Oscar_Mike Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, skatoula1 είπε Ωραία! Τώρα έχουμε και γραπτές αποδείξεις, ΑΛΗΤΕΣ 😂 σκατ πλακα πλακα παιζει ενα γκρουπ στο φβ, που υπαρχουν αρκετες ιστοριες με τυπους να μασανε λεφτα ο αλλος της επαιρνε λεφτα (τα μισα του ποσου) για το νοικι του σπιτιου, ενω τελικα το σπιτι ηταν δικο του χαχαχαχχα 1 2
artist1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε σκατ πλακα πλακα παιζει ενα γκρουπ στο φβ, που υπαρχουν αρκετες ιστοριες με τυπους να μασανε λεφτα ξερεις ποσοι μου λεγαν εμενα τα κατορθώματα τους!!!!!!! ποιο ειναι το group; στειλε το μου αν θες! εκει θα βρω κατανόηση τουλαχιστον μιας και παραδέχονται τι ειναι η φαρα τους. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από artist1
Oscar_Mike Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, artist1 είπε ξερεις ποσοι μου λεγαν εμενα τα κατορθώματα τους!!!!!!! εισαι και εσυ στο γκρουπ?? 😃 --- στο εστειλα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Oscar_Mike
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε εισαι και εσυ στο θγν?? 😃 τι ειναι αυτο; παντως ευτυχως που μπηκες και ειπες την αληθεια γιατι εδω πεσανε να με φανε δεν θελουν να παραδεχτουν την αληθεια εθελοτυφλουνε! το group θα μου το στειλεις; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από artist1
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, artist1 είπε να τα καλα κανουν λεει και ψαχνουν γυναικα να της τα τρωνε!!!!! πες τα γιατι με βγαλαν τρελη εδω μεσα τωρα θα πουν πως εκανες πλακα αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες! Δυστυχώς έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν τρολλάρεις (κάτι το οποίο εύχομαι, να τρολλάρεις δηλαδή) και ότι εννοείς όσα γράφεις. Αν δεν τρολλάρεις, τότε κοιταξε το γιατί υπάρχει παράνοια στα γραπτά σου. 2
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, l337 είπε Δυστυχώς έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν τρολλάρεις (κάτι το οποίο εύχομαι, να τρολλάρεις δηλαδή) και ότι εννοείς όσα γράφεις. Αν δεν τρολλάρεις, τότε κοιταξε το γιατί υπάρχει παράνοια στα γραπτά σου. συγνωμη αλλα εισαι κουραστικος επειδη λεω την αληθεια ειμαι παρανοικη δηλαδη! εισαι ψυχιατρος και ξερεις εσυ αν εχω παρανοια ή οχι; Ειδες και ο απο πανω που εχει διαβασει και στο group πολλα παρομοια εσεις ζειτε σε αλλο κοσμο
l337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, artist1 είπε συγνωμη αλλα εισαι κουραστικος επειδη λεω την αληθεια ειμαι παρανοικη δηλαδη! εισαι ψυχιατρος και ξερεις εσυ αν εχω παρανοια ή οχι; Ειδες και ο απο πανω που εχει διαβασει και στο group πολλα παρομοια εσεις ζειτε σε αλλο κοσμο Δυστυχώς συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις ότι σου έγραψα παραπάνω. 1
danaos7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, artist1 είπε δεν εχω εκτεθει καθολου προσωπικα επειδη ειπα την αληθεια; Ξερετε ποσες ξερω που τραβανε τα ιδια και τα λενε μονο αμα σε γνωρισουν πολυ καλα γιατι ντρεπονται; εκθέτω τον εαυτό μου ή με εκθέτουν οι άλλοι σε κοινή θέα, σε κάτι συνήθως -αλλα όχι πάντα- αρνητικό, .εληξε αυτο τι λες? 6 λεπτά πριν, artist1 είπε Επίσης δεν ειπα πως ο κυκλος μου ειναι ολος ο κοσμος, αλλα οπως ανεφερα και σε ενα παραδειγμα πιο πανω δεν ειναι θεμα κυκλου! Τι παει να πει κυκλος δηλαδη απο παντου μπορει καποιος να σε προσεγγίσει ειτε δουλεια ειτε απλα παντου δεν εχει να κανει με τον κυκλο αυτο. Και αμα ισχυαν οσα λετε θα ξερα εστω μια περιπτωση καποιας που οντως βρήκε καποιον υπεροχο ανθρωπο οπως λες. Τα παραδειγματα σου απο που προηλθαν? Απο αγνωστους?Οχι απο τον κυκλο σου .τις φιλες σου γενιακα τον περιγυρο σου αυτο εννοω ΄-) 6 λεπτά πριν, artist1 είπε Να αλλαξω τι ακριβως; Να αλλαξω τους αντρες εγω δεν μπορω με συγχωρεις δεν ειμαι θεος! Ο καθενας μπαινει και λεει οτι θελει εδω μεσα. Εγω χαιρομαι που δεν ασχολουμαι και πανε αλλου να παρασιτίσουν ευτυχως για μενα δυστυχως για τις αλλες γιατι υπαρχουν πολλες ηλιθιες εκει εξω. ΑΥτο που μπορεις εσυ πραγματικα να αλλαξεις ειναι τα ατομα που ελκεις τιποτα αλλο. 6 λεπτά πριν, artist1 είπε Δεν με αφορα τι λες και τι θεωρεις πως ειμαι μονο μπαζο δεν ειμαι και οπως ειδες δεν καμαρωσα ΠΟΤΕ πως ειμαι εμφανίσιμη ενας εδω μονος του μου πε να βαλω φωτο στο ξεκαρφωτο ενω εγω δεν αναφέρθηκα ποτε με την εμφανιση αλ΄λα επειδη το ανεφερε ειπα απλα πως ειμαι εμφανίσιμη. Δεν παραμυθιαζομαι και δεν εχω λογο να σας πεισω ουτε σας ξερω. Εσεις βγαζετε τρομερη κακια που σωνει και καλα επειδη δεν συμφωνω μαζι σας πρεπει να χω ψυχολογικα ή να μαι ασχημη γιατι σας συμφερει, Γιατι ζειτε σοτν μικροκοσμο σας και δεν ξερετε τι γινεται απεξω. Ισως εσεις ειστε τα μπαζα για αυτο και δεν σας κερνανε και σας κανει εντυπωση λοιπον που αλλοι εχουν απαιτήσεις. Οπως ειπα ξερω αντρες που καμαρωνουν πως τα τρωνε απο γυναικες. Γιατι να μπω και να πω αυτο το ψέμα ; Εχω καποιο λόγο κάποιο όφελος; Εαν αυτο καταλαβες απο ενα πολιτισμενο διαλογο που κανουμε εδω γυρω στα 20 ατομα οτι σε χαρακτηρισα μπαζο τοτε ξανακοιτα τους χρονους που χρησημοποιησα και δευτερον για να εκδηλωσουμε πχ αγανακτηση με καποιο θεμα καποιες φορες χρησιμοποιουμε πιο πικαντικες λεξεις .Ο κυριος που εγραψε για φωτο προφανως και πλακα κανει .Και κακια βγαζουμε επειδη σου λεμε οι περρισοτεροι οτι δεν ειναι μονο σκατα εκει εξω?Αληθεια τωρα? 6 λεπτά πριν, artist1 είπε Δεν εχω κανενα! Ειναι η αληθεια ισως λοιπον εσεις ειστε ασχημοι και για αυτο ειστε εκτος πραγματικοτητας. Ειπα να το γραψω εξαρχης πιο κοσμια πως σας κανει τοση εντυπωση επειδη ισως δεν εχετε τοσο καλη εμφανίση αλλα ηθελα να μαι ευγενικη, εφόσον ουτε εσεις ειστε δεν εχω λόγο. Ειμαστε πανασχημοι .Τουλαχιστον καταφεραμε και εχουμε στο πλευρο μας ανθρωπους που μας αγαπησαν για το ειναι μας και οχι για τα λεφτα μας ΄-)Οι σκοτουρες μου τωρα πλεων ειναι τι χρωμα θα βαψω την κρεαβατοκαμαρα στο μικρο σπιτι μου ΄-) Και ειλικρινα εξαρχης αυτο επρεπε να γραψεις χωρις να διαβασεις τιποτα απο κανενα .Αλλωστε απο οτι φαινεται ο σκοπος σου εδω περα δεν ειναι αλλος απο το να φερνεις αντιρρηση στα παντα .Με ολιγον επιθετικο τροπο . Η γραφη σου νομιζω δειχνει οτι απλα θες να μιλισεις και οχι να ακουσεις .Ο μονολογος ειναι ευκολός ο διαλογος ειναι δυσκολος .Επισης το να συμφωνεις ειναι επισης πολυ δυσκολο στην ζωη, ειδικα οταν χανεις στα επιχειρηματα προσωπικες εμπειριες απο 20 ατομα που σου εχουν πει οτι δεν ειναι ολα ετσι οπως τα παρουσιαζεις η απλα οπως τα εχεις βιωσει εως τωρα .Κανεις δεν νομιζω να σου ειπε οτι γενικα εχεις αδικο ,παντου υπαρχουν οι ανθρωποι που αναφερεις και ανδρες και γυναικες .Απλα δεν ειναι ολοι οι ανδρες και ολες οι γυναικες ,σε αυτο μπορουμε να συμφωνησουμε? Ευχομαι απο καρδια να πανε ολα καλα μαζι σου να βρεις οτι πραγματικα επιθυμεις και να παψεις να βλεπεις παντου λαμογια -κοπριτες και gold diggers ας χρησημοποιησω μια της γενια σου λεξη ΄-)Καλο σου βραδυ
possiz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, artist1 είπε Αυτα ειναι υπαρκτά περιστατικά ! Εχω και δικά μου αλλα δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια. Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε το χρημα, αλλα μπορει να ναι το 30% των γυναικών ενώ στους άντρες το 99,99% κοιτα το χρήμα. Εγω ξερω ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες που δεν τις ενδιέφερε και δεν κοιταζαν το χρημα ενώ αντρα δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ! Οπως σου πα στην καλυτερη περιπτωση απλα θελουν να ναι αυτοι χοντροι χαλια να μην τους πλησιάζει ΚΑΜΙΑ και να την πεφτουν μονο στις κουκλες και να θελουν να τις κερνανε ενα τσαι μια φορα την εβδομαδα και ας εχουν λεφτα απλα γιατι ειναι τσιγκουνηδες. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εγώ είμαι περίεργος να μάθω τι παρατηρεί και πως ξεχωρίζει ότι αυτός που της την πέφτει θέλει να της μασουλησει τα ευρώ. Εκτός και αν πλέον δεν χρειάζεται να μπει στη διαδικασία μιας και έχει ήδη αποφασίσει ότι το 99.9% από εμάς θέλουμε να της τα φάμε. 1
artist1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, possiz είπε Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις. εσεις κατι πινετε και ειστε εκτος πραγματικοτητας! σας λυπαμαι ειλικρινα η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια καλα λενε τελικα ! 1
possiz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, artist1 είπε εσεις κατι πινετε και ειστε εκτος πραγματικοτητας! σας λυπαμαι ειλικρινα η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια καλα λενε τελικα ! Εγώ λέω ότι είσαι τρολ. 1 1
garfield39gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ρε το θεμα ειμαι απλο εχεις φραγκα μετρας 165 χρ να εισαι τωρα για τους υπολοιπους καλη τυχη . . .
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, g_alkis είπε Ρε Δεν μπορω παρα να υπερθεματισω, δεν μου αφηνεις αλλα περιθωρια
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Κοπελιά, στο θέμα συμμετείχαν και γυναίκες, όπως βλέπεις, και καμία δεν το ενστερνίστηκε στο 100%, όπως κάνεις εσύ. Είναι διαφορετικό να λέμε πως υπάρχει κι αυτή η μερίδα στους άντρες, απ' το να τους τσουβαλιάζουμε όλους και να λέμε δεν υπάρχει νορμάλ άντρας. Οι γυναίκες εδώ ψέματα σου είπαν, δηλαδή; Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε κάνει να σκεφτείς πέντε πράματα. Και, κακά τα ψέματα, οι γυναίκες είναι που κοιτούν το πορτοφόλι συνήθως. Προσωπικά, δεν βρήκα ούτε έναν άντρα που να κοίταξε το πορτοφόλι μου ή φίλης μου ξέρω 'γω. Στον ίδιο πλανήτη Γη ζούμε κι εμείς, όχι σε κάναν άλλο κι έχουμε αυτές τις εμπειρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις