arianomarkos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 10-09-2019 και ωρα 22΄και25 επιτεθηκε pitbull λυτο στον σκυλο μου μικρωσομο σιλκυ τερριε και το σκοτωσε εγω προσπαθουσα απεγνωσμενα να τον παρω απο τα δοντια του δεν τα καταφερα παροτι προσπαθουσα να του βγαλω τα ματια δεν ειχα οθτε μια πετρα η κατι αναλογο.παντα πηγαινοντασ τον σκυλο μου βολτα οπωσδηποτε με το λουρι του ειχα και μαχαιρι μαζι μου εκεινη την ημερα δεν ειχα.ισως να τον γλυτωνα η θα μου επιτιθετο και σε μενα.ο ιδιοκτητης του μου ειπε οτι του εσπασε το λουρι.δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω διοτι εκεινη την ωρα ειχα αλλα. επρεπε να φορα φυμωτρο΄?η συζυγος μου και τα παιδια μου καθως και εγω εχουμε παθει νευρικο κλονισμο ,10 χρονια ηταν μαζι μας ζουσε μεσα στο σπιτι..πεσ τε μου οποιος γνωριζει τι ενεργειες πρεπει να γινουν.επισυναπτω φοτο σας ευχαριστω εκ των προτερων 1 1 29
liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Σε πολιτισμένες χώρες οι ράτσες αυτές έχουν απαγορευτεί. Βρέφος, σκυλί. Εδώ στη μπανανια, ούτε καν φίμωτρο. 8 5
vasilis1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι να σχολιάσω.εχω σοκαριστεί,έχω κι εγώ μικρόσωμο ημίαιμο σκυλάκι.δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου,ούτε θέλω να το φανταστώ.μετα και από το σημερινό σκηνικό με το μωρό και το ροτβάιλερ... κάτι πρέπει να γίνει .Επιθετικές ράτσες ΔΕΝ πρέπει να βρίσκονται σε χέρια ΑΝΙΚΑΝΩΝ να τα εκπαιδεύσουν.φιλε μου πραγματικά λυπάμαι... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από vasilis1 Ορθογραφία 8
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αν και θα κλειδώσει γιατί έχουμε και φιλόσκυλο μοδεράτορα, κι εγώ δεν καταλαβαίνω το νόημα ύπαρξης τέτοιων ρατσών. Πέρα από κάτι αγώνες δηλαδή και κάτι φυλάξεις, που ανάθεμα κι εκεί δηλαδή, θεωρώ πως δε θα 'πρεπε να κυκλοφορούν τέτοια ζωντανά. 8 2
lightsout Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Έπρεπε επιτόπου να καλέσετε την αστυνομία. Μπορείτε όμως ακόμα να κάνετε καταγγελία για το συμβάν. Εγώ στη θέση σας θα είχα κάνει σίγουρα. Ακόμα κι αν έσπασε όντως το λουρί, έπρεπε να ξέρει τι σκύλο έχει. Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκδηλώνονται έτσι ξαφνικά, υπάρχουν πάντα πρότερες ενδείξεις. Εμένα, σε βόλτα στην Καλλιθέα, μας επιτέθηκε λυμένο λυκόσκυλο το οποίο σημάδεψε κατευθείαν τον σβέρκο του σκύλου μου. Το λυκόσκυλο είχε αμοληθεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, στο ύψος των γηπέδων τέννις για όσους γνωρίζουν την περιοχή, για να "κυνηγήσει το τρένο", όπως μου είπε ο μπ@στ@ρδος ιδιοκτήτης του. Επειδή τελικά τη γλιτώσαμε, και ήταν ανήμερα των γενεθλίων του γιου μου, δεν έδωσα έκταση για να μην περάσω την ημέρα μου στο τμήμα. Του είπα "γ@μω το σπίτι σου" και αποχώρησα, αφού βεβαιώθηκα ότι δεν είχε τραυματιστεί το σκυλί μου, που ευτυχώς έχει πολύ πλούσια γούνα και δεν μπόρεσαν τα δόντια του άλλου να πιάσουν σάρκα. Πολύ κρίμα για το σκυλάκι σας, να καταγγείλετε το γεγονός στην αστυνομία και αυτοί θα σας κατευθύνουν για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες. Λογικά θα σας προτείνουν να προβείτε σε μήνυση, την οποία καλό θα ήταν να την κάνετε. 11
Green Dragon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vasilis1 είπε ...........Επιθετικές ράτσες ΔΕΝ πρέπει να βρίσκονται σε χέρια ΑΝΙΚΑΝΩΝ να τα εκπαιδεύσουν.φιλε μου πραγματικά λυπάμαι... Συμφωνώ φίλε μου απόλυτα. Εδώ στο Ελλαδιστάν αντίθετα, τις επιθετικές ράτσες τις επιλέγουν κομπλεξικοί macho τύποι και τα εκπαιδεύουν να γίνουν επιθετικά και βίαια. Κρίμα, λυπάμαι πολύ. 4 2
lary7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αγωγή για ηθική βλάβη και να ζητήσεις αποζημίωση απο τον ιδιοκτήτη του σκύλου, απο την στιγμή που υπάρχουν και μάρτυρες. Μόνο άμα πληρώσουν θα μπορέσουν όλοι αυτοί οι βλαμμένοι που είδαν έχουν δει τα σκυλιά επιθετικής ράτσας σαν status symbol να βάλουν λίγο μυαλό. Ας ελπίσουμε μετά και το περιστατικό με το βρέφος να απαγορευτεί η ανατροφή και κατοχή ράτσας σκύλου επιθετικής ( Rottweiler -Pittbul) πλην ατόμων που έχουν την κατάλληλη πιστοποίηση και την ανάγκη να τα κατέχουν. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ενα ρυθμιστικό πλαίσιο σε σχέση με την κατοχή σκύλων συντροφιάς, προτού αναγκαστούν να κυκλοφορούν με ενα περίστροφο όσοι έχουν μικρόσωμα σκυλιά ή μικρά παιδιά. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από lary7 9
tigergreg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Γελοια ατομα διαλεγουν γελοια σκυλια για γελοιους λογους.... Σε αναλογη περιπτωση 5λεπτου "παγωμενου φερμαρισματος" σε σκυλο που ειχα μαζι μου ενημερωσα τον γελοιο μαυροφορεμενο καραφλα σφιχτουλα που το ειχε οτι την επομενη φορα θα πυροβολησω πρωτα τον σκυλο του και επειτα αυτον. Και το εννοουσα φυσικα! Δεν εμφανιστηκε ξανα στο παρκο. Οπωσδηποτε επρεπε να κανεις κληση στην αστυνομια για καταγραφη συμβαντος και μηνυση. Καποιος ειχε αμολησει στην πλατεια της γαριτσας για καιρο ενα τετοιο το οποιο ειχε σκοτωσει καμμια 20αρια γατες. Μια ημερα εξαφανιστηκε για παντα. 3 2 2
kogba Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω δει pitbull να βγάζει το φίμωτρό του (με το πόδι του) όταν είδε να πλησιάζει γερμανικό sheppard(ή όπως το λένε) και ήταν "ετοιμοπόλεμο" . Βέβαια, ο ιδιοκτήτης το είχε με λουρί, αλλά είναι και λίγο θέμα τύχης αν θα μπορέσει να το συγκρατήσει ένας μέσος άντρας(ή γυναίκα) . 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αρχικά συλλυπητήριά για το σκυλάκι σας, δυστυχώς όσο υπάρχουν χαζοί ιδιοκτήτες που νομίζουν ότι να αμολαω ένα σκύλο είτε μικρό είτε μεγάλο είναι μαγκια πάντα θα υπάρχουν αυτά Ps της φωτογραφίες βαλτες σε spoiler 8
hexenlord Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 είναι πραγματικά γελοίο αυτό που συμβαίνει. Πριν μερικά χρονια τα γαμωσκυλα που πήδηξαν τη μάντρα. Σήμερα αυτό, ποιος ξέρει ποσα ακόμη έχουν συμβεί που δεν τα ξέρουμε επειδή δεν έφτασαν στα μμε. Αγραμματοι, αμορφωτοι ανθρωποι με χίλια μυρια ψυχολογικά , κυκλοφορουν-εκτρεφουν-ζευγαρώνουν σκύλους δολοφόνους. Η άλλη άφησε το μωρο στην κουζίνα και το σκυλί το έφαγε ζωντανό. περπατάω και πατάω κόπρανα κάθε 25 μέτρα. σκυλιά και γατιά παρατιωνται στους δρόμους επειδή "έλα μωρε νταξ" και πολλαπλασιάζονται χωρίς όρια και ταιζονται από άσχετους, αντί να μαζευτούν, να στειρωθουν και ναι κάποια από αυτά να θανατωθουν (όσο πιο ανώδυνα γίνεται). υπάρχουν σωστοί και συνειδητοποιημενοι ζωοφιλοι και ιδιοκτήτες ζώων συντροφιας, αλλα είναι η μειοψηφία ανάμεσα σε αυτή τη πλέμπα που κυκλοφορεί. φτάνει πια. 10 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε φίλε βάλε τις φωτογραφίες μέσα σε spoiler και προειδοποίησε για το τι θα δούμε.... Έπρεπε να καλέσεις αμέσως το 100 για να καταγράψουν το συμβάν. Έχει καταντήσει τραγική η κατάσταση με αυτές τις μεγαλόσωμες μυώδεις ράτσες σκύλων με τα κοφτερά δόντια. Πρέπει να απαγορευτούν. 7 2
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αφήστε τις γενικότητες για απαγορεύσεις ρε παίδες. Για κάθε ενα τετοιο περιστατικό υπάρχουν δεκάδες σκύλοι των φυλών που λέτε, υπέροχα μέλη της οικογένειας. Μήπως να απαγορεύουμε και τα ημιαιμα? Το περιστατικό ειναι τραγικό δε ξερω πως να σου εκφράσω συλλυπητήρια.. ειλικρινά κουράγιο οσο μπορείτε.. καταγγελια έστω και τωρα στην αστυνομία, ο ιδιοκτητης του πιτ μπουλ θα έπρεπε να παει μέσα 10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 2:38 ΜΜ, arianomarkos είπε επρεπε να φορα φυμωτρο΄? πεσ τε μου οποιος γνωριζει τι ενεργειες πρεπει να γινουν Νομοθεσία για κατοικίδια
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Αφήστε τις γενικότητες για απαγορεύσεις ρε παίδες. Για κάθε ενα τετοιο περιστατικό υπάρχουν δεκάδες σκύλοι των φυλών που λέτε, υπέροχα μέλη της οικογένειας. Μήπως να απαγορεύουμε και τα ημιαιμα? Το θέμα είναι ότι μέχρι χθες κι αυτός ήταν υπέροχο μέλος της οικογένειας. 4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις