Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμές

iPhone 11 64GB -   €869
iPhone 11 128GB -  €929
iPhone 11 256GB  -  €1059

iPhone XS 64GB - €1099
iPhone XS 256GB - €1299

Eντάξει προφανώς και δεν θα είναι αυτές οι τιμές, οπότε αν υπάρχει επίσημο κοστολόγιο ας γίνει η διόρθωση, αλλιώς τσάμπα άρθρο είναι ρε παιδιά αυτό, τί να συγκρίνουμε τώρα τις τιμές όταν μας λέτε ότι το παλιό θα κάνει 240€ πιο πολλά από το καινούριο......

Δημοσ.

Είναι πανάκριβα δεν το συζητάμε! Αλλά ρε παιδιά, πραγματικά τώρα.. Ακόμα να εμπεδώσετε ότι η ελληνική αγορά και οι ελληνικοί μισθοί δεν είναι κριτήριο για να αξιολογήσουμε εντελώς αντικειμενικά ή να κράζουμε από το πρωί ως το βράδυ; Αν κάποιος βγάζει 500 ευρώ τον μήνα και θέλει 3 μισθούς για να πάρει το τελευταίο iPhone,  ε ας μην το πάρει στην τελική! Μερικοί το παρουσιάζετε λες και είναι επιτακτική ανάγκη!

• Like 1
Δημοσ.

Η δικιά μου απορία, είναι για ποιο λόγο το iPhone XR είναι πιο ακριβό σήμερα, (βάση της ανακοίνωσης) απ' όταν το αγόρασα τον Ιανουάριο απ' την COSMOTE.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ενώ έπρεπε να χώσει τη βάση μέσα στη συσκευασία, να πληρώσεις το χιλιαρικάκι και να μην πεις και κουβέντα. 😉

Δεν ηταν αυτο point της αρχικης μου τοποθετησης μου και βασικα ασχετο το σχολιο σου!

Δημοσ.
3 minutes ago, giodoul said:

Δεν ηταν αυτο point της αρχικης μου τοποθετησης μου και βασικα ασχετο το σχολιο σου!

Ποιο ήταν το point της αρχικής σου τοποθέτησης και τι σχέση είχε με τις τιμές των iPhone?

• Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε

εαν είσαι iOS user και έχεις ένα iPhone X ,Xs, Xs max είναι πεταμένα λεφτά εκτός εάν γουστάρεις κάθε χρόνο να δίνεις 1.5Κ € για να πουλάς μούρη κυρίως στον εαυτό σου - γιατί κανείς άλλος δεν νοιάζεται -ότι έχεις το νέο μοντέλο 

Αυτό το «........ για να πουλάς μούρη .......» έχει κουράσει.

Το τηλέφωνο και το κλειδί του αυτοκινήτου μας είναι πάντα στην τσέπη και βγαίνει μόνο όταν χρειάζεται.. (κλήση / οδήγηση).

Τα υπόλοιπα αποτελούν κοινωνικό πείραμα / φαινόμενο. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, merkon είπε

Και ο κλασσικος ελληναρας που είναι 35 χρόνων, βγάζει 500 ευρώ και μένει με τους γονείς του θα το πάρει για να το παίζει μούρη και να λέει ότι έχω το τελευταιο iphone. Τέτοια μυαλά έχουμε, τέτοια χώρα είμαστε, έτσι μας αρμόζει. Και πριν με πει κάποιος υπερβολικό, ας βγει μια βολτα στην Αθηνα να δει τι γινεται και ας πιασει 10 ατομα τυχαια να μιλησει μαζι τους να δει σε τι φαση είναι.

29 λεπτά πριν, merkon είπε

Για πες μου απο που συμπερανες οτι δε μπορω να το παρω εγω καταρχην 

Eσυ στο πρωτο σχολιο  σου εβγαλες  αυθαιρετα στατιστικα για ολη την Αθηνα και για μια ηλικιακη ομαδα  ,αυτο σε πειραξε?Δεν δικαιουται και εκεινη να  βγαλει για ενα μονο ατομο εσενα ?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

Αυτό που προβληματίζει με την συζήτηση εδώ είναι η διαμάχη μεταξύ iOS lovers & iOS hatters. Ειμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ το θέμα είναι οι τιμές και δεν έχει απαντηθεί κάτι βασικό ωραία βγήκαν καινούργια  μοντέλα πάνω κάτω specs κτλ τα ξέρουμε όλοι και κανείς δεν απαντάει όντως με αυτά τα specs και συγκρινόμενα τα νέα μοντέλα με τον ανταγωνισμό αξίζουν τα παραπάνω χρήματα ή ουσιαστικά ο κόσμος πληρώνει καπέλο για το σηματάκι μόνο της Apple;;;;; Ύπαρχουν ισάξια ή καλύτερα τηλέφωνα που να κάνουν την ίδια δουλειά με τα iPhones ή τα iPhones είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί  αυτήν την στιγμή στην αγορά ώστε να δικαιολογείται η πολύ υψηλή τιμή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε

Αυτό που προβληματίζει με την συζήτηση εδώ είναι η διαμάχη μεταξύ iOS lovers & iOS hatters. Ειμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ το θέμα είναι οι τιμές και δεν έχει απαντηθεί κάτι βασικό ωραία βγήκαν καινούργια  μοντέλα πάνω κάτω specs κτλ τα ξέρουμε όλοι και κανείς δεν απαντάει όντως με αυτά τα specs και συγκρινόμενα τα νέα μοντέλα με τον ανταγωνισμό αξίζουν τα παραπάνω χρήματα ή ουσιαστικά ο κόσμος πληρώνει καπέλο για το σηματάκι μόνο της Apple;;;;; Ύπαρχουν ισάξια ή καλύτερα τηλέφωνα που να κάνουν την ίδια δουλειά με τα iPhones ή τα iPhones είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί  αυτήν την στιγμή στην αγορά ώστε να δικαιολογείται η πολύ υψηλή τιμή; 

Ελα να σου δωσω μια απαντηση και εσενα να σου φυγει η απορια .Να μην επαναλαμβανεσαι σε κλισε και χιλιοαπαντημενα ερωτηματα .

Οχι δεν υπαρχουν εκει εξω ουτε ισαξια ουτε καλυτερα τηλεφωνα  , γιατι πολυ απλα δεν εχουν ios .Για οποιον θελει αυτο το λειτουργικο ,του αρεσει αυτο το οικοσυστημα ,η  Apple  ειναι μονοδρομος .

Για οποιον δεν τον νοιαζει  το λειτουργικο ,τα οικονομικα του πλεον ειναι χειροτερα απο τοτε που ειχε παρει το iphone 5 και  δεν μπορει να ακολουθησει την εξελιξη των μοντελων και μπηκε να κραξει. Η'   του φταιει η τιμολογιακη πολιτικη της apple( η οποια δεν διαφερει πολυ απο τα αλλα premium μοντελα )   , ο Jobs   που απεβιωσε, ο Cook και οι εξωγηινοι καθως   και  για ενα σωρο αλλες  διαφορετικες περιπτωσεις που δεν θα κατσω να τις απαριθμισω ολες  ,τοτε προφανως και υπαρχουν αλλες επιλογες εκει εξω και μπορει να παρει οτι θελει σε οτι κλιμακα τιμης θελει .

Εδω τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει  και μας ζαλιζει  με τις κλασικες μπουρδες  ?(δεν αναφερομαι σε σενα ).

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα μιλάμε για τις τιμές στο αν αξιζει, εξακολουθούν να είναι υπερκοστολογημενα τα iPhone + στην Ελλαδα υποτίθεται τα τωρινά iPhone θα μειωθούν οι τιμές τους ενώ πχ τώρα το iPhone 8 64GB έχει ~490€ και θα μειωθεί στα 580€ 😕.... 

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

900+ ευρώ για:

2x οπτικό ζουμ με τον ανταγωνισμό στο 5x

Lcd οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό σε amoled

Notch εν έτη 2019 με τον ανταγωνισμό στις full screen οθόνες

60hz οθόνη με τον ανταγωνισμό στα 90hz

330ppi οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό στα 500+

Οθόνη χωρίς hdr στο απλό 11

Χωρις reverse wirelles charging, με 5w φόρτιση μεσα στο κουτί στο απλό 11 και τον ταχυφορτιση με εξτρα κόστος

18w ταχυφορτιση με τον ανταγωνισμό στα 45w

Άσχημη διάταξη καμερών πίσω

Αυξημένο βάρος σε σχέση με τα προηγούμενα ειδικά το pro max έγινε τούβλο

Αφαίρεση του 3d touch

64gb αστείες βασικές εκδόσεις όταν 1 λεπτό 4k/60 βίντεο hevc πιάνει 400mb χώρο

Το ινοβεισον πήγε σύννεφο και φέτος..

900 έπρεπε να κοστίζει το ακριβότερο αλλά είπαμε έχεις bionic a13 και ios οπότε πλερουά αν τα θες αυτά.

Εγω πάντως που τα εχω στο ipad δεν ξετρελαθηκα ποτέ.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, music_lover είπε

900+ ευρώ για:

2x οπτικό ζουμ με τον ανταγωνισμό στο 5x

Lcd οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό σε amoled

Notch εν έτη 2019 με τον ανταγωνισμό στις full screen οθόνες

60hz οθόνη με τον ανταγωνισμό στα 90hz

330ppi οθόνη στο απλό 11 με τον ανταγωνισμό στα 500+

Οθόνη χωρίς hdr στο απλό 11

Χωρις reverse wirelles charging, με 5w φόρτιση μεσα στο κουτί στο απλό 11 και τον ταχυφορτιση με εξτρα κόστος

18w ταχυφορτιση με τον ανταγωνισμό στα 45w

Άσχημη διάταξη καμερών πίσω

Αυξημένο βάρος σε σχέση με τα προηγούμενα ειδικά το pro max έγινε τούβλο

Αφαίρεση του 3d touch

64gb αστείες βασικές εκδόσεις όταν 1 λεπτό 4k/60 βίντεο hevc πιάνει 400mb χώρο

Το ινοβεισον πήγε σύννεφο και φέτος..

900 έπρεπε να κοστίζει το ακριβότερο αλλά είπαμε έχεις bionic a13 και ios οπότε πλερουά αν τα θες αυτά.

Εγω πάντως που τα εχω στο ipad δεν ξετρελαθηκα ποτέ.

Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε μου όταν μιλούσα για σύγκριση με επιχειρήματα κάποιοι φιλοι αντέτειναν το επιχείρημα του λειτουργικού το οποίο σύμφωνα με την γνώμη τους υπερκαλύπτει όλα τα αλλά. 

• Like 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, hristos1975psi είπε

Αυτό ακριβώς εννοούσα φίλε μου όταν μιλούσα για σύγκριση με επιχειρήματα κάποιοι φιλοι αντέτειναν το επιχείρημα του λειτουργικού το οποίο σύμφωνα με την γνώμη τους υπερκαλύπτει όλα τα αλλά. 

26 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μαζι σας,πειτε μου ποιο κινητο του ανταγωνισμου τα προσφερει ολα τα παραπανω να παω να το παρω. Ολα ομως ετσι,οχι αυτα εχει το ταδε κινητο,και τα αλλα το αλλο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...