Προς το περιεχόμενο

Όλες οι τιμές των νέων iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max στην Ελλάδα και των παλιότερων μοντέλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, grlv είπε

Άμα σου περισσεύουν να δώσεις 1100€ να πάρεις ένα Samsung και σε τρεις μήνες να κάνει 600€ είναι δίκη σου απόφαση. Τώρα εάν σου είναι δύσκολα τα μαθηματικά, είναι άλλο θέμα.

Δηλαδή... παίρνεις το s10 απο τον Κωτσόβολο στα 1000€ , Μάρτιο που κυκλοφόρησε, και Ιούνιο το έχει 600? 

Γιατι αν μιλάμε για παραεισαγωγες αλλάζουν τα πραγματα. 

Εποσης γενικά για να δώσεις λεφτά για καλο κινητό πρέπει να σου περισσευουν. Είτε 1000 είτε 700 είτε 500. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, possiz είπε

Μια χαρά τιμές για να πάει άλλο -20% κάτω και φέτος .

Για να μην σου πω και 30% κάτω.....

Το γράφει και εδώ ........

55 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε

Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι 699 δολάρια είναι 869 ευρώ. Τι δεν καταλαβαίνετε . Με τέτοια λεφτα πάω σε Note 10+

Μπερδεύτηκες ,635 ε είναι εκτός αν το είπες για άλλο λογο

Πρέπει να καταλάβουν κάτι Ελληναράδες φτωχαδάκια οτι τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ απευθύνονται στις τσέπες τους.  Δεν ζουνε  όλοι στα ενοίκια.   Δεν γκρινιάζω για αυτά που δεν μπορώ να έχω. Λεφτα υπαρχουν που έλεγε κι ο ΓΑΠ.   Για σκεφτείτε λίγο τι μαύρο χρήμα κυκλοφορει σε όλα τα επαγγέλματα!  Η γκρίνια και η μιζέρια είναι στο DNA του έλληνα, έχει δεν έχει λεφτα, παντα θα κλαίγεται. Εδώ σε μία μέρα μαζεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για να ξαναφτιαχτεί ένα καμπαναριό ...

Τώρα σε ότι αφορά τα χαρακτριστικά, δεν έχω να πω πολλά, θα επαναλάβω άλλη μία φορά μία μεγάλη αλήθεια, ONCE YOU GO APPLE, YOU NEVER GO BACK!

• Confused 1

7 λεπτά πριν, grlv είπε

Άμα σου περισσεύουν να δώσεις 1100€ να πάρεις ένα Samsung και σε τρεις μήνες να κάνει 600€ είναι δίκη σου απόφαση. Τώρα εάν σου είναι δύσκολα τα μαθηματικά, είναι άλλο θέμα.

Όχι απλά οι περισσότεροι περιμένουν 3 μήνες για να το πάρουν 600,αν έπεφταν και στην apple έστω και σε 6 μήνες πολλοί θα περίμεναν 

2 λεπτά πριν, pitimac είπε

Πρέπει να καταλάβουν κάτι Ελληναράδες φτωχαδάκια οτι τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ απευθύνονται στις τσέπες τους

...

ONCE YOU GO APPLE, YOU NEVER GO BACK!

πω πωωω νεύρααα!!

19 λεπτά πριν, JcD είπε

Έχει...το smoothness. Μιλάμε τα 10αρια σε ολο το εύρος της γκάμας έχουν stuttering όχι μ@λακιες! Μονο το μικρο δεν εχω τσεκάρει ακόμα.!

Άρα να παραμείνω Apple...

4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Δηλαδή... παίρνεις το s10 απο τον Κωτσόβολο στα 1000€ , Μάρτιο που κυκλοφόρησε, και Ιούνιο το έχει 600? 

Γιατι αν μιλάμε για παραεισαγωγες αλλάζουν τα πραγματα. 

Εποσης γενικά για να δώσεις λεφτά για καλο κινητό πρέπει να σου περισσευουν. Είτε 1000 είτε 700 είτε 500. 

