dancer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, xrhstosiak είπε καλά πολλές φορές αυτό έχει γίνει με υπερβολική ή και με επιλεκτική ευαισθησία... προσωπικά μου αφήνει μια αίσθηση του τύπου, άντε να το κλειδώσουμε το θέμα για να μην ασχολούμαστε, αλλά ένα φόρουμ αν θέλουμε να λέγεται ανοικτό και ότι ανήκει σε μια κοινότητα πρέπει να έχει τα ελάχιστα δυνατά κλειδώματα και διαγραφές μηνυμάτων. Φυσικά υβριστικά μηνύματα, προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί θα πρέπει να κόβονται μαχαίρι... αλλά οι υπόλοιποι που γράφουν άσχετα ή απλά τρολλάρουν, ας εκτεθούν στην κρίση του καθενός... μην ξυνεις πληγες γτ μπορει να θεωρηθει οτι κρινεις τις επιλογες των μοδερατορων --------------------------------------------- η καταλυξη του ολο θεματος πηγαινει στο οτι κανενας δεν θελει να πεθανει μονος και επομενως καποια στιγμη θα παρει εναν η μια για τα γεραματα, τερμα για τερμα συμφεροντολογικο. το ηλικιακο πλεον ειναι καθαρα ψυχολογικο γτ καποιοι θελουν απο νωρις να κανουν οικογενεια ενω αλλοι να κανουν ξεφρενη ζωη και καποια στιγμη να νοικοκυρευτουν. Παντως η κοινωνια εχει τεραστιο εγωισμο επομενως και οι σχεσεις πολλες φορες επηρεαζονται απο τον εγωιστικο τροπο ζωης και τις προσωπικες επιδιωξεις του καθενος. Παντως καλυτερα καποιος να ζησει καποια χρονια μονος να εχει εμπειριες και μετα να κανει οικογενεια γτ οταν φτανεις μεση ηλικια και σε πιασει κριση και τιναξεις την οικογενεια στον αερα τοτε κλαφτα. 1
danaos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, mary είπε Κάτι κάνεις εσύ ή η άλλη λάθος αν φτάνετε σε σημείο να πεις στον άλλον σκασε. Οι έντονοι διαξιφισμοί δεν είναι καλό σημάδι για μια σχέση. Φιλικά στο λέω και χωρίς ειρωνείες αν έχεις ήδη φτάσει εκεί, διαλύστε το. Πάντα υπάρχει ελπίδα λέω εγώ.απλα νχρειαζετε 2 για να δουλέψει το θεμα
valkon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι τωρινό φαινόμενο η μοναξιά ή απλά με την ευκολία της ανταλλαγής απόψεων βλέπουμε ότι είναι η πλειοψηφία; Προσωπικά οι περισσότεροι που ξέρω είναι μόνοι, με μηδενικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Από κάποια ηλικία και μετά βλέπεις ότι το πράγμα πάει για εργένικη ζωή και δεν αλλάζει. 1
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Για μένα το ιδανικό είναι να υπάρχουν στοιχεία της εργένικης ζωής μέσα σε μια σοβαρή σχέση. Μπορεί να ακούγεται κάπως παράλογο αυτό, οπότε να το εξηγήσω: Να περνάς στιγμές με τον/την σύντροφό σου αλλά να περνάς και στιγμές μοναχικές ή με φίλους. Δηλαδή να υπάρχει η απαραίτητη ελευθερία (που φυσικά πρέπει να συνοδεύεται από εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια). Χρειάζεται η συντροφικότητα, χρειάζεται και η μοναξιά (βοηθάει να βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη και όχι μόνο). Επίσης, σε μια σοβαρή σχέση είναι αναπόφευκτο...θα υπάρχει και τριβή και τσακωμοί κατά καιρούς (δεν λέω να φτάσει το ζευγάρι να βρίζει ο ένας τον άλλον ή να πετάνε πράγματα!! Αυτό είναι ακραίο και μάλλον όχι και τόσο υγιές.), και υποχωρήσεις θα γίνουν και απ'τις 2 πλευρές. Μ'αυτά και μ'αυτά όμως γνωρίζεις όλο και καλύτερα τον/την σύντροφό σου (και τον ίδιο σου τον εαυτό). Η καλή επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας! 12 1
mclein² Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mary είπε Κάτι κάνεις εσύ ή η άλλη λάθος αν φτάνετε σε σημείο να πεις στον άλλον σκασε. Οι έντονοι διαξιφισμοί δεν είναι καλό σημάδι για μια σχέση. Φιλικά στο λέω και χωρίς ειρωνείες αν έχεις ήδη φτάσει εκεί, διαλύστε το. καλα, τοτε οι οικογενειες του 60-70-80-90 δεν επρεπε να υφιστανται αν διαλυονταν ετσι οι σχεσεις. επισης δεν ειπα να προσταξει καποιος "σκασε" ή "βουλωσε το". ειπα οτι καποιος απο τους δυο "πρεπει" να το βουλωσει οικειοθελως γιατι αλλιως παιζεις μπουνιες ή χωριζεις. και αφου καποιος λοιπον θα το βουλωσει, σημαινει υποχωρηση και τελικα καταληγουμε στο μηδενισμο του εγωισμου για να παει παρακατω η σχεση. 1
cumulus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 24 χρόνια παντρεμένος υπάρχουν στιγμές που θέλω να την πνίξω 😛,υποθέτω βέβαια ότι θα θέλει να κάνει το ίδιο σε μένα άλλες στιγμές. Αν με ρωτήσετε αν θα το ξανάκανα θα απαντήσω 1000 % 1
Giannakos83 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 On 11/09/2019 at 14:46, Ablaoublas_542 said: πολυ ωραιο θεμα. πως σου ηρθε οτι θα μπορεσει να συζητηθει εδω? Μην λες πολλά...!!!! Αυτό απάντησα και εγώ σε κάποιον χθες που ρωτούσε τι γάλα να αγοράζει και να πίνει και εμειναν ολοι με ανοικτό το στόμα γιατί ρώτησα το ίδιο ακριβώς με σένα...!!!!
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, mclein² είπε καλα, τοτε οι οικογενειες του 60-70-80-90 δεν επρεπε να υφιστανται αν διαλυονταν ετσι οι σχεσεις. επισης δεν ειπα να προσταξει καποιος "σκασε" ή "βουλωσε το". ειπα οτι καποιος απο τους δυο "πρεπει" να το βουλωσει οικειοθελως γιατι αλλιως παιζεις μπουνιες ή χωριζεις. και αφου καποιος λοιπον θα το βουλωσει, σημαινει υποχωρηση και τελικα καταληγουμε στο μηδενισμο του εγωισμου για να παει παρακατω η σχεση. Γνώμη μου, ναι. Οι οικογένειες του 60-70-80-90 θα έπρεπε να έχουν ήδη χωρίσει. Γενικά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς δεν με βρίσκει σύμφωνη. Το "να το βουλώσει" κάποιος υποδηλώνει καταπίεση. Το "να συμβιβάζεται" δεν σημαίνει απαραίτητα καταπίεση αλλά "χαλιέμαι λίγο, όμως οκ" Ακόμα και στις σχέσεις χρειάζεται να έχεις εμπειρία, για να πεις ότι τώρα σε αυτή τη σχέση είμαι καλά. Και για να απαντήσω στο θέμα. Ναι φυσικά ανάλογα με την ηλικία αλλάζει λίγο ο άνθρωπος. Άλλος είσαι στα 18, άλλος στα 25, άλλος στα 35 και άλλος στα 45. Και κάτι άλλο που διάβασα κάπου. Οι γυναίκες δεν κατεβάζουν τα στάνταρτ τους. Μπορεί στα 22 να γουστάρει μπρατσωμενο αλλά στα 35 όταν θα αρχίσει να χτυπάει το βιολογικό ρολόι ο φέτας θα είναι αυτό μόνο. Φέτας. Τι μυαλό και οικονομικη κατάσταση μπορεί να έχει για να ικανοποιήσει και τις άλλες ανάγκες μιας γυναίκας πια (όχι κοπελίτσας); Ίσως καθόλου, για αυτό η χθεσινή 25αρα σήμερα στα 35 είναι με έναν όχι μπρατσωμενο. Και εγώ πιστεύω ότι κανένας άνθρωπος δεν θέλει να πεθάνει μόνος του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι σε μια σχέση που τα θέλω του ενός καλύπτουν τα θέλω του άλλου, συνεχής διαμάχες για σοβαρά η όχι πράγματα, αποφάσεις που τις παίρνει μόνο ένας και κυρίως για συμφέρον του ίδιου και ο άλλος ακολουθεί σαν πρόβατο. 2
mclein² Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, mary είπε Γνώμη μου, ναι. Οι οικογένειες του 60-70-80-90 θα έπρεπε να έχουν ήδη χωρίσει. Γενικά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς δεν με βρίσκει σύμφωνη. Το "να το βουλώσει" κάποιος υποδηλώνει καταπίεση. Το "να συμβιβάζεται" δεν σημαίνει απαραίτητα καταπίεση αλλά "χαλιέμαι λίγο, όμως οκ" Ακόμα και στις σχέσεις χρειάζεται να έχεις εμπειρία, για να πεις ότι τώρα σε αυτή τη σχέση είμαι καλά. Και για να απαντήσω στο θέμα. Ναι φυσικά ανάλογα με την ηλικία αλλάζει λίγο ο άνθρωπος. Άλλος είσαι στα 18, άλλος στα 25, άλλος στα 35 και άλλος στα 45. Και κάτι άλλο που διάβασα κάπου. Οι γυναίκες δεν κατεβάζουν τα στάνταρτ τους. Μπορεί στα 22 να γουστάρει μπρατσωμενο αλλά στα 35 όταν θα αρχίσει να χτυπάει το βιολογικό ρολόι ο φέτας θα είναι αυτό μόνο. Φέτας. Τι μυαλό και οικονομικη κατάσταση μπορεί να έχει για να ικανοποιήσει και τις άλλες ανάγκες μιας γυναίκας πια (όχι κοπελίτσας); Ίσως καθόλου, για αυτό η χθεσινή 25αρα σήμερα στα 35 είναι με έναν όχι μπρατσωμενο. Και εγώ πιστεύω ότι κανένας άνθρωπος δεν θέλει να πεθάνει μόνος του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι σε μια σχέση που τα θέλω του ενός καλύπτουν τα θέλω του άλλου, συνεχής διαμάχες για σοβαρά η όχι πράγματα, αποφάσεις που τις παίρνει μόνο ένας και κυρίως για συμφέρον του ίδιου και ο άλλος ακολουθεί σαν πρόβατο. αν ειχαν χωρισει δε θα ανταλλαζαμε αποψεις στο ινσομνια, θα ειχε ληξει το θεμα τη δεκαετια του 30 ή του 40. προσωπικη αποψη μετα απο προσωπικη εμπειρια αλλα κ βλεπωντας γονεις τριγυρω --> οποιος (λεει οτι) ειναι σε σχεση (σοβαρη) και ισχυριζεται πως δεν καταπιεζεται (το εγω του) εστω και 5% θεωρω πως λεει ψεματα στον εαυτο του.
ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μόνο εγώ γουστάρω λίγο χαμό και το θεωρώ και υγιές μάλιστα?? Είναι πολύ βαρετά αν δεν ανεβαίνουν ποτέ οι τόνοι, δεν θέλω κάποια που συμφωνεί συνέχεια με ότι λέω ακόμα και αν έχω δίκιο. 2 ισχυρές προσωπικότητες θα συγκρουστούν αναπόφευκτα για αρκετά θέματα. Έχουμε φτάσει απόγευμα, μπορούμε μέχρι το βράδυ?? 2
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 minutes ago, ADHD said: Μόνο εγώ γουστάρω λίγο χαμό και το θεωρώ και υγιές μάλιστα?? Απο σενα εννοειται περιμενα τετοια απαντηση να διαβασω XD nova=drama queen (και εκτος gaming! Lololol!)
Ablaoublas_542 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Giannakos83 είπε Μην λες πολλά...!!!! Αυτό απάντησα και εγώ σε κάποιον χθες που ρωτούσε τι γάλα να αγοράζει και να πίνει και εμειναν ολοι με ανοικτό το στόμα γιατί ρώτησα το ίδιο ακριβώς με σένα...!!!! Ενα message board/forum ειναι πιο αγωγιμο μεσο για το "πινω μεβγαλ" απο μια εκθεση ιδεων πανω στις διαπροσωπικες σχεσεις. Χαιρομαι ομως που διαψευστηκα και γινεται ουσιαστικος διαλογος! 1
ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απο σενα εννοειται περιμενα τετοια απαντηση να διαβασω XD nova=drama queen (και εκτος gaming! Lololol!) Nova exposed κανονικά, όπως το λες φαίνεται λες και γκρινιάζω συνέχεια lolol. 😂😂😂 (το οποίο μπορεί όντως να κάνω) Τουλάχιστον είμαι consistent.. 🙃
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, ADHD said: Nova exposed κανονικά, όπως το λες φαίνεται λες και γκρινιάζω συνέχεια lolol. 😂😂😂 (το οποίο μπορεί όντως να κάνω) Τουλάχιστον είμαι consistent.. 🙃 Πες στην κοπελα σου οτι ειναι ΗΡΩΙΔΑ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις