Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, artist1 είπε

Που να μίλαγα και για συγκατοίκηση εδώ αυτοι ενα καφε τρέμει το χέρι τους να πληρώσουν.

Επίσης ισχυει δεν το λέω εγώ οπως σου ξαναειπα από το μυαλό μου εγώ προσωπικά δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κοπέλα που να πει το αντίθετο.  Και δεν έχω πληγωθεί βλέπω την αλήθεια ίσως αλλες κοπέλες ειναι απλως αφελής και τις εκμεταλλεύονται εδώ διαβαζα σε ένα σαιτ μια κοπελα που ελεγε πως ειχε σχεση τα βαζαν όλα μισα μισα αλλα παντα οταν βγαινανε έξω αυτος επαιρνε την διπλάσια ποσότητα φαγητου και παλι τα πληρωναν μισα. Επισης ειπε πως της ελεγε πηγαινε και παρε μου εισιτήρια για το πλοιο δεν της εδινε πισω τα λεφτα και της ελεγε θα σε κερασω, και την κερναγε εναν καφε ενω τα λεφτα του πλοιου ηταν 30 ευρω και πολλες φορες εκανα πως το ξεχναει για να κερδισει το κερασμα του καφε.  

Μια αλλη κοπελα που συγκατοικουσε με το αγορι της, ενω ειχε ιντερνετ στο ονομα της πριν ερθει αυτος να μεινει μαζι της, μετα αυτος δεν προσφεροταν να το μοιράζονται και αλλα πολλα τα εβαζε ολα μονη της πχ το φαγητο γιατι αυτος δεν πηγαινε να ψωνισει και μετα δεν της ελεγε να της τα δωσει τα μισα. Επισης την πηγαινε στην σχολη της με το αμαξι λεει ΜΟΝΟ αμα ηταν να παει και αυτος και οταν λεει την πηγε μια φορα ενω δεν ειχε αυτος κάποια δουλεια στην σχολη της ζητησε τα λεφτα για την βενζίνη.

Μια αλλη ξερω που της ζηταγε διαρκως καρτες, και οταν του εκοψε την επιχορήγηση την χωρισε.

Μια φιλη μου που στο 2ο ραντεβου την ρωταγε αν ο πατερας της οδηγει και τι αμαξι εχει, ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι τους, τι δουλεια κανουν οι δικοι της κλπ.

Α και ένας άλλος της ειπε αν εχει να κερασει γιατι αυτος ειχε 50αρη και δεν ηθελε να το χαλασει.

Δηλαδη και αυτή πληγωμένη ηταν; Οτι απλα οι αντρες εχουν το χρημα ως θεό τουςτο ρίχνουμε στις κοπελες τώρα πως αυτες ειναι υπερβολικες ή πληγωμένες και υπερβάλλουν;

Εγω πέραν απο μια κοπέλα η οποιο όμως ηταν παντρεμένη, δεν ξέρω ουτε μια κοπέλα που να εχει πει το αντιθετο από όσα λεω.

Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι για αυτούς, τους λυπάμαι να τους βλέπω διαρκώς να ψάχνουν το μ@@@@κα αλλά να μην τον βρίσκουν! Το χουν βάλει όμως πείσμα σου λέει ο επιμένων νικά όλο και κάποια χαζή θα βρεθεί σου λέει. Οτι βγάλουμε!

Ρε πραγματικά ακούω αυτά τα πράγματα και βγάζω αίμα από τα μάτια🤣

Υπάρχουν όντως τέτοιοι; Εγώ νόμιζα ότι αυτοί είναι οι κομπάσοι του κάθε πρώτου έτους σε φιλοσοφικές σχολές. Τώρα μου λες εκμεταλλεύονται κοπέλες;

Σοβαρά όμως, όταν είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο όσο και να τον αγαπάς οφείλεις να τον αφήσεις. Πραγματικά δεν ξέρω που τα αντλείς αυτά τα ιστορικά γιατί ειλικρινά πρώτη φορά τα ακούω. Τι να πω. Το ότι υπάρχουν βλάκες όπως υπάρχουν και πουτάνες είναι δεδομένο. Αλλά είπαμε.

Με την ίδια λογική, μπορώ από το μυαλό μου να σε αραδιάσω 10 (!) μετρημένες φορές προσωπικού μου κύκλου από κοπέλες που ήταν με πολύ καλά παιδιά μόνο και μόνο για τα λεφτά ή την σταθερότητα τους.

Εντέλει, υπάρχει πολύ σκατό εκεί έξω και πρέπει ένας να ζει και τα σκατά και τα καλά για να αποκτά εμπειρία και να μάθει να ξεχωρίζει τι θέλει πραγματικά στην ζωή του.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, artist1 είπε

Που να μίλαγα και για συγκατοίκηση εδώ αυτοι ενα καφε τρέμει το χέρι τους να πληρώσουν.

Επίσης ισχυει δεν το λέω εγώ οπως σου ξαναειπα από το μυαλό μου εγώ προσωπικά δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κοπέλα που να πει το αντίθετο.  Και δεν έχω πληγωθεί βλέπω την αλήθεια ίσως αλλες κοπέλες ειναι απλως αφελής και τις εκμεταλλεύονται εδώ διαβαζα σε ένα σαιτ μια κοπελα που ελεγε πως ειχε σχεση τα βαζαν όλα μισα μισα αλλα παντα οταν βγαινανε έξω αυτος επαιρνε την διπλάσια ποσότητα φαγητου και παλι τα πληρωναν μισα. Επισης ειπε πως της ελεγε πηγαινε και παρε μου εισιτήρια για το πλοιο δεν της εδινε πισω τα λεφτα και της ελεγε θα σε κερασω, και την κερναγε εναν καφε ενω τα λεφτα του πλοιου ηταν 30 ευρω και πολλες φορες εκανα πως το ξεχναει για να κερδισει το κερασμα του καφε.  

Μια αλλη κοπελα που συγκατοικουσε με το αγορι της, ενω ειχε ιντερνετ στο ονομα της πριν ερθει αυτος να μεινει μαζι της, μετα αυτος δεν προσφεροταν να το μοιράζονται και αλλα πολλα τα εβαζε ολα μονη της πχ το φαγητο γιατι αυτος δεν πηγαινε να ψωνισει και μετα δεν της ελεγε να της τα δωσει τα μισα. Επισης την πηγαινε στην σχολη της με το αμαξι λεει ΜΟΝΟ αμα ηταν να παει και αυτος και οταν λεει την πηγε μια φορα ενω δεν ειχε αυτος κάποια δουλεια στην σχολη της ζητησε τα λεφτα για την βενζίνη.

Μια αλλη ξερω που της ζηταγε διαρκως καρτες, και οταν του εκοψε την επιχορήγηση την χωρισε.

Μια φιλη μου που στο 2ο ραντεβου την ρωταγε αν ο πατερας της οδηγει και τι αμαξι εχει, ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι τους, τι δουλεια κανουν οι δικοι της κλπ.

Α και ένας άλλος της ειπε αν εχει να κερασει γιατι αυτος ειχε 50αρη και δεν ηθελε να το χαλασει.

Δηλαδη και αυτή πληγωμένη ηταν; Οτι απλα οι αντρες εχουν το χρημα ως θεό τουςτο ρίχνουμε στις κοπελες τώρα πως αυτες ειναι υπερβολικες ή πληγωμένες και υπερβάλλουν;

Εγω πέραν απο μια κοπέλα η οποιο όμως ηταν παντρεμένη, δεν ξέρω ουτε μια κοπέλα που να εχει πει το αντιθετο από όσα λεω.

Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι για αυτούς, τους λυπάμαι να τους βλέπω διαρκώς να ψάχνουν το μ@@@@κα αλλά να μην τον βρίσκουν! Το χουν βάλει όμως πείσμα σου λέει ο επιμένων νικά όλο και κάποια χαζή θα βρεθεί σου λέει (και έχουν δικιο κάποια θα βρεθει). Οτι βγάλουμε!

Όπως σου αναφέρθηκε και από άλλους συμφορουμιτες, για ΚΑΘΕ περίπτωση που αναφέρεις, ο καθένας μας μπορεί να σου πει παρόμοιες περιπτώσεις με γυναίκες. 

Αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού, μπλέκει συχνά με ακατάλληλους συντρόφους. Γιατί; Γιατί τα πρότυπα που μας επιβάλλονται τη σημερινή εποχή είναι λάθος, και για τα δύο φύλα. Άλλη συζήτηση αυτή όμως.

