Προς το περιεχόμενο

[Laptop] HP Omen 17-CB0016NV 17.3" FHD IPS (i5-9300H/ 16GB/ 1TB+256GB/ GTX 1660 Ti 6GB) - @PUBLIC 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Ολο παραπονα ειστε  το παλιο μου 17 ρι ειναι 7κιλα μαζι με τη δευτερη μπαταρια και το τουβλο τροφοδοσιας . Desktop replacement ειναι :P Προσοχη στο ανοιγοκλειμα γιατι το designατο καπακι ειναι μλκια τελικα με μεντεσε μονο στη μεση .

7 κιλα πιο ειναι ρε τρελε; με καροτσακι το κουνας η ειναι μονιμα σε γραφειο; :P

για το καπακι βλεπω και το λετε πολλοι. το elitebook το επαιρνα απο την οθονη και το εκανα βολτες, δεν χαμπαριαζε χριστο... ξεπεσε τοσο πολυ η hp σε κατασκευη; :P

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Spoiler

Εγώ περιμένω του κοτσόβολου...

Και ένα review που βρήκα:

https://laptopmedia.com/review/hp-omen-17-2019-review-proper-look-at-the-9th-gen-intel-cpus-inside-a-very-strong-laptop/ 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jackess είπε

εχω αλλαξει ποσα λαπτοπ τη τελευταια 10ετια μονο τα ultrabook (που δεν ειχα κανενα) βλεπω να εχουν κολλημενη cpu...οτι λαπτοπ και να ειχα ειναι σε σοκετ παντως

10ετίας+, ναι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zacharis1955 είπε

10ετίας+, ναι...

3 dell inspiron, 2 acer asprire, 1 hp elitebook, 1 alienware ολα ειχαν pga επεξεργαστες τα μονα που εχω δει με bga ηταν ενα samsung 14 δε θυμαμαιτι που πηρα στον φαδερ και το hp 250 της μικρης
για της 9ης γενιας η για τα hp omen γενικα δε γνωριζω δεν εχω σκαλιξει καποιο (ακομα) αλλα οχι οτι δεν βγαινουν πια λαπτοπ με αφαιρουμενες cpu

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jackess είπε

3 dell inspiron, 2 acer asprire, 1 hp elitebook, 1 alienware ολα ειχαν pga επεξεργαστες τα μονα που εχω δει με bga ηταν ενα samsung 14 δε θυμαμαιτι που πηρα στον φαδερ και το hp 250 της μικρης
για της 9ης γενιας η για τα hp omen γενικα δε γνωριζω δεν εχω σκαλιξει καποιο (ακομα) αλλα οχι οτι δεν βγαινουν πια λαπτοπ με αφαιρουμενες cpu

Βγαινουν αλλα ελαχιστα πλεον, πχ αυτο το πανισχυρο κτηνος  Acer Predator Helios 500 που φοραει τον (desktop !!!) 8c/16t ryzen 2700 και την GPU RX Vega 56...

https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/NH.Q3GAA.001

https://www.amazon.com/Acer-Predator-PH517-61-R0GX-Processor-Graphics/dp/B07GWX5X26

και μια ωραια <κοντρα> μεταξυ AMD vs Intel & AMD vs NVidia απο τον ιδιο κατασκευαστη (Acer) :

https://www.pcworld.com/article/3317518/amd-vs-intel-and-amd-vs-nvidia-in-acer-predator-helios-500.html

btw και ο i7-9750h μπαινει μονο σε FCBGA1440 σοκετ (κολλητος).

sorry για το off-topic...

Δημοσ.

ΜΟΛΙς ΠΑΡΕΛΑΒΑ.....ΑΝΟΙΞΑ ΚΟΥΤΑ  ...ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!......... ΑΦΗΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΣΙ.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΗΣ.......ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ MULTITASK ΠΟΥ ΕΙΔΑ.

ΘΕΩΡΩ ....ΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ AKOMA ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ PUBLIC!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pinin είπε

ΜΟΛΙς ΠΑΡΕΛΑΒΑ.....ΑΝΟΙΞΑ ΚΟΥΤΑ  ...ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!......... ΑΦΗΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΣΙ.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΗΣ.......ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ MULTITASK ΠΟΥ ΕΙΔΑ.

ΘΕΩΡΩ ....ΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ AKOMA ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ PUBLIC!!

καλοριζικο το εργαλειο ! Αυτο ειναι το μονο μου παραπονο...οι δαχτυλιες που μαζευει μπροστα στο μεταλλικο σασι....πταισμα δηλαδη μπροστα σε ολα τα θετικα του....και θα ηθελα να ρυθμιζω ανεμιστηρες κατα το δοκουν και ο φωτισμος να μην ειναι μονο στατικος...αυτο το τελευταιο παιζει να το βαλουν σε μελοντικη αναβαθμιση γιατι αν δεις στην εφαρμογη του ΟΜΕΝ γραφει στατικος/απενεργοποιημένο...

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα της hp η κάποιο άλλο πχ αφτερμπερνερ για να ρυθμιστούν οι ανεμιστήρες?

Πάντως οποίου πιάνουν τα χέρια του ας κάνει ένα ριπειστ σε cpu gpu και να μας πει θερμοκρασίες!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kekos123 είπε

καλοριζικο το εργαλειο ! Αυτο ειναι το μονο μου παραπονο...οι δαχτυλιες που μαζευει μπροστα στο μεταλλικο σασι....πταισμα δηλαδη μπροστα σε ολα τα θετικα του....και θα ηθελα να ρυθμιζω ανεμιστηρες κατα το δοκουν και ο φωτισμος να μην ειναι μονο στατικος...αυτο το τελευταιο παιζει να το βαλουν σε μελοντικη αναβαθμιση γιατι αν δεις στην εφαρμογη του ΟΜΕΝ γραφει στατικος/απενεργοποιημένο...

αν εννοεις την προσαρμογη -εναλλαγη  των χρωματων στα πληκτρα ....εχει επιλογη μεσα απο παλετα χρωματων.....χωρισμενα καθε φορα σε 4 τμηματα.

Το μονο που με ενοχλει μεχρι στιγμης ειναι η χαμηλη ενταση των ηχειων.....

Δημοσ.

Ρε παιδες με σεβασμό πάντα αλλά το ξεφτυλισατε το θέμα. Δεν πάτε να συζητησετε αλλού να αφήσετε εμάς τους άσχετους να πούμε για τα ταπεινά μηχανάκια που πήραμε και τα έχουμε χαρά? Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση ειρωνιας

• Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pinin είπε

αν εννοεις την προσαρμογη -εναλλαγη  των χρωματων στα πληκτρα ....εχει επιλογη μεσα απο παλετα χρωματων.....χωρισμενα καθε φορα σε 4 τμηματα.

Το μονο που με ενοχλει μεχρι στιγμης ειναι η χαμηλη ενταση των ηχειων.....

ναι,αυτο το εχω κανει κι ειναι φανταστικο....εννοω να παιζει ρυθμικα ο φωτισμος με μουσικη η και χωρις οπως σε ενα MSI που ειχα !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kekos123 είπε

ναι,αυτο το εχω κανει κι ειναι φανταστικο....εννοω να παιζει ρυθμικα ο φωτισμος με μουσικη η και χωρις οπως σε ενα MSI που ειχα !

ααα...καταλαβα......τοχω δει σε ROG των 1700ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...