Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Δεν υπάρχει ράτσα δολοφόνος για όνομα του Θεού 

Ε δεν μπορεί η πλειοψηφία τέτοιων περιστατικών να αφορά pitbull και rottweiler. Μία φίλη μου είχε θυληκό rottweiler το οποίο μαζί της ήταν μέλι γάλα αλλά με όλους τους άλλους, όχι. Πηγαίναμε έξω από το σπίτι της και παρά το γεγονός ότι ήμασταν μαζί, όταν την πήρα αγκαλιά μία φορά, κόντεψε να πηδήξει έξω να ορμήξει. Όλοι οι ανίκανοι ιδιοκτήτες τυχαίνει να έχουν αυτές τις δύο ράτσες;

• Thanks 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν ξερει καποιος νομικα πως να κινηθεί ο ts ας βοηθησει. 

Το θέμα ειναι σοβαρό, ενας ανθρωπος εχασε με βαναυσο τρόπο το σκυλακι του, μπροστά στα ματια του, μην το χαλασουμε και αυτο. 

Οποιος θελει να κανει αναλυση σε ρατσες και θεωριες για αγριους ας ανοίξει αλλο θεμα. 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Ε δεν μπορεί η πλειοψηφία τέτοιων περιστατικών να αφορά pitbull και rottweiler. Μία φίλη μου είχε θυληκό rottweiler το οποίο μαζί της ήταν μέλι γάλα αλλά με όλους τους άλλους, όχι. Πηγαίναμε έξω από το σπίτι της και παρά το γεγονός ότι ήμασταν μαζί, όταν την πήρα αγκαλιά μία φορά, κόντεψε να πηδήξει έξω να ορμήξει. Όλοι οι ανίκανοι ιδιοκτήτες τυχαίνει να έχουν αυτές τις δύο ράτσες;

Η συμπεριφορά που αναφέρεις είναι από έλλειψη εκπαίδευσης του σκύλου, ο σκύλος θεωρούσε την φίλη σου ιδιοκτησία του και την προστάτευε

Δημοσ.

Τα συλλυπητήρια μου. Καλή δύναμη εύχομαι. 
Αλλά αν κάποιος σκότωνε το παιδί αου θα έμπαινες ινσομνια να ρωτήσεις ; Εκτός αν δεν το έβλεπες σαν παιδί σου .... έπρεπε να πάρεις την αστυνομία και θα σε κατευθύναν.

Διαβάζω πολλά για σκυλιά δολοφόνους. Δεν θα πω κάτι όμως θα κρατηθώ .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Η συμπεριφορά που αναφέρεις είναι από έλλειψη εκπαίδευσης του σκύλου, ο σκύλος θεωρούσε την φίλη σου ιδιοκτησία του και την προστάτευε

Τι να σου πω, όσο και να της μιλούσε απλά δεν σταμάταγε, μόνο όταν έφευγα. Δεν είναι ότι με έβλεπε και μία στο τόσο, με είχε δει δεκάδες φορές. 

Γενικά τα pitbull είτε θα δείχνουν σαν τον Godzilla είτε σαν λούτρινα, δεν έχω δει middle ground μέχρι στιγμής. Τις προάλλες πήγα στο ψιλικατζήδικο της γειτονιάς και είχε ένας το pitbull του, λυτό, να τον περιμένει απέξω. Μπήκα, παίξαμε λίγο με το σκυλάκι αλλά αν δεν του άρεσε το παραμικρό, άνετα θα μπορούσε να με κόψει, ήταν όμως αγγελούδι. Δυστυχώς δεν μπορείς να υποθέσεις τι είναι το σκυλάκι αν δεν το ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μια λύση υπάρχει για όλα αυτά να σταματήσουν να υπάρχουν ηλίθιοι άνθρωποι, αλλιώς κάθε τόσο όλο και κάποιο σκυλί θα τρώει κάποιο βρέφος κάποιος μεθυσμένος θα πατάει με το αμάξι κάποιον, και ότι μπορεί να προκαλέσει ένας ηλίθιος κτλ, και επιτέλους καιρός είναι να μπει φόρος στους κατόχους ζώων πχ 300 ευρώ το χρόνο ,και όχι τόσο σαν εισπρακτικό μέσο αλλά σαν αποθαρρυντικό για τους χαζούς.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι παιδιά πείτε μας τι άλλο να απαγορευτεί να ξέρουμε. Επίσης έχω δει και εγώ μερικούς τρελούς με τσιουάουα και σιαμέζες να μπουν και αυτά στην απαγορευτική λίστα παρακαλώ. Μόλις βρω και άλλα θα σας πω να τα προσθέσετε.

Σωστός και ο φόρος. Να είναι φόρος πολυτελείας και αυτός.

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είναι από τις φορές που ότι και να γράψεις νιώθεις ότι θα είναι μάταιο..

Το σίγουρο είναι ότι έπρεπε να πάρεις άμεσα το 100 να σε καθοδηγήσουν ώστε να πληρώσει και να μάθει ο ιδιοκτήτης ότι έπρεπε να έχει το κατάλληλο λουρί χωρίς φθορές, και να γλυτώσει το επόμενο τουλάχιστον..

Να ξέρεις ότι υπάρχουν τέτοιοι γκασμαδες ιδιοκτήτες που εξιστορούν τέτοιες επιθέσεις η επιθέσεις σε αδέσποτα κ καμαρώνουν. 

Τα σκυλιά δεν φταίνε σε τίποτα.. Αυτοί οι ιδιοκτήτες θέλουν ευνούχισμα..

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imperialplay3r είπε

Μια λύση υπάρχει για όλα αυτά να σταματήσουν να υπάρχουν ηλίθιοι άνθρωποι, αλλιώς κάθε τόσο όλο και κάποιο σκυλί θα τρώει κάποιο βρέφος κάποιος μεθυσμένος θα πατάει με το αμάξι κάποιον, και ότι μπορεί να προκαλέσει ένας ηλίθιος κτλ, και επιτέλους καιρός είναι να μπει φόρος στους κατόχους ζώων πχ 300 ευρώ το χρόνο ,και όχι τόσο σαν εισπρακτικό μέσο αλλά σαν αποθαρρυντικό για τους χαζούς.

Σε άλλες χώρες αυτό συμβαίνει. Κάθε σκύλος καταχωρείται και ο ιδιοκτήτης πληρωνει φόρο. Για αυστρια που έχω ακούσει ο φόρος είναι και σαν ασφαλεία, αν δαγκώσει στο σκυλί σου άλλο σκυλί η ασφάλεια σου πληρώνει την περίθαλψη. Γενικά οργανωμένα πράγματα ώστε να υπάρχει ισορροπία και τα σκυλιά να μην αποτελούν πρόβλημα λόγω ηλίθιων ιδιοκτητών.

• Thanks 1
Δημοσ.

RIP το σκυλάκι......
κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη και του παίρνεις και τα σώβρακα......
βεβαία αυτό ίσως να έχει ως αποτέλεσμα την θανάτωση του σκύλου του....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

RIP το σκυλάκι......
κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη και του παίρνεις και τα σώβρακα......
βεβαία αυτό ίσως να έχει ως αποτέλεσμα την θανάτωση του σκύλου του....

Δεν το βλέπω ως το χειρότερο,αν συμβεί και αποφασιστεί κάτι τέτοιο,το κύριο θετικό θα είναι οτι πως θα είσαι σίγουρος πως δεν υπάρξει η περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι παρόμοιο,σε άλλο ζωντανό,παιδί κλπ εαν τυχόν και λυθεί ξανά και σίγουρα ο "άμυαλος" ιδιοκτήτης,θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά για να ξαναπάρει ανάλογης ράτσας και επιθετικής συμπεριφοράς σκύλο.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Πολύ στενάχωρο και σοκαρίστικο αυτό που έζησες. Είχα ζήσει και εγώ παρόμοιο σκηνικό που δύο δεσποζομενα τρυπησαν τον πνεύμονα ενός yorkshire που έχω. Το καημένο πήγαινε να γαυγίσει και από τον πόνο έκλαιγε μετά. 

Κάνε τον θάνατο του φίλου σου να αξίζει. Τιμώρησε έναν ανεύθυνο ιδιοκτήτη! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έν τω μεταξύ το τοσο άγριο ροτβαιλερ το πήραν ΑΓΝΩΣΤΟΙ μέσα απο το σπίτι , χωρίς ν αντισταθεί καν, χωρίς να φοράει φίμωτρο. ΤΟΣΟ άγριο. Ποιος ξέρει τι είχε τραβήξει εκει μέσα και περίμενε να βγει.

Αν πιστεύετε πως ενα άγριο ροτβαιλερ θα καθόταν σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους να το πιάσουν......

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μην μπερδεύουμε τις δύο ιστορίες,δεν βοηθάνε τον άνθρωπο με το να γίνεται αναφορά στο άλλο περιστατικό.εχει την στεναχώρια του,τα παιδιά του έγραψε έχουν σοκαριστεί κι εμείς εδώ γράφουμε για το άλλο ΤΡΑΓΙΚΟ περιστατικό.οποιος μπορεί να βοηθήσει,μην γίνει κι αυτό το νημα αρένα αντιπαράθεσης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...