Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ως νεος κατοχος μετα απο πολλες συσκευες Androids στα χερια μου εχω καποια ερωτηματα:
1) Πως μπορω να κανω την μπαταρια να διαρκεσει δυο μερες στο μεγιστο ;
2) Πως κλεινω τις εφαρμογες οταν τελιωνω ετσι ωστε να μην τρεχουν στο παρασκηνειο ;
3) Πως κλεινω ή επιλεγω εγω σε ποιες εφαρμογες θελω την τοποθεσια ενεργοποιημενη ;
4) Πως συγχωνιζω τις εφαρμογες μου ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Τι εννοείς να κρατάει η μπαταρία 2 μέρες στο μέγιστο; Τι στστιστ

Καλησπερα θελω να πω φιλε μου να μου κρατα η μπαταρια τουχαλιστον 2 μερες.

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει ρε γκαηζ, αλλα τωρα αυτο εχει, βοηθηστε ή οχι, αλλα μην αρχιζετε flame, κριμα ειναι να μην παρει απαντηση ο ΤS ξερωγω.

Δημοσ.
Στις 11/9/2019 στις 1:56 ΜΜ, thelos257 είπε

Καλησπερα σας ως νεος κατοχος μετα απο πολλες συσκευες Androids στα χερια μου εχω καποια ερωτηματα:
1) Πως μπορω να κανω την μπαταρια να διαρκεσει δυο μερες στο μεγιστο ;
2) Πως κλεινω τις εφαρμογες οταν τελιωνω ετσι ωστε να μην τρεχουν στο παρασκηνειο ;
3) Πως κλεινω ή επιλεγω εγω σε ποιες εφαρμογες θελω την τοποθεσια ενεργοποιημενη ;
4) Πως συγχωνιζω τις εφαρμογες μου ;

Κλεισε Bluetooth, Gps, NFC, Wifi, Δεδομενα, Συγχρονισμο, χαμηλωσε την φωτεινοτητα της Οθονης, σταματησε να λειτουργουν καποιες εφαρμογες στο Backround

Αν κανεις ολα τα παραπονα και δε παιζεις παιχνιδια σου βγαζει ανετα δυο μερες ...

Βεβαια τωρα αν κλεισεις ολα αυτα πιο το νοημα να εχεις κινητο με 1000+ E ???

Εγω προσπαθω να κανω τα παραπανω οταν δεν τα χρησιμοποιω πχ Bluetooth ή οταν βγαινω εκτος σπιτιου κλεινω το wifi ..

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω και εγώ το πρόβλημα  μου , για να σου αποδείξω όχι ότι τα iphone είναι προβληματικά , άλλα εμείς που είμαστε σε android δεν μπορούμε να εγληματιστουμε σε ios όλα αυτά που ζητάς πάει να πει ότι δεν ξέρεις να κάνεις βασικά πράγματα στο καινούργιο σου κινητό , πράγμα που συμενει ότι δεν το ευχαριστιέστε. Εγώ έχω τώρα Huawei mate 20 Pro και θέλω να πάω στο Huawei mate 30 Pro όταν βγει έλα μου ντε όμως που πολλή πιθανόν να μην έχει google service και εγώ εκτός από το android χειρισμό έχω και εφαρμογές στάνταρ που χρησιμοποιώ και ενώ τα παιδιά μου έχουν iphone,  εγώ άμα δεν βγάλει άκρη η Huawei θα κοιτάξω να παραμείνω σε android συσκευή για να μην μπλεξω με όλα αυτά που λες πιο πάνω, φιλικά σου λέω καλύτερα να κάνεις την περπατημένη πάρα να χαλάς λεφτά και να μην είσαι τόσο ευχαριστημενος. Ξανά λέω όχι ότι τα iphone δεν είναι καλά κινητά.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Θα σου πω και εγώ το πρόβλημα  μου , για να σου αποδείξω όχι ότι τα iphone είναι προβληματικά , άλλα εμείς που είμαστε σε android δεν μπορούμε να εγληματιστουμε σε ios όλα αυτά που ζητάς πάει να πει ότι δεν ξέρεις να κάνεις βασικά πράγματα στο καινούργιο σου κινητό , πράγμα που συμενει ότι δεν το ευχαριστιέστε. Εγώ έχω τώρα Huawei mate 20 Pro και θέλω να πάω στο Huawei mate 30 Pro όταν βγει έλα μου ντε όμως που πολλή πιθανόν να μην έχει google service και εγώ εκτός από το android χειρισμό έχω και εφαρμογές στάνταρ που χρησιμοποιώ και ενώ τα παιδιά μου έχουν iphone,  εγώ άμα δεν βγάλει άκρη η Huawei θα κοιτάξω να παραμείνω σε android συσκευή για να μην μπλεξω με όλα αυτά που λες πιο πάνω, φιλικά σου λέω καλύτερα να κάνεις την περπατημένη πάρα να χαλάς λεφτά και να μην είσαι τόσο ευχαριστημενος. Ξανά λέω όχι ότι τα iphone δεν είναι καλά κινητά.

(Να πω ότι είμαι πάνω από 15 χρόνια android) αλλά αυτό που λες εσύ δεν στέκει... δλδ αν οδηγούσες μια ζωή fiat pundo και σου έλεγε ένας πάρε μια Lamborghini ( με 100 κουμπάκια στο καντράν ) και δεν ήξερες καν πως ανοίγει το καπό σημάνει ότι δεν είσαι ευχαριστημένος??   Είναι κάτι καινούργιο , οτιδήποτε καινούργιο αν δεν πειραματιστείτε  η αν δεν σας βοηθήσουν θα πάρει πολύ περισσότερο  μέχρι να το μάθεις... 

Και όσο για το android  τα είδαμε και αυτά πόσο καλά είναι...  έχοντας 3 κινητά από την σειρά note  τώρα ειμαι στο note 9  και έχοντας μαλώσει άπειρες  φορές με τους apple fan's  θα μπορούσα να πω ότι οι σκέψεις μου αρχίζουν και γέρνουν προς την άλλη... θεωρώ απαράδεκτο  η samsung που έχει 100 μοντέλα κάθε χρονο  , βγάζει τις καλύτερες οθόνες ,καλύτερους σκληρούς δίσκους  κτλ κτλ  να μην έχει επενδύσει  σε ένα δικό της λογισμικό και κάθετε και χαλάει της συσκευές της με το γ$@%@android...αυτά από εμένα...😁😁

Επεξ/σία από stefanosnik
Δημοσ.

Οταν αγοραζεις συσκευη με μικρη μπαταρια οπως αυτη του xs max,δεν γινεται να λες πως το κινητο θα βγαλει 2μερες χρησης.

Εδω αν τα δουλευεις συνεχεια,ουτε τα κινητα με 4000+μπαταριες δεν βγαζουν 1.5μερα,ποσο μαλλον το Iphone XS που εχει μπαταρια 2700mah.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

(Να πω ότι είμαι πάνω από 15 χρόνια android) αλλά αυτό που λες εσύ δεν στέκει... δλδ αν οδηγούσες μια ζωή fiat pundo και σου έλεγε ένας πάρε μια Lamborghini ( με 100 κουμπάκια στο καντράν ) και δεν ήξερες καν πως ανοίγει το καπό σημάνει ότι δεν είσαι ευχαριστημένος??   Είναι κάτι καινούργιο , οτιδήποτε καινούργιο αν δεν πειραματιστείτε  η αν δεν σας βοηθήσουν θα πάρει πολύ περισσότερο  μέχρι να το μάθεις... 

Και όσο για το android  τα είδαμε και αυτά πόσο καλά είναι...  έχοντας 3 κινητά από την σειρά note  τώρα ειμαι στο note 9  και έχοντας μαλώσει άπειρες  φορές με τους apple fan's  θα μπορούσα να πω ότι οι σκέψεις μου αρχίζουν και γέρνουν προς την άλλη... θεωρώ απαράδεκτο  η samsung που έχει 100 μοντέλα κάθε χρονο  , βγάζει τις καλύτερες οθόνες ,καλύτερους σκληρούς δίσκους  κτλ κτλ  να μην έχει επενδύσει  σε ένα δικό της λογισμικό και κάθετε και χαλάει της συσκευές της με το γ$@%@android...αυτά από εμένα...😁😁

Πω πω έμπλεξα με iPhoneακια, πάναγια μου..

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Πω πω έμπλεξα με iPhoneακια, πάναγια μου..

Iphon ακιας ειναι αυτος που λεει οτι ειναι τωρα με Android κινητο?

55 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

τώρα ειμαι στο note 9  

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Iphon ακιας ειναι αυτος που λεει οτι ειναι τωρα με Android κινητο?

Και ότι έχω 15 χρόνια android   , ότι έχω μαλώσει άπειρες φορές με apple  fan's μάλλον διαβάζεις αυτά που θες και   απλά εγώ  δεν ειμαι τυφλός και βλέπω κάποια πράγματα.... 

Δηλαδή μόνο εγώ το βλέπω? Ότι από πάντα τα note ήταν τα καλύτερα κινητά  και το android καταστρέφει την συσκευή?  Μιλάω για τα note Γιατί μια ζωή δουλεύω με αυτά σίγουρα υπάρχουν και άλλες ναυαρχίδες άλλων εταιριών που πάλι τις χαλάει το λογισμικό...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Και ότι έχω 15 χρόνια android   , ότι έχω μαλώσει άπειρες φορές με apple  fan's μάλλον διαβάζεις αυτά που θες και   απλά εγώ  δεν ειμαι τυφλός και βλέπω κάποια πράγματα.... 

Δηλαδή μόνο εγώ το βλέπω? Ότι από πάντα τα note ήταν τα καλύτερα κινητά  και το android καταστρέφει την συσκευή?  Μιλάω για τα note Γιατί μια ζωή δουλεύω με αυτά σίγουρα υπάρχουν και άλλες ναυαρχίδες άλλων εταιριών που πάλι τις χαλάει το λογισμικό...

15 χρονια στο ανδροιδ δεν εισαι....

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ιστορία_εκδόσεων_του_Android

Εκτος και αν εχεις τηλεμεταφερθει στο μελλον του 2023.....😁

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Ότι από πάντα τα note ήταν τα καλύτερα κινητά  και το android καταστρέφει την συσκευή?  

Οχι δεν ειναι η ιδεα σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...