JcD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, papavales είπε Επιτέλους έπεσε η τιμή του xs max 256gb στα 1419!!!!!!!! Τρέξτε πριν εξαντληθεί!!!!! Μία χαρά hate θα βγάλουν οι Apple και Samsung fans όταν παρουσιαστεί το mate 30 pro, ειδικά τώρα που δεν θα έχει Google services προεγκατεστημένα. Μια χαρά μηχανάκια είναι όλα απλά οι τρεις κορυφαίοι στον χώρο τιμολογουν υπερβολικά επειδή έχουν εδραιωθεί, όχι για κάποιον άλλο λόγο(η Apple είναι πρωταθλήτρια στις υψηλές τιμές μιας κι αν πουλούσε σε τιμές xiaomi θα έχανε 30% των πωλήσεων της, κι όποιος κατάλαβε καταλαβε.) Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και να έχει απ'όλα...samsung fan εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas65 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, paparoach είπε iPhone 6s 32GB - €349 Αλήθεια τώρα ? ???!!!!! Στο istorm τώρα πάντως έχει 299 Ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Για άλλη μια χρόνια έχουμε τις ακριβότερες τιμές στην Ευρώπη , ίσως και του πλανήτη... Μόλις βγει και το MacBook Pro 16 θα συμφέρει να πως να τα πάρεις από Αμερική με τα έξοδα της βόλτας πληρωμένα... Απλα ΚΛΕΦΤΕΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teri23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, athanatosraper είπε Πραγματικά οι τιμές είναι ακραίες κάθε χρόνο και ανεβαίνει... Huawei και xiaomi China μόνο ρε... Έφυγες για Χονγκ Κονγκ σε χρειάζονται σε κάτι διαδηλώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, grlv είπε Το XS Max που έχω κρατάει 1,5 μέρα. Με 3.500mAh δίνει άλλες 5 ώρες επιπλέον. Το 3,5mm σε τι πράγμα θα σου χρειαστεί ακριβώς το 2019; Επίσης είναι το μόνο που το ακουστικό του είναι μεγάφωνο και έχεις πραγματικό Stereo ήχο και atmos. Το 5G σε τι ακριβώς θα βοηθούσε να το βγάλει από φέτος ενώ δεν υπάρχουν δίκτυα πουθενά; Επίσης μην αναφέρετε ξανά το θέμα τιμής γιατί τουλάχιστον τα Apple διατηρεί την αξία του σε σχέση με τα αντίγραφα που σε τρεις μήνες πέφτει στο μισό η τιμή τους ενώ έχουν ίδια αρχική με τα Apple Αναφερεσε σε Ελλάδα ή Αμερικη ή αλλες αναπτυγμενες χωρες γραφοντας οτι δεν υπαρχουν 5g δικτυα;;;. Γιατι σιγουρα δεν λαμβανουν υπ'οψιν τους την αγορα της Ελλαδος οταν προκειται να κυκλοφορησουν νεα συσκευη. Η απαντηση ειναι οτι θα ηθελαν αλλα η intel τους τα σκατωσε..... Για Qualcomm ουτε λογος οποτε ψαξε παλιοτερα αρθρα εδω μεσα και δες γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, possiz είπε Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τα δίνουν άνετα. Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα. Τέρμα η βλαχογκλαμουριά. Αυτό τι σχέση έχει? Εχει σχέση ώς προς το εξής: Η Apple όπως και οι άλλοι κατασκευαστες είναι οικονομικές οντότητες. Οι οικονομικές οντότητες για να επιβιώσουν δεν χρειάζονται μόνο καλά προιόντα αλλά και (κυρίως) κέρδη. Βλέπε Nokia........ Πολύ καλό προιόν αλλά η εταιρία πτώχευσε. Τα κέρδη βγαίνουν από όλες τι δραστηριότητες μια εταιρίας ακόμη και από τα παλαιότερα ή λιγότερο δημοφιλή προιόντα. Και φυσικά από τις υπηρεσίες Οπότε η Apple εκτός των iphone 11 που παρουσιαστήκαν μόλις, εξασκεί κερδοφόρα πολιτική πωλήσεων και με τα παλαιότερα μοντέλα και δεν πάει απλώς να ξε στοκάρει τρελά, Και 20% και 30% κάτω θα πάει μόνο αν μπορεί να έχει τουλάχιστον 1 σεντ κέρδος από κάθε μονάδα. Αυτό είχε προφανώς απήχηση στο χρηματιστήριο και η μετοχή της είναι σε ράλλυ, με την κεφαλαιοποίηση να φλερτάρει ή και να ξεπερνάει πάλι το ένα τρις δολάρια. Για να το κλείσω εδώ... Φυσικά θα προτιμούσα οι τιμές να είναι χαμηλότερες. Από την άλλη είμαι ευχαριστημένος που η εταιρία με το hardware και τις υπηρεσίες που προτιμώ πολλά χρόνια, δεν θα πεθάνει αύριο αφήνοντας με ξεκρέμαστο. Οπότε σχόλια του γνωστού στυλ ..."Θα πάει άπατη,...." χάνει συνεχώς" επειδή πουλά λίγα λιγότερα iphone κ.λ.π. είναι κουραστικά, άκυρα και εκτός πραγματικότητας. Δεν έχουν σημασία οι μονάδες αλλά το (γενικό) έσοδο και (κυρίως) τα κέρδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 iphone 8 64 gb είναι πιο ακριβό εδώ από ότι το iphone 8 128 gb στη Γερμανία iphone 8 64 gb ISTORM 589 € iphone 8 128 gb APPLE EU 579 € Όποιος αγοράζει επίσημη εισαγωγή από ελλάδα είναι μεγάλο κοροίδο. Έχω υπάρξει και εγώ τέτοιο κορόιδο οφείλω να πω σε macbook 2000+ ειδική παραγγελία που ήρθε γρατζουνισμένο δυο φορές μέσα στο κουτί επειδή το άνοιγαν για να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο.... Το ίδιο έπαθε και γνωστός που πήγε για service το macbook του στο istorm και του ήρθε με την ίδια γρατζουνιά. Τα άλλα μαγαζιά μπορεί να είναι οκ, αλλά ιστορμ ποτέ ξανά! Καλύτερα να δώσει κάποιος τη διαφορά στη ryanair και να μην στηρίξει αυτό που γίνεται εδώ... 5 ώρες πριν, ignome4 είπε Ποιος είναι αυτός ο μερακλής που θα δώσει 1789 ολόκληρα για ένα κινητό Δεν θα έπρεπε να είναι κανείς γιατί και με 1539 κάνει τη δουλειά του. ή καλύτερα 1419 ή και πιο φτηνά από Ελβετία ή Αγγλία. Πάντως όποιος δώσει 1539 και εμπιστεύεται το service του istrorm μάλλον από lotto τα βρήκε γιατί γενικά κάνει κακές επενδύσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweetemily Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 699 στην παρουσίαση, 869 στο Ελλάντα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, alexakos89 είπε Γαμώ το ΦΠΑ μας και τα τελωνεία το καρτελ θες να πεις... κλάψε τώρα και προσευχήσου να μην χρειαστεί να γνωρίσεις και τις άλλες πτυχές του πέρα από τις τιμές (πχ service, DOA etc.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, winmac είπε iphone 8 64 gb είναι πιο ακριβό εδώ από ότι το iphone 8 128 gb στη Γερμανία iphone 8 64 gb ISTORM 589 € iphone 8 128 gb APPLE EU 579 € Όποιος αγοράζει επίσημη εισαγωγή από ελλάδα είναι μεγάλο κοροίδο. Έχω υπάρξει και εγώ τέτοιο κορόιδο οφείλω να πω σε macbook 2000+ ειδική παραγγελία που ήρθε γρατζουνισμένο δυο φορές μέσα στο κουτί επειδή το άνοιγαν για να βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο.... Το ίδιο έπαθε και γνωστός που πήγε για service το macbook του στο istorm και του ήρθε με την ίδια γρατζουνιά. Τα άλλα μαγαζιά μπορεί να είναι οκ, αλλά ιστορμ ποτέ ξανά! Καλύτερα να δώσει κάποιος τη διαφορά στη ryanair και να μην στηρίξει αυτό που γίνεται εδώ... Και ποιος λες ότι φταίει γι αυτήν την κατάσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, maou1991 είπε 1339 ευρώ για 64gb!!! Αυτά βλέπει η Huawei και κλαίει από τα γέλια. Πόσο έχει το αντίστοιχο μοντέλο Huawei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Nikosny1965 είπε Δεν σε κατάλαβα νεαρέ ;; Να με συμφέρει για ποιο λόγο ;; Όταν ένας μέσος αμερικανός βγάζει 700-800 την βδομάδα εσυ πως την βλέπεις την αναλογία με την Ελλάδα ;;να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε , γιατί δεν σημάνει πως αφού έχουμε βήμα μπορούμε να λέμε ότι μας έρθει στο κεφάλι ! Είτε το θελουμε είτε όχι υπάρχει κόσμος που έχει προοδεύσει και ζει πολύ καλύτερα από εμάς τουλάχιστον σε θέματα που έχουμε να κάνουμε με την ευκολία διαβιβάσεις και ευκολία στην καθημερινότητα !! Δεν έχει κάνει αυτοσκοπό στην ζωή του να αποκτήσει ένα κινητό για να νιώσει ότι είναι κάτι σπουδαίο !! ΓΙα το βιωτικό επίπεδο του μέσου Αμερικάνου μπορείς να διαβάσεις σε έρευνες... όσο για τις τιμές των κινητών δείτε τι πακέτα προσφέρουν με συμβόλαια και πόσο δίνουν τα Iphone. Στην Γερμανία που έχει γεμίσει ο τόπος Samsung και Iphone δεν τα αγοράζουν σκέτη συσκευή ή πόσο μάλλον όπως πολλά fanboys εδώ μέσα μεταχειρισμένα, αλλά τους τα δίνουν σχεδόν τζάμπα με συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Και ποιος λες ότι φταίει γι αυτήν την κατάσταση ? infoquest... ίδια πράγματα και σε Κύπρο είναι. Να προσθέσω επίσης και εμείς ως καταναλωτές που το ανεχόμαστε. Πολωνία που και εκεί δεν υπάρχουν apple stores αλλά Premium resellers ( ο θεός να του κάνει) οι τιμές είναι ίδιες με Γερμανία + μέσω web παραγγέλνεις απευθείας από το site της Apple, κάτι το οποίο δεν γίνεται εδώ (και για το οποίο μάλλον ευθύνεται η Apple). Για την ιστορία το macbook μου ήταν πολωνικό μοντέλο ZE (internatiol keyboard version) το οποίο κάποιος το άνοιγε στο ενδιάμεσο για να του περάσει ελληνικό πληκτρολόγιο. 2 φορές μου έφεραν γρατζουνισμένο και έγινε επιστροφή αλλά πέρασαν 3 μήνες σχεδόν έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι .... Την ιστορία με τις γρατζουνιές την ξέρω.. Την έχω διαβάσει από τρία διαφορετικά προφίλ ....... Για τις τιμές των iphone λέω....... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Jiakometi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Ακολουθεί ένα ενδεικτικό Τοπ 10+1 από πράγματα του έχουν ήδη ειπωθεί... (ώστε να πέσει “ανεπανάληπτος” (see what i did there? 😀) σχόλιασμός...) Έχουμε και λέμε: Απόκρυψη περιεχομένων 1. «Νεφρο». 2. «Πλέον Apple και ποιότητα ούτε στην ίδια πρόταση δεν θα έπρεπε να τα βάζουμε. Μη σου πω ούτε στην ίδια παράγραφο». 3. «Οι κάμερες τραγικές. Οι ονομασίες τραγικές. Το ios τραγικό. Να δεις που φέτος θα κλείσει, δεν πάει άλλο... Το interface του IOS πέρα από μη παραγωγικό είναι και απαρχαιομένο».» 4. «Μέτοχος της Apple?» 5. «Προσωπικά τα iPhone ειναι αδιάφορα απο μένα απο το 3gs κιόλας τα άφησα ενω ημουν λάτρεις των iPhone και μόλις ειδα το iPhone 4 απο εναν φίλο μου ένιωθα οτι θα γινομουν και εγώ πρόβατο και λέω αστο δεν θα πάρω! 6. «Η καζούρα γίνεται γιατί οι κάτοχοι ios συνήθως κοιτούν αφ' υψηλου τους χρήστες android σαν να ζουν στον Όλυμπο ενα πράμα 🤣» 7.«Δηλαδή εσύ παίρνεις iPhone γιατί δουλεύει άψογα με τα airpods, iwatch? Ευτυχώς που δεν επιλέγεις πρώτα τη θήκη και το πας με τα ακουστικά.» 8. «ΓιΑ εΝαΝ εΠαΓΓελΜαΤια μπλα μπλα μπλα μΟνΟδΡοΜος μπλα μπλα μπλα και ποτέ κανείς δεν καταλαβαίνει για τι είδους "επαγγελματία" μιλάτε. Επαγγελματία χίπστερ των Starbucks ίσως». 9. «Αγοράζεις κατι για να το κρατήσεις , όχι να το έχεις σε άριστη κατάσταση για πούλημα ώστε να ικανοποιήσεις τις μαυραγοριτικες τάσεις σου» 10. «Είναι η ίδια λογική με το αν πας το αυτοκίνητο για σέρβις στην αντιπροσωπεία για να έχεις τα αυτοκόλλητα στο book service. 130 λάδια φίλτρο στην αντ/πεια, 60 στο συνοικιακό συνεργείο.» +1. «Όλο αρνητικές ειδήσεις και θυμωμένα άρθρα βγαίνουν για την συμπεριφορά της. Που είναι η αππλε της καινοτομίας και των θετικών ειδήσεων (όσες είχε τέλος πάντων).» 😀 2. «Πλέον Apple και ποιότητα ούτε στην ίδια πρόταση δεν θα έπρεπε να τα βάζουμε. Μη σου πω ούτε στην ίδια παράγραφο». Αυτό ισχύει στα macbooks που βγαίνουν τελευταία και εμφανίζουν συχνά θεματάκια (keyboard, hinge popping, throttling, batteries) Και άλλοι κατασκευαστές βέβαι έχουν θέματα. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει Apple = Ποιότητα 12 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Οχι .... Την ιστορία με τις γρατζουνιές την ξέρω.. Την έχω διαβάσει από τρία διαφορετικά προφίλ ....... Για τις τιμές των iphone λέω....... Δεν μπορώ να σου απαντήσω ξεκάθαρα, γιατί δεν ξέρω τι ισχύει με ΦΠΑ, δασμούς κλπ. Οπότε ό,τι σου πω θα είναι μη τεκμηριωμένο. Μπορώ όμως να σου πω πως αν πληρώνεις κάτι παραπάνω για το ίδιο προϊόν από ότι άλλοι, περιμένεις να έχει ΚΑΛΟ SERVICE. Αρκετοί δεν παίρνουν από skroutzomagaza (και εγώ δεν έχω πάρει κάτι πάνω από 400 από skroutz) γιατί όταν δίνουν 800+ φοβούνται το service το ένα το άλλο κλπ. Ε εδώ όχι μόνο το service είναι κακό, αλλά αν πχ εγώ δεν θέλω να δώσω το καπέλο που ζητάει το istorm και αγοράσω από Γερμανία, μετά θα μπορεί να έχω θέματα στην ενεργοποίηση Apple Care. Κάτι έχει αναφερθεί για ενεργοποίηση Apple Care σε άλλα θέματα και αν τα λέω σωστά δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε ελληνικό μαγαζί αν δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Τώρα για Apple Care σε iphone, ipad κλπ που δεν το παρέχει καν το ιστορμ αλλά σου προωθεί τα δικά του πακέτα μέσω των ασφαλιστικών κλπ, δεν μπορώ να σου πω αν φταίει το ιστορμ ή Apple, αλλά αν ξέρεις πες μας, γιατί θα ενδιαφέρει όποιον αποφασίσει να πληρώσει το καπέλο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα