tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, possiz είπε Δεν ξέρω γιατί είμαι πλέον παντρεμένος αλλά υποθέτω ότι το "από κανάρα σε κανάρα θα πετάω" (εκατέρωθεν) είναι ο κανόνας. Είναι τόσο εύκολη πλέον η εναλλαγή συντρόφων που για τους περισσότερους μια σχέση μπορεί να μοιάζει με φυλακή. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τρόπου σκέψης. Και όχι μόνο, πάνε παντρεύονται με τη μία, χωρίζουν για ψύλλου πήδημα κι αφήνουν κι ένα παιδί να βολοδέρνει μεταξύ χωρισμένων. Έχουμε φτιάξει μια κοινωνία από ανώριμους ενήλικες. 14 λεπτά πριν, possiz είπε Από εκεί και πέρα άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση είναι αντιφατικό. Οι γυναίκες είναι περισσότερες, το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει, απλά μαθηματικά Δημοτικού. Εκτός αν ένας άντρας έχει σχέση με πάνω από μία γυναίκες, διόλου απίθανο... Πες τα φίλε γιατί θα μας τρελάνουν. Κοπέλες ξαναδείτε τα στάνταρ σας, απαλλαγείτε από τα διάφορα "ταμπελάκια" (εμφάνισης, οικογένειας, χρημάτων) και ανοίξτε τα μάτια σας. Συχνά ο εαυτός μας φταίει για όσα γίνονται, δεν τυχαίνουν συνέχεια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από tasanton
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, tasanton είπε Και όχι μόνο, πάνε παντρεύονται με τη μία, χωρίζουν για ψύλλου πήδημα κι αφήνουν κι ένα παιδί να βολοδέρνει μεταξύ χωρισμένων. Έχουμε φτιάξει μια κοινωνία από ανώριμους ενήλικες. Πες τα φίλε γιατί θα μας τρελάνουν. Κοπέλες ξαναδείτε τα στάνταρ σας, απαλλαγείτε από τα διάφορα "ταμπελάκια" (εμφάνισης, οικογένειας, χρημάτων) και ανοίξτε τα μάτια σας. Συχνά ο εαυτός μας φταίει για όσα γίνονται, δεν τυχαίνουν συνέχεια. εδω ειπα 100 φορες πως δεν τους επιλεγω εγω εκεινοι με επιλεγουν και εγω τους αγνοώ οσο περισσοτερο μπορω! Επιλεγω σημαινει, επιλεγω να βγω μαζι τους, τους φλερταρω εγω , τους προκαλώ εγω! Πραγματα που δεν γινονται εγω οπου παω κοιταω το πατωμα ή το χαος και παλι μονο τετοιοι μου μαζευονται. Φτανει πια απλα εσεις δεν μπορειτε να βρειτε γιατι μαλλον ειστε τσιγκουνηδες ή δεν ειστε εμφανίσιμοι.
Donovan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, possiz είπε Από εκεί και πέρα άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση είναι αντιφατικό. Οι γυναίκες είναι περισσότερες, το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει, απλά μαθηματικά Δημοτικού. Εκτός αν ένας άντρας έχει σχέση με πάνω από μία γυναίκες, διόλου απίθανο... Οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές από τους άντρες,γι'αυτό και δεν βρίσκεις εύκολα ελεύθερη.Ο άντρας μόνο αν είναι πλούσιος ή γνωστός έχει τις επιλογές των γυναικών.Αρκεί να κοιτάξεις τί γίνεται στα social media των γυναικών,πόσοι τις ζητάν κάθε μέρα να βγουν μαζί τους.
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Donovan είπε Οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές από τους άντρες,γι'αυτό και δεν βρίσκεις εύκολα ελεύθερη.Ο άντρας μόνο αν είναι πλούσιος ή γνωστός έχει τις επιλογές των γυναικών.Αρκεί να κοιτάξεις τί γίνεται στα social media των γυναικών,πόσοι τις ζητάν κάθε μέρα να βγουν μαζί τους. Το ότι γενικώς έχουμε γεμίσει στερημένους και λιγούρηδες είναι γεγονός. Σε αυτά που γράφεις και εσύ όμως είσαι υπερβολικός.
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Donovan είπε Οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές από τους άντρες,γι'αυτό και δεν βρίσκεις εύκολα ελεύθερη.Ο άντρας μόνο αν είναι πλούσιος ή γνωστός έχει τις επιλογές των γυναικών.Αρκεί να κοιτάξεις τί γίνεται στα social media των γυναικών,πόσοι τις ζητάν κάθε μέρα να βγουν μαζί τους. καλα ρε μας δουλευεται εδω μεσα ολες ειναι ελευθερες ξερω γω και εσεις λετε δεν βρίσκεις ουτε μια! Μαλλον σας λενε πως δηθεν εχουν αγορι για να σας ξεφορτωθουν αυτο το σκεφτηκατε; Μα μια σοβαρη κοπελα δεν θα τα φτιαξει με εναν αγνωστο που στελνει σε 200 την ημερα και οποια του κατσει; Αυτους φυσικα θα τους αγνοήσει και ας μεινει μονη καλυτερα. Δεν ξερω σε ποιες απευθύνεσαι λοιπον. Μεσω ιντερνετ να βρεις σχεση δεν πρόκειται παντως. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από artist1
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Donovan είπε Οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές από τους άντρες,γι'αυτό και δεν βρίσκεις εύκολα ελεύθερη.Ο άντρας μόνο αν είναι πλούσιος ή γνωστός έχει τις επιλογές των γυναικών.Αρκεί να κοιτάξεις τί γίνεται στα social media των γυναικών,πόσοι τις ζητάν κάθε μέρα να βγουν μαζί τους. Σχετικό είναι και αυτό. Για να πάει να της μιλήσει ο άλλος είναι πηδήχτουλας και την βλέπει σαν κρέας. Δηλαδή 99 στους 100 από αυτούς που την πλησιάζουν θέλουν μόνο να την μπιπ και να την παρατήσουν. Μην κοιτάς που ρίχνουν αυτήν την αίσθηση στοιχειώδους αντίληψης στην τύχη ('έχω τον μαλακομαγνήτη και καλά'). 1
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Οτι δεν στην πεφτουν και δεν σου κανουν 20 κοπελες την ημερα αιτημα και δεν σου στελνουν αγνωστες για να βγειτε δεν σημαινει πως δεν το κανουν γιατι ειναι πιασμενες. ΞΥΠΝΑ! Μόλις τώρα, skiabox είπε Σχετικό είναι και αυτό. Για να πάει να της μιλήσει ο άλλος είναι πηδήχτουλας και την βλέπει σαν κρέας. Δηλαδή 99 στους 100 από αυτούς που την πλησιάζουν θέλουν μόνο να την μπιπ και να την παρατήσουν. Μην κοιτάς που ρίχνουν αυτήν την αίσθηση στοιχειώδους αντίληψης στην τύχη ('έχω τον μαλακομαγνήτη και καλά'). Εγω που τα λεω μου λενε πως τους εβγαλα ολους καθαρματα ενω ειναι ολοι καλοι!
Donovan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, l337 είπε Το ότι γενικώς έχουμε γεμίσει στερημένους και λιγούρηδες είναι γεγονός. Σε αυτά που γράφεις και εσύ όμως είσαι υπερβολικός. Αυτά τα στερεότυπα ότι όποιος ψάχνει κοπέλα ή φλερτάρει είναι στερημένος και λιγούρης,μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν. 1
gthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, artist1 είπε εδω ειπα 100 φορες πως δεν τους επιλεγω εγω εκεινοι με επιλεγουν και εγω τους αγνοώ οσο περισσοτερο μπορω! Επιλεγω σημαινει, επιλεγω να βγω μαζι τους, τους φλερταρω εγω , τους προκαλώ εγω! Πραγματα που δεν γινονται εγω οπου παω κοιταω το πατωμα ή το χαος και παλι μονο τετοιοι μου μαζευονται. Φτανει πια απλα εσεις δεν μπορειτε να βρειτε γιατι μαλλον ειστε τσιγκουνηδες ή δεν ειστε εμφανίσιμοι. <troll on> Άκου τι να κάνεις για να δεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι: Βγαίνεις με μια παρέα άντρες πληροφορικόνια ή insomniacs σε καμιά ταβέρνα σαν αυτές που προτείνονται στο anti-fitness thread ... και εκεί που κάθεστε ξεκινάς και λες για laptops, apple, android, iphones, samsung, huawei, ps4, switch κτλ ... Ε μα το θεό δεν θα στην πέσει κανένας, της Κορέας θα γίνει Ούτε το όνομα σου δεν θα θυμούνται <troll off> Και άμα βγείτε, κάλεσε με και εμένα, είμαι άσχημος, ανοιχτοχέρης και πιασμένος (άρα μην φοβάσαι). Και τώρα μετά το τρολ ... το να βρίζεις όλο το κόσμο εδώ μέσα και όλους τους άντρες του πλανήτη δεν είναι λύση. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για να χαλαρώσεις. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από gthe 1
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, gthe είπε <troll on> Άκου τι να κάνεις για να δεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι: Βγαίνεις με μια παρέα άντρες πληροφορικόνια ή insomniacs σε καμιά ταβέρνα σαν αυτές που προτείνονται στο anti-fitness thread ... και εκεί που κάθεστε ξεκινάς και λες για laptops, apple, android, iphones, samsung, huawei, ps4, switch κτλ ... Ε μα το θεό δεν θα στην πέσει κανένας, της Κορέας θα γίνει Ούτε το όνομα σου δεν θα θυμούνται <troll off> Και τώρα μετά το τρολ ... το να βρίζεις όλο το κόσμο εδώ μέσα και όλους τους άντρες του πλανήτη δεν είναι λύση. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για να χαλαρώσεις. Φίλε για να ποστάρει κάποιος στο anti-fitness thread του δίνω 90% πιθανότητα να μην βλέπεται.
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, gthe είπε <troll on> Άκου τι να κάνεις για να δεις ότι δεν είναι όλοι ίδιοι: Βγαίνεις με μια παρέα άντρες πληροφορικόνια ή insomniacs σε καμιά ταβέρνα σαν αυτές που προτείνονται στο anti-fitness thread ... και εκεί που κάθεστε ξεκινάς και λες για laptops, apple, android, iphones, samsung, huawei, ps4, switch κτλ ... Ε μα το θεό δεν θα στην πέσει κανένας, της Κορέας θα γίνει Ούτε το όνομα σου δεν θα θυμούνται <troll off> Και τώρα μετά το τρολ ... το να βρίζεις όλο το κόσμο εδώ μέσα και όλους τους άντρες του πλανήτη δεν είναι λύση. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για να χαλαρώσεις. Δεν εχεις χιουμορ πρωτον. Δευτερον δεν εβρισα κανεναν επειδη ειπα την αληθεια πεσαν ολοι να με φανε. Ολοι οσοι δεν μπορουν να βρουν γκομενα βασικα βγαλαν το αχτι τους γιατι δεν μπορουν να πιστεψουν πως για αλλους ειναι για πλακα το να βρουν, στο μονο που βαζουν κοπο ειναι στο να της τα φανε. Περαστικά ρε παιδια. 1
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, artist1 είπε Δεν εχεις χιουμορ πρωτον. Δευτερον δεν εβρισα κανεναν επειδη ειπα την αληθεια πεσαν ολοι να με φανε. Ολοι οσοι δεν μπορουν να βρουν γκομενα βασικα βγαλαν το αχτι τους γιατι δεν μπορουν να πιστεψουν πως για αλλους ειναι για πλακα το να βρουν, στο μονο που βαζουν κοπο ειναι στο να της τα φανε. Περαστικά ρε παιδια. Ζηλεύει ο κόσμος ξέρεις. 1
Donovan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, artist1 είπε Οτι δεν στην πεφτουν και δεν σου κανουν 20 κοπελες την ημερα αιτημα και δεν σου στελνουν αγνωστες για να βγειτε δεν σημαινει πως δεν το κανουν γιατι ειναι πιασμενες. ΞΥΠΝΑ! Όσο ασχολιόμουν με social media,δεν θυμάμαι ποτέ να μου έστειλε άγνωστη γυναίκα αίτημα φιλίας.Ποτέ.Ενώ εγώ είχα στείλει σε δεκάδες.Το ίδιο συνέβαινε και σε φίλους μου.Αυτό δεν λέει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις