Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, overpower είπε

Φανταζομαι στις τιμες δεν περιλαμβανεται και ο quick charger, ε?

Σε λιγο δε θα βαζουν ουτε καλωδιο φόρτισης και θα πρεπει να το αγοραζει καποιος ξεχωριστα!Εδω μια οθονη εβγαλε και εδινε με 1000 ευρω τη βαση ξεχωριστα!Μα πληρωνεις inovation!!!χαχαχαχα

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, giodoul said:

Εδω μια οθονη εβγαλε και εδινε με 1000 ευρω τη βαση ξεχωριστα!

Ενώ έπρεπε να χώσει τη βάση μέσα στη συσκευασία, να πληρώσεις το χιλιαρικάκι και να μην πεις και κουβέντα. 😉

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Μπα αυτος με τις αναπαντητες παιρνει tsin tsan tson  καβαλαει το παπακι   γιατι μεχρι εκει φτανει .Αποδειξη το θεμα με τις καρτες   και τα 5 ευρα  που κλαιγονται ολη μερα  ,δεν ειδα εκει μεσα κανεναν να εχει iphone ολοι  κινεζο -android  ειχαν.

Το αλλο που λες ειναι τελειως παραλογο μονο στο δικο σου μυαλο στεκει .

Οι τιμες ειναι αναμενομενες σε οσους  εχουν επαφη με το αντικειμενο  ,οσοι σοκαρονται κακως βλεπουν αυτο το θεμα .Δεν θα δωσει επιδοματα εδω  το τοπικ ψαχτε αλλου .

Εχετε πολυ πλακα ορισμενοι πραγματικα ...

Σε παραπέμπω στις αντιδράσεις της δημοσίευσης μου. Μετά από ένα 5 λεπτο  θα εχεις συνειδητοποιήσει ότι για άλλη μια φορά δεν είσαι  λεφτάς με iphone  ..  ούτε είσαι ούτε δείχνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Σε παραπέμπω στις αντιδράσεις της δημοσίευσης μου. 

Υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι ειναι γνωστο .

Mισο να κανω μια αναπαντητη   να με παρει ενας συνεργατης μου  γιατι δεν εχω μοναδες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οποιοδήποτε και ο,τιδηποτε από την ανωτέρω γκάμα της Apple, παλιά και "καινούργια", απέναντι στο S10 μου., το απλό κι όλας, ούτε καν το plus, δίπλα δίπλα, σε οποιοδήποτε task, σε οποιαδήποτε παράμετρο, απλή ή σύνθετη. Φεύγει ταπεινωμένο.

Απλά και όμορφα. Μόνο σοβαρές προτάσεις :)

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Mισο να κανω μια αναπαντητη   να με παρει ενας συνεργατης μου .

Ότι υπάρχουν είναι δεδομένο .Το θέμα είναι να το καταλαβαίνουν κ οι ίδιοι για τον εαυτό τους ,  πριν κρίνουν τους  άλλους ως κομπλεξικους 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Mισο να κανω μια αναπαντητη   να με παρει ενας συνεργατης μου  γιατι δεν εχω μοναδες .

Δεν είναι θέμα κόμπλεξ μόνο το συγκεκριμένο. Φτάσαμε τέλη του 19 να αναπαράγεται ακόμα ένα "αστείο" 10ετιας. Άντε τώρα να πω στον άλλον ότι έχω σύνδεση από την έκτη δημοτικού που πήρα το 6210 ξέρω γω. 

Μα υπήρχαν όντως γονείς που δεν έπαιρναν κάρτα στα παιδιά τους. Φυσικά ποτέ δεν τους αγόραζαν και iphone, κάτι παλιατζουρες είχαν 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ignome4 είπε

Ποιος είναι αυτός ο μερακλής που θα δώσει 1789 ολόκληρα για ένα κινητό

Εγώ 

Δημοσ.

Πιστεύω πως μια προσφορά σε Popcorn από τους διαχειριστές προς τους επισκεπτες του site καθε φορά που βγαίνει νεα συσκευη από την Apple, θα ήταν ακριβώς αυτό που λείπει για την ανάγνωση των σχολίων.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, pitimac είπε

ONCE YOU GO APPLE YOU NEVER GO BACK σε android & windows

Δεν ισχύει αυτό που λες. Υπάρχουν γύρω μας άτομα που φεύγουν επίσης από το οικοσύστημα της Apple +θυμάμαι όταν είχα δώσει το macbook μου σε μια γυναικά και ο άντρας της που ήταν πιο tech  κλπ και είχε και iphone plus κλπ prin βγει το X,  μου είπε πως δεν το μπορεί και προτιμάει τα windows, ενώ και αυτός περίμενε πως θα του αρέσει το macos

8 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Ωραίες οι έξυπνες παροιμίες κρίμα που δεν ισχύουν καθώς με αυτή την λογική το market share των mac θα έπρεπε να είναι +40% όχι 9

αν δεν ήταν τόσο προβληματικές οι συσκευές θα μπορούσε...

Το mac OS είναι φοβερό και ακόμα αν ισχύει αυτό που λέει

you go back once your mac has an issue.

Έγω γράψει πιο πριν ταλαιπωρία με macbook που κράτησε 3 μήνες για να μείνω πάλι με ελαττωματικό μοντέλο

Επεξ/σία από winmac
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ghost.Dog είπε

Οποιοδήποτε και ο,τιδηποτε από την ανωτέρω γκάμα της Apple, παλιά και "καινούργια", απέναντι στο S10 μου., το απλό κι όλας, ούτε καν το plus, δίπλα δίπλα, σε οποιοδήποτε task, σε οποιαδήποτε παράμετρο, απλή ή σύνθετη. Φεύγει ταπεινωμένο.

Απλά και όμορφα. Μόνο σοβαρές προτάσεις :)

Ωραίος φίλε, πήρες συσκευή που ταπεινωνει τις άλλες συσκευές...συγχαρητήρια? 

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα οι καψεροι.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε

Ωραίος φίλε, πήρες συσκευή που ταπεινωνει τις άλλες συσκευές...συγχαρητήρια? 

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα οι καψεροι.... 

Επίσης το S10 αν και δεν έχει μάτια κουζίνας μια χαρά ζεσταίνει το μπρίκι

Δημοσ.

Αιντε παλι τα ιδια και τα ιδια. Ρε παιδες οπως και σε ολα τα καταναλωτικα προιοντα καποιοι χαιρονται να πληρωνουν την υπεραξια ενος προιοντος γτ τους προσφερει μια ευεξια η κατοχη του. Αν ηθελαν χρησιμοτητα απλως δεν ειναι βλακες, ιντερνετ εχουν βρισκουν και την ιδια χρησιμοτητα σε αλλες συσκευες με τα μισα και ισως και παρακατω χρηματα. Δεν τους ενδιαφερει. Τι νοημα εχουν τα ποστ τυπου "σιγα μην δωσω 1800 ευρω για 1 κινητο ενω το Χ κινητο κανει τα ιδια με 700" , ε μην τα δωσεις, αυτος θελει να τα δωσει. Μαζι θα το χετε ή θα τα παρει απο την τσεπη σας; Σεβαση η αποψη σας αλλα μην κραζετε τον διπλα που δεν σκεφτεται οπως εσεις. Προσωπικα το θεωρειτε ηλιθιο να κανεις μια τετοια αγορα, οκ. Ο διπλα το θεωρει θεμιτο. Επισης επειδη ο διπλα το θεωρει θεμιτο δεν σημαινει επισης οτι ειναι και καλη αγορα. Γουσταρεις και το παιρνεις και σκας 1800 ευρω μην μας πρηζεις οτι πηρες τεχνολογια απο το μελλον. Δεν πηρες. Υπεραξια πληρωνεις, γουσταρεις και το κανεις , καλα κανεις. Οτι καποιος δεν ψηνεται να πληρωσει την υπεραξια ενος προιοντος δεν τον κανει φτωχομπινε.

Σκεφτεστε διαφορετικα, προχωραμε. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...