duende Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει καποιος τροπος (χωρις ροοτ) να μπορω να ανταλλαζω αρχεια μεταξυ του G6 (android 8 ) και του windows pc μεσω wifi? Παλια ειχαν τα lg μια απλη λειτουργια στο μενου που σου εδινε ενα url και εμπαινες απο το pc και εκανες δουλεια. Τωρα θελει να κανεις λογαριασμο στην lg και να κατεβασεις μια ηλιθια εφαρμογη στον υπολογιστη η οποια ποτε δε δουλευει σωστα. Εχω δοκιμασει καμποσες εφαρμογες στο play store αλλα ολες οι "free" εχουν περιορισμους και οι "pro" εκδοσεις ζητανε κατι αστεια ποσα. Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανεις share εναν φακελο απο το android? Και btw στο ios μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο μεταξυ iphone και pc? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από duende
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Dukto, αν και δεν αναπτυσσεται πλεον https://www.msec.it/blog/dukto/
MAFAKA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, duende είπε Υπαρχει καποιος τροπος (χωρις ροοτ) να μπορω να ανταλλαζω αρχεια μεταξυ του G6 (android 8 ) και του windows pc μεσω wifi? Παλια ειχαν τα lg μια απλη λειτουργια στο μενου που σου εδινε ενα url και εμπαινες απο το pc και εκανες δουλεια. Τωρα θελει να κανεις λογαριασμο στην lg και να κατεβασεις μια ηλιθια εφαρμογη στον υπολογιστη η οποια ποτε δε δουλευει σωστα. Εχω δοκιμασει καμποσες εφαρμογες στο play store αλλα ολες οι "free" εχουν περιορισμους και οι "pro" εκδοσεις ζητανε κατι αστεια ποσα. Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανεις share εναν φακελο απο το android? Και btw στο ios μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο μεταξυ iphone και pc? Airdrop σε 1 δευτερόλεπτο. Ούτε καν ψάχνεις να βρεις την άλλη συσκευή, σου την προτείνει αυτόματα.
Crybal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Airdroid.Το βαζεις στο κινητό,συνδεεσαι στο δικτυο σου,σου δινει την ΙΡ,την βαζεις στο pc στον browser και βλεπεις κανονικα το κινητο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Crybal
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Και από μένα το ίδιο(Airdroid) Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dairdroid&pcampaignid=APPU_1_UB15XZH7GvGKmwXh9amYCA
gpolic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω το πιο δημοφιλές ειναι το Xender αν και δεν το εχω χρησιμοποιήσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xender&hl=el
vostok Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ σε όλες συσκευές του σπιτιού Windows και Android έχω βάλει Feem. Παρά πολύ καλή εφαρμογή, ξενοιάζεις απο μεταφορά αρχείων. https://feem.io/#download
Etherovamon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ίσως σε βολέψει κι αυτό. Το χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Είναι άριστο τόσο σε συγχρονισμό μεταξύ pc και κινητού, όσο και σε μεταφορές αρχείων. Για ακόμα πιο γρήγορες μεταφορές, έχω και το superbeam -αν και νομίζω πως το συγκεκριμένο το έχουν εγκαταλείψει στη μοίρα του.
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, θα τα δοκιμασω ολα 👍
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2019 στις 3:54 ΜΜ, duende είπε Υπαρχει καποιος τροπος (χωρις ροοτ) να μπορω να ανταλλαζω αρχεια μεταξυ του G6 (android 8 ) και του windows pc μεσω wifi? Παλια ειχαν τα lg μια απλη λειτουργια στο μενου που σου εδινε ενα url και εμπαινες απο το pc και εκανες δουλεια. Τωρα θελει να κανεις λογαριασμο στην lg και να κατεβασεις μια ηλιθια εφαρμογη στον υπολογιστη η οποια ποτε δε δουλευει σωστα. Εχω δοκιμασει καμποσες εφαρμογες στο play store αλλα ολες οι "free" εχουν περιορισμους και οι "pro" εκδοσεις ζητανε κατι αστεια ποσα. Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανεις share εναν φακελο απο το android? Και btw στο ios μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο μεταξυ iphone και pc? Σοβαρα, το lg bridge δεν το γνωριζεις ή δεν το υποστηρίζει το g6?. Γιατι με το g5 μου ετσι κανω μεταφορα απο και προς. Οπως και με dlna Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από tsilitheo1
duende Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Σοβαρα, το lg bridge δεν το γνωριζεις ή δεν το υποστηρίζει το g6?. Γιατι με το g5 μου ετσι κανω μεταφορα απο και προς. Οπως και με dlna Το ξερω, αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει με το g6, μου πεταει καθε φορα καποιο αφαλμα συνδεσης, η δεν αναγνωριζει το account που εφτιαξα ενω ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Σε προηγουμενα lg που ειχα επαιζε. Με dlna με αφηνει μονο να κανω αναπαραγωγη πολυμεσων, οχι ανταλλαγη αρχειων Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από duende
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, duende είπε Το ξερω, αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει με το g6, μου πεταει καθε φορα καποιο αφαλμα συνδεσης, η δεν αναγνωριζει το account που εφτιαξα ενω ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Σε προηγουμενα lg που ειχα επαιζε. Με dlna με αφηνει μονο να κανω αναπαραγωγη πολυμεσων, οχι ανταλλαγη αρχειων Τσεκαρε το pc. Οι ρυθμίσεις για φωτογραφίες βιντεο τραγουδια μαλλον ειναι μονο αναπαραγωγη 1
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 sweech https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sweech&hl=el το καλυτερο και με διαφορα χωρις τους περιορισμους που εχουν αλλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα