έγραψες παραπάνω

https://imgur.com/n1NNU9Q

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.

Ούτε το link το βλέπει όντως....και δεν ξέρω και άλλο τρόπο να το δεις.Πάντως ότι δεν αναγνωρίζεται από πουθενά δεν είναι καλό σημάδι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Ούτε το link το βλέπει όντως....και δεν ξέρω και άλλο τρόπο να το δεις.Πάντως ότι δεν αναγνωρίζεται από πουθενά δεν είναι καλό σημάδι.

Δηλαδη κατά πάσα πιθανότητα ειναι θέμα της ψυχτρας;

Δημοσ.

Αρκετά πιθανό (έχει χαλάσει η αντλία και δεν κυκλοφορεί γρήγορα το υγρό ή έχει χαθεί υγρό λόγο εξάτμισης με το χρόνο),αλλά δεν είναι σίγουρο.Έχεις κάποιο air cooler να δεις θερμοκρασίες με αυτό;

Την έχεις συνδέσει με το USB που έχει στη μητρική σωστά;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Αρκετά πιθανό (έχει χαλάσει η αντλία και δεν κυκλοφορεί γρήγορα το υγρό ή έχει χαθεί υγρό λόγο εξάτμισης με το χρόνο),αλλά δεν είναι σίγουρο.Έχεις κάποιο air cooler να δεις θερμοκρασίες με αυτό;

Δεν νομιζω να έχω, αν θυμαμαι καλα οι i7 6700k δεν ειχαν μαζι τους stock ανεμιστηράκι😂

θα ριξω βεβαια μια ματια

Δημοσ.

οπως είσαι με ανοιχτό σύστημα, πίασε τις σωλήνες του ψυγείου. Αν η μια ειναι ζεστή και η αλλη κρυα τοτε το υγρο μεσα ΔΕΝ κυκλοφορεί (είτε δεν γυρνάει η φτερωτή είτε έχει χάσει υγρα και δεν κυκλοφορεί το σύστημα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κοιταξα αυτό που ειπες η μια σωλήνα μου φάνηκε λιγο, ισως ελάχιστα, πιο ψυχρή απο την άλλη, αλλα δεν ήταν και κάτι ξεκάθαρο να πω την αλήθεια. Σκεφτομαι πλέον να αλλαξω ψυχτρα, αυτη την φορά θα προτιμησω αεροψυξη, μαλλον θα παω για μια καλη Noctua ή Be Quiet έως και 90 ευρώ. Δε νομιζω να εχω θεμα με χώρο, έχω το Corsair Air 540.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anuminas είπε

To κοιταξα αυτό που ειπες η μια σωλήνα μου φάνηκε λιγο, ισως ελάχιστα, πιο ψυχρή απο την άλλη, αλλα δεν ήταν και κάτι ξεκάθαρο να πω την αλήθεια. Σκεφτομαι πλέον να αλλαξω ψυχτρα, αυτη την φορά θα προτιμησω αεροψυξη, μαλλον θα παω για μια καλη Noctua ή Be Quiet έως και 90 ευρώ. Δε νομιζω να εχω θεμα με χώρο, έχω το Corsair Air 540.

Ποια 90€, https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html?from=account_favorites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...