Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mary είπε

Κοπελιά, φιλικά στο λέω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνουν αυτά που γράφεις.

Είτε έτσι τα έχεις στο κεφάλι σου λόγω νεαρού της ηλικίας ή τα έχεις παρεξηγήσει. Πχ ο τύπος που του απάντησες παραπάνω, έκανε πλάκα.

κάτσε λίγο πιο αποστασιοποιημενα και ώριμα και δες τα πράγματα πως πραγματικά έχουν, γιατί είναι κρίμα να μείνεις γεροντοκορη.

Ή κατά 90% τρολλάρει.  Ειδε φως και μπήκε. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Εισαι ακριβως ο τυπος γυναικας που αποφευγει καθε αντρας.

Ποτε δεν ημουν ετσι απλα επειδη ηταν ολοι καρμπον πλεον τους αποφευγω εκτος αμα βρω κανεναν μη συμφεροντολογο που αποκλειεται μιας και το χρημα ειναι ο θεος τους.

2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ή κατά 90% τρολλάρει.  Ειδε φως και μπήκε. 

Δεν τρολαρω καθολου!  Αλλωστε ειδαμε και αυτον που ειπε πως επειδη δεν θελω να τους κερναω και να τους βαζω καρτες ψαχνω χορηγο. Το παραδειγμα μπροστα σας λοιπον! Εγω απορουσα πως δνε μπηκαν απειροι τετοιοι εδω μεσα. Με εντυπωσιαζετε ή απλως παιζετε θεατρο και το παιζετε καλοι εδω μεσα και εκτος φορουμ θα στε και εσεις τα ιδια.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Σε αυτό με το white knights που ειπώθηκε προηγουμένως νομίζω φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι άντρες που με προσποιητή ευγένεια νομίζουν οτι θα γ**** και οι γυναίκες που νιώθουν ότι αξίζουν ξεχωριστή μεταχείρηση από έναν άντρα. Γιατί ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι κανείς δεν αγαπάει έναν άντρα, δεν τον νοιάζεται. Θα ήταν όμορφο να είμαστε καλότροποι με όλους επειδή έτσι θέλουμε να είμαστε και όχι από στερεεότυπο α είναι γυναίκα ας ανοίξω την πόρτα, α είναι άντρας ας την φάει στη μούρη την πόρτα τι με νοιάζει.

Ίσως δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Ο άντρας να νομίζει ότι η γυναίκα είναι τρόπαιο που με γαλυφιές την κατακτά, η γυναίκα να νιώθει ότι μόνος ο άλλος πρέπει να προσπαθεί και αυτή είναι πριγκίπισα, μετά ο άλλος να λέει όλες οι γυναίκες ειναι π**** και πάει λέγοντας.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, artist1 είπε

Επισης σου εξηγω πως εχουν ΣΥΜΒΕΙ! Τι μου λες πως τα βγαζω απο το κεφαλι μου;

Αυτα που εχω ζησει; Μονο τετοια εχουν συμβει και σε εμενα και στις φιλες μου. Εγω παλι δεν πιστευω εσενα. 

ειλικρινά άμα και σε σένα και στης φίλες σου συμβαίνουν αυτά που ισχυρίζεσαι  σας παρέχω δωρεάν συμβουλευτική .Και σας πλερώνω και τους καφέδες-και τα τοστ  .Επιπλέον κάπου είχα διαβάσει οτι άμα ξυπνάς το πρωί βγαίνεις έξω και βλέπεις κάποιους μαλάκες  νταξ παλεύετε .Αν  τους βλέπεις όλους μαλάκες χρειάζεται ψάξιμο κοπελιά .Φιλικά- ιντερνετικα πάντα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, artist1 είπε

Ποτε δεν ημουν ετσι απλα επειδη ηταν ολοι καρμπον πλεον τους αποφευγω εκτος αμα βρω κανεναν μη συμφεροντολογο που αποκλειεται μιας και το χρημα ειναι ο θεος τους.

Δεν τρολαρω καθολου!  Αλλωστε ειδαμε και αυτον που ειπε πως επειδη δεν θελω να τους κερναω και να τους βαζω καρτες ψαχνω χορηγο. Το παραδειγμα μπροστα σας λοιπον! Εγω απορουσα πως δνε μπηκαν απειροι τετοιοι εδω μεσα. Με εντυπωσιαζετε ή απλως παιζετε θεατρο και το παιζετε καλοι εδω μεσα και εκτος φορουμ θα στε και εσεις τα ιδια.

Αν ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι τοτε και ο πατερας σου, χωρις παρεξηγηση, δεν θα επρεπε να υπαγεται σε αυτον τον κανονα ας πουμε?

Δημοσ.

Δυστυχώς αρχίζω και πιστεύω ότι η κοπελιά τρολάρει ή έχει σοβαρά θέματα εμπιστοσύνης. Το πρώτο δεν μας νοιάζει το δεύτερο αν συμβαίνει άσχημο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, artist1 είπε

Επισης σου εξηγω πως εχουν ΣΥΜΒΕΙ! Τι μου λες πως τα βγαζω απο το κεφαλι μου;

Αυτα που εχω ζησει; Μονο τετοια εχουν συμβει και σε εμενα και στις φιλες μου. Εγω παλι δεν πιστευω εσενα. 

Και αλήθεια να είναι αυτά που γράφεις πάλι εσύ φταις γιατί επιλέγεις πάντα τους μ@λ@κες δεν σου φταίει κανεις άλλος. Βέβαια όπως είναι γνωστό τα καλά παιδιά είναι βαρετά γι'αυτο πέφτετε επάνω στους μ@λ@κες και νομίζετε ότι θα τους αλλάξετε και όταν το καταφέρετε θα του πείτε "όταν σε γνώρισα δεν ησουν έτσι" και θα τον χωρίσετε. Σαν λύση σου προτείνω να πας να κλειστείτε σε κανένα μοναστήρι εσύ και οι φίλες σου και έτσι δεν θα δείτε ξανά άντρα και θα ηρεμήσετε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, danaos7 είπε

ειλικρινά άμα και σε σένα και στης φίλες σου συμβαίνουν αυτά που ισχυρίζεσαι  σας παρέχω δωρεάν συμβουλευτική .Και σας πλερώνω και τους καφέδες-και τα τοστ  .Επιπλέον κάπου είχα διαβάσει οτι άμα ξυπνάς το πρωί βγαίνεις έξω και βλέπεις κάποιους μαλάκες  νταξ παλεύετε .Αν  τους βλέπεις όλους μαλάκες χρειάζεται ψάξιμο κοπελιά .Φιλικά- ιντερνετικα πάντα

δεν τους βλεπω ΕΙΝΑΙ! εχω απειρα παραδειγμα ΑΠΕΙΡΑ !

Μαλλον εσυ πρεπει να κανεις περισσοτερο ψαξιμο ως προς το επαγγελμα σου αν εισια ψυχολογος γιατι δεν τα ξερεις καθολου καλα τα πραγματα!  Μαλλον ως ψυχολογος δεν εχεις ακουσει πολλα πραγματα για το επαγγελμα σου! Ψαξιμο εχω κανει μια χαρα και εχω παει σε ψυχολογο εσυ τι ηθελες να μου πει πηγαινε στον γκρεμο; Αφου ολα τα σημαδια ηταν μαυρα και αραχνα. Αν δινεις τετοιες συμβουλες δεν χρειαζομαι την συμβουλευτικη σου!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Δεν ξερω ποσο βασιμα ή οχι ειναι οσα γραφει η artist1.

Ομως, αυτο που ξερω και βλεπω, ειναι οτι οι αντρες πλεον έχουν 'ξυπνησει' αρκετα (αν και μεγαλο μερος ακομη το παιζουν white knights...υπερασπιστες γυναικων κλπ), και ετσι δεν δεχονται πλεον 'ετσι απλα' την εκμεταλλευση των γυναικων που κατα κορον γινονταν στο παρελθον. Δεν ξερω, νομιζω οτι και η οικονομικη κριση στην Ελλαδα, εβαλε το χερακι της σε αυτο.

Πολλες, εχουν την εντελως διεστραμμενη λογικη, οτι πρεπει επειδη μονο και μονο ειναι....γυναικες, οτι θα πρεπει ο αλλος να τους χρωστα και χαρη που κανουν παρεα, και να τα πληρωνουν ολα οι αντρες, τα παντα ολα! Ε οσο κι αν δεχομαι οτι καλο θα ηταν ο αντρας αν μπορει να πληρωνει κατι παραπανω, ωστοσο, καλο ειναι να προσγειωθει και το γυναικειο φυλο στις απαιτησεις του, γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι. Αν η αλλη τα θελει ολα στο πιατο, μαλλον οπως ειπωθηκε, δεν ψαχνει αντρα, αλλα χορηγο...  ισοτητα λενε, αλλα μονο οπου τις βολευει....δεν παει ετσι ομως....κι οι αντρες αργησαν, αλλα σιγα σιγα ξυπνανε.....Οχι στην τσιφουτιά μεν, αλλα οχι και στην γυναικεια εκμεταλλευση....

Anyway, δεν περιμενα οτι σε αυτο το topic, θα τιθονταν και το 'οικονομικο' στοιχειο στις σχεσεις, αλλα τελικα παιζει κι αυτο το δικο του ρολο.

Πλάκα με κάνεις ρε αδερφέ;
Σε μια σοβαρή, μη λυκειακή σχέση, το οικονομικό παίζει μείζονα ρόλο. Ντάξει είπαμε, πρώτο ραντεβού κερνάς κλπ κλπ αλλά αν πάει στα σοβαρά το πράγμα πρέπει να διατηρήσετε την σκεπή σας. Με αυτά δεν παίζουμε. Τις καλύτερες και πιο ευτυχείς σχέσεις τις έχω δει μεταξύ ανθρώπων που το σπίτι το μοιράζουν 50/50. Να βλέπεις ο άλλος να δουλεύει 10ωρα, να πηγαίνει σπιτάκι του να ξέρει ότι δεν θα ανησυχήσει για λογαριασμούς, σκούπες και αυτά. Μοναδικό πράγμα.

δεν τους βλεπω ΕΙΝΑΙ! εχω απειρα παραδειγμα ΑΠΕΙΡΑ !

Μαλλον εσυ πρεπει να κανεις περισσοτερο ψαξιμο ως προς το επαγγελμα σου αν εισια ψυχολογος γιατι δεν τα ξερεις καθολου καλα τα πραγματα!  Μαλλον ως ψυχολογος δεν εχεις ακουσει πολλα πραγματα για το επαγγελμα σου! Ψαξιμο εχω κανει μια χαρα και εχω παει σε ψυχολογο εσυ τι ηθελες να μου πει πηγαινε στον γκρεμο; Αφου ολα τα σημαδια ηταν μαυρα και αραχνα. Αν δινεις τετοιες συμβουλες δεν χρειαζομαι την συμβουλευτικη σου!

Εντάξει φιλενάδα ηρέμησε. Αυτά που είπε δεν ήταν πολύ άστοχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, theripper7 είπε

Και αλήθεια να είναι αυτά που γράφεις πάλι εσύ φταις γιατί επιλέγεις πάντα τους μ@λ@κες δεν σου φταίει κανεις άλλος. Βέβαια όπως είναι γνωστό τα καλά παιδιά είναι βαρετά γι'αυτο πέφτετε επάνω στους μ@λ@κες και νομίζετε ότι θα τους αλλάξετε και όταν το καταφέρετε θα του πείτε "όταν σε γνώρισα δεν ησουν έτσι" και θα τον χωρίσετε. Σαν λύση σου προτείνω να πας να κλειστείτε σε κανένα μοναστήρι εσύ και οι φίλες σου και έτσι δεν θα δείτε ξανά άντρα και θα ηρεμήσετε.

Κοριτσι μου ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΩ το ξαναπα και πανω! ΕΚΕΙΝΟΙ με κυνηγανε ελληνικα μιλαω! Επιλεγω οταν εγω δεν τους κοιταω καν; Ουτε γεια δεν τους λεω λεμε !

Επιλεγω σημαίνει μπλεκω μαζι τους, βγαινω μαζι τους εξω, κανω σχεση μαζι τους. Αν μου την πεφτουν διαρκως τετοιοι εγω τι φταιω; Ναι ολες μονες ειναι απο οσες ξερω και εγω επισης και ειμαστε καλυτερα ετσι απο το να μας ζητανε λεφτα! Να πανε να βρουν αλλο κοροιδο!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

Κοριτσι μου ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΩ το ξαναπω και πανω! ΕΚΕΙΝΟΙ με κυνηγανε ελληνικα μιλαω! Επιλεγω οταν εγω δεν τους κοιταω καν; Ουτε γεια δεν τους λεω λεμε !

Επιλεγω σημαίνει μπλεκω μαζι τους, βγαινω μαζι τους εξω, κανω σχεση μαζι τους. Αν μου την πεφτουν διαρκως τετοιοι εγω τι φταιω; Ναι ολες μονες ειναι απο οσες ξερω και εγω επισης και ειμαστε καλυτερα ετσι απο το να μας ζητανε λεφτα! Να πανε να βρουν αλλο κοροιδο!

Πλέον είμαι 55/45 οτι τρολάρεις.

Δημοσ.

Κοριτσι μου ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΩ το ξαναπω και πανω! ΕΚΕΙΝΟΙ με κυνηγανε ελληνικα μιλαω! Επιλεγω οταν εγω δεν τους κοιταω καν; Ουτε γεια δεν τους λεω λεμε !

Δεν σε κυνηγαει κανεις με τετοια συμπεριφορα. Οσο ομορφη και να εισαι. Εγω, και πιστευω ολοι εδω μεσα, σε λυπομαστε. Κριμα νεα κοπελα να εχεις τοσο σεξιστικες αποψεις. Ντροπη απλα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Πλέον είμαι 55/45 οτι τρολάρεις.

δεν τρολαρω καθολου! αν δεν θελετε να με ακουτε απλα κοψτε το !

αμα γραφετε ομως πραγματα που δεν ανήκουν στην πραγματικοτητα τότε θα συνεχιζω να λεω την αληθεια

οποιος δεν με πιστευει ας μην ξαναγραψει κατι σχετικο με εμενα!

4 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Δεν σε κυνηγαει κανεις με τετοια συμπεριφορα. Οσο ομορφη και να εισαι. Εγω, και πιστευω ολοι εδω μεσα, σε λυπομαστε. Κριμα νεα κοπελα να εχεις τοσο σεξιστικες αποψεις. Ντροπη απλα.

ποιες ειναι οι σεξιστικες αποψεις; πως δεν θελω να τους κερναω και να τους παιρνω καρτες; Ντροπη σε εσενα λοιπον!

Επισης εισαι εσυ μαζι μου και ξερεις αν με κυνηγαει κανεις ή οχι; Καμερα μου εχεις βαλει; εσυ τρολαρεις μου φαινεται

Χεστηκαν για την ομορφια το χρημα τους νοιαζει αλλα αυτα τα δυο συνδεονται! Οποιος καταλαβε καταλαβε!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Το γυναικείο φύλο νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένο...καιρός να στραφούμε στους άντρες και να την βρούμε μεταξύ μας αδέρφια...εεεε αδερφές ψυχές ήθελα να πω!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

δεν τρολαρω καθολου! αν δεν θελετε να με ακουτε απλα κοψτε το !

αμα γραφετε ομως πραγματα που δεν ανήκουν στην πραγματικοτητα τότε θα συνεχιζω να λεω την αληθεια

οποιος δεν με πιστευει ας μην ξαναγραψει κατι σχετικο με εμενα!

ποιες ειναι οι σεξιστικες αποψεις; πως δεν θελω να τους κερναω και να τους παιρνω καρτες; Ντροπη σε εσενα λοιπον!

Επισης εισαι εσυ μαζι μου και ξερεις αν με κυνηγαει κανεις ή οχι; Καμερα μου εχεις βαλει; εσυ τρολαρεις μου φαινεται

Ειπα εγω για λεφτα κοπελα μου? Περνεις τιποτα? Χαλαρωσε λιγο βλεπεις οτι κανεις δεν σε περνει στα σοβαρα.

Τσεκαρε εδω, ισως σε βοηθησει.

http://www.i-psyxologos.gr/thimos/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...