Όταν βλέπουμε λάθος σημάδια, το καταλάβουμε όταν περάσει η πρώιμη θερμοκεφαλη περίοδος και παρόλα αυτά επιλέγουμε να παραμένουμε στη σχέση, φταίμε και εμείς όλοι, όμως.

Δημοσ.

Είχε γίνει μια έρευνα που έδειχνε ότι κακοποιημένες γυναίκες που τελικά χώριζαν, σε πολύ μεγάλο ποσοστό επέλεγαν και πάλι άντρα που τις κακοποιούσε. Όπως και πολλοί, άντρες ή γυναίκες, επαναλαμβάνουν συχνά τα ίδια και τα ίδια λάθη. Δηλαδή μπλέκουν συνέχεια με άτομα που τους απατάνε ή με τύπους που είναι εθισμένοι στον τζόγο κτλ.

Από ένα σημείο και πέρα πρέπει κάποιος να αναρωτηθεί αν φταίνε περισσότερο οι άλλοι που έχουν τον χαρακτήρα που έχουν, ή ο ίδιος που κάνει συνέχεια λάθος επιλογές. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Είχε γίνει μια έρευνα που έδειχνε ότι κακοποιημένες γυναίκες που τελικά χώριζαν, σε πολύ μεγάλο ποσοστό επέλεγαν και πάλι άντρα που τις κακοποιούσε. Όπως και πολλοί, άντρες ή γυναίκες, επαναλαμβάνουν συχνά τα ίδια και τα ίδια λάθη. Δηλαδή μπλέκουν συνέχεια με άτομα που τους απατάνε ή με τύπους που είναι εθισμένοι στον τζόγο κτλ.

Από ένα σημείο και πέρα πρέπει κάποιος να αναρωτηθεί αν φταίνε περισσότερο οι άλλοι που έχουν τον χαρακτήρα που έχουν, ή ο ίδιος που κάνει συνέχεια λάθος επιλογές. 

Ατοπο ειναι το σχόλιο σου! Θες να σου πω πόσοι με κυνηγάνε διαρκώς πεντε πεντε που ψαχνουν κοροιδο ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ενδίδω προσπαθω να τους αγνοήσω όσο πιο πολύ μπορώ κιολας! Ε σταματάνε και ενας νεος εμφανίζεται αλλά πάλι ειναι κόπια τους!

Δεν ειναι πως τους φλερταρω εγω ή ότι βγαινω καν μαζι τους. Περαν απο μια φορα στην ζωή μου που ειχα βγει με εναν τετοιον μετά έμαθα να τους αναγνωρίζω και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ λαθος επιλογή. Αλλά όλοι ειναι ετσι δεν ειναι πως εγω επιλέγω λάθος ή κάνω κάτι λάθος εγω.

Αμα ειναι ολοι ετσι πως θα επιλέξεις τον σωστό;

Και δεν ξερω και καμια κοπελα που να ειχε σχεση της προκοπής και ηταν μια χαρα κοπελες μορφωμένες οι φιλες μου με μεταπτυχιακά και σοβαρά άτομα δεν ηταν της ξεπέτας. Και παλι δεν ειχαν καταφέρει να βρουν τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Άστοχο. Πρώτα αν έχεις την καλοσύνη θα ήθελα να μας δείξεις την έρευνα, να κρίνουμε το μέγεθος της μελέτης και από ποιόν έγινε.

Όμως αυτό που θέλω να πω θα το πω. Δηλαδή αν μια γυναίκα κακοποιείται στην σχέση της, λες ότι αντί να φύγει και να κοιτάξει να κάνει κάτι καλύτερο στην ζωή της οφείλει να πει:

"Αχ, λες εγώ να φταίω που τις έτρωγα όταν έλεγα κάτι πέρα από ναι κύριε;"

Στην αρχή οποιασδήποτε σχέσης όλα μοιάζουν καταπληκτικά, για αυτό και τα προβλήματα παρουσιάζονται πιο μετά όταν οι αντισυμβαλλόμενοι αποκτούν ένα δέσιμο και μια οικειότητα και τότε είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις.

Πρόσεχε αυτά που λες, που τα λες. Φιλικά πάντα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Ρε πραγματικά ακούω αυτά τα πράγματα και βγάζω αίμα από τα μάτια🤣

Υπάρχουν όντως τέτοιοι; Εγώ νόμιζα ότι αυτοί είναι οι κομπάσοι του κάθε πρώτου έτους σε φιλοσοφικές σχολές. Τώρα μου λες εκμεταλλεύονται κοπέλες;

Σοβαρά όμως, όταν είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο όσο και να τον αγαπάς οφείλεις να τον αφήσεις. Πραγματικά δεν ξέρω που τα αντλείς αυτά τα ιστορικά γιατί ειλικρινά πρώτη φορά τα ακούω. Τι να πω. Το ότι υπάρχουν βλάκες όπως υπάρχουν και πουτάνες είναι δεδομένο. Αλλά είπαμε.

Με την ίδια λογική, μπορώ από το μυαλό μου να σε αραδιάσω 10 (!) μετρημένες φορές προσωπικού μου κύκλου από κοπέλες που ήταν με πολύ καλά παιδιά μόνο και μόνο για τα λεφτά ή την σταθερότητα τους.

Εντέλει, υπάρχει πολύ σκατό εκεί έξω και πρέπει ένας να ζει και τα σκατά και τα καλά για να αποκτά εμπειρία και να μάθει να ξεχωρίζει τι θέλει πραγματικά στην ζωή του.

Αυτα ειναι υπαρκτά περιστατικά ! Εχω και δικά μου αλλα δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια. Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε το χρημα, αλλα μπορει να ναι το 30% των γυναικών ενώ στους άντρες το 99,99% κοιτα το χρήμα. Εγω ξερω ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες που δεν τις ενδιέφερε και δεν κοιταζαν το χρημα ενώ αντρα δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Οπως σου πα στην καλυτερη περιπτωση απλα θελουν να ναι αυτοι χοντροι χαλια να μην τους πλησιάζει ΚΑΜΙΑ και να την πεφτουν μονο στις κουκλες και να θελουν να τις κερνανε ενα τσαι μια φορα την εβδομαδα και ας εχουν λεφτα απλα γιατι ειναι τσιγκουνηδες.

Επεξ/σία από artist1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

Αυτα ειναι υπαρκτά περιστατικά ! Εχω και δικά μου αλλα δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια. Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε το χρημα, αλλα μπορει να ναι το 30% των γυναικών ενώ στους άντρες το 99,99% κοιτα το χρήμα. Εγω ξερω ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες που δεν τις ενδιέφερε και δεν κοιταζε το χρημα ενώ αντρα δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Οπως σου πα στην καλυτερη περιπτωση απλα θελουν να ναι αυτοι χοντροι χαλια να μην τους πλησιάζει ΚΑΜΙΑ και να την πεφτουν μονο στις κουκλες και να θελουν να τις κερνανε ενα τσαι μια φορα την εβδομαδα και ας εχουν λεφτα απλα γιατι ειναι τσιγκουνηδες.

Με γεμίζεις ελπίδα ως ελεύθερος άντρας που δεν κοιτάζω το χρήμα🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης εχουν εφευρει τωρα ενα νεο κολπο το σχεδιο της κλαψας. Εγω ενα φιλο που νομιζει πως οσο πιο πολύ μου κλαιγεται για τα οικονομικά τόσο πιο ευκολα θα με ριξει. Εχω αρχισει να πιστευω πως καποιος τον συμβουλευει και σπαει πλακα δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Άστοχο. Πρώτα αν έχεις την καλοσύνη θα ήθελα να μας δείξεις την έρευνα, να κρίνουμε το μέγεθος της μελέτης και από ποιόν έγινε.

Όμως αυτό που θέλω να πω θα το πω. Δηλαδή αν μια γυναίκα κακοποιείται στην σχέση της, λες ότι αντί να φύγει και να κοιτάξει να κάνει κάτι καλύτερο στην ζωή της οφείλει να πει:

"Αχ, λες εγώ να φταίω που τις έτρωγα όταν έλεγα κάτι πέρα από ναι κύριε;"

Πρώτον: Θα βρώ σχετική μελέτη, προς το παρόν όμως δες άλλη μια αναφορά από κάποιον ειδικό: "Studies show that certain people move from one abusive partner to the next or that they stay with a person even though they continue to be abusive. My guess is that, at least part of the reason for picking the wrong men, is that you ignore the warning signs of possible abuse."

Δεύτερον: Συζήτηση με νόημα, έστω και μέσω ίντερνετ, είναι αδύνατον να γίνει αν εγώ λέω κάτι σαφέστατο κι εσύ το παρερμηνεύεις εντελώς. Είπα ή υπαινίχθηκα πουθενά εγώ ότι μια γυναίκα που κακοποιείται δεν πρέπει να φύγει αμέσως; Αυτό που είπα, είναι ότι αν μια γυναίκα έχει κάνει πχ τρεις σχέσεις και την έδερναν και οι τρεις, τότε ή είναι απίστευτα άτυχη ή -κατά πάσα πιθανότητα- την τραβάνε τα καθάρματα. Και τέταρτη σχέση να κάνει, το πιθανότερο είναι να πέσει και πάλι σε κάθαρμα.

Εκτός βέβαια αν πιστέψουμε κάποιες που λένε ότι η πλειοψηφία των αντρών είναι καθάρματα, οπότε δεν πρόκειται για ατυχία αλλά για συνηθισμένο πράγμα. Αν θες να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, τότε να σταματήσουμε εντελώς την συζήτηση. Δεν έχει νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα αυτο που ισχύει τι να κανουμε τώρα να αλλαξω την πραγματικότητα επειδη δεν βολεύει; Δεν γινεται δυστυχως.

Eπισης επειδη αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω για δευτερη φορά πως δεν τους επιλεγω εγω γιατι εγω αδιαφορώ πληρως μιας και τους εχω μαθει! Μονο τετοιοι σε προσεγγίζουν γιατι μονο τετοιοι υπαρχουν. Τους επιλεγω σημαινει κανω σχεση μαζι τους εγω δεν βγαινω καν μαζι τους ουτε να τους λεω γεια δεν θελω ! Πως τους επιλεγω λοιπον εγω και φταιω εγω;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, artist1 είπε

Ειπα αυτο που ισχύει τι να κανουμε τώρα να αλλαξω την πραγματικότητα επειδη δεν βολεύει; Δεν γινεται δυστυχως.

Eπισης επειδη αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω για δευτερη φορά πως δεν τους επιλεγω εγω γιατι εγω αδιαφορώ πληρως μιας και τους εχω μαθει! Μονο τετοιοι σε προσεγγίζουν γιατι μονο τετοιοι υπαρχουν. Τους επιλεγω σημαινει κανω σχεση μαζι τους εγω δεν βγαινω καν μαζι τους ουτε να τους λεω γεια δεν θελω ! Πως τους επιλεγω λοιπον εγω και φταιω εγω;

Αφού δεν τους επιλέγεις τότε και προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα. 

Τώρα όσο για το "μόνο τέτοιοι υπάρχουν", νομίζω καλύτερα να το συζητήσεις με τις αναρίθμητες γυναίκες που είναι ευτυχισμένες στις σχέσεις και τους γάμους τους. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ή ότι λένε ψέμματα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

Εσυ όταν λες πως το χρήμα ναι παίζει κάποιο ρόλο για εσάς τι εννοεις ακριβώς; Πως άμα ειναι μια κοπέλα και σας αρέσει αλλά δεν έχει λεφτά παίρνετε δρομο ή την έχετε μόνο για να περνάτε καλά;

Όχι το αντίθετο λέω, ότι το χρήμα παίζει ρόλο για εμάς τους ίδιους και αν δεν το έχουμε τότε καθόμαστε στα αυγά μας. Δεν ξέρω που τους βρίσκετε όλους αυτούς που σας τα τρώνε πάντως μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι στον δικό μου κοινωνικό κύκλο οι αρσενικοί μια χαρά δεν μας ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση της κοπέλας. Δεν ήταν ποτέ κριτήριο επιλογής. Αν παράδειγμα πάρω γνωστό μου που είναι διευθυντής σε αποθήκες γνωστής πολυεθνικής με σχεδόν πενταψηφιο μηνιάτικο η τωρινή του κοπέλα δουλεύει 3ωρη λάντζα σε Ruby Tuesday. Αν αντιστρέψουμε το σενάριο και ήταν αυτή η διευθύντρια και αυτός ο 3ωρος λαντζιερης τότε ο Casper το φάντασμα θα ήταν περισσότερο ορατό στα μάτια της και αυτό δυστυχώς είναι κανόνας. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι άλλο θέμα με αυτό που συζητάμε τώρα και θέλει δικό του νήμα οπότε εγώ το αφήνω εδώ και επανέρχομαι στην κανονικότητα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mic2mic είπε

Αφού δεν τους επιλέγεις τότε και προφανώς δεν αναφέρομαι σε εσένα. 

Τώρα όσο για το "μόνο τέτοιοι υπάρχουν", νομίζω καλύτερα να το συζητήσεις με τις αναρίθμητες γυναίκες που είναι ευτυχισμένες στις σχέσεις και τους γάμους τους. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ή ότι λένε ψέμματα.

εγω δεν ξερω προσωπικά καμια τετοια

και ισως οσες ειναι ευτυχισμένες ειναι πλουσιες και για αυτο τις παντρευτηκαν οποτε τους φερονται καλα για να μην χασουν το χρημα 

1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Όχι το αντίθετο λέω, ότι το χρήμα παίζει ρόλο για εμάς τους ίδιους και αν δεν το έχουμε τότε καθόμαστε στα αυγά μας. Δεν ξέρω που τους βρίσκετε όλους αυτούς που σας τα τρώνε πάντως μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι στον δικό μου κοινωνικό κύκλο οι αρσενικοί μια χαρά δεν μας ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση της κοπέλας. Δεν ήταν ποτέ κριτήριο επιλογής. Αν παράδειγμα πάρω γνωστό μου που είναι διευθυντής σε αποθήκες γνωστής πολυεθνικής με σχεδόν πενταψηφιο μηνιάτικο η τωρινή του κοπέλα δουλεύει 3ωρη λάντζα σε Ruby Tuesday. Αν αντιστρέψουμε το σενάριο και ήταν αυτή η διευθύντρια και αυτός ο 3ωρος λαντζιερης τότε ο Casper το φάντασμα θα ήταν περισσότερο ορατό στα μάτια της και αυτό δυστυχώς είναι κανόνας. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι άλλο θέμα με αυτό που συζητάμε τώρα και θέλει δικό του νήμα οπότε εγώ το αφήνω εδώ και επανέρχομαι στην κανονικότητα. 

Δεν τους βρισκω εγω αυτοι υπαρχουν! Και επειδη εδω μεσα μαλλον νομιζετε πως μιλαω μονο για καμια αληταρία δεν ειναι καθολου ετσι το εχω συναντήσει σε ολα τα κοινωνικα στρωματα ανεξαρτήτου μόρφωσης και σε πολυ μορφωμενα ατομα.

Εγω αυτα που λετε εσεις δεν τα εχω δει πουθενα.

Δημοσ.

Είναι πάντως γεγονός ότι συνήθως και άντρες και γυναίκες επιλέγουν (και έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένοι) με συντρόφους που έχουν μια παρεμφερή συνολική βαθμολογία. Όπου η συνολική βαθμολογία προκύπτει από το άθροισμα των βαθμολογιών σε επιμέρους τομείς:

1) Εμφάνιση

2) Ηλικία

3) Υγεία

4) Οικονομική κατάσταση

5) Κοινωνική θέση

6) Μορφωτικό επίπεδο

7) Προσωπικότητα

Έτσι πχ είναι συνηθισμένο φαινόμενο να παντρεύονται κάποιος πλούσιος και μορφωμένος παππούς με μια νέα και όμορφη φτωχή ή κάποιος ανερχόμενος πολιτικός χωρίς λεφτά μια άσχημη αλλά πλούσια κόρη καλής οικογενείας.

Αν ποτέ δω μια πλούσια, νέα, γοητευτική κουκλάρα CEO με τρία πτυχία να ερωτεύεται έναν άρρωστο κακάσχημο φτωχό ηλικιωμένο που δεν έχει πάει ούτε δημοτικό, τότε θα πειστώ ότι ο έρωτας είναι τυφλός :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

Αυτα ειναι υπαρκτά περιστατικά ! Εχω και δικά μου αλλα δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια. Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε το χρημα, αλλα μπορει να ναι το 30% των γυναικών ενώ στους άντρες το 99,99% κοιτα το χρήμα. Εγω ξερω ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες που δεν τις ενδιέφερε και δεν κοιταζαν το χρημα ενώ αντρα δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!

Ρε κοπέλα μου, τι κύκλο έχεις;

Μήπως αυτό πρέπει να σε απασχολεί πιο πολύ; αντί για το τι άντρες την πέφτουν στις φίλες σου.

πρώτη φορά ακούω τέτοια περιστατικά. Τι ηλικία μιλάμε;

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...