Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Πω πω έμπλεξα με iPhoneακια, πάναγια μου..

15 ώρες πριν, stefanosnik είπε

(Να πω ότι είμαι πάνω από 15 χρόνια android) αλλά αυτό που λες εσύ δεν στέκει... δλδ αν οδηγούσες μια ζωή fiat pundo και σου έλεγε ένας πάρε μια Lamborghini ( με 100 κουμπάκια στο καντράν ) και δεν ήξερες καν πως ανοίγει το καπό σημάνει ότι δεν είσαι ευχαριστημένος??   Είναι κάτι καινούργιο , οτιδήποτε καινούργιο αν δεν πειραματιστείτε  η αν δεν σας βοηθήσουν θα πάρει πολύ περισσότερο  μέχρι να το μάθεις... 

Και όσο για το android  τα είδαμε και αυτά πόσο καλά είναι...  έχοντας 3 κινητά από την σειρά note  τώρα ειμαι στο note 9  και έχοντας μαλώσει άπειρες  φορές με τους apple fan's  θα μπορούσα να πω ότι οι σκέψεις μου αρχίζουν και γέρνουν προς την άλλη... θεωρώ απαράδεκτο  η samsung που έχει 100 μοντέλα κάθε χρονο  , βγάζει τις καλύτερες οθόνες ,καλύτερους σκληρούς δίσκους  κτλ κτλ  να μην έχει επενδύσει  σε ένα δικό της λογισμικό και κάθετε και χαλάει της συσκευές της με το γ$@%@android...αυτά από εμένα...😁😁

δλδ αν οδηγούσες μια ζωή fiat pundo και σου έλεγε ένας πάρε μια Lamborghini, για πες μας ποια ειναι η lamborghini και ποιο το pundo (iphone και Huawei Mate 20 Pro) γιατί εγώ μίλησα για εφάμιλλα τηλεφωνά, Να σε ακούσω να λες το mate 20 Pro pundo.😂😂😂😂

Επεξ/σία από ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 15/9/2019 στις 6:43 ΠΜ, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

δλδ αν οδηγούσες μια ζωή fiat pundo και σου έλεγε ένας πάρε μια Lamborghini, για πες μας ποια ειναι η lamborghini και ποιο το pundo (iphone και Huawei Mate 20 Pro) γιατί εγώ μίλησα για εφάμιλλα τηλεφωνά, Να σε ακούσω να λες το mate 20 Pro pundo.😂😂😂😂

Τι ασχετο παραδειγμα ειναι παλι αυτο και τι σχεση εχει με το εν λογω θεμα?

Δημοσ.

Τελικά λύση δεν δώσαμε στο παιδι. Φτάσαμε στα Punto.

1. Δεν γίνεται να έχεις 2 μέρες αυτονομία με το XS . Πάρε power bank μαζι σου αν δεν έχει ρευμα για 2 μέρες.

2. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω και κρατάς για λίγο.μετα τις κλείνεις σέρνοντας προς τα πάνω.

3.Πας ρυθμίσεις και στην κάθε εφαρμογή π έχεις κατβασει έχει τοποθεσία. Εκεί επιλεγεις τι θες και τι όχι.Και επίσης Απόρρητο - υπηρεσίας τοποθεσίας πατάς εκεί και έχει του κινητού. Επιλεγεις και εκεί τι θες και τι όχι.

4. Αν ήρθες από android δεν συγχρονίζουν. Μονο mail - επαφές - ημερολόγιο - notes. Κανεις backup στο icloud και αν γινει κάτι τα έχεις όλα αποθηκευμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...