Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, artist1 είπε

Δεν τους βρισκω εγω αυτοι υπαρχουν! Και επειδη εδω μεσα μαλλον νομιζετε πως μιλαω μονο για καμια αληταρία δεν ειναι καθολου ετσι το εχω συναντήσει σε ολα τα κοινωνικα στρωματα ανεξαρτήτου μόρφωσης και σε πολυ μορφωμενα ατομα.

Εγω αυτα που λετε εσεις δεν τα εχω δει πουθενα.

Μέρος που κινείσαι και ηλικία; 

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mary είπε

Ρε κοπέλα μου, τι κύκλο έχεις;

Μήπως αυτό πρέπει να σε απασχολεί πιο πολύ; αντί για το τι άντρες την πέφτουν στις φίλες σου.

πρώτη φορά ακούω τέτοια περιστατικά. Τι ηλικία μιλάμε;

τι κυκλο εχω; απαντησα πιο πανω πως μιλαω και για μορφωμενα ατομα και για οχι τοσο ! και εγω εχω περασει σε πολυ καλη σχολη και οι φιλες μου ηταν και αυτες πολυ μορφωμενες με μεταπτυχιακα!

Μιλαω για 20-30 ! Αν και μου την εχει πεσει και 37 χρονων αντρας ψαχνωντας κοροιδο. Οποτε δεν εχει να κανει με την ηλικια ας πουμε 20-40 στο περιπου.

34 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Είναι πάντως γεγονός ότι συνήθως και άντρες και γυναίκες επιλέγουν (και έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένοι) με συντρόφους που έχουν μια παρεμφερή συνολική βαθμολογία. Όπου η συνολική βαθμολογία προκύπτει από το άθροισμα των βαθμολογιών σε επιμέρους τομείς:

1) Εμφάνιση

2) Ηλικία

3) Υγεία

4) Οικονομική κατάσταση

5) Κοινωνική θέση

6) Μορφωτικό επίπεδο

7) Προσωπικότητα

Έτσι πχ είναι συνηθισμένο φαινόμενο να παντρεύονται κάποιος πλούσιος και μορφωμένος παππούς με μια νέα και όμορφη φτωχή ή κάποιος ανερχόμενος πολιτικός χωρίς λεφτά μια άσχημη αλλά πλούσια κόρη καλής οικογενείας.

Αν ποτέ δω μια πλούσια, νέα, γοητευτική κουκλάρα CEO με τρία πτυχία να ερωτεύεται έναν άρρωστο κακάσχημο φτωχό ηλικιωμένο που δεν έχει πάει ούτε δημοτικό, τότε θα πειστώ ότι ο έρωτας είναι τυφλός :D

Αυτο στους αντρες πες το!

Γιατι αυτοι ενω ειναι χαλια ψαχνουν ωραιες και να τις κερνανε ενα τσαι το πολυ ! Και αλλοι να τους τα τρωνε.

Στο πα και πιο πανω πως πολλοι χαλια ψαχνουν καλλονες εδω καλα καλα ουτε οι χαλια δεν τους θελουν ξερω γω και νομιζουν θα βρουν καλλονη να την κερνανε ενα τσαι. 

Μαλλον πρεπει να τους κανουμε καποια μεταλλαξη στο DNA γιατι παει κατι λαθος.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα παραφουσκωνεις ή ότι νομίζεις ότι όλοι βλέπουν πως να γλυτώσουν λεφτά από οπουδήποτε ακόμα και αν ο πολιτικός μηχανικός που λες ξεκάθαρα δεν το κάνει για το κόστος αλλά για να μην καρφωθεί. 

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη πιστέυω πως ο κάθε ανθρωπος ειναι μοναδικό ον . ειτε ειναι 5 ειτε 25 ειναι 65 δεν αλλάζει κάτι. άλλος μπορεί να νιώθει ή ακόμα και να είναι έτοιμος να κάνει πραγματα στην ζωη του πέρα απο το εγώ του και άλλος να έχει φτάσει σε σημείο που και να θέλει πλεον δεν μπορεί αλλά και πάλι να συνεχίζει να μην θέλει. όπως ειπε και κάποιος στην αρχη του thread, οι ανθρώπινες σχεσεις ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα αν οχι το δυσκολοτερο γιατί έχει να κάνμει με ανθρώπους. Πως κοιμηθηκες,πως ξυπνησες, πως ηταν η μερα σου στην δουλεια,ποιον εβρισες στο δρομο κ.ο.κ  δεν είμαι προφανός κατα των ανθρωπίνων σχεσεων και πιστευω ακραδαντα πως 2 είναι καλύτερο του 1. απο την άλλη είναι τόσο Joker όλη η φάση και μιας και ειναι joker σπάνια κερδίζεις. θελει τόλμη η φάση όλη και προσανατολισμο.  το σημαντικο ειναι να υπαρχει Σεβασμός, Θαυμασμός και να είσαι εκεί σε όλα . Δυσκολα ή ευκολα. τα μικροπραγματα κάνουν την διαφορά!!!

Good Luck !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

Οπως σου πα στην καλυτερη περιπτωση απλα θελουν να ναι αυτοι χοντροι χαλια να μην τους πλησιάζει ΚΑΜΙΑ και να την πεφτουν μονο στις κουκλες και να θελουν να τις κερνανε ενα τσαι μια φορα την εβδομαδα και ας εχουν λεφτα απλα γιατι ειναι τσιγκουνηδες.

Για χάρη του διαλόγου, ας πούμε πως είσαι γυναίκα, όπως ισχυρίζεσαι (η διαδικτυακή κουβέντα, προσωπικά, δεν μου αρκεί για τον οποιονδήποτε, όχι μόνο για εσένα).

Κανένας, από όσους συζητούν εδώ δεν ανέφερε ότι προτιμά μόνο μοντέλα, ξανθιές, μελαχρινές, με συγκεκριμένες επιμέρους διαστάσεις. 

ΟΛΟΙ οι ερωμενοι των φιλενάδων σου, ήταν χοντροί; Μήπως και κοντοί; Άσχημοι εννοείται πως θα ήταν, αν ισχύουν τα δύο προηγούμενα, σωστά; Μήπως ήταν και ασπρουλιαρηδες αντί για μελαχροινοι εξωτικοί; 

Θα μπορούσες, αν έχεις την καλοσύνη να μας διαφωτισεις, για εσένα, πως είναι ο σωστός και ιδανικός άντρας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης επειδη λετε για προσωπικότητα να σας πω και ενα παραδειγμα που ξερω που το αγόρι της τα βαζε ολα της κοπελας του και μεναν μαζι! Αυτή ζαμπλουτη απο χαρακτηρα ας μην το συζητήσω γυφτισσα κοιταζε τι θα γλιτωσει και ας ειχε τοσα και της τα πληρωνε ολα αυτα μπας και την καταφερει και τον παντρευτει επειδη δεν ηξερε τι εχει η κοπελα. Αρα μονο χαρακτήρα δεν κοιτουν οι αντρες. Το χρημα κοιτανε.

24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Έχω την εντύπωση ότι τα παραφουσκωνεις ή ότι νομίζεις ότι όλοι βλέπουν πως να γλυτώσουν λεφτά από οπουδήποτε ακόμα και αν ο πολιτικός μηχανικός που λες ξεκάθαρα δεν το κάνει για το κόστος αλλά για να μην καρφωθεί. 

Μπορει να ειναι λαρτζ μονο αν τους δινεις ανταλλαγμα αλλιως να τσιγκουνευονται και το σεντς. Αυτο μπορει να ισχυει.

16 λεπτά πριν, kogba είπε

Για χάρη του διαλόγου, ας πούμε πως είσαι γυναίκα, όπως ισχυρίζεσαι (η διαδικτυακή κουβέντα, προσωπικά, δεν μου αρκεί για τον οποιονδήποτε, όχι μόνο για εσένα).

Κανένας, από όσους συζητούν εδώ δεν ανέφερε ότι προτιμά μόνο μοντέλα, ξανθιές, μελαχρινές, με συγκεκριμένες επιμέρους διαστάσεις. 

ΟΛΟΙ οι ερωμενοι των φιλενάδων σου, ήταν χοντροί; Μήπως και κοντοί; Άσχημοι εννοείται πως θα ήταν, αν ισχύουν τα δύο προηγούμενα, σωστά; Μήπως ήταν και ασπρουλιαρηδες αντί για μελαχροινοι εξωτικοί; 

Θα μπορούσες, αν έχεις την καλοσύνη να μας διαφωτισεις, για εσένα, πως είναι ο σωστός και ιδανικός άντρας;

Αυτο το ειπα γιατι ξερω ατομο που δεν μπορει να βρει κοπελα λόγω εμφανισης και δεν εχει βρει ποτε! Δεν ειναι πως ειμαι εγω περιεργη.

Και κολλαει σε μακραν πιο εμφανίσιμες απο αυτον ενω ειναι τρομερα τσιγκουνης επιπλεον.

Αν μου κολλαγε ενας κουκλος και τσιγκουνης αμα εγω ειμαι εμφανίσιμη λες οκ αμα σου αρεσει ο αλλος. Αν ο αλλος ειναι και μη εμφανίσιμος και τσιγκουνης ποιος ο λογος μια κοπελα πολυ ωραια να τα φτιαξει μαζι του; 

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολλά πράγματα μπορούν να μας κατηγορήσουν τους άντρες στην Ελλάδα, αλλά για τσιγκουνιά δεν νομίζω. Παραδοσιακά ανήκουμε στους ανοιχτοχέρηδες στο τρόπο που πλησιάζουμε το ωραίο φύλο. Εμείς πάντως που σχεδόν πατάμε τα 40, μεγαλώσαμε με τα πολύ απλά παρακάτω στάνταρ (το τι γίνεται στις μικρότερες ηλικίες, δεν ξέρω, είμαι γέρος :P )

1. Στα πρώτα ραντεβού πάντα ο άντρας κερνάει. Ότι αντέχει η τσέπη του καθενός, δεν λέμε άμα δεν αντέχεις να πας σε εστιατόριο με αστέρι michelin. Αργότερα μπορεί να χαλαρώσει το πράγμα για μισά μισά.
2. Ο άντρας παραδοσιακά οδηγεί μέχρι το σπίτι της κοπέλας και την πάει σπίτι της το βράδυ.
3. Αν τυχαίνει να έχεις την οικονομική δυνατότητα σε σχέση με την κοπέλα σου, προφανώς θα καλύψεις πιο πολλά έξοδα σε διακοπές, ταξίδια κτλ
4. Φυσικά όταν είσαι μικρός, οι κοπέλες προτιμάνε τους πιο μεγάλους που έχουν μια παραπάνω άνεση στα χρήματα, και γκρινιάζεις :)

Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ αυτά πάντως

Επεξ/σία από gthe
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gthe είπε

Για πολλά πράγματα μπορούν να μας κατηγορήσουν τους άντρες στην Ελλάδα, αλλά για τσιγκουνιά δεν νομίζω. Παραδοσιακά ανήκουμε στους ανοιχτοχέρηδες στο τρόπο που πλησιάζουμε το ωραίο φύλο. Εμείς πάντως που σχεδόν πατάμε τα 40, μεγαλώσαμε με τα πολύ απλά παρακάτω στάνταρ (το τι γίνεται στις μικρότερες ηλικίες, δεν ξέρω, είμαι γέρος :P😞

1. Στα πρώτα ραντεβού πάντα ο άντρας κερνάει. Ότι αντέχει η τσέπη του καθενός, δεν λέμε άμα δεν αντέχεις να πας σε εστιατόριο με αστέρι michelin. Αργότερα μπορεί να χαλαρώσει το πράγμα για μισά μισά.
2. Ο άντρας παραδοσιακά οδηγεί μέχρι το σπίτι της κοπέλας και την πάει σπίτι της το βράδυ.
3. Αν τυχαίνει να έχεις την οικονομική δυνατότητα σε σχέση με την κοπέλα σου, προφανώς θα καλύψεις πιο πολλά έξοδα σε διακοπές, ταξίδια κτλ
4. Φυσικά όταν είσαι μικρός, οι κοπέλες προτιμάνε τους πιο μεγάλους που έχουν μια παραπάνω άνεση στα χρήματα, και γκρινιάζεις :)

Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ αυτά πάντως

Σαν ανεκδοτο μου φανηκε το μήνυμα σου! 

Μακαρι να ισχυει και να χω πεσει εγω σε καμια μαυρη τρυπα αλλα αμφιβάλλω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, artist1 είπε

Σαν ανεκδοτο μου φανηκε το μήνυμα σου! 

Μακαρι να ισχυει και να χω πεσει εγω σε καμια μαυρη τρυπα αλλα αμφιβάλλω. 

Μακάρι να μας κάνεις πλάκα ή να βρεις άλλες παρέες και να σε προσεγγίσουν άλλοι άντρες, εκτός αν η νεολαία σκέφτεται τόσο διαφορετικά :) 

"Για την καρδία μιας γυναίκας" έχουν χαθεί περιουσίες και έχουν καταστραφεί καριέρες ουκ ολίγες φορές στην χώρα .... με ηχηρά παραδείγματα από πολλούς χώρους (πολιτική, επιχειρήσεις κτλ) :P 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gthe είπε

Μακάρι να μας κάνεις πλάκα ή να βρεις άλλες παρέες και να σε προσεγγίσουν άλλοι άντρες, εκτός αν η νεολαία σκέφτεται τόσο διαφορετικά :) 
"Για την καρδία μιας γυναίκας" έχουν χαθεί περιουσίες ουκ ολίγες φορές στην χώρα .... με ηχηρά παραδείγματα από πολλούς χώρους (πολιτική, επιχειρήσεις κτλ) :P 

αν διαβασες και τα παραδειγματα που ειπα δεν εχει να κανει με τις παρεες μου! 

Εγραψα ενα παραδειγμα αλλα το εσβησα.

Δεν κανω καθολου πλακα και λεω απο εδω και περα να κοιταω μονο εμφανιση αφου για ολους αλλωστε το χρημα ειναι ο θεος τους δεν διαφερουν σε θεμα χαρακτήρα καρμπον ειναι ολοι φιλαργυροι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, artist1 είπε

αν διαβασες και τα παραδειγματα που ειπα δεν εχει να κανει με τις παρεες μου! 

Εγραψα ενα παραδειγμα αλλα το εσβησα.

Δεν κανω καθολου πλακα και λεω απο εδω και περα να κοιταω μονο εμφανιση αφου για ολους αλλωστε το χρημα ειναι ο θεος τους δεν διαφερουν σε θεμα χαρακτήρα καρμπον ειναι ολοι φιλαργυροι. 

Εγώ λέω να χαλαρώσεις να περνάς καλά με τις παρέες σου, να πίνετε τα ποτάκια σας, να μην βάζεις ταμπέλες σε άντρες και γυναίκες και θα δεις ότι μια ωραία μέρα θα έρθει από μόνο του να γνωρίσεις κάποιον που απλά θα θέλετε να είστε μαζί με τρόπο που δεν το έχεις καν φανταστεί και προσχεδιάσει μέχρι τότε :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gthe είπε

Εγώ λέω να χαλαρώσεις να περνάς καλά με τις παρέες σου, να πίνετε τα ποτάκια σας, να μην βάζεις ταμπέλες σε άντρες και γυναίκες και θα δεις ότι μια ωραία μέρα θα έρθει από μόνο του να γνωρίσεις κάποιον που απλά θα θέλετε να είστε μαζί με τρόπο που δεν το έχεις καν φανταστεί και προσχεδιάσει μέχρι τότε :) 

δεν ψαχνω προσωπικα εδω και χρονια γιατι ξερω απο πριν τι θα ναι! απλα κουβεντα να κανουμε 

αυτο που λενε πως ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις δεν ισχυει μιας και εγω χρονια τωρα τους αποφευγω και παλι οι ιδιοι που ψαχνουν να φανε λεφτα με κυνηγανε

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, artist1 είπε

δεν ψαχνω προσωπικα γιατι ξερω απο πριν τι θα ναι! απλα κουβεντα να κανουμε 

Υπάρχει πάντα και η άλλη λύση ξέρεις... να γνωρίσεις μια καλή κοπέλα και να ταιριάξετε κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Υπάρχει πάντα και η άλλη λύση ξέρεις... να γνωρίσεις μια καλή κοπέλα και να ταιριάξετε κτλ κτλ.

Σιγουρα δεν θα ναι τοσο τσιγκουνες και φιλαργυρες αλλα δεν ειμαι λεσβια!

Εσυ θες μαλλον να βγαινω με αντρες που να με κοιτανε με μισο ματι μην τυχον και χρεωθουνε χωρις ανταλλαγμα στην καλυτερη και στην χειροτερη να σου ζητανε δανεικά.

Οτι δεν θελω τετοια ξεφτίλα δεν με κανει λεσβια. Αξιοπρεπή με κάνει!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, artist1 είπε

Εσυ θες μαλλον να βγαινω με αντρες που να με κοιτανε με μισο ματι μην τυχον και χρεωθουνε χωρις ανταλλαγμα στην καλυτερη και στην χειροτερη να σου ζητανε δανεικά.

Γιατί να θέλω τέτοιο πράγμα, εχθρός μου είσαι; Ίσα-ίσα, πολύ ευχαρίστως θα συναντιόμουν μαζί σου να με κεράσεις ένα καφεδάκι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...