artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Κοπελιά, στο θέμα συμμετείχαν και γυναίκες, όπως βλέπεις, και καμία δεν το ενστερνίστηκε στο 100%, όπως κάνεις εσύ. Είναι διαφορετικό να λέμε πως υπάρχει κι αυτή η μερίδα στους άντρες, απ' το να τους τσουβαλιάζουμε όλους και να λέμε δεν υπάρχει νορμάλ άντρας. Οι γυναίκες εδώ ψέματα σου είπαν, δηλαδή; Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε κάνει να σκεφτείς πέντε πράματα. Και, κακά τα ψέματα, οι γυναίκες είναι που κοιτούν το πορτοφόλι συνήθως. Προσωπικά, δεν βρήκα ούτε έναν άντρα που να κοίταξε το πορτοφόλι μου ή φίλης μου ξέρω 'γω. Στον ίδιο πλανήτη Γη ζούμε κι εμείς, όχι σε κάναν άλλο κι έχουμε αυτές τις εμπειρίες. καλα αστο γιατι δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει ειστε σε αλλο πλανητη εσεις! αδικα χαλαω το σαλιο μου εδω μεσα και ακομα και αν δεχτω αυτο που λες σιγουρα οι αντρες που δεν ψαχνουν το χρημα ειναι η μειοψηφια γιατι δεν ξερω ουτε εναν! Οι γυναικες απλα ειρωνευτηκαν δεν μας ειπαν και τιποτα σπουδαιο για να τις παρω και στα σοβαρα! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από artist1
manolis115 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 59 minutes ago, artist1 said: συγνωμη αλλα εισαι κουραστικος επειδη λεω την αληθεια ειμαι παρανοικη δηλαδη! εισαι ψυχιατρος και ξερεις εσυ αν εχω παρανοια ή οχι; Ειδες και ο απο πανω που εχει διαβασει και στο group πολλα παρομοια εσεις ζειτε σε αλλο κοσμο Μια κοπέλα που έχει σχέση με κάποιον που την εκμεταλλεύεται οικονομικά μπορεί να φύγει. Για να μένει τουλάχιστον δυο πιθανότητες υπάρχουν. Πρώτον η κοπέλα κάτι παίρνει σε αυτήν την σχέση που δεν θέλει να χάσει. Δεύτερον είναι χαζή. Και στις δύο περιπτώσεις καλά κάνει ο άντρας και επωφελείται οικονομικά. Το τι συμβαίνει σε μία σχέση αφορά τους δύο μόνο. Ποια είσαι εσύ να κρίνεις τις σχέσεις των άλλως ανθρώπων; Αν δεν σου αρέσει κανένας άντρας, κάτσε μόνη σου. Σε ανάγκασε κανείς να τον χρηματοδοτείς με το ζόρι; Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το πρόβλημα. Άσε που μιλάς άσχημα για την εμφάνιση των άλλων ανθρώπων. Λες και όποιος δεν είναι Σάκης δεν του αξίζει να έχει μια όμορφη κοπέλα στο πλευρό του, μόνο η εμφάνιση μετράει κατά σε. Έχεις τεράστιο πρόβλημα. 1
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Επειδή πολλοί αναρωτιούνται τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω τους και γιατί τραβάνε συγκεκριμένους τύπους και συμπεριφορές, κάντε ενα κόπο να διαβάσετε Γιωσαφατ που αναλύει την (αγία) ελληνική οικογένεια και το γάμο. Επίσης περιγράφει πώς οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα ίδια λάθη στις σχέσεις ξανά και ξανά και απορούν γιατί συμβαίνει αυτό. Ναι, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά ο εαυτός μας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, manolis115 είπε Μια κοπέλα που έχει σχέση με κάποιον που την εκμεταλλεύεται οικονομικά μπορεί να φύγει. Για να μένει τουλάχιστον δυο πιθανότητες υπάρχουν. Πρώτον η κοπέλα κάτι παίρνει σε αυτήν την σχέση που δεν θέλει να χάσει. Δεύτερον είναι χαζή. Και στις δύο περιπτώσεις καλά κάνει ο άντρας και επωφελείται οικονομικά. Το τι συμβαίνει σε μία σχέση αφορά τους δύο μόνο. Ποια είσαι εσύ να κρίνεις τις σχέσεις των άλλως ανθρώπων; Αν δεν σου αρέσει κανένας άντρας, κάτσε μόνη σου. Σε ανάγκασε κανείς να τον χρηματοδοτείς με το ζόρι; Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το πρόβλημα. Άσε που μιλάς άσχημα για την εμφάνιση των άλλων ανθρώπων. Λες και όποιος δεν είναι Σάκης δεν του αξίζει να έχει μια όμορφη κοπέλα στο πλευρό του, μόνο η εμφάνιση μετράει κατά σε. Έχεις τεράστιο πρόβλημα. Κοίτα φίλος καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις τόσο θεωρία παιγνίων. Είναι ανήθικο και για τον άντρα αν έχει φτάσει σε σημείο να εκμεταλλεύεται άνθρωπο και να κάνει την σχέση τσιφλίκι του. Πάω για νάνι παίδες. Αρκετή βάση δώσαμε. Καλό ξημέρωμα.
manolis115 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, tasanton said: Επειδή πολλοί αναρωτιούνται τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω τους και γιατί τραβάνε συγκεκριμένους τύπους και συμπεριφορές, κάντε ενα κόπο να διαβάσετε Γιωσαφατ που αναλύει την (αγία) ελληνική οικογένεια και το γάμο. Επίσης περιγράφει πώς οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα ίδια λάθη στις σχέσεις ξανά και ξανά και απορούν γιατί συμβαίνει αυτό. Ναι, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά ο εαυτός μας. Έτσι ακριβώς είναι. Με το να δείχνουμε με το δάχτυλο τους άλλους δεν προχωράμε μπροστά. Από την στιγμή που δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάτι αλλά η σχέση είναι επιλογή μας. Πρέπει να σκεφτούμε γιατί εμείς κάνουμε λάθος επιλογές. όχι γιατί είναι κακοί οι άλλοι. Το να γεμίσουμε μίσος και καχυποψία για τους άλλους μόνο στην παράνοια οδηγεί σε καμιά προσωπική βελτίωση. 6 minutes ago, JohnGTA said: Κοίτα φίλος καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις τόσο θεωρία παιγνίων. Είναι ανήθικο και για τον άντρα αν έχει φτάσει σε σημείο να εκμεταλλεύεται άνθρωπο και να κάνει την σχέση τσιφλίκι του. Δεν διαφωνώ είναι ανήθικο αλλά συμβαίνει. Το πρόβλημα είναι καταρχάς σε εμάς που το επιτρέπουμε. Ο άλλος δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι στις συνέπειες της ελευθερίας των σχέσεων αυτές οι καταστάσεις και μπορεί να δώσουν σε όλους μας μαθήματα να κάνουμε πιο καλές επιλογές. Θα πατήσεις μια φορά την μπανανόφλουδα την επόμενη θα προσέξεις. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από manolis115
tolstoy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Για τους άντρες είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν κοπέλα. Χρειάζεται χρόνος και χρήμα. Θάρρος βέβαια αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα (δικό σου διαμέρισμα, όχημα, εμφάνιση, έφεση στα μοντέρνα και σε μόδες (π.χ τατουάζ). Το ότι κάποιος λειτουργεί καλύτερα μόνος πιστεύω είναι μια ψευδαίσθηση. Έτσι έλεγα κι εγώ αλλά βασικά είναι αδυναμία για συνεργασία. Και βαρεμάρα. Επειδή θέλει προσπάθεια και πολύ χρόνο και πολύ καλή θέληση. Δεν αρκεί να θέλει κάποιος σχέση μόνιμη. Όταν έρθει η ώρα, τότε μόνο βλέπει το βάρος του πράγματος. Και τις αδυναμίες του. 2 1
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, tasanton είπε Επειδή πολλοί αναρωτιούνται τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω τους και γιατί τραβάνε συγκεκριμένους τύπους και συμπεριφορές, κάντε ενα κόπο να διαβάσετε Γιωσαφατ που αναλύει την (αγία) ελληνική οικογένεια και το γάμο. Επίσης περιγράφει πώς οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τα ίδια λάθη στις σχέσεις ξανά και ξανά και απορούν γιατί συμβαίνει αυτό. Ναι, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά ο εαυτός μας. Spoiler Συγνώμη αλλά δεν άντεξα.. ο συγκεκριμένος είναι ένας αστείος (τηλε)μαιντανός που εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα (που δεν χρειάζονται να αναλυθούν εδώ). Εάν σε ενδιαφέρει το διάβασμα αυτού του είδους υπάρχουν αρκετοί σοβαροί ψυχίατροι και εγχώριοι και απ' έξω χωρίς να τοποθετούνται κομματικά και χωρίς να μιλάνε σαν καρνάβαλοι.
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, l337 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Συγνώμη αλλά δεν άντεξα.. ο συγκεκριμένος είναι ένας αστείος (τηλε)μαιντανός που εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα (που δεν χρειάζονται να αναλυθούν εδώ). Εάν σε ενδιαφέρει το διάβασμα αυτού του είδους υπάρχουν αρκετοί σοβαροί ψυχίατροι και εγχώριοι και απ' έξω χωρίς να τοποθετούνται κομματικά και χωρίς να μιλάνε σαν καρνάβαλοι. Καρναβαλος και μαϊντανός ο Γιωσαφατ; Το διαβάσαμε και αυτο... Για πες μου μερικα ονόματα άλλων...
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, tasanton είπε Καρναβαλος και μαϊντανός ο Γιωσαφατ; Το διαβάσαμε και αυτο... Για πες μου μερικα ονόματα άλλων... Έχεις pm.
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manolis115 είπε Μια κοπέλα που έχει σχέση με κάποιον που την εκμεταλλεύεται οικονομικά μπορεί να φύγει. Για να μένει τουλάχιστον δυο πιθανότητες υπάρχουν. Πρώτον η κοπέλα κάτι παίρνει σε αυτήν την σχέση που δεν θέλει να χάσει. Δεύτερον είναι χαζή. Και στις δύο περιπτώσεις καλά κάνει ο άντρας και επωφελείται οικονομικά. Το τι συμβαίνει σε μία σχέση αφορά τους δύο μόνο. Ποια είσαι εσύ να κρίνεις τις σχέσεις των άλλως ανθρώπων; Αν δεν σου αρέσει κανένας άντρας, κάτσε μόνη σου. Σε ανάγκασε κανείς να τον χρηματοδοτείς με το ζόρι; Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το πρόβλημα. Άσε που μιλάς άσχημα για την εμφάνιση των άλλων ανθρώπων. Λες και όποιος δεν είναι Σάκης δεν του αξίζει να έχει μια όμορφη κοπέλα στο πλευρό του, μόνο η εμφάνιση μετράει κατά σε. Έχεις τεράστιο πρόβλημα. ειπα 100 φορες πως δεν τους δινω θαρρος ουτε εμπλεκομαι μαζι τους ! οποτε που ειδες εσυ να καθομαι ή να ειμαι χαζη; αυτοι επιμενουν και σε οποια πιασει επισης που ακριβως εκρινα την εμφανιση των ανθρωπων ειπα πως ξερω ατομα που δεν βρισκουν επειδη ενω δεν ειναι εμφανισιμοι θελουν μονο κουκλες εσυ τι λες δηλαδη πως ενας που δεν εχει καθολου καλη εμφανιση καθολου καλο χαρακτηρα μιας και ψαχνει κοροιδο, ειναι τσιγκουνης και γενικα δεν εχει κατι καλο μπορει να χει μια ομορφη, μορφωμενη, πλουσια ξερω γω που τα εχει ολα; Επειδη ξερω τετοιους μονοι ειναι παρθενοι και ετσι θα παραμεινουν για πολυ καιρο ακομη. Ελπιζουν ελπιζουν πως θα βρουν ενα θυμα αλλα δυσκολο! Την γνωμη μου λεω! εσυ τι θες να πω μπραβο στην εκμεταλλευση ανθρωπων; Για να λεμε την γνωμη μας ειναι το θεμα οποτε και θα το κανω δεν εχουμε χουντα! 2 ώρες πριν, tolstoy είπε Για τους άντρες είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν κοπέλα. Χρειάζεται χρόνος και χρήμα. Θάρρος βέβαια αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα (δικό σου διαμέρισμα, όχημα, εμφάνιση, έφεση στα μοντέρνα και σε μόδες (π.χ τατουάζ). Το ότι κάποιος λειτουργεί καλύτερα μόνος πιστεύω είναι μια ψευδαίσθηση. Έτσι έλεγα κι εγώ αλλά βασικά είναι αδυναμία για συνεργασία. Και βαρεμάρα. Επειδή θέλει προσπάθεια και πολύ χρόνο και πολύ καλή θέληση. Δεν αρκεί να θέλει κάποιος σχέση μόνιμη. Όταν έρθει η ώρα, τότε μόνο βλέπει το βάρος του πράγματος. Και τις αδυναμίες του. ε καλα δηλαδη αμα στην πεφτουν κακοποιοι ή παντρεμενοι ξερω εγω πρεπει εσυ να τα φτιαξεις μαζι τους ωστε να μην εισαι μονη συμφωνα με εσενα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από artist1
possiz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, tolstoy είπε Για τους άντρες είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν κοπέλα. Χρειάζεται χρόνος και χρήμα. Θάρρος βέβαια αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα (δικό σου διαμέρισμα, όχημα, εμφάνιση, έφεση στα μοντέρνα και σε μόδες (π.χ τατουάζ). Το ότι κάποιος λειτουργεί καλύτερα μόνος πιστεύω είναι μια ψευδαίσθηση. Έτσι έλεγα κι εγώ αλλά βασικά είναι αδυναμία για συνεργασία. Και βαρεμάρα. Επειδή θέλει προσπάθεια και πολύ χρόνο και πολύ καλή θέληση. Δεν αρκεί να θέλει κάποιος σχέση μόνιμη. Όταν έρθει η ώρα, τότε μόνο βλέπει το βάρος του πράγματος. Και τις αδυναμίες του. Καμία σχέση. Πλέον έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι. 1
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, possiz είπε Καμία σχέση. Πλέον έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι. τωρα φαντασου ποιοι γραφουν εδω μεσα που ενω εγινε η θαλασσα γιαουρτι δυσκολευονται! το κορυφαιο ειναι πως το παιζουν ξερολες ενω δεν βλεπουν περα απο την μύτη τους
tolstoy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, artist1 είπε ε καλα δηλαδη αμα στην πεφτουν κακοποιοι ή παντρεμενοι ξερω εγω πρεπει εσυ να τα φτιαξεις μαζι τους ωστε να μην εισαι μονη συμφωνα με εσενα Γιατί το πηγές στα άκρα; Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι για τους άντρες είναι πιο δύσκολο. Όχι ότι οι κοπέλες πρέπει να δέχονται οποιονδήποτε. 1 ώρα πριν, possiz είπε Καμία σχέση. Πλέον έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι. Τότε γιατί πάντα γνωρίζω άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση; Δυστυχώς ή ευτυχώς τα νούμερα είναι συντριπτικά. 1
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, tolstoy είπε Γιατί το πηγές στα άκρα; Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι για τους άντρες είναι πιο δύσκολο. Όχι ότι οι κοπέλες πρέπει να δέχονται οποιονδήποτε. Τότε γιατί πάντα γνωρίζω άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση; Δυστυχώς ή ευτυχώς τα νούμερα είναι συντριπτικά. Eγω παλι δεν ξερω ουτε μια να χει σχεση και στο ινστα ή facebook τους να δεις ολες μονες ψαχνονται. Οτι να ναι λες πραγματικα πρεπει να ζεις σε αλλο πλανητη. Και κουκλες ξερω που δεν εχουν.
possiz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tolstoy είπε Γιατί το πηγές στα άκρα; Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι για τους άντρες είναι πιο δύσκολο. Όχι ότι οι κοπέλες πρέπει να δέχονται οποιονδήποτε. Τότε γιατί πάντα γνωρίζω άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση; Δυστυχώς ή ευτυχώς τα νούμερα είναι συντριπτικά. Δεν ξέρω γιατί είμαι πλέον παντρεμένος αλλά υποθέτω ότι το "από κανάρα σε κανάρα θα πετάω" (εκατέρωθεν) είναι ο κανόνας. Είναι τόσο εύκολη πλέον η εναλλαγή συντρόφων που για τους περισσότερους μια σχέση μπορεί να μοιάζει με φυλακή. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τρόπου σκέψης. Από εκεί και πέρα άντρες χωρίς σχέση και κοπέλες με σχέση είναι αντιφατικό. Οι γυναίκες είναι περισσότερες, το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει, απλά μαθηματικά Δημοτικού. Εκτός αν ένας άντρας έχει σχέση με πάνω από μία γυναίκες, διόλου απίθανο... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από possiz 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις