koki28 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, GrigM είπε Καλα ας μπορουσε η Tesla να φτιαξει τετοια εργα τεχνης και τεχνολογιας. Σου λεει για τεχνολογιες ανωτερες της συμβατικης μπαταριας που χρησιμοποιουν οι αλλοι, σε ενα ελαφρυ σπορ οχημα που εσυ, εγω και δισ. κοσμου μονο σε φωτογραφιες θα μπορεσουμε να δουμε, ποσο μαλλον αγγιξουμε. Θαυμασε το οποτε και αστο να περασει. Καλη η tesla, αλλα μην το παρακανουμε. 2
nikaki71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Tι χρωμα ειναι αυτο το χρυσαφί?Χαλια....Δεν θα το παρω...
nickolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Δεν είναι μόνο 0-100. Είναι η αεροδυναμικότητα, η τελική ταχύτητα, οι ενδιάμεσες επιταχύνσεις κτλ Σε drug coefficient σίγουρα το Tesla θα είναι καλύτερο (οι αεροτομές κοστίζουν...) Επίσης σε ενδιάμεσες ταχύτητες, χαλαρα θα είναι πιο γρήγορο, τουλάχιστον όσο δεν μπαίνουμε σε σφαίρα αφαίρεσης διπλώματος.
ELMastas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να μπω μια μέσα για μισό λεπτό όταν δουλεύει, να υπάρχει και άπλα μπροστά και να σανιδώσω το γκάζι ! αυτό και τέλος 😄 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από ELMastas
coffeex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο στοιχίζει πολλά, πολλά χρήματα, $3,6 εκατομμύρια δολάρια για την ακρίβεια και όλες οι Sian έχουν ήδη πωληθεί. Όχι ρε πο#$@ μου δεν πρόλαβα 😭😭 1
dchatz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας σκεφθούμε λίγο της τεχνολογία των supercapacitors και την απεμπλοκή από την παραγωγή λιθίου. Βλέπω μια αρχή εδώ. Η τεχνολογία προσφέρει άμεση φόρτιση, μηδενική (η ελάχιστη) εσωτερική αντίσταση αλλά και ακριβό υποθέτω κόστος κατασκευής, μεγάλο ίσως failure rate και διάφορα άλλα που δεν ξέρω, και που προφανώς την κάνουν μη ανταγωνιστική για μαζική κατανάλωση. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια το CEO της WV νομίζω που έλεγε ότι η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπλοκάρει από την έλειψη επαρκών ποσοτήτων λιθίου για να καλύψουν τη ζήτηση. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από dchatz 1
MAFAKA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, nickolas είπε Σε drug coefficient σίγουρα το Tesla θα είναι καλύτερο (οι αεροτομές κοστίζουν...) Επίσης σε ενδιάμεσες ταχύτητες, χαλαρα θα είναι πιο γρήγορο, τουλάχιστον όσο δεν μπαίνουμε σε σφαίρα αφαίρεσης διπλώματος.
GrigM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, koki28 είπε Ωραια τα specs, αλλα μιλαμε για διαφορετικο επιπεδο αμαξιων. Ωραια και πρωτοποριακη η Tesla αλλα δεν ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες που ανηκει το αμαξι του αρθρου. Δεν ειμαι αντι-Tesla. Ειμαι αντι-ασχετων σχολιων και υπερ-διαλογου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από GrigM 7
koki28 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GrigM είπε Ωραια τα specs, αλλα μιλαμε για διαφορετικο επιπεδο αμαξιων. Ωραια και πρωτοποριακη η Tesla αλλα δεν ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες που ανηκει το αμαξι του αρθρου. Δεν ειμαι αντι-Tesla. Ειμαι αντι-ασχετων σχολιων και υπερ-διαλογου. οτι πεις αδερφε.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, GrigM είπε Καλα ας μπορουσε η Tesla να φτιαξει τετοια εργα τεχνης και τεχνολογιας. Σου λεει για τεχνολογιες ανωτερες της συμβατικης μπαταριας που χρησιμοποιουν οι αλλοι, σε ενα ελαφρυ σπορ οχημα που εσυ, εγω και δισ. κοσμου μονο σε φωτογραφιες θα μπορεσουμε να δουμε, ποσο μαλλον αγγιξουμε. Θαυμασε το οποτε και αστο να περασει. Καλη η tesla, αλλα μην το παρακανουμε. Καλά δεν το λες και ανώτερη της συμβατικής μπαταρίας, γιατί αν κρίνουμε από την ονομασία "supercapacitor" αλλά και απ το ότι θα φορτίζει άμεσα και πλήρως σε κάθε φρενάρισμα, αλλά και τρίτον από το γεγονός πως αποφεύγει να αναφέρει διάρκεια, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως πρόκειται για ΠΥΚΝΩΤΕΣ και όχι μπαταρίες. Άρα πρόκειται για άλλο ένα μαρκετινίστικο τρικ και άρα δυστυχώς για εσάς.. Τέσλα και πάλι Τέσλα!
NT1G Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, koki28 είπε οτι πεις αδερφε.. Δεν περιμένεις να βγει πρώτα; 1
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, dakis1991 είπε Tesla δεν είναι... το κόστος της θα είναι 1000πλάσιο Πάμε στον Elon ! Next Δεν προσπαθεί να γίνει, γιατί να προσπαθήσει άλλωστε; Αφού τα Tesla είναι trash και η Lamborghini πουλάει ήχο, ταχύτητα, design και μοναδικά αυτοκίνητα. Όταν οδηγήσεις ή έχεις την τύχη να βρεθείς συνοδηγός, θα καταλάβεις. Επίσης, η συγκεκριμένη είναι limited στις 63 μονάδες αν δεν κάνω λάθος. 1
leonproniknidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, GrigM είπε Ωραια τα specs, αλλα μιλαμε για διαφορετικο επιπεδο αμαξιων. Ωραια και πρωτοποριακη η Tesla αλλα δεν ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες που ανηκει το αμαξι του αρθρου. Δεν ειμαι αντι-Tesla. Ειμαι αντι-ασχετων σχολιων και υπερ-διαλογου. Σϋμφωνοι! Αλλά αυτοκίνητα Hyper sport είναι και τα 2. Οπότε κολλάει άνετα η σύγκριση. Και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση. Μηδενικό lag έχει και το Model 3 των 35 χιλιάδων. Ok. Πολύ πίσω η λάμπο. Λάμπο αγοράζεις γιατί είναι λάμπο και όχι για επιδόσεις... Όπως αγοράζεις ένα διαμάντι ακατέργαστο για να πεις ότι το έχεις. Δεν συγκρίνεται με άλλα πολλά αυτοκίνητα σε επιδόσεις. Είναι κουκλάρα είναι διαμάντι αλλά θα φάει πολύ σκόνη από το roadster όταν βγει. Και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του προσδίδει τεχνολογία το roadster ενώ το λάμπο πολυτέλεια νοσταλγία και κόσμημα καθώς και πρεστίζ. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, nickolas είπε Μα είναι πιο αργό από το P100D που θέλει ~2.5s για το 0-100 και είναι οικογενειακό όχημα, μην ξεχνιόμαστε. Επίσης πόσο ελαφρύ είναι? Γιατί με V12 μοτέρ που θα ζυγίζει 350 κιλά και την ανάλογη μετάδοση, πολύ ελαφρύ ΔΕΝ μπορεί να είναι. Δε διάβασα κάπου να είναι ανθρακόνημα όπως πχ. οι "ταπεινές" V8 ΜcLaren. Για να μην παρεξηγηθώ, λατρεύω τις Lambo, αλλά εν προκειμένω είναι μόνο για γούστα, για αυτό και τα λίγα αντίτυπα. Ποια γούστα; Η SVJ έχει από τα πιο γρήγορα lap times στο Nurbugring για αυτοκίνητο παραγωγής και οποιαδήποτε Lamborghini καπνίαζει ένα Tesla σε κάθε σενάριο πέρα από την εκκίνηση. Θα την περάσεις στα πρώτα 400 μέτρα και μετά θα την δεις να σε περνάει και να σου σκάει γύρους. Καλά τα Tesla για αυτοκίνητα πόλης αλλά μέχρι εκεί. 3
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, NT1G είπε turbo lag σε κινητήρα χωρίς turbo ; Ε αμα δεν έχει turbo, ακόμη περισσότερο βοηθά στο να έχει ροπή χαμηλά που ο ατμοσφαιρικός είναι ψόφιος σε σχέση με ψηλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα