denthnpalevw Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Έχω έναν κρατημενο στα public cosmos με τα δώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 5:39 ΜΜ, hasiotis_john είπε Έτοιμος είμαι να το αγοράσω, μπορεί κάποιος "ειδικός" να μας πει αν αξίζει στα χρήματα αυτά? Λίγο με χαλάει η αισθητική της οθόνης, εννοώ έτσι όπως φαίνεται με το χοντρό bezel από κάτω, αλλά εντάξει. εχω το προηγουμενο μοντελο γενικα απο θερμοκρασιες ειναι ζεστουλι, θες throttlestop σιγουρα αλλιως θα ειναι μωνιμος στους 80-90 βαθμους με τη σειρα 9 cpu, γενικα στιβαρη κατασκεβη, ειναι αρκετα βαρη για τα σπεκς του, η οθονη θελει τεραστια προσοχη αν ανοιγοκλεινεις το cap συνεχεια και εκτος κεντρου τοτε το σπασιμο της οθονης ειναι σιγουρο δεν ειναι καθολου καλο το δεσιμο της με το main body,
teo_3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 11 hours ago, kostis76 said: Από το ark Intel βλέπω ότι ο 9300H έχει socket FCBGA1440, δηλ. Ball grid array (κολλημένη cpu με soldered balls στο mobo)... https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/191075/intel-core-i5-9300h-processor-8m-cache-up-to-4-10-ghz.html Μα ο φίλος είπε ότι είναι ακριβός ο επεξεργαστής και δε βρίσκεις....εγώ την ερώτηση αν είναι soldered την έκανα πάντως. Πετάχτηκε και ο άλλος ο ξερόλας να πει τη μπούρδα του. Απορώ πως δεν αντιπρότεινε κάποιο Acer απο amazon.com ή κάποιο Medion=Lenovo ακόμα. Ντεφορμέ.
Siskaki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, denthnpalevw είπε Καλημέρα. Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Έχω έναν κρατημενο στα public cosmos με τα δώρα. Ενδιαφέρομαι αν δεν το έδωσες
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε μάγκες αφου με 100 ευρω πάνω εχει τον 6πυρηνο που ειναι πολυ καλυτερο σαν συνολο γιατι δεν κοιτατε προς τα εκει;
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Το public ειχε και δωρα και πληρωνεις με paypal
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το public ειχε και δωρα και πληρωνεις με paypal ο κωτσος ειχε 50 ευρω δωροεπιταγη και τσαντα για δωρο, τι προσφερε το παμπλικ; αν και τα εβγαλε τα δωρα τωρα που ειδα το παμπλικ εβγαλε εντελως τη προσφορα
whosethere Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, jackess είπε Ρε μάγκες αφου με 100 ευρω πάνω εχει τον 6πυρηνο που ειναι πολυ καλυτερο σαν συνολο γιατι δεν κοιτατε προς τα εκει; στα παμπλικ δινουν 2 χρονια εγγυηση κι ερχονται ηδη με 16 G ram κι ετσι δε χρειαζεται να δωσεις περισσοτερα για να αναβαθμισεις τη ram i guess Η προσφορα ηταν μεχρι την Κυριακη το εγραφαν στο fb ελπιζω να δουμε reviews και στα δυο για να μπορεσουμε να κρινουμε και οι υπολοιποι Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από whosethere
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, whosethere είπε στα παμπλικ δινουν 2 χρονια εγγυηση κι ερχονται ηδη με 16 G ram κι ετσι δε χρειαζεται να δωσεις περισσοτερα για να αναβαθμισεις τη ram i guess Η προσφορα ηταν μεχρι την Κυριακη το εγραφαν στο fb ελπιζω να δουμε reviews και στα δυο για να μπορεσουμε να κρινουμε και οι υπολοιποι ισως, δε το σκεφτηκα ετσι μιας και εχω ηδη 8g να σπρωξω μεσα εν το μεταξυ μολις πηρα το τελευταιο κομματι λογικα μιας και τελειωσε και η προσφορα στο κωτσο 1
whosethere Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 μμμμ περιμενω εντυπωσεις ειναι η αληθεια γιατι με εψηνε κι εμενα ο 6πυρηνος
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, whosethere είπε μμμμ περιμενω εντυπωσεις ειναι η αληθεια γιατι με εψηνε κι εμενα ο 6πυρηνος γενικα σαν αναβαθμιση απο τον 4700 του alienware 17 Που εχω τωρα θα ειναι πολυ πανω πιστευω σε σχεση με τον i5 τωρα δε ξερω.. αυτο που με τρομαζει ειναι πως δεν υπαρχουν reviews πουθενα για τα συγκεκριμενα μοντελα. μονο κατι φυλλαδια της hp επιβεβαιωνουν οτι υπαρχουν. εχω κανει φυλλο και φτερο το google ειδικα για τυ συνθεση του κωτσου δε βρηκα τιποτα
whosethere Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jackess είπε γενικα σαν αναβαθμιση απο τον 4700 του alienware 17 Που εχω τωρα θα ειναι πολυ πανω πιστευω σε σχεση με τον i5 τωρα δε ξερω.. αυτο που με τρομαζει ειναι πως δεν υπαρχουν reviews πουθενα για τα συγκεκριμενα μοντελα. μονο κατι φυλλαδια της hp επιβεβαιωνουν οτι υπαρχουν. εχω κανει φυλλο και φτερο το google ειδικα για τυ συνθεση του κωτσου δε βρηκα τιποτα θεοι, 4.10 kg το alienware, desktop αποσκοπουσε να γινει; γι αυτο εχω γραψει 3 σχολια εδω παρακινοντας να γραψουν οσοι παρουν reviews, δεν υπαρχουν ουτε εντυπωσεις στο νετ😛
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, whosethere είπε θεοι, 4.10 kg το alienware, desktop αποσκοπουσε να γινει; γι αυτο εχω γραψει 3 σχολια εδω παρακινοντας να γραψουν οσοι παρουν reviews, δεν υπαρχουν ουτε εντυπωσεις στο νετ😛 4.17 χωρις φορτιστη, γεματες θεσεις σκληρων, εξτρα μπαταρια, εξωτερικο σκληρο, ποντικι, βαση + gamepad στη τσαντα οπου τη παιρνω παντου μαζι καθε μερα. το omen αναφερει 3.3 κιλα και μιας και εχει πιο διαδεδομενο φορτιστη μαλλον θα παρω αλλον εναν να τον αφησω στη δουλεια. ελπιζω να ξεκουρασει λιγο τη μεση μου γιατι κανω αθλο καθε μερα επισης ελπιζω να εχει καλυτερα θερμικη συμπεριφορα η 1660ti απο την 780 που εχω τωρα γιατι δεν ειναι να παιζεις οσο το εχεις στα ποδια σου φτανει 90ρια πριν το καταλαβεις....το προηγουμενο hp που ειχα μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις πλην του πολυ περιεργου συστηματος να αλλαξεις εξαρτηματα μιας και τα εχει ολα blacklist η Hp. ελπιζω να μην ειναι προβλημα στα omen
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ολο παραπονα ειστε το παλιο μου 17 ρι ειναι 7κιλα μαζι με τη δευτερη μπαταρια και το τουβλο τροφοδοσιας . Desktop replacement ειναι Προσοχη στο ανοιγοκλειμα γιατι το designατο καπακι ειναι μλκια τελικα . Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις