georho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας!είχα Nova adsl 24 με απεριόριστα σταθερά και κινητά με 20 ευρω περίπου . Και είπα να το αναβαθμίσω σε VDSL με full pack tv στα 43 ευρω που μου έδωσαν προσφορά . η ενεργοποίηση έγινε απο 24/8 . το πρόβλημα είναι ότι απογοητευτικά απο την tv της nova και ίσως λάθος μου που δεν το έψαξα καλά. η ερώτηση είναι μπορώ με κάποιο τρόπο χωρίς πέναλτυ να μείνω μόνο με vdsl ;; ή να αλλάξω και πάροχο ακόμα καλύτερα (τρέχει μια προσφορά vodafone με full TV) ; ξέρω δύσκολα θα ακούσω θετίκη απάντηση .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
bill2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο τη στιγμη που δεν έχεις πρόβλημα όχι Της vodafone και εγω που ήθελα να βάλω δεν είναι μόνο μεσω Internet όχι δορυφορική Αλλά δεν έχει και καλό περιεχόμενο την έχει ένας φίλος μου Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από bill2015
bill27 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μας λες και το λογο που απογογοτευτηκες με την tv της νοβα?Τι δεν σου αρεσε? 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Απο τη στιγμη που δεν έχεις πρόβλημα όχι Της vodafone και εγω που θέλω να βάλω δεν είναι μόνο μεσω Internet όχι δορυφορική Αλλά δεν έχει και καλό περιεχόμενο την έχει ένας φίλος μου Θες να βαλεις vf tv αλλα την εχει ενας φιλος σου και δεν εχει καλο περιεχομενο,τοτε πως θες να βαλεις?
bill2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Σόρρυ ήθελα να πώ Της νοβα εγω δεν τη είχα απο φίλους που ακουσα ότι δεν έχει καλές σειρές Προσωπικά εγώ ποτέ δεν είχα συνδρομητική τηλεόραση
georho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, bill27 said: Δεν μας λες και το λογο που απογογοτευτηκες με την tv της νοβα?Τι δεν σου αρεσε? Θες να βαλεις vf tv αλλα την εχει ενας φιλος σου και δεν εχει καλο περιεχομενο,τοτε πως θες να βαλεις? Επειδή έχω το ΟΤΕ go στο box .ακόμα και αυτά τα κανάλια είναι περισσότερο και από τηξ νοβα .ειδικά στα ντοκυμαντέρ .οκ έχει ελληνικό πρωτάθλημα .μετά δεν έχει από τα ελληνικά alpha και σταρ .θα με βόλευε να τα έχω όλα από το νοβα παιξουν .ακόμα και στα κανάλια για ταινίες έχει παραπάνω.απλα για την τιμή που το πήρα μάλλον δεν είναι καλά .όχι για παραπάνω .αλλά και πάλι πιστεύω θα μπορούσε να έχει περισσότερα κανάλια . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από georho
georho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 On 11/09/2019 at 15:42, bill2015 said: Απο τη στιγμη που δεν έχεις πρόβλημα όχι Της vodafone και εγω που ήθελα να βάλω δεν είναι μόνο μεσω Internet όχι δορυφορική Αλλά δεν έχει και καλό περιεχόμενο την έχει ένας φίλος μου Ότι μου είπαν vdsl 50 και εγώ πιάνω 30 περίπου ;;
bill2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μέσα στο ρουτερ τι συχρονισμό δείχνει ; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από bill2015
georho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 14/09/2019 at 15:17, bill2015 said: μέσα στο ρουτερ τι συχρονισμό δείχνει ; Δεν υπάρχει ελπίδα ε; Ελπίζω να φτιάξει τουλάχιστο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα