georgetsl Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, ignome4 είπε Ποιος είναι αυτός ο μερακλής που θα δώσει 1789 ολόκληρα για ένα κινητό Η Ελενα Κουντουρα υπολογιζε να το παρει ,αλλα πλεον δεν ειναι υπουργος ...προλαβε να παρει μεχρι το XS οσο ηταν "μερακλου" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgetsl είπε Η Ελενα Κουντουρα υπολογιζε να το παρει ,αλλα πλεον δεν ειναι υπουργος ...προλαβε να παρει μεχρι το XS οσο ηταν "μερακλου" . Αγαπητέ, μου έχουν σφυρίξει ήδη δυο φορές για πολιτικό σχόλιο, οποτε μάλλον ατύχησες δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω! 😀 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Καποιος νοσταλγος της Γαλλικης επαναστασης. Μπορεί και όχι 6 ώρες πριν, winmac είπε iphone 8 64 gb είναι πιο ακριβό εδώ από ότι το iphone 8 128 gb στη Γερμανία iphone 8 64 gb ISTORM 589 € iphone 8 128 gb APPLE EU 579 € Όποιος αγοράζει επίσημη εισαγωγή από ελλάδα είναι μεγάλο κοροίδο. Έχω υπάρξει και εγώ τέτοιο κορόιδο οφείλω να πω σε macbook 2000+ ειδική παραγγελία που ήρθε γρατζουνισμένο δυο φορές μέσα στο κουτί επειδή το άνοιγαν για να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο.... Το ίδιο έπαθε και γνωστός που πήγε για service το macbook του στο istorm και του ήρθε με την ίδια γρατζουνιά. Τα άλλα μαγαζιά μπορεί να είναι οκ, αλλά ιστορμ ποτέ ξανά! Καλύτερα να δώσει κάποιος τη διαφορά στη ryanair και να μην στηρίξει αυτό που γίνεται εδώ... Δεν θα έπρεπε να είναι κανείς γιατί και με 1539 κάνει τη δουλειά του. ή καλύτερα 1419 ή και πιο φτηνά από Ελβετία ή Αγγλία. Πάντως όποιος δώσει 1539 και εμπιστεύεται το service του istrorm μάλλον από lotto τα βρήκε γιατί γενικά κάνει κακές επενδύσεις... Ναι γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα έχουν μπερδέψει την ελεύθερη αγορά με την ασυδοσία, ότι και να επιλέξεις πάλι χαμένος θα είσαι. Μονόδρομος το εξωτερικό. Σε καταλαβαίνω για το service. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xmix948 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Maisimba είπε Και.... οι 60 Άτοκες Δόσεις ξαναχτυπούν! Παλαιότερα μέχρι κ το νεφρό τους δίνανε...τώρα με αυτές τις τιμές δε νομίζω να φτάνει μόνο το ένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, garfield39gr είπε Το ότι σας κλέβουν οι πάροχοι κινητής στην Ελλάδα δεν σημάνει ότι φταίει η apple παντού στο κόσμο το κινητό βγαίνει σχεδόν δωρεάν με συμβόλαιο ξυπνήστε επιτέλους και κατακρίνεται τους παρόχους και όχι την apple Αρχικά ο σχολιασμός γίνεται για τις αρχικές τιμές και όχι για το κατά πόσο σου δίνει δωρεάν κάποιος πάροχος. Όσο τώρα για τους παρόχους έχεις δει εσύ κάποιο άλλο κράτος να επιτρέπει 3 εταιρείες τηλεπικοινωνιών να έχουν καρτέλ εδώ και τόσα χρόνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Και αναρωτιόμουν, γιατί μ' ελούσε κρύος ιδρώτας όταν διάβασα τις τιμές. Απ'τις ΤΡΎΠΕΣ ήταν! 😨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, pitimac είπε Nai και; Αυτό δεν λέει τίποτα, όποιος μπορεί για όποιον λόγο θέλει το παίρνει αλλά νισαφι πια η γκρίνια και η ελληνική μιζέρια κ ξαναλεω ONCE YOU GO APPLE YOU NEVER GO BACK σε android & windows Όλα τα υπόλοιπα είναι λογάκια να περνάει η ώρα. Επι εποχης Jobs οταν βγηκε το iPhone, iPod, iMac και γενικα ειχε ολη την "μαγεια" και καινοτομιες εκεινης της εποχης ισχυε σε μεγαλο βαθμο αυτο...σημερα εχει λακισει κοσμος και κοσμακης λογω της στασιμοτητας της Apple, οχι βεβαια πως εμεις οι παλιοι αν βγαλει κατι οπως το θελουμε(βλεπε iPhone 12 του χρονου και αν κανει αυτα που λεγονται) δεν θα ξαναγυρισουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, vargas είπε Είναι ο ίδιος που θα σου κάνει αναπάντητη γτ δεν έχει κάρτα Μπααα , αυτος με τις αναπαντητες παιρνει tsin tsan tson καβαλαει το παπακι γιατι μεχρι εκει φτανει .Αποδειξη το θεμα με τις καρτες και τα 5 ευρα που κλαιγονται ολη μερα ,δεν ειδα εκει μεσα κανεναν να εχει iphone ολοι κινεζο -android ειχαν. Το αλλο που λες ειναι τελειως παραλογο μονο στο δικο σου μυαλο στεκει . Οι τιμες ειναι αναμενομενες σε οσους εχουν επαφη με το αντικειμενο ,οσοι σοκαρονται κακως βλεπουν αυτο το θεμα .Δεν θα δωσει επιδοματα εδω το τοπικ ψαχτε αλλου . Εχετε πολυ πλακα ορισμενοι πραγματικα ... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos1975psi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εκεί στην Apple έχουν καταφέρει κάτι αρκετά παράξενο και μπράβο τους για αυτό. Έχουν καταφέρει να απευθύνονται κάθε χρόνο στο ίδιο κοινό να προσφέρουν πάνω κάτω την ίδια σχεδίαση οι αλλαγές να είναι σε specs του τηλεφώνου που στην καθημερινή χρήση δύσκολα γίνονται αντιληπτές και να πουλάνε αυξάνοντας κάθε χρόνο τις τιμές. Το τι θα πάρει κάποιος και τι θεωρεί πετυχημένο μοντέλο είναι καθαρά υποκειμενικό. Την δουλειά που κάνει κάποιος με καθημερινή χρήση σε ένα τηλέφωνο μπορεί να την κάνει τόσο καλα με ένα OnePlus 7 pro των 700€ με ένα xiaomi mi a3 των 200€ με ένα mi 9t pro των 300€ με ένα Iphone 11 pro max των 1539€ είναι καθαρά θέμα γουστου και προσωπικής λογικής γιατί πλέον και η λογική είναι υποκειμενική. Η κάθε Apple στην τελική δεν σου πουλάει το καινούριο της κινητό αλλά την ανάγκη για να πάρεις το νέο κινητό, σου πουλάει αυτό το «πρέπει να το πάρεις» γιατί αλλιώς θα σου λείπει «κάτι» άσχετα αν αυτό το κάτι το έχεις ήδη πχ τον επεξεργαστή έχεις τον Α12 ΑΛΛΑ ο Α13 θα είναι 20% ταχύτερος και πάει λέγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μπα αυτος με τις αναπαντητες παιρνει tsin tsan tson καβαλαει το παπακι γιατι μεχρι εκει φτανει .Αποδειξη το θεμα με τις καρτες και τα 5 ευρα που κλαιγονται ολη μερα ,δεν ειδα εκει μεσα κανεναν να εχει iphone ολοι κινεζο -android ειχαν. Το αλλο που λες ειναι τελειως παραλογο μονο στο δικο σου μυαλο στεκει . Οι τιμες ειναι αναμενομενες σε οσους εχουν επαφη με το αντικειμενο ,οσοι σοκαρονται κακως βλεπουν αυτο το θεμα .Δεν θα δωσει επιδοματα εδω το τοπικ ψαχτε αλλου . Εχετε πολυ πλακα ορισμενοι πραγματικα ... Ρε σεις, το λες το ξαναλες, ελιτισμος με συσκευη των 1000 ευρω ειναι αστειος. 16χρονος αποφοιτος Δημοτικου παει σεζον σε νησι να τυλιγει σουβλακια και αγοραζει 1 το μηνα. Σιγα τα λεφτα που εχει. Και ανεργος να εισαι αμα θες να μαζεωεις 1000αρικο για κιητο τα μαζευεις. Εγω σκεφτομαι ποσο αφραγκος παιζει να ειναι καποιος για να νομιζει οτι ειναι πολλα τα 1000€ για να το παιζει ελιτιστης. Σαν να λεω εγω, πηρα τοστιερα 120€, που πας ρε καραμητρο. Ψυχραιμια ρε σεις. Και εγω τσιν τσαν τσον συκευη εχω, xiaomi των 350€. Δεν ειναι οτι δεν ειχα να παρω αλλη, ειναι οτι δεν βλεπω το λογο να δωσω παραπανω. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, hristos1975psi είπε Εκεί στην Apple έχουν καταφέρει κάτι αρκετά παράξενο και μπράβο τους για αυτό. Έχουν καταφέρει να απευθύνονται κάθε χρόνο στο ίδιο κοινό να προσφέρουν πάνω κάτω την ίδια σχεδίαση οι αλλαγές να είναι σε specs του τηλεφώνου που στην καθημερινή χρήση δύσκολα γίνονται αντιληπτές και να πουλάνε αυξάνοντας κάθε χρόνο τις τιμές. Το τι θα πάρει κάποιος και τι θεωρεί πετυχημένο μοντέλο είναι καθαρά υποκειμενικό. Την δουλειά που κάνει κάποιος με καθημερινή χρήση σε ένα τηλέφωνο μπορεί να την κάνει τόσο καλα με ένα OnePlus 7 pro των 700€ με ένα xiaomi mi a3 των 200€ με ένα mi 9t pro των 300€ με ένα Iphone 11 pro max των 1539€ είναι καθαρά θέμα γουστου και προσωπικής λογικής γιατί πλέον και η λογική είναι υποκειμενική. Η κάθε Apple στην τελική δεν σου πουλάει το καινούριο της κινητό αλλά την ανάγκη για να πάρεις το νέο κινητό, σου πουλάει αυτό το «πρέπει να το πάρεις» γιατί αλλιώς θα σου λείπει «κάτι» άσχετα αν αυτό το κάτι το έχεις ήδη πχ τον επεξεργαστή έχεις τον Α12 ΑΛΛΑ ο Α13 θα είναι 20% ταχύτερος και πάει λέγοντας. και οι εταιρειες αυτοκινητων τι αλλαζουν??κανα φαναρι , φλας ,προφυλακτηρα ,πουλανε και ενα φουμαρο για τη μηχανη ενα χρωματακι ετοιμο........ οπως σωστα ειπες οι εταιρειες ανιχνευουν τις αναγκες του καταναλωτικου κοινου οι τιμες ομως οι ελληνικες στα παλια μοντελα σε σχεση με Αυστραλια που ειμαι συχνα εχουν διαφορα απο 100 εως 200 ευρω ...και δε ξερω πως το διακιολογουν πχ το 8αρι το ειχαν προσφορα 710aud προχτες,σημερα 770aud ,περιπου 410ευρω-470..μπορω να πω καλη τιμη και εδω 719 ευρω σχεδον 300 διαφορα....τεραστια διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ρε σεις, το λες το ξαναλες, ελιτισμος με συσκευη των 1000 ευρω ειναι αστειος. 16χρονος αποφοιτος Δημοτικου παει σεζον σε νησι να τυλιγει σουβλακια και αγοραζει 1 το μηνα. Σιγα τα λεφτα που εχει. Και ανεργος να εισαι αμα θες να μαζεωεις 1000αρικο για κιητο τα μαζευεις. Εγω σκεφτομαι ποσο αφραγκος παιζει να ειναι καποιος για να νομιζει οτι ειναι πολλα τα 1000€ για να το παιζει ελιτιστης. Σαν να λεω εγω, πηρα τοστιερα 120€, που πας ρε καραμητρο. Ψυχραιμια ρε σεις. Και εγω τσιν τσαν τσον συκευη εχω, xiaomi των 350€. Δεν ειναι οτι δεν ειχα να παρω αλλη, ειναι οτι δεν βλεπω το λογο να δωσω παραπανω. Απαντησα οπως επρεπε σε αντιστοιχου υφους σχολια που σπαμαρουν στα θεματα της αpple τις γνωστες ανοησιες καθε φορα και το ιδιο θα κανω και σε σενα γιατι δεν απεχεις πολυ . Εσυ εισαι μια αλλη κατηγορια λεγεται "εχω καβουρια στην τσεπη ". Τα ελιτιστικα ειναι δικες σου λεξεις δεν τις ειπα εγω μαλλον κατι δηλωνει αυτο ... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Απαντησα οπως επρεπε σε αντιστοιχου υφους σχολιο και το ιδιο θα κανω και σε σενα .Εσυ εισαι μια αλλη κατηγορια λεγεται "εχω καβουρια στην τσεπη ". Τα ελιτιστικα ειναι δικες σου λεξεις δεν τις ειπα εγω μαλλον κατι δηλωνει αυτο ... Ρε συ τι καβουρια, δηλαδη η θα αγορασεις το πιο ακριβο στα παντα, ακομα και να μη το χρειαζεσαι, ή εχεις καβουρια? Εσύ όρια δεν βάζεις? Ας πουμε η νεα gpu της nvidia έχει 1.5k, ε δεν την πήρα. Έχω όριο τα 800. Αν το επόμενο iphone έχει 3k δηλαδή θα το πάρεις? Δεν σε ρωτάω αν τα έχεις, σε ρωτάω αν θα το αγοράσεις. Και με βλέπεις, δεν κράζω iPhone, απλά οι τιμές έχουν γίνει πλέον χαζές, και δυστηχώς όχι μόνο στα κινητά. Κοντευόυμε τιμές μισθού Γερμανίας (καλά τον κατώτατο τον πιάσαμε). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos1975psi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Απαντησα οπως επρεπε σε αντιστοιχου υφους σχολιο και το ιδιο θα κανω και σε σενα .Εσυ εισαι μια αλλη κατηγορια λεγεται "εχω καβουρια στην τσεπη ". Τα ελιτιστικα ειναι δικες σου λεξεις δεν τις ειπα εγω μαλλον κατι δηλωνει αυτο ... Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά αν κάποιος θέλει ένα κινητό για να κάνει την καθημερινή δουλειά του πρέπει για να μην έχει καβούρια στις τσέπες να σκάσει 1429€; Και βάζω αυτήν την τιμή γιατί τόσο κοστολογεί η Apple το 11 pro 256 που είναι πάνω κάτω στα specs των περισσότερων συσκευών που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά 6.3 οθόνη και 256gb χώρο αποθήκευσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ρε συ τι καβουρια, δηλαδη η θα αγορασεις το πιο ακριβο στα παντα, ακομα και να μη το χρειαζεσαι, ή εχεις καβουρια? Εσύ όρια δεν βάζεις? Ας πουμε η νεα gpu της nvidia έχει 1.5k, ε δεν την πήρα. Έχω όριο τα 800. Αν το επόμενο iphone έχει 3k δηλαδή θα το πάρεις? Δεν σε ρωτάω αν τα έχεις, σε ρωτάω αν θα το αγοράσεις. Και με βλέπεις, δεν κράζω iPhone, απλά οι τιμές έχουν γίνει πλέον χαζές, και δυστηχώς όχι μόνο στα κινητά. Κοντευόυμε τιμές μισθού Γερμανίας (καλά τον κατώτατο τον πιάσαμε). Θα αγορασω οτι θεωρω εγω σωστο να αγορασω με τα λεφτα μου . Απο εκει και περα δεν μπηκα σε κανενα θεμα "tsin tsan tson με 200 ευρω που τα κανει ολα καλυτερα και συμφερει και ολοι οι αλλοι ειναι θυματα " να τους λεω μπατιρηδες,κακομοιρηδες κ.ο.κ. Οτι γινεται δλδ καθε φορα στα θεματα της apple απο την αναποδη . Επομενως σε αυτους συγκεκριμενα αναφερομαι και σε σενα που το πρωτο σχολιο σου δεν απειχε και πολυ σαν υφος και για αυτο σου απαντησα αναλογα . 7 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά αν κάποιος θέλει ένα κινητό για να κάνει την καθημερινή δουλειά του πρέπει για να μην έχει καβούρια στις τσέπες να σκάσει 1429€; Φυσικα και οχι . Αλλα ουτε οποιος το παρει σημαινει πως κανει αναπαντητες και δεν θα εχει να φαει ,σε αυτα απαντησα ελεος ουτε να συννενοηθουμε δεν μπορουμε . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos1975psi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Όπως είπα η λογική τελικά είναι υποκειμενική από την μια μεριά έχουμε « παίρνεις Iphone αλλά είσαι άφραγκος και μέτα δεν έχεις ούτε μονάδες να κανείς ούτε αναπάντητη» και από την άλλη «παίρνεις κινητό των 350€ πχ που σε βολεύει για την δουλειά σου αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις 1000+€ άρα έχεις καβούρια στις τσέπες» όντως κάπου έχουν χάσει το νόημα και οι δυο πλευρές...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα