Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lactate είπε

Εγώ είμαι ο κλασικός τύπος που ενθουσιάζεται (είμα στην δεκαετία 20-30). Νιώθω ότι πετάω κάθε φορά που μου συμβαίνει να ενδιαφέρομαι-γουστάρω άτομο. Το αστείο είναι ότι οι φίλοι μου με έχουν για τελειώς προσγειωμένο σε αυτό το θέμα.

Έχω ένα ερώτημα που το θέτω στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς. Πιστεύετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να παρατήσουν τα πάντα γι ατον άνθρωπό τους; Εννοώ κυρίως τη δουλειά. Να τα παρατήσεις όλα και να κάνεις κάτι άλλο για να στε μαζί. Δεν ξέρω, στη δουλειά μου αυτή την αίσθηση έχω ότι όλοι οι συνάδελφοι μου να αγαπήσουν ψάχνουν και με το που βρεθεί αυτό το άτομο θα πουν "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" και θα κάνουν κάτι άλλο.

Εγώ είμαι τέτοιος σήμερα σίγουρα. Θεωρώ ότι το να βρεις τον άνθρωπο σου είναι καλύτερα από το να κερδίσεις eurolottery 100 μύρια ευρώ. Δεν ήμουν έτσι, απλά οι καταστάσεις και οι δυσκολίες της ζωής καθώς και το ίδιο μου το επάγγελμα με κάνανε να δω την προσωπική μου θέση πιο σοβαρά και περισσότερο σφαιρικά και κατέληξα στο παραπάνω. Αν βρω πράγματι τον άνθρωπο μου θα κάνω τα πάντα για να δουλέψει ή έστω να προσπαθήσω για τη σχέση αυτή. 

Αν με ρωτούσες 5-6 χρόνια πριν θα σε έλεγα "Έλα μωρέ τώρα, μαλακιες, μια χαρά και μόνος μου". Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω δουλειά ή να μπω σε ιστορίες για την οποιαδήποτε. 

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι 16 χρόνια με τον άνδρα μου. Σήμερα 38 εγώ και 39 εκείνος. Γνωριστήκαμε στο Πανεπιστήμιο, 2 ανώριμα ντερέκια μέσα στη καύλα και τη τρέλα. Περάσαμε πολλές φάσεις. Από σοβαρές και παρατεταμένες  συγκρούσεις τα πρώτα χρόνια μέχρι μεγάλα διαστήματα με απόσταση λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων σε διαφορετικές χώρες αλλά και καυγάδων. Για να φτάσουμε τα τελευταία 10  χρόνια στη συνειδητοποίηση πως πραγματικά θέλουμε ένα κοινό μέλλον μαζί. 

Στο πέρασμα του χρόνου έγιναν  υποχωρήσεις οι οποίες πολλές φορές ήταν ετεροβαρείς. Θυμάμαι πχ χαρακτηριστικά πως τα πρώτα χρόνια της σχέσης ο πιο υποχωρητικός ήμουν εγώ για να έρθει ένα διάστημα που ο άνδρας μου έκανε τρομερή υπομονή μαζί μου και σαφώς τις μεγαλύτερες υποχωρήσεις. Σήμερα το μοτίβο αυτό φαίνεται να έχει σπάσει (αν και πάλι σποραδικά παραπονιέται οτι αυτός κάνει πιο πολλές υποχωρήσεις) και υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη αμοιβαιότητα στις υποχωρήσεις και στους συμβιβασμούς.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα αφόρητη τη παρουσία του ή οτι δε μου άφηνε χώρο για εμένα και αντίστοιχα το ίδιο ένιωθε και εκείνος ανα περιόδους. Φαίνεται όμως οτι το πέρασμα των χρόνων μας έκανε να δούμε πως η μοναξιά δεν είναι για εμάς. Εγώ λοιπόν νιώθω ότι έχω βρει τον άνθρωπο μου. Εξάλλου μια πορεία 16 ετών το έχει δείξει. Ο γιός μας μάλλον μας έφερε πιο κοντά όταν  φοβόμουν σε κάποιες φάσεις οτι τελικά θα μας απομάκρυνε.

Δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το φύλο, καθώς μιλάμε για μια σχέση ανάμεσα σε 2 άνδρες με τις επιμέρους κοινωνικές προκλήσεις που έχει ένα ομόφυλο ζευγάρι. Σίγουρα το οτι είμαστε δυο άνδρες διαμόρφωσε και συνεχίζει να διαμορφώνει διαφορετικές δυναμικές από μια ετερόφυλη σχέση αλλά η ίδια η σχέση μας φαίνεται οτι αμβλύνει χωρίς κόπο αυτές τις κοινωνικές προκλήσεις. Ένας επίσης δυναμικός παράγοντας είναι και η διαφορά κουλτούρας. Ακόμα και αυτή η διαφορά σήμερα φαίνεται να συμπληρώνει η μια την άλλη παρά τα όσα αντίθετα φαίνονταν στις αρχές που ήμασταν νεότεροι.

Ναι, η μοναξιά ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου αλλά από την άλλη από τα 22 μου δεν έχω μείνει μόνος για μεγάλα διαστήματα οπότε δε ξέρω πως θα ένιωθα σήμερα αν δεν ήμουν σε σχέση. Ίσως όμως οτι τελικά είμαι σε αυτή τη σχέση να λέει ακριβώς αυτό. Πάλεψα για να είμαι με τον άνδρα μου. Ακόμα και σε φάσεις που πίστευα ή ένιωθα οτι εξαφάνιζα εντελώς το εγώ μου η σχέση επιβίωσε. Ποιος ξέρει, μπορεί πραγματικά ποτέ να μην ήμουν wired για να είμαι μόνος. Ίσως απλά ήθελα να το πιστεύω αντιδραστικά όσο ήμουν νεότερος.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 8:20 ΠΜ, mclein² είπε

θελει τεραστια υπομονη, αρκετη καταπιεση του εγωισμου & εκμηδενισμου προσωπικων θελω - για να καταφερει καποιος να συνυπαρχει αρμονικά.

Γιατί όμως να μπει σε αυτό το καλούπι; Να καταπιεστεί πνευματικά; Να κερδίσει τι;

Δημοσ.
Στις 11/9/2019 στις 10:22 ΜΜ, giwfys είπε

Μα εισαι απλα 30 προφανως θα θελεις πολυ, ισως και ολο, χρονο μονος σου. Στην πιο δημιουργικη ηλικια μακραν. Που να σκεφτεις για οικογενεια. 

Βεβαια μολις περασουν 3-4-5 χρονια θα δεις ολοι θα παντρευονται κ εσυ θα εισαι μονος σου. Γιατι καλη και η δουλεια καλο και να εισαι μονος σου να κανεις οτι θες, αλλα στα 45 σου για πες μου τι θα κανεις μονος σου? Εννοω ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τελειως. Ολοι οι φιλοι σου θα εχουν παιδια και θα τρεχουν, δεν θα εισαι οπως τωρα στα 30 να βγαινεις κτλ. Και θα εισαι στο διαμερισμα και θα λες τι μαλακας ειμαι πως θα περασει η ζωη μου πλεον. Φαντασου στα 60 (ισως η ηλικια των γονιων σου τωρα) να εχουν ολοι οικογενειες να περνανε μαζι γιορτες χαρες κτλ. και εσυ να εισαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Τρατζικ.

Φυσικα δεν περιμενω να τα σκεφτεις αυτα τωρα πανω στην ταβλα σου αλλα σιγα σιγα θα αρχισεις πιστεψε με.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι και να μην κοιτάζω τι κάνω εγώ για να περάσω ή να νιώσω καλύτερα στην ζωή μου. Όλα αυτά που λες είναι σωστά αν ζούσαμε στο 80-90 και πιο παλιά, πλέον υπάρχουν τρόποι αν δεν έχεις σχέση να ξεπεράσεις σε σημαντικό βαθμό από τα προσκόμματα, όπως να κοιτάξεις διάφορες προσωπικές δραστηριότητες, χόμπυ, ενασχόληση με δημιουργικά πράγματα, σε αρκετά από αυτά βοηθάνε οι υπολογιστές και το διαδίκτυο, μιλάω για μια υγιή ενασχόληση με κάτι και οχι αποβλάκωμα ή ενασχόληση με άχρηστα πράγματα. Φυσικά και αυτά δεν μπροούν να αντικαταστήσουν και να αναπληρώσουν μια σχέση στο 100%, αλλά μπορούν να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό να ξεπεραστούν τα όποια κολλήματα και ο αρνητισμός από την μιζέρια και την κλάψα "γιατί δεν έχω σχέση, τι θα απογίνω" κτλ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lactate είπε

Έχω ένα ερώτημα που το θέτω στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς. Πιστεύετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να παρατήσουν τα πάντα γι ατον άνθρωπό τους; Εννοώ κυρίως τη δουλειά. Να τα παρατήσεις όλα και να κάνεις κάτι άλλο για να στε μαζί. Δεν ξέρω, στη δουλειά μου αυτή την αίσθηση έχω ότι όλοι οι συνάδελφοι μου να αγαπήσουν ψάχνουν και με το που βρεθεί αυτό το άτομο θα πουν "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" και θα κάνουν κάτι άλλο.

Πανω σε αυτο που λες....θα πω τι λενε καποιοι φιλοι μου, απο οσα εχουν παρατηρησει στους κυκλους τους....και μιας και η μεταναστευση απο Ελλαδα προς εξωτερικο ηταν μεγαλη τα τελευταια 10 χρονια λογω κρισης....μιλαω λοιπον πανω σε αυτο που λες, αλλα στο μεγιστο βαθμο (δουλεια του ενος, και μαλιστα μακρια εξωτερικο):

μου λενε φιλοι λοιπον: "πολλες ειναι αυτες που παρατησαν καριερες στο εξωτερικο, για μια καλη/σοβαρη σχεση στην Ελλαδα...."

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

μου λενε φιλοι λοιπον: "πολλες ειναι αυτες που παρατησαν καριερες στο εξωτερικο, για μια καλη/σοβαρη σχεση στην Ελλαδα...."

Ωραία.Δηλαδή προτιμούν να μένουν εδώ πέρα άνεργες,κακοπληρωμένες και εξαρτημένες από το σύζυγο και τους γέρους;Δε νομίζω ότι υπάρχουν τόσο χαζές πλέον.Το πιο πιθανό είναι να παντρευτούν κάποιον στη χώρα που βρίσκονται,παρά να γυρίσουν εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Donovan είπε

Ωραία.Δηλαδή προτιμούν να μένουν εδώ πέρα άνεργες,κακοπληρωμένες και εξαρτημένες από το σύζυγο και τους γέρους;Δε νομίζω ότι υπάρχουν τόσο χαζές πλέον.Το πιο πιθανό είναι να παντρευτούν κάποιον στη χώρα που βρίσκονται,παρά να γυρίσουν εδώ.

Οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο προσγειωμένες στο κομμάτι αυτό γιατί εκτός των άλλων υπάρχει και βιολογικό ρολόι και αντιλαμβάνονται ότι καριέρα + οικογένεια δεν υπάρχει. Υπάρχει λίγη δουλειά + οικογένεια. Επίσης η γνωστή cat lady πίστεψε με ειδικά με την δουλειά που κάνω δεν είναι καθόλου δελεαστική πρόταση γι αυτές και σε όσες λίγες cat ladies έχω πέσει όχι απλά το μετάνιωσαν πικρά αλλά κάνω αγώνα ψυχολογικής υποστήριξης (μαζί με τα υπόλοιπα) για να μην πέσουν σε κατατονία από τις ιδεοληψίες και ψεύτικο αίσθημα "μπορώ και μόνη μου" που είχαν τόσα χρόνια και τώρα είναι πολύ αργά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι ένας λόγος που επίσης τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα πλέον. 

Επίσης ο περισσότερος κόσμος και όχι μόνο οι γυναίκες θέλουν να βρισκονται (λογικότατο) στον τόπο τους εφόσον μιλάμε για τέτοιο βήμα. Δεν έχει να κάνει με χαζαμαρα και ούτε έχει ντε και καλά θέμα εξάρτησης από γέρους και σύζυγο όμως λόγο σοβαρότερης σκέψης είναι πρακτικές και αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται απλό σχέδιο και ισορροπία. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω βλεπω πως το χρημα για τους αντρες ειναι ο θεός τους. Ξερω ειτε ατομα που ψαχνουν κοπελα να της τα τρωνε και να την εκμεταλλεύονται. Ειτε στην καλυτερη περίπτωση άτομα που ψαχνουν  μια καλλονή να την κερνανε ενα τσαι το πολύ πολύ μην χρεωθουν ακομα και αν ειναι ευκατάστατοι. Ζουνε σε μια ουτοπία οι συγχρονοι άντρες αλλά μενουν σταθεροί στον στόχο. Την τσεπη τους σκεφτονται μονο. Επισης ξερω και περιπτωσεις μερικων που εχουν μεινει γεροντοκόροι και ισως και παρθενοι ακομα (ενας μαλιστα ειναι και πολυ εμφανίσιμος) γιατι δεν θελαν καν να χαλασουν και να βγαινουν για ραντεβου. Σου λεει καλυτερα με τα λεφτα στην τραπεζα παρα με γυναικες να θελουν βόλτες, πίνω καφε σπιτι μου φτηνότερα.

Απορώ ποιοι ειναι αυτοι που λετε πως θα τα παράταγαν όλα για μια σχέση. Εδω ενα ευρω δεν ρισκαρουν οχι να παρατήσουν δουλειες και καριέρες. 

Επεξ/σία από artist1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Donovan είπε

Τις ελληνιδες περιμεναν στην Δυτικη Ευρωπη....να εισαι σιγουρος...."χαρακτηρας+εμφανιση"(πακετο), συνηθως εκτος πραγματικοτητας....αμα θελει ο Γερμανος ή ο Ελβετος μια ξένη, δεν θα παει να παρει πχ μια σλαβικής καταγωγής, και κούκλα να είναι, και το ρόλο της σαν γυναίκα να ξέρει....θα προτιμησει ελληνιδα....μαλιστα...

Μην συγχέεις την κατασταση στην Ελλαδα, που κουτσες-στραβες βρισκουν και τα κανουν. Η αξια της ελληνιδας στο εξωτερικο, δεν εχει καμια σχεση.

Οποτε ναι, αν την x ελληνιδα στο εξωτερικο δεν την κοιτα...κουνουπι και βλεπει οτι τα χρονια περνανε και ναι μεν εχει μια καλη δουλεια αλλα απο σοβαρη σχέση και προοπτικη τιποτε, ετσι μπορει να εξηγηθει γιατι μπορει να θελει να γυρισει Ελλαδα με σκοπο οχι οπως λες να την ταϊζουν αλλοι, αλλα να εχει μια ισορροπημενη ζωη, με την προϋποθεση οτι εδω εχει περισσοτερες πιθανοτητες καποιος να την δει σοβαρα, σε σχεση με το εξωτερικο....

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
5 ώρες πριν, artist1 είπε

Εγω βλεπω πως το χρημα για τους αντρες ειναι ο θεός τους. Ξερω ειτε ατομα που ψαχνουν κοπελα να της τα τρωνε και να την εκμεταλλεύονται. Ειτε στην καλυτερη περίπτωση άτομα που ψαχνουν  μια καλλονή να την κερνανε ενα τσαι το πολύ πολύ μην χρεωθουν ακομα και αν ειναι ευκατάστατοι. Ζουνε σε μια ουτοπία οι συγχρονοι άντρες αλλά μενουν σταθεροί στον στόχο. Την τσεπη τους σκεφτονται μονο. Επισης ξερω και περιπτωσεις μερικων που εχουν μεινει γεροντοκόροι και ισως και παρθενοι ακομα (ενας μαλιστα ειναι και πολυ εμφανίσιμος) γιατι δεν θελαν καν να χαλασουν και να βγαινουν για ραντεβου. Σου λεει καλυτερα με τα λεφτα στην τραπεζα παρα με γυναικες να θελουν βόλτες, πίνω καφε σπιτι μου φτηνότερα.

Απορώ ποιοι ειναι αυτοι που λετε πως θα τα παράταγαν όλα για μια σχέση. Εδω ενα ευρω δεν ρισκαρουν οχι να παρατήσουν δουλειες και καριέρες. 

Άστοχο, απλά με στεναχωρεί γιατί φαίνεται ότι έχεις κάκιστες εμπειρίες. Λυπάμαι :(

Εύχομαι να βρεις τον καλύτερο που σου αξίζει, και δεν ειρωνεύομαι.

Σε ένα γενικότερο τόνο, το ψέμα "Μόνος μου είμαι καλύτερα" μια ανοησία και μισή είναι και κακά τα ψέματα όλοι το ξέρουμε.

Η ηλικία της μαλακίας που είναι από τα 17 μέχρι βαρια βαρια τα 20 σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι Θεός μόνος σου και ότι καταφέρνεις τα πάντα. Μετά αρχίζεις και προσγειώνεσαι. Αν βρεθεί κάτι καλό, κρατείστε το παίδες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Άστοχο, απλά με στεναχωρεί γιατί φαίνεται ότι έχεις κάκιστες εμπειρίες. Λυπάμαι :(

Εύχομαι να βρεις τον καλύτερο που σου αξίζει, και δεν ειρωνεύομαι.

Μονο αστοχο δεν ειναι δεν το λεω μονο απο μενα αλλα και απο φιλες που ειχα που μεχρι και τα 25-26 που μιλαγαμε δεν ειχε βρει καμια κοπελα σχεση μιας και ολοι ειναι ετσι. Και υποθέτω πως ουτε εως τώρα θα έχουν βρει. Και μια χαρα ηταν εμφανισιακα.

Δεν ειναι πως το κρινω απο 1-2 παραδειγματα δηλαδή.

Δεν ξέρω μηπως εσυ μιλας για ηλικιας 40+ και εκει ειναι αλλιως τα πραγματα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, artist1 είπε

Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το χρήμα ναι παίζει ρόλο για εμάς. Όχι όμως στον βαθμό που το λες, μπορεί να έχεις πετύχει πολλούς τέτοιους ίσως λόγο κοινωνικού κύκλου, ίσως η ίδια και η οικογένεια σου να είστε ευκαταστατοι οπότε το γενικότερο περιβάλλον σου έχει να κάνει με τέτοιους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το χρήμα ναι παίζει ρόλο για εμάς. Όχι όμως στον βαθμό που το λες, μπορεί να έχεις πετύχει πολλούς τέτοιους ίσως λόγο κοινωνικού κύκλου, ίσως η ίδια και η οικογένεια σου να είστε ευκαταστατοι οπότε το γενικότερο περιβάλλον σου έχει να κάνει με τέτοιους. 

Το αντιθετο καθολου ευκαταστατοι δεν ειναι η οικογενεια μου! 

Δεν εχει να κανει με αυτο και απο φιλες μου με φυσιολογικη οικονομικη κατασταση αλλα και απο μια φιλη μου πλουσια παλι τα ιδια συμπεράσματα βγαζω. Και οι ιδιες οι φιλες μου έλεγαν πως μονο το συμφέρον κοιτάνε οι άντρες και κυρίως την τσέπη τους. Στην καλύτερη απλά ψάχνουν να βρουν μια κουκλάρα ενώ αυτοι ειναι μετριοι ή χάλια και να μην χαλασουν ουτε ευρώ, ακόμα ψάχνουν βέβαια! Που να βρουν τέτοιο κορόιδο άλλωστε. Και στην χειρότερη να την εκμεταλλευτουν οικονομικά με διάφορους τρόπους αναλόγως της περίπτωσης.

Εσυ όταν λες πως το χρήμα ναι παίζει κάποιο ρόλο για εσάς τι εννοεις ακριβώς; Πως άμα ειναι μια κοπέλα και σας αρέσει αλλά δεν έχει λεφτά παίρνετε δρομο ή την έχετε μόνο για να περνάτε καλά;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, artist1 είπε

Το αντιθετο καθολου ευκαταστατοι δεν ειναι η οικογενεια μου! 

Δεν εχει να κανει με αυτο και απο φιλες μου με φυσιολογικη οικονομικη κατασταση αλλα και απο μια φιλη μου πλουσια παλι τα ιδια συμπεράσματα βγαζω. Και οι ιδιες οι φιλες μου έλεγαν πως μονο το συμφέρον κοιτάνε οι άντρες και κυρίως την τσέπη τους. Στην καλύτερη απλά ψάχνουν να βρουν μια κουκλάρα ενώ αυτοι ειναι μετριοι ή χάλια και να μην χαλασουν ουτε ευρώ, ακόμα ψάχνουν βέβαια! Που να βρουν τέτοιο κορόιδο άλλωστε. Και στην χειρότερη να την εκμεταλλευτουν οικονομικά με διάφορους τρόπους αναλόγως της περίπτωσης.

Εσυ όταν λες πως το χρήμα ναι παίζει κάποιο ρόλο για εσάς τι εννοεις ακριβώς; Πως άμα ειναι μια κοπέλα και σας αρέσει αλλά δεν έχει λεφτά παίρνετε δρομο ή την έχετε μόνο για να περνάτε καλά;

Αμα θες να το κάνεις προσωπικό, σε ενημερώνω ότι ως άντρας μοιραζόμουν σπιτικό με κοπέλα που δεν είχε δουλειά ενώ εγώ δούλευα αυστηρά και μόνο επειδή την αγαπούσα όσο δεν πήγαινε. Το θέμα είναι ότι μια σχέση δεν είναι μόνο τα γουτσου γουτσου. Μια σχέση πρέπει να έχει και κάποιες πρακτικές προεκτάσεις. Πχ: είμαστε δύο άτομα και πρέπει να στηρίξουμε την σκεπή μας. Κατά συνέπεια μοιράζουμε τις δουλειές με τον χ τρόπο και τα λεφτά με τον ψ τρόπο. Θέλουμε να παμε διακοπές; Θέλουμε να πάρουμε αμάξι; Θέλουμε να αλλάξουμε σπίτι; Πράττουμε αναλόγως.

Αυτά τώρα που λες ότι όλοι οι άντρες θέλουν ντε και καλά να αμαυρώσουν την ψυχολογία μιας γυναίκας πραγματικά με κάνει να ντρέπομαι ως άντρας όχι γιατί γίνεται αλλά γιατί φαίνεται ότι έχεις πληγωθεί πολύ από αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Αμα θες να το κάνεις προσωπικό, σε ενημερώνω ότι ως άντρας μοιραζόμουν σπιτικό με κοπέλα που δεν είχε δουλειά ενώ εγώ δούλευα αυστηρά και μόνο επειδή την αγαπούσα όσο δεν πήγαινε. Το θέμα είναι ότι μια σχέση δεν είναι μόνο τα γουτσου γουτσου. Μια σχέση πρέπει να έχει και κάποιες πρακτικές προεκτάσεις. Πχ: είμαστε δύο άτομα και πρέπει να στηρίξουμε την σκεπή μας. Κατά συνέπεια μοιράζουμε τις δουλειές με τον χ τρόπο και τα λεφτά με τον ψ τρόπο. Θέλουμε να παμε διακοπές; Θέλουμε να πάρουμε αμάξι; Θέλουμε να αλλάξουμε σπίτι; Πράττουμε αναλόγως.

Αυτά τώρα που λες ότι όλοι οι άντρες θέλουν ντε και καλά να αμαυρώσουν την ψυχολογία μιας γυναίκας πραγματικά με κάνει να ντρέπομαι ως άντρας όχι γιατί γίνεται αλλά γιατί φαίνεται ότι έχεις πληγωθεί πολύ από αυτό.

Που να μίλαγα και για συγκατοίκηση εδώ αυτοι ενα καφε τρέμει το χέρι τους να πληρώσουν.

Επίσης ισχυει δεν το λέω εγώ οπως σου ξαναειπα από το μυαλό μου εγώ προσωπικά δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κοπέλα που να πει το αντίθετο.  Και δεν έχω πληγωθεί βλέπω την αλήθεια ίσως αλλες κοπέλες ειναι απλως αφελής και τις εκμεταλλεύονται εδώ διαβαζα σε ένα σαιτ μια κοπελα που ελεγε πως ειχε σχεση τα βαζαν όλα μισα μισα αλλα παντα οταν βγαινανε έξω αυτος επαιρνε την διπλάσια ποσότητα φαγητου και παλι τα πληρωναν μισα. Επισης ειπε πως της ελεγε πηγαινε και παρε μου εισιτήρια για το πλοιο δεν της εδινε πισω τα λεφτα και της ελεγε θα σε κερασω, και την κερναγε εναν καφε ενω τα λεφτα του πλοιου ηταν 30 ευρω και πολλες φορες εκανα πως το ξεχναει για να κερδισει το κερασμα του καφε.  

Μια αλλη κοπελα που συγκατοικουσε με το αγορι της, ενω ειχε ιντερνετ στο ονομα της πριν ερθει αυτος να μεινει μαζι της, μετα αυτος δεν προσφεροταν να το μοιράζονται και αλλα πολλα τα εβαζε ολα μονη της πχ το φαγητο γιατι αυτος δεν πηγαινε να ψωνισει και μετα δεν της ελεγε να της τα δωσει τα μισα. Επισης την πηγαινε στην σχολη της με το αμαξι λεει ΜΟΝΟ αμα ηταν να παει και αυτος και οταν λεει την πηγε μια φορα ενω δεν ειχε αυτος κάποια δουλεια στην σχολη της ζητησε τα λεφτα για την βενζίνη.

Μια αλλη ξερω που της ζηταγε διαρκως καρτες, και οταν του εκοψε την επιχορήγηση την χωρισε.

Μια φιλη μου που στο 2ο ραντεβου την ρωταγε αν ο πατερας της οδηγει και τι αμαξι εχει, ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι τους, τι δουλεια κανουν οι δικοι της κλπ.

Α και ένας άλλος της ειπε αν εχει να κερασει γιατι αυτος ειχε 50αρη και δεν ηθελε να το χαλασει.

Δηλαδη και αυτή πληγωμένη ηταν; Οτι απλα οι αντρες εχουν το χρημα ως θεό τουςτο ρίχνουμε στις κοπελες τώρα πως αυτες ειναι υπερβολικες ή πληγωμένες και υπερβάλλουν;

Εγω πέραν απο μια κοπέλα η οποιο όμως ηταν παντρεμένη, δεν ξέρω ουτε μια κοπέλα που να εχει πει το αντιθετο από όσα λεω.

Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι για αυτούς, τους λυπάμαι να τους βλέπω διαρκώς να ψάχνουν το μ@@@@κα αλλά να μην τον βρίσκουν! Το χουν βάλει όμως πείσμα σου λέει ο επιμένων νικά όλο και κάποια χαζή θα βρεθεί σου λέει (και έχουν δικιο κάποια θα βρεθει). Οτι βγάλουμε!

Επεξ/σία από artist1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...