Hal9000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Η 77η έκδοση του Chrome browser έρχεται σταδιακά στις πλατφόρμες των Windows, Mac, iOS και Android αυτή την εβδομάδα, και εκτός από τις στιλιστικές αλλαγές που φέρνει, ενσωματώνει και μια αρκετά χρήσιμη λειτουργία αποστολής μιας ιστοσελίδας σε άλλες σας συσκευές. Έχοντας ανοιχτή μια ιστοσελίδα στον Chrome browser και με δεξί κλικ πάνω της, ο χρήστης μπορεί να δει τη σχετική ρύθμιση με την ονομασία "Send to your devices". Στη συνέχεια ένα μικρό μενού θα εμφανιστεί με όλες τις διαθέσιμες συσκευές στις οποίες έχετε εγκατεστημένο τον Chrome browser και στις οποίες έχετε συνδεθεί με τον ίδιο λογαριασμό. Μέχρι στιγμής, η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί στις εκδόσεις του Chrome στα Windows, το Android και το iOS, όχι όμως στο macOS, κάτι που αναμένεται να γίνει όμως σύντομα. Εδώ και χρόνια, ο Chrome browser διέθετε παρόμοια λειτουργία μέσω των "προσφάτων tabs" και διαφόρων συσκευών, όμως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πιο άμεση και εύκολη στη χρήση, ειδικά αν μετακινήστε συχνά μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή σας ή και το αντίστροφο. Εκτός από το δεξί κουμπί, η λειτουργία είναι προσβάσιμη και στη μπάρα διευθύνσεων μόλις κάνετε κλικ πάνω της, εμφανίζοντας ένα εικονίδιο με υπολογιστή και smartphone. Για να έχετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία "Send to devices", αρκεί να αναβαθμιστείτε στην τελευταία έκδοση του Chrome, μέσα από το μενού "About" TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραίο, αλλά κάποια λειτουργία να αποθηκεύει τα ανοιχτά tabs και να τα επαναφέρει όταν τον ξανανοίξεις υπάρχει;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραίο, αλλά κάποια λειτουργία να αποθηκεύει τα ανοιχτά tabs και να τα επαναφέρει όταν τον ξανανοίξεις υπάρχει; Αν τον κλεισεις, κανει restore τα tabs οταν τον ανοιξεις. Το γραφει πανω δεξια "Να κανω restore to previous session?"
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραίο, αλλά κάποια λειτουργία να αποθηκεύει τα ανοιχτά tabs και να τα επαναφέρει όταν τον ξανανοίξεις υπάρχει; Εδώ και χρόνια, σε όλους τους browsers. Δες μέσα στις ρυθμίσεις, κάπου λογικά για το "τι να κάνει όταν κλείνει" (Opera user) 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, Talepwros said: Αν τον κλεισεις, κανει restore τα tabs οταν τον ανοιξεις. Το γραφει πανω δεξια "Να κανω restore to previous session?" Μόνο αν τον κάνω force close, αλλά θα δω αναλυτικά τις ρυθμίσεις. Thanx
naimore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 απο το κινητο πως στελνουμε; εχει βρει κανεις; (αναβαθμισα στη 77 πριν λιγη ωρα)
kaliakman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, naimore είπε απο το κινητο πως στελνουμε; εχει βρει κανεις; (αναβαθμισα στη 77 πριν λιγη ωρα) Share - > send to devices. Το έχω στα αγγλικά οπότε κάνε την μετάφραση αν το έχεις ελληνικά. 1
mech35 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραίο, αλλά κάποια λειτουργία να αποθηκεύει τα ανοιχτά tabs και να τα επαναφέρει όταν τον ξανανοίξεις υπάρχει; session buddy 3
ZaChris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 τα bookmarks που εχουμε στο pc ποτε θα τα δουμε στο κινητο????????
naimore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 13 minutes ago, kaliakman said: Share - > send to devices. Το έχω στα αγγλικά οπότε κάνε την μετάφραση αν το έχεις ελληνικά. δεν εχω τετοια επιλογη μαλλον γιατι χρησιμοποιω CustomShare (xposed, root), αλλα οκ, δεν με ενδιαφερει κιολας η @ του chrome, οταν το εκανα εγω το μοιρασμα με pushbullet & pushover αυτοι κοιμοντουσαν 😛 2 minutes ago, ZaChris said: τα bookmarks που εχουμε στο pc ποτε θα τα δουμε στο κινητο???????? μια χαρα τα βλεπουμε με συγχρονισμο 2
ZaChris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, naimore είπε δεν εχω τετοια επιλογη μαλλον γιατι χρησιμοποιω CustomShare (xposed, root), αλλα οκ, δεν με ενδιαφερει κιολας η @ του chrome, οταν το εκανα εγω το μοιρασμα με pushbullet & pushover αυτοι κοιμοντουσαν 😛 μια χαρα τα βλεπουμε με συγχρονισμο εχω sync on παλι δεν βλεπω τιποτα
dino809 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραίο, αλλά κάποια λειτουργία να αποθηκεύει τα ανοιχτά tabs και να τα επαναφέρει όταν τον ξανανοίξεις υπάρχει; Tabs Backup & Restore (Με έχει σώσει) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, ZaChris είπε εχω sync on παλι δεν βλεπω τιποτα Bookmarks 1)Mobile bookmarks 2)Bookmarks bar 1
devanir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Συνέχιζα να δίνω ευκαιρίες στον Firefox γιατί ειμαι συναισθηματικός αλλά έχω πλεον κάνει τη μετάβαση σε chrome σε όλες τις συσκευές μου. Το καθυστερούσα λόγω έλλειψης adblock στο mobile αλλά το νέο μου κινητό έχει Android 9 και το custom dns κάνει θαύματα. Πάντως για συγκεκριμένες μα απαραιτητες δραστηριότητες στο κινητό (π.χ. τσόντες), το Firefox με τα κατάλληλα πρόσθετα ενεργοποιημενα παραμένει μονόδρομος. 1
Jophiel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Για το καλό μας το κάνει και όχι για να μας έχει η Google "μαζεμένους"... Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα... 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα