Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποιος τροπος (χωρις ροοτ) να μπορω να ανταλλαζω αρχεια μεταξυ του G6 (android 8  ) και του windows pc μεσω wifi? Παλια ειχαν τα lg μια απλη λειτουργια στο μενου που σου εδινε ενα url και εμπαινες απο το pc και εκανες δουλεια. Τωρα θελει να κανεις λογαριασμο στην lg και να κατεβασεις μια ηλιθια εφαρμογη στον υπολογιστη η οποια ποτε δε δουλευει σωστα.

Εχω δοκιμασει καμποσες εφαρμογες στο play store αλλα ολες οι "free" εχουν περιορισμους και οι "pro" εκδοσεις ζητανε κατι αστεια ποσα.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανεις share εναν φακελο απο το android? Και btw στο ios μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο μεταξυ iphone και pc?

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, duende είπε

Υπαρχει καποιος τροπος (χωρις ροοτ) να μπορω να ανταλλαζω αρχεια μεταξυ του G6 (android 8  ) και του windows pc μεσω wifi? Παλια ειχαν τα lg μια απλη λειτουργια στο μενου που σου εδινε ενα url και εμπαινες απο το pc και εκανες δουλεια. Τωρα θελει να κανεις λογαριασμο στην lg και να κατεβασεις μια ηλιθια εφαρμογη στον υπολογιστη η οποια ποτε δε δουλευει σωστα.

Εχω δοκιμασει καμποσες εφαρμογες στο play store αλλα ολες οι "free" εχουν περιορισμους και οι "pro" εκδοσεις ζητανε κατι αστεια ποσα.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανεις share εναν φακελο απο το android? Και btw στο ios μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο μεταξυ iphone και pc?

Airdrop σε 1 δευτερόλεπτο. Ούτε καν ψάχνεις να βρεις την άλλη συσκευή, σου την προτείνει αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Airdroid.Το βαζεις στο κινητό,συνδεεσαι στο δικτυο σου,σου δινει την ΙΡ,την βαζεις στο pc στον browser και βλεπεις κανονικα το κινητο

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.

Ίσως σε βολέψει κι αυτό. Το χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Είναι άριστο τόσο σε συγχρονισμό μεταξύ pc και κινητού, όσο και σε μεταφορές αρχείων. Για ακόμα πιο γρήγορες μεταφορές, έχω και το superbeam -αν και νομίζω πως το συγκεκριμένο το έχουν εγκαταλείψει στη μοίρα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/9/2019 στις 3:54 ΜΜ, duende είπε

Σοβαρα, το lg bridge δεν το γνωριζεις ή δεν το υποστηρίζει το g6?. Γιατι με το g5 μου ετσι κανω μεταφορα απο και προς. Οπως και με dlna

Επεξ/σία από tsilitheo1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Σοβαρα, το lg bridge δεν το γνωριζεις ή δεν το υποστηρίζει το g6?. Γιατι με το g5 μου ετσι κανω μεταφορα απο και προς. Οπως και με dlna

Το ξερω, αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει με το g6, μου πεταει καθε φορα καποιο αφαλμα συνδεσης, η δεν αναγνωριζει το account που εφτιαξα ενω ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Σε προηγουμενα lg που ειχα επαιζε.

Με dlna με αφηνει μονο να κανω αναπαραγωγη πολυμεσων, οχι ανταλλαγη αρχειων

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.
6 ώρες πριν, duende είπε

Το ξερω, αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει με το g6, μου πεταει καθε φορα καποιο αφαλμα συνδεσης, η δεν αναγνωριζει το account που εφτιαξα ενω ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Σε προηγουμενα lg που ειχα επαιζε.

Με dlna με αφηνει μονο να κανω αναπαραγωγη πολυμεσων, οχι ανταλλαγη αρχειων

Τσεκαρε το pc. Οι ρυθμίσεις για φωτογραφίες βιντεο τραγουδια μαλλον ειναι μονο αναπαραγωγη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...