Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, artist1 είπε

Σιγουρα δεν θα ναι τοσο τσιγκουνες και φιλαργυρες αλλα δεν ειμαι λεσβια!

Εσυ θες μαλλον να βγαινω με αντρες που να με κοιτανε με μισο ματι μην τυχον και χρεωθουνε χωρις ανταλλαγμα στην καλυτερη και στην χειροτερη να σου ζητανε δανεικά.

Οτι δεν θελω τετοια ξεφτίλα δεν με κανει λεσβια. Αξιοπρεπή με κάνει!

Εσύ δεν ψάχνεις άντρα αλλά χορηγό. Από τα λίγα μηνύματα σου που έχω διαβάσει το μόνο που αναφέρεις είναι τα λεφτά , υπάρχουν και άλλα πράγματα σε έναν άνθρωπο όπως η προσωπικότητα. Επίσης αν ένας άντρας θελει μια ωραία γυναίκα δίπλα του είναι δικό του θέμα δεν θα του πεις εσύ τι γυναίκα θα γουστάρει, όλοι θέλουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας ο οποίος να είναι ωραίος σύμφωνα με τα δικά μας γούστα π.χ. έμενα μου άρεσε παλιότερα μια γυναίκα την οποία οι φίλοι μου την έβρισκαν μέτρια αλλά για εμένα ήταν πανέμορφη.

• Like 3
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω ποσο βασιμα ή οχι ειναι οσα γραφει η artist1.

Ομως, αυτο που ξερω και βλεπω, ειναι οτι οι αντρες πλεον έχουν 'ξυπνησει' αρκετα (αν και μεγαλο μερος ακομη το παιζουν white knights...υπερασπιστες γυναικων κλπ), και ετσι δεν δεχονται πλεον 'ετσι απλα' την εκμεταλλευση των γυναικων που κατα κορον γινονταν στο παρελθον. Δεν ξερω, νομιζω οτι και η οικονομικη κριση στην Ελλαδα, εβαλε το χερακι της σε αυτο.

Πολλες, εχουν την εντελως διεστραμμενη λογικη, οτι πρεπει επειδη μονο και μονο ειναι....γυναικες, οτι θα πρεπει ο αλλος να τους χρωστα και χαρη που κανουν παρεα, και να τα πληρωνουν ολα οι αντρες, τα παντα ολα! Ε οσο κι αν δεχομαι οτι καλο θα ηταν ο αντρας αν μπορει να πληρωνει κατι παραπανω, ωστοσο, καλο ειναι να προσγειωθει και το γυναικειο φυλο στις απαιτησεις του, γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι. Αν η αλλη τα θελει ολα στο πιατο, μαλλον οπως ειπωθηκε, δεν ψαχνει αντρα, αλλα χορηγο...  ισοτητα λενε, αλλα μονο οπου τις βολευει....δεν παει ετσι ομως....κι οι αντρες αργησαν, αλλα σιγα σιγα ξυπνανε.....Οχι στην τσιφουτιά μεν, αλλα οχι και στην γυναικεια εκμεταλλευση....

Anyway, δεν περιμενα οτι σε αυτο το topic, θα τιθονταν και το 'οικονομικο' στοιχειο στις σχεσεις, αλλα τελικα παιζει κι αυτο το δικο του ρολο.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, theripper7 είπε

Εσύ δεν ψάχνεις άντρα αλλά χορηγό. Από τα λίγα μηνύματα σου που έχω διαβάσει το μόνο που αναφέρεις είναι τα λεφτά , υπάρχουν και άλλα πράγματα σε έναν άνθρωπο όπως η προσωπικότητα. Επίσης αν ένας άντρας θελει μια ωραία γυναίκα δίπλα του είναι δικό του θέμα δεν θα του πεις εσύ τι γυναίκα θα γουστάρει, όλοι θέλουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας ο οποίος να είναι ωραίος σύμφωνα με τα δικά μας γούστα π.χ. έμενα μου άρεσε παλιότερα μια γυναίκα την οποία οι φίλοι μου την έβρισκαν μέτρια αλλά για εμένα ήταν πανέμορφη.

Εσύ δηλαδή γνώρισες ποτέ στη ζωή σου γυναίκα κάτω από 75 κιλά που να μην ψάχνει για χορηγό;

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

δεν ψαχνω προσωπικα εδω και χρονια γιατι ξερω απο πριν τι θα ναι!

Hardcore misandrist spotted. Please take cover. Evacuate! I repeat, evacuate!

1 ώρα πριν, theripper7 είπε

Εγω προτεινω η κοπελια να χαλαρωσει λιγο. Αν νομιζει πως ολοι οι αντρες/οι ανθρωποι γενικα ειναι ιδιοι λογικα εχει iq σαπιας μπανανας. Ειπαμε, εχει παραπονα. Αλλα χαλαρωσε. Αλλη ορεξη δεν ειχα να επενδυσω ολο μου τον τραπεζικο λογαριασμο ξερω γω σε γυναικα. Να παρω και κανα δανειο?

@artist1 Εχεις σκεφτει μηπως οτι δεν βρισκεις καποιον επειδη εσυ εισαι το προβλημα?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εσύ δηλαδή γνώρισες ποτέ στη ζωή σου γυναίκα κάτω από 75 κιλά που να μην ψάχνει για χορηγό;

Ναι έχω γνωρίσει. Με αυτό που γράφεις εννοείς ότι όλες οι γυναίκες που είναι κάτω από 75 κιλά είναι πο@τ@νες, κάτι τέτοιες βλακείες τις λέγαμε στο γυμνάσιο και δεν αρμόζουν σε ενήλικα άτομα. Υπάρχουν καλές και κακές κοπέλες όπως υπάρχουν καλοί και μ@λ@κες άντρες απλά οι καλοί άνθρωποι είναι λίγοι και έτσι είναι δύσκολο να τους βρούμε. Αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φάει αμέτρητες χυλόπιτες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, theripper7 είπε

Ναι έχω γνωρίσει. Με αυτό που γράφεις εννοείς ότι όλες οι γυναίκες που είναι κάτω από 75 κιλά είναι πο@τ@νες, κάτι τέτοιες βλακείες τις λέγαμε στο γυμνάσιο και δεν αρμόζουν σε ενήλικα άτομα. Υπάρχουν καλές και κακές κοπέλες όπως υπάρχουν καλοί και μ@λ@κες άντρες απλά οι καλοί άνθρωποι είναι λίγοι και έτσι είναι δύσκολο να τους βρούμε. Αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φάει αμέτρητες χυλόπιτες.

Πες τα ρε φιλε. Μας εχουνε σπασει τα νευρα ολοι με αυτα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, artist1 είπε

Ατοπο ειναι το σχόλιο σου! Θες να σου πω πόσοι με κυνηγάνε διαρκώς πεντε πεντε που ψαχνουν κοροιδο ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ενδίδω προσπαθω να τους αγνοήσω όσο πιο πολύ μπορώ κιολας! Ε σταματάνε και ενας νεος εμφανίζεται αλλά πάλι ειναι κόπια τους!

Δεν ειναι πως τους φλερταρω εγω ή ότι βγαινω καν μαζι τους. Περαν απο μια φορα στην ζωή μου που ειχα βγει με εναν τετοιον μετά έμαθα να τους αναγνωρίζω και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ λαθος επιλογή. Αλλά όλοι ειναι ετσι δεν ειναι πως εγω επιλέγω λάθος ή κάνω κάτι λάθος εγω.

Αμα ειναι ολοι ετσι πως θα επιλέξεις τον σωστό;

Και δεν ξερω και καμια κοπελα που να ειχε σχεση της προκοπής και ηταν μια χαρα κοπελες μορφωμένες οι φιλες μου με μεταπτυχιακά και σοβαρά άτομα δεν ηταν της ξεπέτας. Και παλι δεν ειχαν καταφέρει να βρουν τίποτα.

Είναι σαφές ότι γενικεύεις 100% και τσουβαλιάζεις τους πάντες.
Το άσχημο για σένα είναι πως πιθανόν να μην έχεις καταλάβεις πως αν συμβαίνουν αυτά που γράφεις (διατηρώ πολλές επιφυλάξεις), τότε φταις εσύ και οι φίλες/κύκλος σου που ασκείτε έλξη σε όλους αυτούς τους περίεργους και σάπιους. Όπότε, αν ισχύει, ψάξε να βρεις το λάθος από μεριάς σου, χωρίς να ψάχνεις να χρυσώσεις το χάπι μέσα από αφελείς γενικεύσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, theripper7 είπε

Ευτυχως που ηρθες γιατι ειχα αρχίσει να ανησυχώ πως βρίσκομαι σε μια μαυρη τρυπα και πως τα αληταρια μονο σε εμενα συμβαινω! να ειδες λεω στο φορουμ ουτε ενας τετοιος! να σαι όμως! Καλως σε βρήκαμε. Γκομενα να σε κερναει και να κανεις δηθεν πως ξεχασες το πορτοφόλι σου αμα βγείτε  εχεις;  Σιγουρα καποια χαζή θα βρεθει μην αγχωνεσαι.

Μαλλον ψαχνω χορηγο γιατι δεν θελει να τους αγοραζω καρτες και να τους κερναω ! Αμα ειναι ετσι τότε ναι εχεις δικιο. 

Αν ενας αντρας ειναι μη εμφανίσιμος και θελει ΜΙΑ ωραια γυναικα διπλα του εμενα δεν με αφορα απλα οι γυναικες επισης ξυπνησανε και δεν θα παρουν! 

Ξερω πολλους τετοιους και μονοι ειναι και μονοι θα παραμεινουν μεχρι τα 50 τους ετσι οπως το πανε. Αν ο αλλος ειναι χαλια τσιγκουνης και χωρις προσωπικοτητα γιατι κάποια να τον προτιμήσει; 

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Ολα τα παραδειγματα που ειπα παραπανω τα προσπερνατε γιατι δεν σας βολεύουν ετσι!

Εσεις ψαχνετε χορηγο ακομα και αν ειστε θεοχοντροι γιατι ειστε τεμπεληδες και χαραμοφάηδες!   Και θελετε μια γυναικα να σας ταιζει να παχύνετε και αλλο!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
Στις 11/9/2019 στις 2:46 ΜΜ, Ablaoublas_542 είπε

πολυ ωραιο θεμα. πως σου ηρθε οτι θα μπορεσει να συζητηθει εδω? 

Τεχνολογικό φόρουμ υποτίθεται και έχει γίνει σαν μεσημεριανό με τον Μουτσινά 🤣🤣🤣🤣

Στις 11/9/2019 στις 10:58 ΠΜ, mindreader είπε

Οι σχέσεις με το άλλο φύλο, αποτελούν μέρος μιας υγιους καθημερινότητας, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των ανθρώπων.
Κάποιοι/καποιες δε, αφού βρουν το κατάλληλο έτερον ήμισυ, πολλές φορές φτάνουν και σε γάμο και δημιουργούν οικογένεια.
Άλλοι, είτε λόγω συγκυριών της ζωής είτε λόγω προσωπικών πεποιθήσεων, μένουν μόνοι (τυπικά) για πάντα, με περιόδους που συνάπτουν σχέσεις με το άλλο φύλο, βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες.

Το θέμα του παρόντος νήματος, αφορά το να εξετάσουμε, να καταθέσουμε απόψεις και εμπειρίες, για το πως βιώνει κάθε ηλικιακή κατηγορία το θέμα σχέσεις, σε κάθε χρονική φάση της ζωής.
Άνδρες, γυναίκες, στα 20's, 30's, 40's κλπ. Συναισθήματα, προσδοκίες, διαχείριση της σχέσης, η εν γενει επικοινωνία με το άλλο πρόσωπο κλπ

Σίγουρα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο (βιώματα, εμπειρίες, επαγγελματικά, κλπ), ωστόσο όμως νομίζω μπορούμε να ιχνηλατήσουμε κάποιες βασικές νόρμες που κατα βάση οι περισσοτεροι θεωρούμε ότι ισχύουν σε κάθε χρονική περίοδο της ζωής, ωστε να εξαγουμε καποια συμπερασματα.

Νωρίς το ανέβασες, δεν είναι παρασκευή 🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mic2mic είπε

Γιατί να θέλω τέτοιο πράγμα, εχθρός μου είσαι; Ίσα-ίσα, πολύ ευχαρίστως θα συναντιόμουν μαζί σου να με κεράσεις ένα καφεδάκι.

πωπω τετοια μου λενε και αυτοι!!!!! μπηκες στο πνευμα γρηγορα βλέπω 

43 λεπτά πριν, l337 είπε

Είναι σαφές ότι γενικεύεις 100% και τσουβαλιάζεις τους πάντες.
Το άσχημο για σένα είναι πως πιθανόν να μην έχεις καταλάβεις πως αν συμβαίνουν αυτά που γράφεις (διατηρώ πολλές επιφυλάξεις), τότε φταις εσύ και οι φίλες/κύκλος σου που ασκείτε έλξη σε όλους αυτούς τους περίεργους και σάπιους. Όπότε, αν ισχύει, ψάξε να βρεις το λάθος από μεριάς σου, χωρίς να ψάχνεις να χρυσώσεις το χάπι μέσα από αφελείς γενικεύσεις.

Mα δες εδω ποσοι τετοιοι μαζευτηκαν στο thread χωρις καν κοπο απλα βρίσκονται παντου πως να στο εξηγησω ! Σαν ιος ειναι!

Και σας ειπα δεν κανω κατι αυτοι ειναι παντου και εγω προσπαθω να τους αποφεύγω οσο πιο πολύ μπορω γιατι το ξερω απο πριν πλεον πως οποιος μου μιλαει ειναι σαπιος. Ετσι δεν βγαινω με κανεναν και ησύχασα δεν υπηρχε αλλη λυση.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

Mα δες εδω ποσοι τετοιοι μαζευτηκαν στο thread χωρις καν κοπο απλα βρίσκονται παντου πως να στο εξηγησω ! Σαν ιος ειναι!

Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα αντίληψης αλλά παρερμηνεύεις τα γραφόμενα κάποιων.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

Κοπελιά, φιλικά στο λέω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνουν αυτά που γράφεις.

Είτε έτσι τα έχεις στο κεφάλι σου λόγω νεαρού της ηλικίας ή τα έχεις παρεξηγήσει. Πχ ο τύπος που του απάντησες παραπάνω, έκανε πλάκα.

κάτσε λίγο πιο αποστασιοποιημενα και ώριμα και δες τα πράγματα πως πραγματικά έχουν, γιατί είναι κρίμα να μείνεις γεροντοκορη.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα αντίληψης αλλά παρερμηνεύεις τα γραφόμενα κάποιων.

τι να παρερμηνευσω επειδη ειπα πως πολλοι που ψαχνουν καμια να τους ταιζει με κυνηγανε με ειπε ο αλλος βιζιτα, δηλαδη αν δεν θελω να ταιζω τους αντρες ειμαι βιζιτα πρεπει να τους κερναω, να τους παιρνω δωρα και να τους συντηρώ δεν το ξερα συγνωμη!

Αυτος που το εγραφε ειμαι σιγουρη πως ταμα κανει να βρει μια βιζιτα να βγαζει πολλα λεφτα και να του τα ακουμπαει μετα.

1 λεπτό πριν, mary είπε

Κοπελιά, φιλικά στο λέω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνουν αυτά που γράφεις.

Είτε έτσι τα έχεις στο κεφάλι σου λόγω νεαρού της ηλικίας ή τα έχεις παρεξηγήσει. Πχ ο τύπος που του απάντησες παραπάνω, έκανε πλάκα.

κάτσε λίγο πιο αποστασιοποιημενα και ώριμα και δες τα πράγματα πως πραγματικά έχουν, γιατί είναι κρίμα να μείνεις γεροντοκορη.

μου πε πως θελω χορηγο που ειδες εσυ την πλακα;

2 ώρες πριν, theripper7 είπε

Εσύ δεν ψάχνεις άντρα αλλά χορηγό. Από τα λίγα μηνύματα σου που έχω διαβάσει το μόνο που αναφέρεις είναι τα λεφτά , υπάρχουν και άλλα πράγματα σε έναν άνθρωπο όπως η προσωπικότητα. 

Σας φαινεται πλακα αυτο το μηνυμα; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, artist1 είπε

τι να παρερμηνευσω επειδη ειπα πως πολλοι που ψαχνουν καμια να τους ταιζει με κυνηγανε με ειπε ο αλλος βιζιτα, δηλαδη αν δεν θελω να ταιζω τους αντρες ειμαι βιζιτα πρεπει να τους κερναω, να τους παιρνω δωρα και να τους συντηρώ δεν το ξερα συγνωμη!

Αυτος που το εγραφε ειμαι σιγουρη πως ταμα κανει να βρει μια βιζιτα να βγαζει πολλα λεφτα και να του τα ακουμπαει μετα.

Εισαι ακριβως ο τυπος γυναικας που αποφευγει καθε αντρας.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mary είπε

Επισης σου εξηγω πως εχουν ΣΥΜΒΕΙ! Τι μου λες πως τα βγαζω απο το κεφαλι μου;

Αυτα που εχω ζησει; Μονο τετοια εχουν συμβει και σε εμενα και στις φιλες μου. Εγω παλι δεν πιστευω εσενα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...