Δεν είναι κακό Μαργαρίτα να το πάρεις από Σκρουτζ αν είναι ευρωπαϊκό,την ίδια εγγύηση έχεις και στο ίδιο σέρβις θα πας

5 λεπτά πριν, pitimac είπε

Τώρα σε ότι αφορά τα χαρακτριστικά, δεν έχω να πω πολλά, θα επαναλάβω άλλη μία φορά μία μεγάλη αλήθεια, ONCE YOU GO APPLE, YOU NEVER GO BACK!

Μπερδευσαι και εγώ είμαι η απόδειξη (ξέρω και άλλους) και μην μιλήσεις για οικονομική άνεση γιατί δεν έχω όρεξη να σου δείξω την φορολογική μου δηλωση

38 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Θα το πληρώσω εννοείται ! Αλλα δεν αναιρεί ότι η τιμή στην Ελλάδα είναι χαλια. 

Την τιμη την επιλέγει  η apple  και οχι μονο ο ΦΠΑ.... δεν λεω οτι  δεν αξίζουν  σαν συσκευες αλλα οχι σε αυτα τα λεφτά  κινητο είναι οχι Ράβδος χρυσού...

2 λεπτά πριν, Magdalo2000 είπε

Την τιμη την επιλέγει  η apple  και οχι μονο ο ΦΠΑ.... δεν λεω οτι  δεν αξίζουν  σαν συσκευες αλλα οχι σε αυτα τα λεφτά  κινητο είναι οχι Ράβδος χρυσού...

Όλοι τόσο ζητάνε πια . Όποτε θέλοντας και μη η τα σκας η παίρνεις κάτι άλλο 

και για δολάρια δεν είναι μεγάλο το ποσό 

11 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Δεν είναι κακό Μαργαρίτα να το πάρεις από Σκρουτζ αν είναι ευρωπαϊκό,την ίδια εγγύηση έχεις και στο ίδιο σέρβις θα πας

Εγώ έχω κολησει με το s6 τωρα άσε !

16 λεπτά πριν, pitimac είπε

Πρέπει να καταλάβουν κάτι Ελληναράδες φτωχαδάκια οτι τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ απευθύνονται στις τσέπες τους.  Δεν ζουνε  όλοι στα ενοίκια.   Δεν γκρινιάζω για αυτά που δεν μπορώ να έχω. Λεφτα υπαρχουν που έλεγε κι ο ΓΑΠ.   Για σκεφτείτε λίγο τι μαύρο χρήμα κυκλοφορει σε όλα τα επαγγέλματα!  Η γκρίνια και η μιζέρια είναι στο DNA του έλληνα, έχει δεν έχει λεφτα, παντα θα κλαίγεται. Εδώ σε μία μέρα μαζεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για να ξαναφτιαχτεί ένα καμπαναριό ...

Το μυαλό σου και μια λυρα... ειχα iphone 3 συγκεκριμένα.... και μια  χαρα  συσκευές  υπάρχουν .... και δεν ειναι θεμα χρημάτων παντα.. Το νου σου....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπερδεύεστε μερικοί..το πόσο ακριβό ή όχι είναι ένα προϊόν δεν εξαρτάται από τους μισθούς κανενός εργαζόμενου σε κανένα μέρος του πλανήτη αλλά το πόση διαφορά έχει από τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιριών. Οπότε ξαναπάρτε το από την αρχή γιατί κάπου το χάσατε. Όταν παίρνεις με περίπου 1140 ευρώ το Note 10+ 256GB και έρχεται η Apple και σου λέει δώσε 1540 (συν 400 δλδ) για το "αντίστοιχο" iPhone 11 Pro Max 256GB ναι είναι πανάκριβο είτε είσαι άνεργος είτε δισεκατομμυριούχος. Άλλο το "έχω ή δεν έχω να τα δώσω" και άλλο το πόσο ακριβό είναι. Ναι είναι ακριβό, ναι είναι το ακριβότερο, τελεία και παύλα. Τώρα τα περί "δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια" ναχαμε να λέγαμε, φυσικά και δεν είναι για όλους, χαίρω πολύ χαιρόπουλος.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...