blueakamah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Retromaniac είπε Εγώ, και θα πλερωκω να έρθει και ο Ζαμπέτας να μου παίξει στο τραπέζι για την έτσι... Καλα ρε φιλε, ποιος εισαι, ο Ζαχος ο Δογγανος εισαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ελα να σου δωσω μια απαντηση και εσενα να σου φυγει η απορια .Να μην επαναλαμβανεσαι σε κλισε και χιλιοαπαντημενα ερωτηματα . Οχι δεν υπαρχουν εκει εξω ουτε ισαξια ουτε καλυτερα τηλεφωνα , γιατι πολυ απλα δεν εχουν ios .Για οποιον θελει αυτο το λειτουργικο ,του αρεσει αυτο το οικοσυστημα ,η Apple ειναι μονοδρομος . Για οποιον δεν τον νοιαζει το λειτουργικο ,τα οικονομικα του πλεον ειναι χειροτερα απο τοτε που ειχε παρει το iphone 5 και δεν μπορει να ακολουθησει την εξελιξη των μοντελων και μπηκε να κραξει. Η' του φταιει η τιμολογιακη πολιτικη της apple( η οποια δεν διαφερει πολυ απο τα αλλα premium μοντελα ) , ο Jobs που απεβιωσε, ο Cook και οι εξωγηινοι καθως και για ενα σωρο αλλες διαφορετικες περιπτωσεις που δεν θα κατσω να τις απαριθμισω ολες ,τοτε προφανως και υπαρχουν αλλες επιλογες εκει εξω και μπορει να παρει οτι θελει σε οτι κλιμακα τιμης θελει . Εδω τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει και μας ζαλιζει με τις κλασικες μπουρδες ?(δεν αναφερομαι σε σενα ). Άρα όσοι έχουν λεφτά αλλά αγοράζουν Android είναι βλακες 👍 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Και το Oneplus7pro αν το παμε ετσι ειναι πανακριβο και θα επρεπε να κοστιζει φθηνοτερα μιας και εχει ελλειψεις σε σχεση με το S10+ το οποιο ειναι και φθηνοτερο αυτη την στιγμη στην ελληνικη αγορα ή ακομα και με το LG G8 που ανεφερε ο συμφορουμιτης πιο πισω. Δεν πιανει μονο για τα Iphone το θεμα της τιμης,αστο καλυτερα. Χάνεις το plot νομίζω. Προφανώς όλα τα κινητά έχουν ελλείψεις για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Όπως ανέφερες το ένα έχει dac και υψηλό ppi το άλλο καλή κάμερα αλλά όχι fast charging κλπα Το point όμως είναι ότι το iPhone που κάνει κοντά τα 2πλα δεν γίνεται να έχει ελλείψεις σε σχέση με πιο φτηνά κινητά. Τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να σου πει το παιδί. Το Mi9t που έχω έχει τον αργό sd730 αντί για τον sd845. Ε χαίρω πολύ, δεν είναι έλλειψη γιατί κάνει 350 ευρώ. Άμα έκανε 1200 όμως και είχε τον 730 το πετάς απτό παράθυρο. Άρα σαφώς και είναι θέμα κόστους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Άρα όσοι έχουν λεφτά αλλά αγοράζουν Android είναι βλακες 👍 Δεν ξερω πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα απο την τοποθετηση μου , παντως σιγουρα δεν ειπα κατι τετοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Δεν ξερω πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα απο την τοποθετηση μου , παντως σιγουρα δεν ειπα κατι τετοιο . Ε άμα λες ότι δεν υπάρχουν ισάξια η καλύτερα τηλέφωνα τότε τι είναι κάποιος που με τα ίδια λεφτά περνει χειρότερο τηλέφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, margaritagr said: Εγώ έχω s10+ και galaxy watch , τι χάνω από την εμπειρία χρήσης ; Τη διαδραστικότητα που σου προσφέρει το apple watch και που είναι έτη φωτός μπροστά από το samsung. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ε άμα λες ότι δεν υπάρχουν ισάξια η καλύτερα τηλέφωνα τότε τι είναι κάποιος που με τα ίδια λεφτά περνει χειρότερο τηλέφωνο? Οκ , δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο λυπαμε ,εχεις αδυναμια κατανοησης κειμενου .Μιλα με καποιον αλλον . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Τη διαδραστικότητα που σου προσφέρει το apple watch και που είναι έτη φωτός μπροστά από το samsung. Πολυ αόριστο ρε συ bill! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Οκ , δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο λυπαμε ,εχεις αδυναμια κατανοησης κειμενου .Μιλα με καποιον αλλον . Μάλλον εσύ έχεις αδυνάμια έκφρασης. Προφανώς εννοούσες οτί δεν μπορούν να συγκριθούν οι συσκευές λόγω διαφορετικού λειτουργικού, όμως δεν έγραψες αυτό. Κάτα λέξη γράφεις οτί δεν υπάρχουν ούτε ισάξια ούτε καλύτερα τηλέφωνα, άρα όλα τα τηλέφωνα που υπάρχουν είναι χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ελα να σου δωσω μια απαντηση και εσενα να σου φυγει η απορια .Να μην επαναλαμβανεσαι σε κλισε και χιλιοαπαντημενα ερωτηματα . Οχι δεν υπαρχουν εκει εξω ουτε ισαξια ουτε καλυτερα τηλεφωνα , γιατι πολυ απλα δεν εχουν ios .Για οποιον θελει αυτο το λειτουργικο ,του αρεσει αυτο το οικοσυστημα ,η Apple ειναι μονοδρομος . Για οποιον δεν τον νοιαζει το λειτουργικο ,τα οικονομικα του πλεον ειναι χειροτερα απο τοτε που ειχε παρει το iphone 5 και δεν μπορει να ακολουθησει την εξελιξη των μοντελων και μπηκε να κραξει. Η' του φταιει η τιμολογιακη πολιτικη της apple( η οποια δεν διαφερει πολυ απο τα αλλα premium μοντελα ) , ο Jobs που απεβιωσε, ο Cook και οι εξωγηινοι καθως και για ενα σωρο αλλες διαφορετικες περιπτωσεις που δεν θα κατσω να τις απαριθμισω ολες ,τοτε προφανως και υπαρχουν αλλες επιλογες εκει εξω και μπορει να παρει οτι θελει σε οτι κλιμακα τιμης θελει . Εδω τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει και μας ζαλιζει με τις κλασικες μπουρδες ?(δεν αναφερομαι σε σενα ). Δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσοτερο με το πρωτο σκελος, το iOS και το οικοσύστημα της Apple ειναι το System Seller για εμένα και κατα πολυ λιγοτερο οι κάμερες και το chipset. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, winmac είπε Απλά αγοράζεις απευθείας από Apple ευρώπη και τελειώνει η υπόθεση. Mac δεν έχεις εσύ? Ειχα εδωσα δεν ξαναπηρα. Συμφωνω ομως οτι ολοκληρωνει την εμπειρια και δειχνει πραγματικα τι σημαινει οικοσυστημα.. Ισως φετος ξαναπαρω θα δειξει..Δεν πολυψηνομαι για laptop την καταβρηκα φετος 1 μηνα διακοπες με iOS 13 beta και usb-c.. Moυ ελυσε τα χερια σε πολλα πραγματα που ελεγα ναι μεν αλλα.. Παιχνιδια επαιζα με ps4 joy, ταινιες εβλεπα, ευκολα ανεβαζα φωτογραφιες απο την dslr μου πλεον και με φθηνα περιφερειακα, hub ειχα για ολες τις αλλες λυσεις και πηρα και το kbrd της brydge που μου αρεσει πολυ να το βαζω οταν το χρειαζομαι με το πενακι. Tρομερο εργαλειο το ipad pro 2018.. Και σε επιδοσεις απλα σε αλλο επιπεδο απο οτιδηποτε αλλο.. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναυαρχιδα σε hardware,αλλα σε software υποστηριξη συμπεριφορα mid range. Eτσι ακριβως.. Με εχει κουρασει αυτο το πραγμα.. Ειναι κριμα γιατι πηγαινοερχομαι συνεχως σε Apple ή σε Note και Galaxy ναυαρχιδες που αγαπαω αλλα η s/w υποστηριξη ειναι απλα μετρια στην καλυτερη.. Τετοια δυσαναλογια με το καταπληκτικο h/w και το τρομερο design τους λες κριμα χαραμιζονται.. Καθε φορα τα ιδια.. 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγώ έχω s10+ και galaxy watch , τι χάνω από την εμπειρία χρήσης ; Επειδη ειχα δυο galaxy watch ειναι η μερα με την νυχτα ειδικα με τα series 4.. Τα series 4 ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ, απιστευτα σε αποκριση στα παντα και δεν κολλαει πουθενα. Με το galaxy μου εβγαινε η παναγια εμοιαζε παιχνιδακι μπροστα στο iwatch και ας ειχε θεωρητικα και περισσοτερα features σε καποια πραγματα.. Το S10+ ειναι κινηταρα.. Ετσι απλα.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Τη διαδραστικότητα που σου προσφέρει το apple watch και που είναι έτη φωτός μπροστά από το samsung. Τι χάνω άμα πάω στον 9900Κ σε σχέση με τον 3700Χ ; Ε την διαδραστικότητα που σου προσφέρει ο i9 είναι έτη φωτός μπροστά από τον R7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aνακοινωση Τα υποψήφια προβατα (σαν εμενα) που θα παραγγείλουν iPhone 11 Pro Max 256GB παρακαλώ οπως να επιλεξουν χρωμα Space Gray για να μπορεσω να παραλαβω 1η μερα ενα midnight green .. Ευχαριστω πολυ 😁😁 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, dream21 είπε Aνακοινωση Τα υποψήφια προβατα (σαν εμενα) που θα παραγγείλουν iPhone 11 Pro Max 256GB παρακαλώ οπως να επιλεξουν χρωμα Space Gray για να μπορεσω να παραλαβω 1η μερα ενα midnight green .. Ευχαριστω πολυ 😁😁 Ολοι για το midnight green θα παμε απο συζητησεις με φιλους και γνωστους .Οποτε με δεδομενο πως θα εχει ελαχιστα κομματια στην αρχικη παρτιδα ,προβλεπω να γινεται μαχη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, dream21 είπε Aνακοινωση Τα υποψήφια προβατα (σαν εμενα) που θα παραγγείλουν iPhone 11 Pro Max 256GB παρακαλώ οπως να επιλεξουν χρωμα Space Gray για να μπορεσω να παραλαβω 1η μερα ενα midnight green .. Ευχαριστω πολυ 😁😁 Νόμιζα ότι οι μέτοχοι το παίρνουν day 0. joke λόγω profile pic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2019 στις 5:21 ΜΜ, Hal9000 είπε Τιμές iPhone 11 64GB - €869 iPhone XR 64GB - €769 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ποιος δεν θα δώσει τα +100 για να πάρει το νεότερο άραγε? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από elteo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα