margaritagr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Και καθε φορα που περναει αλλο σκυλι απο κατω να βαραει ο συναγερμος με γαβγιτα συνεχεια . Λες και χρωστας στο καθε χαμενο την ψυχικη σου υγεια ... Στο δρόμο μου , δε σου λέω για όλο το τετράγωνο, οκ? Μονο στο δρόμο μου εγώ έχω δυο σκύλους , η ακριβής διπλανή μου 1 και η παραδίπλα άλλον έναν. Και υπάρχει σκύλος και ακριβως απέναντι και κάποιες μέρες ειναι 2 τα σκυλιά απέναντι. Σε έναν δρόμο υπάρχουν 5-6 σκύλοι κι ομως επικρατεί ησυχία ! Απίστευτο ? Στοιχειώδης σεβασμός προς το ζώο σου και προς τον διπλανό σου...... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Σκύλους έχουν πάρα πολλοί, σχεδόν σε κάθε πολυκατοικία υπάρχουν από 1-2 κατοικίδια, το θέμα είναι τι γίνεται με όσους δεν προσέχουν τα σκυλιά τους και ειδικά όσους δεν προσέχουν την ανατροφή σκυλιών που είναι αρκετά μυώδη και μεγαλόσωμα. Αυτά τα σκυλιά που τα προσέχουν δεν δημιουργούν πρόβλημα, ακούγονται λίγα και μεμονωμένα γαυγίσματα και δεν είναι ενοχλητικά, αυτοί όμως που παρατάνε σκυλιά σε βεράντες, ταράτσες, αυλές, αποτελούν πρόβλημα γιατί κάνουν κακό και στα σκυλιά που κάποια στιγμή θα εκδηλώσουν επιθετικότητα και σε υποψήφιο γείτονα/περαστικό που μπορεί να περάσει κάποια στιγμή και να δεχτεί επίθεση. 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 26 minutes ago, MTX said: πριν κάμποσο καιρό σκύλος ίδιας ράτσας σκότωσε ένα μικρό παιδάκι και σήμερα πάλι διάβασα ότι ξαναέγινε με μωρό 3 μηνών , Μαλιστα. Ποιος ειχε τα σκυλια της ιδιας ρατσας και τι επαιζε γενικοτερα με την περιοχη; 1
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, runner1960 είπε Συγκλονίστηκα ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ο άλλος εύχεται καλό παράδεισο, τι καλό παράδεισο ρε, σκύλος ήταν όχι άνθρωπος, νομίζεις ότι υπάρχει παράδεισος σκύλων;;; προσβάλεις τα θεία με αυτό που λες, εγώ έτσι το καταλαβαίνω... όσο για τα υπόλοιπα σχόλια εδώ, η λογική του να τιμωρήσουμε τον ιδιοκτήτη ή ακόμα και να απαγορεύσουμε τέτοιες ράτσες είναι σε high level βλέπω... κι εμένα μια φορά μου επιτέθηκαν δυο γερμανικά τσοπανόσκυλα όταν πρωτοήρθα στο χωριό που είμαι τώρα και με έσωσε το δικό μου ελληνικό που ερχόταν πιο πίσω μου, τι να έκανα μήνυση επειδή του έφυγαν του ανθρώπου από την αυλή του την ώρα που άνοιξε την πόρτα να βάλει μέσα το τρακτέρ του, απλά έτυχε, έτσι κι εσείς θα πάρετε άλλο σκύλο. όσο για την απαγόρευση τι να πω, μακάρι να είχα σκύλο που να μπορεί να τα βάλει με λύκο και με αρκούδα, καθώς οι φίλοι μας οικολόγοι εδώ και χρόνια αμολάνε ότι θέλουν στα βουνά μας με αποτέλεσμα την καταστροφή της ελεύθερης βόσκησης, έχω 8 τσοπανόσκυλα και η αρκούδα πέρασε στα 40 μέτρα μπροστά μας και τα σκυλιά δεν της όρμησαν καν. από τους 6 βλάχους που ερχόταν παλιότερα στο χωριό τα τελευταία χρόνια έρχονται μόνο 2, όχι γιατί δεν έχουν ζώα πια αλλά από φόβο και από τις ζημιές που παθαίνουν κάθε χρόνο. 8 2
forg1ven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην Κυψελη 10/10 ιδιοκτητες πιτμπουλ ειναι Αλλοδαποι που περπατανε λς και καταπιαν κρεμαστρα ξεχειλιζοντας μαγκια. Τα σκυλακια δε φταινε σε τπτ, αλλα τα εχει παρει ο καθε τελεμες και τα αγριευει και γινεται οτι γινεται.Δε φταιει η ρατσα, αλλα το πως τα μαθαινει ο τριβλακας ιδιοκτητης τους. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από forg1ven 5
giwfys Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 To οτι ηταν αφηνιασμενο το ροτβαιλερ ποιος το λεει ακριβως? Εγω το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης. Εισαι φιλοζωος και οπως λετε εχεις δωσει τελεια ανατροφη στο σκυλο σου και τελεια εκπαιδευση και ειναι ηρεμος και υπακουος και ολα. Το αφηνεις ποτε μονο του με το μωρο μαζι?? Ποσο καθυστερας μπορει να εισαι? ΖΩΟ ειναι ρε φιλε ΖΩΟ. Δεν εχει καμια αισθηση της πραγματικοτητας οσο κ αν θες να νομιζεις διαφορετικα με το μυαλο σου(λογω μοναξιας κτλ). 2
Getta Robo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Να απαγορευσουμε τα σκυλια επειδη ειναι μανιακοι δολοφονοι και αφηνουν περιττωματα παντου, θα λυθουν τα προβληματα αυτου του τοπου. Επισης να ψαξουμε και αυτους τους οινολογους που πετανε θηρια και διωχνουν τους βοσκους. Ελπιζω να μην θελει κανεις και ριξουμε και πυρηνικα για να απαλαγουμε απο το πλανητη γενικοτερα. Συληπητηρια και παλι για το χαμο του σκυλιου και καλη τυχη στο θεμα.
MTX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 2:38 ΜΜ, arianomarkos είπε 10-09-2019 και ωρα 22΄και25 επιτεθηκε pitbull λυτο στον σκυλο μου μικρωσομο σιλκυ τερριε και το σκοτωσε εγω προσπαθουσα απεγνωσμενα να τον παρω απο τα δοντια του δεν τα καταφερα παροτι προσπαθουσα να του βγαλω τα ματια δεν ειχα οθτε μια πετρα η κατι αναλογο.παντα πηγαινοντασ τον σκυλο μου βολτα οπωσδηποτε με το λουρι του ειχα και μαχαιρι μαζι μου εκεινη την ημερα δεν ειχα.ισως να τον γλυτωνα η θα μου επιτιθετο και σε μενα.ο ιδιοκτητης του μου ειπε οτι του εσπασε το λουρι.δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω διοτι εκεινη την ωρα ειχα αλλα. επρεπε να φορα φυμωτρο΄?η συζυγος μου και τα παιδια μου καθως και εγω εχουμε παθει νευρικο κλονισμο ,10 χρονια ηταν μαζι μας ζουσε μεσα στο σπιτι..πεσ τε μου οποιος γνωριζει τι ενεργειες πρεπει να γινουν.επισυναπτω φοτο σας ευχαριστω εκ των προτερων δυστυχώς έτσι έχει καταντήσει η κοινωνία μας , όταν εσύ λες ότι κυκλοφορείς κάθε μέρα με μαχαίρι πάνω σου , για προστασία προφανώς , θα υπάρχει και ο αντίστοιχος τύπος που θα κυκλοφορεί με σκύλο δολοφόνο γιατί φοβάται μην πέσει κάποια μέρα πάνω στον τύπο με το μαχαίρι , και η δυο θύματα είσαστε τις ίδιας κατάστασης 2
alexakis199 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Το 90% από τα σχόλια που διάβασα , πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον . Όσον επίσης αφορά την απαγόρευση ρατσας σκύλου δεν θα σχολιάσω καν . Προσωπικά δεν έχω σκύλο , αλλά αν είναι σωστός ο ιδιοκτήτης και 100 κιλά να είναι ο σκύλος θα τον υπακούει ....έχω δει άπειρα τέτοια σκυλιά . ΥΓ : απο τα καλύτερα φόρουμ να περνάς την ώρα σου . 1
liakjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexakis199 είπε Το 90% από τα σχόλια που διάβασα , πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον . Όσον επίσης αφορά την απαγόρευση ρατσας σκύλου δεν θα σχολιάσω καν . Προσωπικά δεν έχω σκύλο , αλλά αν είναι σωστός ο ιδιοκτήτης και 100 κιλά να είναι ο σκύλος θα τον υπακούει ....έχω δει άπειρα τέτοια σκυλιά . ΥΓ : απο τα καλύτερα φόρουμ να περνάς την ώρα σου . "αν". Αν... είναι σωστός. Και εγώ σου λέω ότι οι 999 είναι σωστοί και βρεθεί ο ένας. Επειδή ακριβώς δεν θες να παίζεις με τις μια στις χίλιες να γίνει στραβή καθότι αν γίνει στραβή το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, ήτοι σοβαρός τραυματισμός ή θάνατος, περιορίζεις πολύ την πιθανότητα να γίνει καταστροφικό γεγονός, με το να απαγορεύσεις τις επικίνδυνες ράτσες. Είναι το ίδιο με την οπλοκατοχή. Επειδή δεν θες να ρισκάρεις να βρεθεί ένας στους χιλίους τρελός, απαγορεύεις τα όπλα. Ο τρελός θα βρεθεί, αλλά άντε να έχει μαχαίρι. Πάλι κινδυνεύεις αλλά δεν είναι το ίδιο με το πάρει οπλοπολυβόλο. Δεν χρειάζεται να επεκταθω, βλέπουμε τι συμβαίνει με τους ηλίθιους τους Αμερικάνους. Θες σκύλο κύριε; Εννοείται να πάρεις. Πάρε Μπιγκλ, ή πουντλ, ή κοκονι ή Γκόλντεν ριτρίβερ κτλ Τόσες ράτσες υπάρχουν που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ή αν όντως γίνει στραβή το πολύ πολύ να πας για κάνα ράμμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό. Όχι άλλο αίμα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από liakjim
john_petrucci7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 το χουμε χεσει με ολους τους φιλοζωους εδω μεσα και γενικα. Πιο μεγαλη ποινη επιβαλεται πια για ζωα παρα για τροχαια που πεθαινουν ανθρωποι. Ο καθε βλακας αφηνει με το λουρι 20 μετρα αποσταση και παιζει με το αιφον ο επομενος βλακας δεν εχει τι να κανει και νομιζει ο σκυλος οτι ειναι παιχνιδι. Οσο για το μωρο που πεθανε στα γλυκα νερα τι να σας πω αν σας καιει το σκυλι και οχι το μωρο εχετε χοντρο θεμα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ιδιοκτητες δεν θα πρεπε να εχουν παιδια και να ειναι στη μπουζου 7 2
RedPanda Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, alexakis199 είπε Το 90% από τα σχόλια που διάβασα , πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον . Όσον επίσης αφορά την απαγόρευση ρατσας σκύλου δεν θα σχολιάσω καν . Προσωπικά δεν έχω σκύλο , αλλά αν είναι σωστός ο ιδιοκτήτης και 100 κιλά να είναι ο σκύλος θα τον υπακούει ....έχω δει άπειρα τέτοια σκυλιά . ΥΓ : απο τα καλύτερα φόρουμ να περνάς την ώρα σου . Σαφέστατα αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας: κατά πόσο θέλουμε ή όχι να επιτρέπουμε rottweiler & pitbull στην Ελλάδα. Το κλασσικό "αν είναι σωστός ο ιδιοκτήτης" είναι η μη θέση που θα πάρει ο κάθε ανεύθυνος που θα βαφτίσει τον εαυτό του φιλόζωο, που δεν σημαίνει τίποτα και δεν βοηθάει σε τίποτα. Το αντίθετο. Περνάει την ιδέα πως αυτά τα σκυλιά δεν είναι από την φύση τους επιθετικά. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 5 hours ago, 1nsom-n1k said: ο άλλος εύχεται καλό παράδεισο, τι καλό παράδεισο ρε, σκύλος ήταν όχι άνθρωπος, νομίζεις ότι υπάρχει παράδεισος σκύλων;;; προσβάλεις τα θεία με αυτό που λες, εγώ έτσι το καταλαβαίνω... Και καλός και παράδεισος; Τς τς τς πλεονασμός! 😛 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις