slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mitsogrande είπε Το αγόρασα ήδη Η μάνα σου από ταϋλάνδη να υποθέσω
aris1986 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Η μάνα σου από ταϋλάνδη να υποθέσω Από το Μενίδι εμένα μου κάνει η καταγωγή του!
blue troll Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 δεν το πήραν πέρσι το μάθημά τους με την πτώση των πωλήσεων. Για να δούμε και φέτος! 1
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, blue troll said: δεν το πήραν πέρσι το μάθημά τους με την πτώση των πωλήσεων. Για να δούμε και φέτος! Είναι κακά παιδιά!
possiz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, pitimac είπε Πρέπει να καταλάβουν κάτι Ελληναράδες φτωχαδάκια οτι τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ απευθύνονται στις τσέπες τους. Δεν ζουνε όλοι στα ενοίκια. Δεν γκρινιάζω για αυτά που δεν μπορώ να έχω. Λεφτα υπαρχουν που έλεγε κι ο ΓΑΠ. Για σκεφτείτε λίγο τι μαύρο χρήμα κυκλοφορει σε όλα τα επαγγέλματα! Η γκρίνια και η μιζέρια είναι στο DNA του έλληνα, έχει δεν έχει λεφτα, παντα θα κλαίγεται. Εδώ σε μία μέρα μαζεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για να ξαναφτιαχτεί ένα καμπαναριό ... Τώρα σε ότι αφορά τα χαρακτριστικά, δεν έχω να πω πολλά, θα επαναλάβω άλλη μία φορά μία μεγάλη αλήθεια, ONCE YOU GO APPLE, YOU NEVER GO BACK! Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τα δίνουν άνετα. Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα. Τέρμα η βλαχογκλαμουριά. 42 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Για να μην σου πω και 30% κάτω..... Το γράφει και εδώ ........ Αυτό τι σχέση έχει?
nikifot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Ακολουθεί ένα ενδεικτικό Τοπ 10+1 από πράγματα του έχουν ήδη ειπωθεί... (ώστε να πέσει “ανεπανάληπτος” (see what i did there? 😀) σχόλιασμός...) Έχουμε και λέμε: Απόκρυψη περιεχομένων 1. «Νεφρο». 2. «Πλέον Apple και ποιότητα ούτε στην ίδια πρόταση δεν θα έπρεπε να τα βάζουμε. Μη σου πω ούτε στην ίδια παράγραφο». 3. «Οι κάμερες τραγικές. Οι ονομασίες τραγικές. Το ios τραγικό. Να δεις που φέτος θα κλείσει, δεν πάει άλλο... Το interface του IOS πέρα από μη παραγωγικό είναι και απαρχαιομένο».» 4. «Μέτοχος της Apple?» 5. «Προσωπικά τα iPhone ειναι αδιάφορα απο μένα απο το 3gs κιόλας τα άφησα ενω ημουν λάτρεις των iPhone και μόλις ειδα το iPhone 4 απο εναν φίλο μου ένιωθα οτι θα γινομουν και εγώ πρόβατο και λέω αστο δεν θα πάρω! 6. «Η καζούρα γίνεται γιατί οι κάτοχοι ios συνήθως κοιτούν αφ' υψηλου τους χρήστες android σαν να ζουν στον Όλυμπο ενα πράμα 🤣» 7.«Δηλαδή εσύ παίρνεις iPhone γιατί δουλεύει άψογα με τα airpods, iwatch? Ευτυχώς που δεν επιλέγεις πρώτα τη θήκη και το πας με τα ακουστικά.» 8. «ΓιΑ εΝαΝ εΠαΓΓελΜαΤια μπλα μπλα μπλα μΟνΟδΡοΜος μπλα μπλα μπλα και ποτέ κανείς δεν καταλαβαίνει για τι είδους "επαγγελματία" μιλάτε. Επαγγελματία χίπστερ των Starbucks ίσως». 9. «Αγοράζεις κατι για να το κρατήσεις , όχι να το έχεις σε άριστη κατάσταση για πούλημα ώστε να ικανοποιήσεις τις μαυραγοριτικες τάσεις σου» 10. «Είναι η ίδια λογική με το αν πας το αυτοκίνητο για σέρβις στην αντιπροσωπεία για να έχεις τα αυτοκόλλητα στο book service. 130 λάδια φίλτρο στην αντ/πεια, 60 στο συνοικιακό συνεργείο.» +1. «Όλο αρνητικές ειδήσεις και θυμωμένα άρθρα βγαίνουν για την συμπεριφορά της. Που είναι η αππλε της καινοτομίας και των θετικών ειδήσεων (όσες είχε τέλος πάντων).» 😀 Ξέχασες για τον Στηβ Τζομπς ο οποίος έχει γυρίσει πλεον τόσες φορές στον τάφο του που έχει μετατραπεί σε γεννήτρια και τροφοδοτεί όλο το Πάλο Άλτο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από nikifot
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικα το «κραζεις; Θαυμαζεις!» Πρεπει να ειναι η πιο ευστοχη ατακα που χαρακτηριζει τον ελληνα καταναλωτη, ο οποιος λατρευει να μειωνει αυτο που δεν μπορει να αποκτησει. ετσι για την ιστορια ουτε εγω μπορω/θελω να παρω το pro. Αλλα αυτος ο μηδενισμος βγαζει εναν περιεργο κομπλεξισμο που αξιζει να τον κοιταξετε οσοι λατρευετε να μισειτε τα προιοντα της apple. Αναρωτιεμαι αν θα γινουν τοσο σχολια θαυμασμου και λατρειας στο αντιστοιχο νημα σε λιγες μερες που θα βγαλει η huawei το mate, οσα τα αρνητικα σε τουτο εδω. 1 1
Realakias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τα συγχαρητήρια μου σε όποιο σαΐνι πάρει αυτό των 512gb.
JcD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, varatasis είπε Άρα να παραμείνω Apple... Κάνε ότι καταλαβαίνεις γιε μου!
kwnssk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, grlv είπε Άμα σου περισσεύουν να δώσεις 1100€ να πάρεις ένα Samsung και σε τρεις μήνες να κάνει 600€ είναι δίκη σου απόφαση. Τώρα εάν σου είναι δύσκολα τα μαθηματικά, είναι άλλο θέμα. Χαχα. καλό. Δηλαδή ή Samsung ή Apple ε? όχι φίλε μου. Ανεξάρτητα το πόσα λεφτά έχει κάποιος το θεωρώ το ίδιο να δώσεις 1700 ευρώ για ένα κινητό και ας κρατάει την τιμή του για 1 χρόνο και το ίδιο να δώσεις 1200 και μετά απο 4 μήνες να κάνει 650. και ξέρεις γιατί είναι το ίδιο??? γιατί μπορείς να κάνεις εξαρχής τα ίδια πράγματα με ένα κινητό που κάνει 400 ευρώ. Για αυτό. Ξέρεις τι είναι το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις? Να το παίζεις κάποιος όταν έχεις κινητό με 400 ευρώ. Απλά το έχεις για να σε εξυπηρετεί. όχι για να το εξυπηρετείς. 1
cyberdyne Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Από όλο το thread ένα συμπέρασμα έβγαλα: samsung s10+ από skroutzομαγαζο και κρατώ το 6s μου για το περπατημα με ακουστικά. Τραγικές τιμές για άλλη μια φορά, ειδικά εδώ... Δεν ήθελα να αλλάξω, αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο να μείνω στην apple, λόγω κόστους εννοείται... Απορώ πάντως, τελικά ή είμαστε φτωχοί και δεν το έχουμε καταλάβει, ή οι άλλοι είναι πολύ πλούσιοι...
papavales Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Επιτέλους έπεσε η τιμή του xs max 256gb στα 1419!!!!!!!! Τρέξτε πριν εξαντληθεί!!!!! 25 λεπτά πριν, basilis5 είπε Τελικα το «κραζεις; Θαυμαζεις!» Πρεπει να ειναι η πιο ευστοχη ατακα που χαρακτηριζει τον ελληνα καταναλωτη, ο οποιος λατρευει να μειωνει αυτο που δεν μπορει να αποκτησει. ετσι για την ιστορια ουτε εγω μπορω/θελω να παρω το pro. Αλλα αυτος ο μηδενισμος βγαζει εναν περιεργο κομπλεξισμο που αξιζει να τον κοιταξετε οσοι λατρευετε να μισειτε τα προιοντα της apple. Αναρωτιεμαι αν θα γινουν τοσο σχολια θαυμασμου και λατρειας στο αντιστοιχο νημα σε λιγες μερες που θα βγαλει η huawei το mate, οσα τα αρνητικα σε τουτο εδω. Μία χαρά hate θα βγάλουν οι Apple και Samsung fans όταν παρουσιαστεί το mate 30 pro, ειδικά τώρα που δεν θα έχει Google services προεγκατεστημένα. Μια χαρά μηχανάκια είναι όλα απλά οι τρεις κορυφαίοι στον χώρο τιμολογουν υπερβολικά επειδή έχουν εδραιωθεί, όχι για κάποιον άλλο λόγο(η Apple είναι πρωταθλήτρια στις υψηλές τιμές μιας κι αν πουλούσε σε τιμές xiaomi θα έχανε 30% των πωλήσεων της, κι όποιος κατάλαβε καταλαβε.)
pikoriko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τώρα που βγήκαμε από το μνημονιο, θα αγοράσω όλη την σειρά
papavales Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pitimac είπε Πρέπει να καταλάβουν κάτι Ελληναράδες φτωχαδάκια οτι τα ακριβότερα μοντέλα ΔΕΝ απευθύνονται στις τσέπες τους. Δεν ζουνε όλοι στα ενοίκια. Δεν γκρινιάζω για αυτά που δεν μπορώ να έχω. Λεφτα υπαρχουν που έλεγε κι ο ΓΑΠ. Για σκεφτείτε λίγο τι μαύρο χρήμα κυκλοφορει σε όλα τα επαγγέλματα! Η γκρίνια και η μιζέρια είναι στο DNA του έλληνα, έχει δεν έχει λεφτα, παντα θα κλαίγεται. Εδώ σε μία μέρα μαζεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για να ξαναφτιαχτεί ένα καμπαναριό ... Τώρα σε ότι αφορά τα χαρακτριστικά, δεν έχω να πω πολλά, θα επαναλάβω άλλη μία φορά μία μεγάλη αλήθεια, ONCE YOU GO APPLE, YOU NEVER GO BACK! Το ξέρεις ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ακριβών iPhone τα έχουν άτομα που ζουν στο νοίκι με βασικό μισθό και το παίρνουν με 48 δοσεις. Έχει γυριστεί και ντοκιμαντέρ με αυτή την μάστιγα. Ο φτωχός μόνο με iPhone μπορεί να κάνει επίδειξη γιατί Ferrari δεν πρόκειται να πάρει ποτέ, οπότε το iPhone είναι ο πιο φτηνός τρόπος να δείχνεις καποιος κι ας πεινάς. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από papavales 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα