alexakos89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, elteo είπε ποιος δεν θα δώσει τα +100 για να πάρει το νεότερο άραγε? Για τις επισημες τιμες ναι. Τωρα παιζει στα 640 με ΦΠΑ
pseira Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 5:40 ΜΜ, farcry33 είπε 100%😂 Είναι που δε χάνουν αξία τα αιφόν. Πόσο έκανε το 256άρι αλέκο;;;;;;;
varatasis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο γκρίνια...πραγματικά. Αυτο που θέλω να πω είναι ότι η apple ναι πλέον καθυστερεί στις εξελίξεις αλλά όταν βάζει κάτι απλά δουλεύει όπως πρέπει! Οκ έβαλε η Samsung δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά μην μου πει κάποιος ότι δουλεύει επάξια ενός κινητού που κοστίζει πάνω από 800€. Εγω προσωπικά έχω βολευτεί με το face της Apple ( κάτοχος iPhone X ) Ναι είναι ακριβά τα κινητά αλλά ακούω συνέχεια δεν έχει ραμ δεν εχει το τάδε και το δικό μου έχει 10 πύρινες κ 30ραμ. Ε και; Έχει δει κανένας καμία εφαρμογή να κολλάει η να αργεί; Βλέπεις χρήστες με 6 κ 6s και ακόμα δουλεουν σφαίρα τα κινητά τους. Ας μιλήσουμε μια φορά τι προσφέρει το κινητό και τα σχόλια μας και τέλος.. 5
bvb7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Ολα αυτα btw στα γραφει τωρινος χρηστης s10 που ειμαι με security patch Ιουλιου και Android 9,οταν εχει ηδη κυκλoφορησει σε καποιες συσκευες το security patch Σεπτεμβριου και εχει ηδη βγει το Android 10. Ναυαρχιδα σε hardware,αλλα σε software υποστηριξη συμπεριφορα mid range. Βγαλε το cosmote και βαλε ενα EUR firmware να ξενοιασεις. Με S9+ πηραμε Σεπτεμβριου σημερα
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, varatasis είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο γκρίνια...πραγματικά. Αυτο που θέλω να πω είναι ότι η apple ναι πλέον καθυστερεί στις εξελίξεις αλλά όταν βάζει κάτι απλά δουλεύει όπως πρέπει! Οκ έβαλε η Samsung δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά μην μου πει κάποιος ότι δουλεύει επάξια ενός κινητού που κοστίζει πάνω από 800€. Εγω προσωπικά έχω βολευτεί με το face της Apple ( κάτοχος iPhone X ) Ναι είναι ακριβά τα κινητά αλλά ακούω συνέχεια δεν έχει ραμ δεν εχει το τάδε και το δικό μου έχει 10 πύρινες κ 30ραμ. Ε και; Έχει δει κανένας καμία εφαρμογή να κολλάει η να αργεί; Βλέπεις χρήστες με 6 κ 6s και ακόμα δουλεουν σφαίρα τα κινητά τους. Ας μιλήσουμε μια φορά τι προσφέρει το κινητό και τα σχόλια μας και τέλος.. Καλά καμιά φορά στο SE εγώ σε ios 11 είχα δει κάποια lags. όχι κάτι τρομερό, απλά να έχουμε να λέμε. Γενικά παλιώνουν και αυτά, αλλά και πάλι είναι μια χαρά. Πχ για βασική χρήση μέχρι πρότινος δούλευα και iphone 4s, πρώτο χέρι δικό μου, σουταρισμένο 2 φορές, αλλά το είχαμε σερβίρει σε μη εξουσιοδοτημένο πάντα, γιατί istorm έχει χάλια service. Δεν ξέρω να πω πως πάει το android κλπ. Αλλά πχ κάποιος πριν έγραψε ότι έχει όλη τη γκάμα της Apple εκτός από mac. Για τη γνώμη μου πχ δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει το iphone 11 και να μην έχει τουλάχιστον mac quad-core!!! Με ποια λογική το κινητό του θα είναι πιο ισχυρό από το λάπτοπ? Καλύτερα να πάρει iphone 6s και να δώσει τα υπόλοιπα σε mac. Οπότε η γκρίνια που αναφέρεται στην τιμή είναι εύστοχη αν σκεφτείς πως αρκετοί από όσους θα χτυπήσουν το iphone 11 έχουν πιο αργό laptop από το iphone.... true story. Άρα δεν χρειαζόμαστε Α13, αλλά είτε χαμηλότερη τιμή είτε κάτι άλλα καλύτερο σε specs που να τη δικαιολογεί και να είναι πιο smooth από τον ανταγωνισμό όπως λες.
varatasis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε σωστός αλλά μην ξεχνάς ότι πλέον στα κινητά έχουμε τεχνίτη νοημοσύνη άρα ίσως χρειάζονται δυνατό επεξεργαστή κ ραμ...Επίσης είμαι της άποψης άλλο το λαπτοπ άλλο το κινητό.
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και κατηγορια ανθρωπων που θελει απλα ενα κορυφαιο κινητο δεν ασχολειται καν με desktop/laptop στο σπιτι του, ειδικα αν δεν εχει το εχει αναγκη και για την εργασια του! Και μαλιστα τολμω να πω οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο ειδικα Ελλαδα. Περαν αυτου..Μην μπερδευετε την χρηση των κινητων συσκευων με τα λαπτοπ. Για σοβαρες δουλειες αρκετοι απο εμας εχουμε desktop PCs και αρκετα καλα μηχανακια. Για κινητες συσκευες πλεον για την δικη μου χρηση και τις δικες μου αναγκες βρισκω ανουσια την αγορα ενος λαπτοπ (ισως ενος ultrabook μονο) γιατι μεγαλωνουμε και βαριεμαι αφορητα να κουβαλαω βαρια μηχανακια μαζι μου για καθημερινοτητα ή οταν ταξιδευω. Για το pc προσωπικα οπως ειπα εχω desktop και πολυ καλο μαλιστα. Για τις αναγκες μου ενα iPad Pro με καλυπτει απολυτα. Γιατι λοιπον να φορτωθω επιπλεον βαρος και κοστος; Και επειδη θελω να παιζω και κανα παιχνιδακι της προκοπης χωρις να ιδρωνω αν θα το σηκωσει το ultrabook/laptop μου με το αστειο τσιπ γραφικων του, στα λεφτα που στοιχιζει ενα καλο ultrabook ή λαπτοπ το iPad στοιχιζει λιγο πιο φθηνα ειναι παναλαφρο, πολυ δυνατο και θα μου κρατησει αν θελω και μια 3ετια χαλαρα χωρις να ιδρωνω για επιδοσεις κορυφαιες. Για καποιον αλλο ενα λαπτοπ μπορει να αποτελει μια λυση για την δουλεια του και να το εχει και για το σπιτι ή να το προτιμα. Ετσι ημουν και εγω για πολλα χρονια και ας ειχα παντα καλο desktop pc ηθελα καλο λαπτοπ μαζι μου αλλα οπως ειπα τα χρονια περνανε αρχιζεις και βαριεσαι και αυτο που ζητας ειναι επιδοσεις,χρηστικοτητα και multimedia χρηση σε compact διαστασεις. Ακομη και σε αυτο βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικες αποψεις για το τι ειναι χρηστικο. Δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες αναγκες αυτο ελειπε αλλωστε. Οι Α1x bionic ειναι θαυματα τεχνολογικα και αυτα που προσφερουν ειναι εξωπραγματικες επιδοσεις ειδικα για την καταναλωση τους και για τα μηχανακια για τα οποια προοριζονται. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r 1
panathatube Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 5:37 ΜΜ, grlv είπε Το XS Max που έχω κρατάει 1,5 μέρα. Με 3.500mAh δίνει άλλες 5 ώρες επιπλέον. Το 3,5mm σε τι πράγμα θα σου χρειαστεί ακριβώς το 2019; Επίσης είναι το μόνο που το ακουστικό του είναι μεγάφωνο και έχεις πραγματικό Stereo ήχο και atmos. Το 5G σε τι ακριβώς θα βοηθούσε να το βγάλει από φέτος ενώ δεν υπάρχουν δίκτυα πουθενά; Επίσης μην αναφέρετε ξανά το θέμα τιμής γιατί τουλάχιστον τα Apple διατηρεί την αξία του σε σχέση με τα αντίγραφα που σε τρεις μήνες πέφτει στο μισό η τιμή τους ενώ έχουν ίδια αρχική με τα Apple Τα αντίγραφα είναι πολύ φθηνότερα ευθύς εξαρχής όμως. Και τεχνολογικά ανώτερα. 8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Συγνωμη τα specs αγοραζετε ή το πακετο συνολικα σαν εμπειρια χρησης περνωντας ενα πανακριβο κινητο; Μου αρεσει που απαντατε και μονοι σας σε αυτα που λετε.. Τελειο κινητο δεν υπαρχει. Π.χ εγω λατρευω τα Note για τις οθονες τους και καποια features τους αλλα σαν οικοσυστημα αυτο της Samsung και σαν εμπειρια χρησης μετα απο ενα σημαντικο διαστημα ειναι πολυ κατωτερο αυτου της Apple.. Εχωντας στην κατοχη μου XS Max, iWatch series 4 , iPad Pro 2018 και Air Pods τα παντα δουλευουν σαν ελβετικο ρολοι μεταξυ τους. Η Samsung κανει βηματα προς το καλυτερο αλλα ακομη απεχει απο αυτο το πακετο σαν εμπειρια. Keyword : consistency,reliability, high end performance Τους κινεζους αν δεν λυθει το θεμα με το γουγλη τους αφηνω στην ακρη ουτε καν.. Το 11pro max δεν ξερω αν θα το παρω γιατι οι καμερες δεν αποτελουν μεγαλο κριτηριο αναβαθμισης για εμενα, αλλα δεν μπορω να παραγνωρισω την εντυπωσιακη αναβαθμιση σε εξοικονομηση ενεργειας σε σχεση με το δικο μου XS Max που σημειωτεον ΠΟΤΕ δεν με αφησε απο μπαταρια οσο και αν το πιεσα. Αν βαλουμε και τις αναβαθμισμενες οθονες και τον Α13 σαν ναυαρχιδα εχει κανει κλικ σε αρκετα σημαντικα features για νεα γενια. Πλήρωνε και μη ερεύνα. Εμπειρία χρήσης; Πιο βαρετό και restrictive λειτουργικό πεθαίνεις. Τι να τον κάνεις τον σούπερ ντούπερ γουάου επεξεργαστή όταν δεν έχεις βασικά πράγματα σε σύγχρονα κινητά όπως split screen multitasking, picture in picture, scheduled SMS, in camera settings, Always on Display, DeX κλπ. κλπ. Α, και να μην το ξεχάσω μια χαρά διασυνδέονται Android και Windows πλέον. Και χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για 64GB και LCD οθόνη το 2019.... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, panathatube είπε Τα αντίγραφα είναι πολύ φθηνότερα ευθύς εξαρχής όμως. Και τεχνολογικά ανώτερα. Πλήρωνε και μη ερεύνα. Εμπειρία χρήσης; Πιο βαρετό και restrictive λειτουργικό πεθαίνεις. Τι να τον κάνεις τον σούπερ ντούπερ γουάου επεξεργαστή όταν δεν έχεις βασικά πράγματα σε σύγχρονα κινητά όπως split screen multitasking, picture in picture, scheduled SMS, in camera settings, Always on Display, DeX κλπ. κλπ. Α, και να μην το ξεχάσω μια χαρά διασυνδέονται Android και Windows πλέον. Και χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για 64GB και LCD οθόνη το 2019.... Σαν να ακούω τον εαυτό μου κάποια χρόνια πριν.. 😂 Θα ερθεις και εδώ όλα στη ώρα τους..
panathatube Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Σαν να ακούω τον εαυτό μου κάποια χρόνια πριν.. 😂 Θα ερθεις και εδώ όλα στη ώρα τους.. Έχω χρησιμοποιήσει το εδώ σου και χωρίς αιδώ σού λέω ότι θα παραμείνω στο εκεί μου. Το iOS για εμένα είναι τόσο περιοριστικό που θυμίζει πολυτελή αριθμομηχανή. Και να πληρώνω κερατιάτικα για ένα λειτουργικό που δεν έχει δυνατότητα ούτε επιλογής... app drawer πόσω μάλλον αλλά προηγμένα software και hardware χαρακτηριστικά ε, πάει πολύ. Δεν πειράζει όμως είμαι υπέρ του ανταγωνισμού οπότε καλό είναι να συνεχίσουν να πληρώνουν κάποιοι χιλιάρικα με χαμόγελο για να αγοράζουν εν έτει 2019 LCD οθόνες, απαρχαιωμένες θύρες lightning και 5w φορτιστές. Ευτυχείτε και πληρώνετε! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ούτε καν. Πολύ εγώ για κουβέντα.. Too early.. Oh and at least.. Get your facts straight.. Πολλές ανακρίβειες και υπερβολες.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μιας και για κάποιο λογο που κανείς δεν ξέρει (ούτε εσείς οι ίδιοι) έχετε ορισμένοι αρχίσει να λέτε για τα 1000€ που κάνει μία βάση της Apple.. σήμερα λοιπόν πήγα στα γενεθλια ενός φίλου και γύρισα μόλις. Είχε 2 λάμπες κρεμασμένες πολύ όμορφες. Ποσο θα πληρώνατε εσείς οι ίδιοι που λέτε για το stand, 2 όμορφες λάμπες? Γιατί οι συγκεκριμένες κάνουν 350€ η ΜΙΑ, και ο τύπος είχε 2 κρεμασμένες στο σαλόνι. https://www.tala.co.uk/product/voronoi-iii/ Τον θεωρείτε βλάκα? Άσχετο? Κοροϊδο? Αυτός ο ίδιος τύπος λοιπόν, που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να τα σκάσει για μια κωλολάμπα, έχει ένα android που δεν ξέρω καν ποια μάρκα ή τί μοντέλο είναι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ με ενδιέφερε να το κοιτάξω καν. Θα συνεχίσετε πολύ ακόμα να προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο στην τσέπη του άλλου εδώ μέσα και να θέλετε να του επιβάλλεται το δικό σας γούστο? 6
grlv Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, panathatube είπε Τα αντίγραφα είναι πολύ φθηνότερα ευθύς εξαρχής όμως. Και τεχνολογικά ανώτερα. Πλήρωνε και μη ερεύνα. Εμπειρία χρήσης; Πιο βαρετό και restrictive λειτουργικό πεθαίνεις. Τι να τον κάνεις τον σούπερ ντούπερ γουάου επεξεργαστή όταν δεν έχεις βασικά πράγματα σε σύγχρονα κινητά όπως split screen multitasking, picture in picture, scheduled SMS, in camera settings, Always on Display, DeX κλπ. κλπ. Α, και να μην το ξεχάσω μια χαρά διασυνδέονται Android και Windows πλέον. Και χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για 64GB και LCD οθόνη το 2019.... Το τεχνολογικά ανώτερα θα ήθελα να μου το εξηγήσεις όταν θα έχεις λίγο χρόνο. Η εμπειρία χρήσης δεν έχει καμία σχέση με το customization. Η εμπειρία χρήσης είναι να του λες να κάνει κατι και να το κάνει χωρίς lag, διαφημίσεις, ζέσταμα συσκευης, τελείωμα της μπαταριας, boot loop και με ποιοτικές εφαρμογές που ανανεώνονται το ίδιο συχνά σε όλες τις πλατφόρμες. Το κόστος που πληρώνεις στην Apple είναι η καλύτερη υποστήριξη στο λογισμικό εφόσον κάθε Σεπτέμβρη για τουλάχιστον 6 έτη λαμβάνεις τη νέα έκδοση λειτουργικού ενώ λόγω διατήρησης τιμής εάν αποφασίσεις να το αλλάξεις οποιαδήποτε στιγμή, έχεις καλύψει τη διαφορά για νέο, σε μεγάλο ποσοστό και θα βρεις και αγοραστή που κάνει κρα. Χρησιμοποιώ και τις δυο πλατφόρμες χρόνια τώρα ταυτόχρονα. Τα Samsung και Xiaomi στην πορεία τα άφηνα σε ένα συρτάρι λόγω σπασμένης οθόνης και ασύμφορης επισκευής και σε κάτι τύπου LG, έπαιρνα την μητρική στα χέρια. Επίσης είναι κουραστικό για εμένα να ψάχνω κάθε φορά έναν σοβαρό launcher ή να χρησιμοποιώ την ίδια εφαρμογή σε παλαιότερη έκδοση γιατί ο κατασκευαστής δίνει προτεραιότητα πάντα στο IOS. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από grlv 1 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 5 hours ago, polaki said: Θα συνεχίσετε πολύ ακόμα να προσπαθείτε να κάνετε κουμάντο στην τσέπη του άλλου εδώ μέσα και να θέλετε να του επιβάλλεται το δικό σας γούστο? Όπως βλεπεις, ναι, γιατί το δικό τους είναι καλύτερο, μεγαλύτερο, φθηνότερο και γενικά είναι οι πιο μάγκες και οι πιο ψαγμένοι. Όλοι οι άλλοι είμαστε κορόιδα. Εδώ μιλάς για διακοσμητικές λάμπες και σου λέει για lumen, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα δηλαδή. Άντε βγάλε άκρη μετά. Τσάμπα προσπαθείς. 3 1
themdro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ έχετε όλοι φαγωθεί με τα σπεκς και τις τιμές των καινούριων iPhone και να μας λέτε πόσο ακριβά και ασύμφορα είναι, ενώ όλο το παιχνίδι πλέον (και φυσικά στο μέλλον) παίζεται αποκλειστικά στο iOS, στην πώληση services και στους returning customers που η apple έχει επενδύσει φτιάχνοντας ουσιαστικά ένα πλήρες οικοσύστημα και σε συνδυασμό με το brand της βγάζει δις από αυτόν τον τομέα. Μιλάμε για Apple Music, App Store, iCloud, Apple Pay, AppleCare, Apple News, Apple TV+, Apple Arcade κ.ο.κ. Συνδυάστε το αυτό με ένα iPhone 11 στα 699$ (και όχι R πλέον) και φαίνεται ξεκάθαρα που στοχεύει και γιατί η Apple έριξε 50$ κάτω το πιο επιτυχημένο μοντέλο της (top selling smartphone το πρώτο εξάμηνο του 19 με σχεδόν 27 εκ. πωλήσεις), και θα γίνει απλά ανάρπαστο. Οπότε μαζί με τις extra πωλήσεις που θα κάνει το 11αρι, οτι χάνει από την αρχική τιμή πώλησης θα το βγάζει στο πολλαπλάσιο με τα subscription services που θα πουλάει. Και καθίστε εσεις να τρώγεστε για τo οτι δεν έχει 12gb ram και μόνο 900p οθόνη ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αυτά δεν λένε απλά τίποτα γιατί το κινητό συνολικά είναι αξιοπρεπέστατο και προσφέρει μια άψογη και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από themdro 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα