Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kaklas13 είπε 1.EXEI 2.EXEI 3. EXEI 3X ΟΠΤΙΚΟ (ΤΟ 5 προφανώς είναι μια υπερβολή που καποιος έγραψε) 4. ΟΧΙ και το ανέφερα ήδη 5. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (το αν έχει το πιστοποιητικο εφοσον δεν καλυπτεται απο εγγυση με αφήνει παγερα αδιάφορο σαν καταναλωτή) 6. βλεπε 4 7. 207 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 11PRΟ ΜΑΧ 8. ΑΣΧΕΤΟ 9.ΑΚΥΡΟ - ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ TV - ΤΙ σχεση εχει αυτο?? 10. NOTIFICATION LED δεν έχει αλλα οντως θα μπορούσε (αν και προσωπικα σαω iphonακιας δε μου έλειψε προφανώς) 11. Το οτι δεν θες ΕΣΥ προσωπικά να το στείλεις στο εξωτερικό ειναι δικό σου θέμα. αυτο δε σε "νομιμοποιεί" να το βάζει σε μια λίστα με αρνητικα. Το aftersales service της εταιρειας είναι οτι καλύτερο υπάρχει και μακραν καλύτερο της apple. 1.O φορτιστης του κινητου ειναι 30W και οχι 45W. Αρα ΟΧΙ δεν εχει 45W φορτιστη. 2.Εχει 516ppi αρα ΝΑΙ το καλυπτει αυτο. 3.Τοσο εχει το P30pro(ανταγωνισμος)αρα ΟΧΙ εχει κατωτερο zoom απο τον ανταγωνισμο. 5.Εχει επισημη πιστοποιηση το κινητο οποιουδηποτε ειδους?Η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Το τι καλυπτει η εγγυηση και τι οχι,ειναι κουβεντα για αλλο θεμα. 7.Ναι αλλα και παλι ειναι εξισου βαρυ σε σχεση με αλλα κινητα του ανταγωνισμου. 8.Δεν εχει σημασια αν το θεωρεις ή οχι ασχετο. Micro SD καρτες τα oneplus δεν υποστηριζουν σε σχεση με τον ανταγωνισμο,αρα θεωρειται κατα. 9.Δεν ειναι ασχετο. Ο ανταγωνισμος τα προσφερει αυτα και το Oneplus7pro οχι. Για ποιο λογο λοιπον να μην αναφερθουν αυτα? 11.Ο ανταγωνισμος εχει αντιπροσωπεια και ποσα επισημα service(procordia,Smartec,Infoquest)στην χωρα μας ακριβως για να μην μπλεκει καποιος με αποστολες στο εξωτερικο. Δεν απαγορευει σε κανεναν να αγορασει πχ απο Amazon,αλλα παρολα αυτα η απουσια αντιπροσωπειας και επισημης εισαγωγης στην χωρα μας για την πλειοψηφια του κοσμου ειναι κατι το αρνητικο. 7 λεπτά πριν, chios είπε Το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά κάτι λείπει από το ένα κάτι από το άλλο. Προφανως και αυτο ειναι το ζουμι στα παραπανω που αναφερα που καποιοι τα παρουσιαζουν σαν ελλειψεις του Iphone μονο,λες και ολα τα αλλα Android κινητα εχουν τα παντα. Οι περισσοτεροι μεχρι και την θυρα ακουστικων βγαλανε χωρις πραγματικο λογο,τι να λεμε τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, nasdaq said: Το 1137 που παταει? 1253 ειναι το σωστο. Δολαριο βγαζει δολαριο καταναλωνει. Αυτο 1137 είναι η αξία σε ευρώ των 1253$ με τη σημερινή ισοτιμία για να μπορείς να συγκρινεις σε μια κοινή βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν βλέπω το point περί οικολογίας εδώ: "Σε λιγο δε θα βαζουν ουτε καλωδιο φόρτισης και θα πρεπει να το αγοραζει καποιος ξεχωριστα!Εδω μια οθονη εβγαλε και εδινε με 1000 ευρω τη βαση ξεχωριστα!Μα πληρωνεις inovation!!!χαχαχαχα". Επίσης δεν βλέπω τη σχετικότητα με τις τιμές των iPhones. Το τι άλλο μπορείς να κάνεις με 1000 ευρώ είναι επίσης άσχετο με το ότι η Apple πουλάει το stand χώρια. Innovation είναι να πληρώνεις ένα monitor stand 1000 euro και να γελάς με όποιον δίνει το ίδιο ποσό για ένα ταπεινό iphone της πλάκας. Η τεχνολογία η ουσιαστική είναι στο monitor stand και όχι σε αυτά τα μάτια κουζίνας... Όσο για την οικολογία, είπαμε δεν μπορείς από την μια να λες 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και να βάζεις βασικά εξαρτήματα προαιρετικά σε επιπλέον συσκευασίες και όχι σε μία ενιαία για να πουλήσεις έξτρα. πχ επέκταση καλωδίου φόρτισης που παλιά ερχόταν στο κουτί. Αφού τα γράψαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε 1.O φορτιστης του κινητου ειναι 30W και οχι 45W. Αρα ΟΧΙ δεν εχει 45W φορτιστη. 2.Εχει 516ppi αρα ΝΑΙ το καλυπτει αυτο. 3.Τοσο εχει το P30pro(ανταγωνισμος)αρα ΟΧΙ εχει κατωτερο zoom απο τον ανταγωνισμο. 5.Εχει επισημη πιστοποιηση το κινητο οποιουδηποτε ειδους?Η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Το τι καλυπτει η εγγυηση και τι οχι,ειναι κουβεντα για αλλο θεμα. 7.Ναι αλλα και παλι ειναι εξισου βαρυ σε σχεση με αλλα κινητα του ανταγωνισμου. 8.Δεν εχει σημασια αν το θεωρεις ή οχι ασχετο. Micro SD καρτες τα oneplus δεν υποστηριζουν σε σχεση με τον ανταγωνισμο,αρα θεωρειται κατα. 9.Δεν ειναι ασχετο. Ο ανταγωνισμος τα προσφερει αυτα και το Oneplus7pro οχι. Για ποιο λογο λοιπον να μην αναφερθουν αυτα? 11.Ο ανταγωνισμος εχει αντιπροσωπεια και ποσα επισημα service(procordia,Smartec,Infoquest)στην χωρα μας ακριβως για να μην μπλεκει καποιος με αποστολες στο εξωτερικο. Δεν απαγορευει σε κανεναν να αγορασει πχ απο Amazon,αλλα παρολα αυτα η απουσια αντιπροσωπειας και επισημης εισαγωγης στην χωρα μας για την πλειοψηφια του κοσμου ειναι κατι το αρνητικο. To κακό είναι οτι συμφωνώ 100% στο πνεύμα αυτου που λές αλλα με τα επιχειρηματα σου κάνεις οπως αυτοί που προσπαθείς να αντικρούσεις. Εγω χωρις να είμαι φανατισμένος με καμια εταιρεια συγκρίνω το οp7pro με το iphone xs ή το 11 και βρίσκω συνολικά καλύτερο το πακέτο του. Εσυ θες να μου πείς οτι δεν το βλέπεις αυτο?? εν πάσει περιπτώσει εγω εν γνώση μου θα βγώ χαμένος οικονομικά και θα πάρω πάλι το iphone παρόλο που ξέρω οτι δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο, και αυτό γιατι έχει πράγματα που κανενα αλλο οικοσύστημα δεν προσφέρει, αλλα τουλάχιστον αναγνωρίζω οτι σίγουρα δεν είναι η αιχμή της τεχνολογίας. ΥΓ1. οντως ο φορτιστής ειναι 30W. Το πνευμα αυτου που έγραψα είναι οτι έχει την πιο γρήγορη φόρτιση αυτη τη στιγμη σε κινητο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από kaklas13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, kaklas13 είπε 1.EXEI 2.EXEI 3. EXEI 3X ΟΠΤΙΚΟ (ΤΟ 5 προφανώς είναι μια υπερβολή που καποιος έγραψε) 4. ΟΧΙ και το ανέφερα ήδη 5. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (το αν έχει το πιστοποιητικο εφοσον δεν καλυπτεται απο εγγυση με αφήνει παγερα αδιάφορο σαν καταναλωτή) 6. βλεπε 4 7. 207 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 11PRΟ ΜΑΧ 8. ΑΣΧΕΤΟ 9.ΑΚΥΡΟ - ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ TV - ΤΙ σχεση εχει αυτο?? 10. NOTIFICATION LED δεν έχει αλλα οντως θα μπορούσε (αν και προσωπικα σαω iphonακιας δε μου έλειψε προφανώς) 11. Το οτι δεν θες ΕΣΥ προσωπικά να το στείλεις στο εξωτερικό ειναι δικό σου θέμα. αυτο δε σε "νομιμοποιεί" να το βάζει σε μια λίστα με αρνητικα. Το aftersales service της εταιρειας είναι οτι καλύτερο υπάρχει και μακραν καλύτερο της apple. Η Apple έχει σοβαρή αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και service? --> ΟΧΙ Μόλις τώρα, kaklas13 είπε To κακό είναι οτι συμφωνώ 100% στο πνεύμα αυτου που λές αλλα με τα επιχειρηματα σου κάνεις οπως αυτοί που προσπαθείς να αντικρούσεις. Εγω χωρις να είμαι φανατισμένος με καμια εταιρεια συγκρίνω το οp7pro με το iphone xs ή το 11 και βρίσκω συνολικά καλύτερο το πακέτο του. Εσυ θες να μου πείς οτι δεν το βλέπεις αυτο?? εν πάσει περιπτώσει εγω εν γνώση μου θα βγώ χαμένος οικονομικά και θα πάρω πάλι το iphone παρόλο που ξέρω οτι δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο, και αυτό γιατι έχει πράγματα που κανενα αλλο οικοσύστημα δεν προσφέρει, αλλα τουλάχιστον αναγνωρίζω οτι σίγουρα δεν είναι η αιχμή της τεχνολογίας. Μόνο αυτό πληρώνεις που είναι innovation κυρίως του παρελθόντος και όχι φετινό, όπως το innovation άλλων. Αλλά κακά τα ψέματα αξίζει μέχρι να βγει κάποιο άλλο σοβαρό οικοσύστημα (αν ποτέ βγει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kaklas13 είπε Εγω χωρις να είμαι φανατισμένος με καμια εταιρεια συγκρίνω το οp7pro με το iphone xs ή το 11 και βρίσκω συνολικά καλύτερο το πακέτο του. Εσυ θες να μου πείς οτι δεν το βλέπεις αυτο?? Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο. Ειπα οτι ο συμφορουμιτης ξεκινησε να μου κανει συγκριση με τα iphone και αντι να την κανει με 1 συγκεκριμενο μοντελο/εταιρεια,αρχισε να μου αναφερει features απο ολεςτις Android ναυαρχιδες. Αν εσυ βρισκεις καλυτερο πακετο το 7pro απο το iphone 11(το XS θα καταργηθει),να παρεις το Oneplus7pro,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ελα να σου δωσω μια απαντηση και εσενα να σου φυγει η απορια .Να μην επαναλαμβανεσαι σε κλισε και χιλιοαπαντημενα ερωτηματα . Οχι δεν υπαρχουν εκει εξω ουτε ισαξια ουτε καλυτερα τηλεφωνα , γιατι πολυ απλα δεν εχουν ios .Για οποιον θελει αυτο το λειτουργικο ,του αρεσει αυτο το οικοσυστημα ,η Apple ειναι μονοδρομος . Για οποιον δεν τον νοιαζει το λειτουργικο ,τα οικονομικα του πλεον ειναι χειροτερα απο τοτε που ειχε παρει το iphone 5 και δεν μπορει να ακολουθησει την εξελιξη των μοντελων και μπηκε να κραξει. Η' του φταιει η τιμολογιακη πολιτικη της apple( η οποια δεν διαφερει πολυ απο τα αλλα premium μοντελα ) , ο Jobs που απεβιωσε, ο Cook και οι εξωγηινοι καθως και για ενα σωρο αλλες διαφορετικες περιπτωσεις που δεν θα κατσω να τις απαριθμισω ολες ,τοτε προφανως και υπαρχουν αλλες επιλογες εκει εξω και μπορει να παρει οτι θελει σε οτι κλιμακα τιμης θελει . Εδω τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει και μας ζαλιζει με τις κλασικες μπουρδες ?(δεν αναφερομαι σε σενα ). Κάποιον μπορεί να μην το ενδιαφέρει το οικοσύστημα και να πάει να σκάσει τα ίδια χρήματα σε εξίσου καλά μηχανήματα. Ίσως με τις νέες κάμερες βέβαια το iphone να γίνει το καλύτερο κινητό (μένει να δούμε τι θα παρουσιάσουν και οι άλλοι), αλλά ως τώρα όποιος δεν ήθελε ios πήγαινε σε άλλες λύσεις με καλύτερο hardware, κάμερες κλπ. Αν κάποιος πάλι θέλει να έχει κινητό πιο δυνατό από macbook air (δεν ξέρω τι χρησιμότητα έχει κάτι τέτοιο και τι θα κάνει στο κινητό που θα τον βολεύει καλύτερα να το κάνει εκεί από ότι στο air) τότε αναγκαστηκά θα πάρει iphone λόγω καλύτερου επεξεργαστή. Εφόσον δεν σου αρέσει το iphone 5 και δεδομένης και της ταχύτητας με την οποία μεταβάλλεται η τεχνολογία, δεν μας αφορά και τόσο το future proofness, οπότε ως τώρα υπήρχαν καλύρες λύσεις από το iphone για όποιον αδιαφορεί για το android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskdi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, n4sleep είπε Για ποιο λόγο κοστίζει 1429€ εδώ το κινητό που πωλείται 1045€ στην αμερικη. Εγώ αυτό βρίσκω μεγαλύτερη κλεψιά. Υπάρχει και ο ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο. Ειπα οτι ο συμφορουμιτης ξεκινησε να μου κανει συγκριση με τα iphone και αντι να την κανει με 1 συγκεκριμενο μοντελο/εταιρεια,αρχισε να μου αναφερει features απο ολεςτις Android ναυαρχιδες. Αν εσυ βρισκεις καλυτερο πακετο το 7pro απο το iphone 11(το XS θα καταργηθει),να παρεις το Oneplus7pro,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. Ξαναγράφω οτι, είχα το xs, απο εκεί πήγα στο οp7pro (που έχω τώρα) γιατι μου φάνηκε πιο ωραίο και πλήρες κινητό (και τελικά επιβεβαιώθηκα) και ΤΕΛΙΚΑ θα ξαναπάρω το 11pro max γιατι την πληρότητα συνολικά του ios δεν την βρίσκεις αλλου και για μένα προσωπικά το πακέτο software+hardware υπερτερεί του ανταγωνισμού. 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν εσυ βρισκεις καλυτερο πακετο το 7pro απο το iphone 11(το XS θα καταργηθει),να παρεις το Oneplus7pro,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. Νομιζα οτι το forum είναι για φιλική ανταλλαγή αποψεων και για αυτο το έγραψα. Δεν προέτρεψα κανένα να πάρει οτιδήποτε απλα είπα μια γνώμη σαν κάτοχος και των 2 συσκευών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, music_lover είπε 900+ ευρώ για: 2x οπτικό ζουμ με τον ανταγωνισμό στο 5x Lcd οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό σε amoled Notch εν έτη 2019 με τον ανταγωνισμό στις full screen οθόνες 60hz οθόνη με τον ανταγωνισμό στα 90hz 330ppi οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό στα 500+ Οθόνη χωρίς hdr στο απλό 11 Χωρις reverse wirelles charging, με 5w φόρτιση μεσα στο κουτί στο απλό 11 και τον ταχυφορτιση με εξτρα κόστος 18w ταχυφορτιση με τον ανταγωνισμό στα 45w Άσχημη διάταξη καμερών πίσω Αυξημένο βάρος σε σχέση με τα προηγούμενα ειδικά το pro max έγινε τούβλο Αφαίρεση του 3d touch 64gb αστείες βασικές εκδόσεις όταν 1 λεπτό 4k/60 βίντεο hevc πιάνει 400mb χώρο Το ινοβεισον πήγε σύννεφο και φέτος.. 900 έπρεπε να κοστίζει το ακριβότερο αλλά είπαμε έχεις bionic a13 και ios οπότε πλερουά αν τα θες αυτά. Εγω πάντως που τα εχω στο ipad δεν ξετρελαθηκα ποτέ. Δεν υπάρχει απαραίτητα λόγος για τέτοιον επεξεργαστή σε κινητό. Innovation ίσως έχουμε στον επεξεργστή γεγονός που ίσως συνάδει με την στρατηγική της εταιρείας για υπολογιστές πoυ θα έχουν αυτό τον επεξεργαστή και όχι intel Οπότε αν υπάρχει κάποιο innovation στα νέα κινητά δεν αφορά το χρήστη που καλείται να εξυπηρετήσει την κάλυψη του R&D κόστους για αυτή την αλλαγή στους υπολογιστές παίρνοντας συκσευή παραμελημένη στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της για την τιμή που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Και το Oneplus7pro αν το παμε ετσι ειναι πανακριβο και θα επρεπε να κοστιζει φθηνοτερα μιας και εχει ελλειψεις σε σχεση με το S10+ το οποιο ειναι και φθηνοτερο αυτη την στιγμη στην ελληνικη αγορα ή ακομα και με το LG G8 που ανεφερε ο συμφορουμιτης πιο πισω. Δεν πιανει μονο για τα Iphone το θεμα της τιμης,αστο καλυτερα. Μη μου βαζεις στην συγκριση τιμές skroutz (με κινητά που έρχονται σε ανοιχτά κουτιά με κομμένες ταινίες ασφαλείας κτλ κτλ) αλλά επισημων μεταπωλητών γιατί και το op7 pro εχει πέσει και στα 550 στο gearbest με εγγύηση κινεζου. Και εκει λοιπον αλλά και στους επίσημους μεταπωλητές το op7 pro είναι φθηνότερο από S10+. 750 το pro, 1040 το S10+, 1240 το 11 pro max. Anyway, εγω δεν προτείνω σε κανέναν να πάρει τίποτα συγκεκριμένο, ανέφερα το oneplus γιατί κάποιος άλλος το έβαλε στην εξίσωση, το fact για μένα είναι πως τα iphone πάντα ήταν ακριβά για αυτά που προσφέρανε, έτσι και τώρα, take it or leave it. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Μαζι σας,πειτε μου ποιο κινητο του ανταγωνισμου τα προσφερει ολα τα παραπανω να παω να το παρω. Ολα ομως ετσι,οχι αυτα εχει το ταδε κινητο,και τα αλλα το αλλο. Μέχρι χθες huawei P30. Ας δούμε όλα τα νέα μοντέλα που θα βγουν μέχρι το τέλος του χρόνου να τα συγκρίνουμε και να δούμε. Αλλά αν συγκρίνεις ότι έχει η αγορά με XS και Χ που ήταν η μόνη λύση σε ios έβλεπες καλύτερες λύσεις στο android, αλλά οκ έμπλεκες με άλλο λογισμικό που δεν λέει 1 ώρα πριν, kaklas13 είπε Το oneplus 7 pro. Tα προσφέρει σχεδόν όλα (εκτος απο το wireless charging-απο επιλογή αποτι λένε). εφυγα απο iphone xs και το οp7 είναι σαφώς αρτιότερο κινητό με αντικειμενικά κριτήρια... ΑΛΛΑ Το ios (για όποιον ανέχεται τις ιδιοτροπίες του) παραμένει οτι καλύτερο υπάρχει απο άπο αποψη software και πιθανότατα θα πουλήσω το op παρόλο που είναι καλύτερο τηλέφωνο και θα πάρω πάλι iphone γιατι πολύ απλά η εμπειρία χρήσης του είναι αξεπέραστη. Δηλαδή απογοητεύτηκες από android? Και εγώ έλεγα να φύγω από ios, αλλά δεν νομίζω 58 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε Λογικά είναι αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης το geekbench και ο Α13 είναι πιο γρήγορος από έναν 4790Κ Tι προγράμματα θα το τρέξεις? 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο. Ειπα οτι ο συμφορουμιτης ξεκινησε να μου κανει συγκριση με τα iphone και αντι να την κανει με 1 συγκεκριμενο μοντελο/εταιρεια,αρχισε να μου αναφερει features απο ολεςτις Android ναυαρχιδες. Αν εσυ βρισκεις καλυτερο πακετο το 7pro απο το iphone 11(το XS θα καταργηθει),να παρεις το Oneplus7pro,κανεις δεν εγραψε το αντιθετο. ή περιμένεις να βγεις το 8 να δεις πoιο θα είναι καλύτερο 56 λεπτά πριν, chios είπε Το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά κάτι λείπει από το ένα κάτι από το άλλο. Σε όλα λείπουν όσα θα έχει το καινούριο. Για αυτό πχ πολλοί ήδη έχουν γράψει ότι θα παραμείνουν στο X σε αντίθεση με τα λίγα fanboys που θέλουν να δώσουν το XS και να πάνε στο 11. ματαιόδοξο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγνωμη τα specs αγοραζετε ή το πακετο συνολικα σαν εμπειρια χρησης περνωντας ενα πανακριβο κινητο; Μου αρεσει που απαντατε και μονοι σας σε αυτα που λετε.. Τελειο κινητο δεν υπαρχει. Π.χ εγω λατρευω τα Note για τις οθονες τους και καποια features τους αλλα σαν οικοσυστημα αυτο της Samsung και σαν εμπειρια χρησης μετα απο ενα σημαντικο διαστημα ειναι πολυ κατωτερο αυτου της Apple.. Εχωντας στην κατοχη μου XS Max, iWatch series 4 , iPad Pro 2018 και Air Pods τα παντα δουλευουν σαν ελβετικο ρολοι μεταξυ τους. Η Samsung κανει βηματα προς το καλυτερο αλλα ακομη απεχει απο αυτο το πακετο σαν εμπειρια. Keyword : consistency,reliability, high end performance Τους κινεζους αν δεν λυθει το θεμα με το γουγλη τους αφηνω στην ακρη ουτε καν.. Το 11pro max δεν ξερω αν θα το παρω γιατι οι καμερες δεν αποτελουν μεγαλο κριτηριο αναβαθμισης για εμενα, αλλα δεν μπορω να παραγνωρισω την εντυπωσιακη αναβαθμιση σε εξοικονομηση ενεργειας σε σχεση με το δικο μου XS Max που σημειωτεον ΠΟΤΕ δεν με αφησε απο μπαταρια οσο και αν το πιεσα. Αν βαλουμε και τις αναβαθμισμενες οθονες και τον Α13 σαν ναυαρχιδα εχει κανει κλικ σε αρκετα σημαντικα features για νεα γενια. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε 1.O φορτιστης του κινητου ειναι 30W και οχι 45W. Αρα ΟΧΙ δεν εχει 45W φορτιστη. 2.Εχει 516ppi αρα ΝΑΙ το καλυπτει αυτο. 3.Τοσο εχει το P30pro(ανταγωνισμος)αρα ΟΧΙ εχει κατωτερο zoom απο τον ανταγωνισμο. 5.Εχει επισημη πιστοποιηση το κινητο οποιουδηποτε ειδους?Η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Το τι καλυπτει η εγγυηση και τι οχι,ειναι κουβεντα για αλλο θεμα. 7.Ναι αλλα και παλι ειναι εξισου βαρυ σε σχεση με αλλα κινητα του ανταγωνισμου. 8.Δεν εχει σημασια αν το θεωρεις ή οχι ασχετο. Micro SD καρτες τα oneplus δεν υποστηριζουν σε σχεση με τον ανταγωνισμο,αρα θεωρειται κατα. 9.Δεν ειναι ασχετο. Ο ανταγωνισμος τα προσφερει αυτα και το Oneplus7pro οχι. Για ποιο λογο λοιπον να μην αναφερθουν αυτα? 11.Ο ανταγωνισμος εχει αντιπροσωπεια και ποσα επισημα service(procordia,Smartec,Infoquest)στην χωρα μας ακριβως για να μην μπλεκει καποιος με αποστολες στο εξωτερικο. Δεν απαγορευει σε κανεναν να αγορασει πχ απο Amazon,αλλα παρολα αυτα η απουσια αντιπροσωπειας και επισημης εισαγωγης στην χωρα μας για την πλειοψηφια του κοσμου ειναι κατι το αρνητικο. Προφανως και αυτο ειναι το ζουμι στα παραπανω που αναφερα που καποιοι τα παρουσιαζουν σαν ελλειψεις του Iphone μονο,λες και ολα τα αλλα Android κινητα εχουν τα παντα. Οι περισσοτεροι μεχρι και την θυρα ακουστικων βγαλανε χωρις πραγματικο λογο,τι να λεμε τωρα. Καλά και τα service της αντιπροσωπείας της Apple - infoquest στην Ελλάδα- δεν είναι σοβαρά και αξιόπιστα. Οπότε δίνεις 1000 μινιμουμ και ελπίζεις να μην χρειαστεί να μπλέξεις με τους ιπαπάτζες που έχουμε εδώ. 21 λεπτά πριν, paraskdi είπε Υπάρχει και ο ΦΠΑ υπάρχει και το σκρουτζ, το emac.eu κλπ για τιμές ευρώπης και φπα ελληνικό. Όποιος ακόμα ασχολείται με την ελληνική αντιπροσωπεία και το service της παίζει άσχημα με τα χρήματά του... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, winmac είπε Καλά και τα service της αντιπροσωπείας της Apple - infoquest στην Ελλάδα- δεν είναι σοβαρά και αξιόπιστα. Οπότε δίνεις 1000 μινιμουμ και ελπίζεις να μην χρειαστεί να μπλέξεις με τους ιπαπάτζες που έχουμε εδώ. Αγορασε απο Amazon αν δεν σου αρεσει. Υπαρχει και αυτο σαν επιλογη,αλλα βλεπεις εχει ακριβοτερες τιμες απο skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα