Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Εισαι γυναικα ομως?

μη του δίνετε βάση, και στο χλαπ τα ίδια τις μας ρωτάει

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Confused 1
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, artist1 είπε

δεν τρολαρω καθολου! αν δεν θελετε να με ακουτε απλα κοψτε το !

αμα γραφετε ομως πραγματα που δεν ανήκουν στην πραγματικοτητα τότε θα συνεχιζω να λεω την αληθεια

όντως έχεις δίκιο  .Απλά υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν να δουν την πραγματική πραγματικότητα και όχι την φαντασιακή ΄-)

οποιος δεν με πιστευει ας μην ξαναγραψει κατι σχετικο με εμενα!

μόνη σου έχεις εκτεθεί εδώ με ότι γραφείς και βασικά εσένα άμα δεν σου αρέσει οτι διαβάζεις μπορείς  να το παρατήσεις το θέμα .

ποιες ειναι οι σεξιστικες αποψεις; πως δεν θελω να τους κερναω και να τους παιρνω καρτες; Ντροπη σε εσενα λοιπον!

οι  σεξιστικές απόψεις προέρχονται από το ύφος και τον  τρόπο που γράφεις ,δηλαδή με απαξίωση  προς το αντρικό φύλο ,παιδαριώδη ξερολισμο  , τσουβάλιασμα των πάντων  και με ένα τουπέ  εγώ τα ξέρω όλα τα έχω δει όλα και όχι μόνο εγώ αλλά και ο κύκλος μου κτλ κτλ .

Επισης εισαι εσυ μαζι μου και ξερεις αν με κυνηγαει κανεις ή οχι; Καμερα μου εχεις βαλει; εσυ τρολαρεις μου φαινεται

Χεστηκαν για την ομορφια το χρημα τους νοιαζει αλλα αυτα τα δυο συνδεονται! Οποιος καταλαβε καταλαβε!

όντως έχεις δίκιο από ότι φαίνεται.  Ανακάλυψα  τον αυθεντικό  μαλακό μαγνήτη, πάω να καταθέσω πατέντα  .Και εδώ δεν χρειαζόμαστε κανένα πτυχίο.

Κοπελιά σύνελθε, υπάρχει καταπληκτικός κόσμος εκεί έξω που περιμένει να σε γνωρίσει .Τώρα η πραγματικότητα μπορεί να είναι η ότι είμαι πραγματικό μπάζο και παραμυθιάζομαι, η ότι και ψυχικά είμαι σκατά επισης και για να νιώσω κάπως  καλά κράζω τους πάντες και τα πάντα για  να στο πω απλά και λαϊκά  . η πραγματικότητα είναι ότι κάνεις από εδώ μέσα δεν νοιάζεται για σένα ,κανένας δεν του καίγεται καρφί ,το τι πραγματικά νιώθεις .Ο τι είδους συναίσθημα  αρνητικό η θετικό .Μάνο εσύ μπορείς να αλλάξεις  οτι σε σιγοκαίει .απλά καν το τώρα που είσαι νέα γιατί τα χρονιά δεν γυρνάνε πίσω .

9 λεπτά πριν, artist1 είπε

εγω δεν εκανα προσωπικη επιθεση πουθενα εσεις ολοι μου κανατε επειδη απλα ειπα την αληθεια!

επισης δεν εχεις χιουμορ

ε όχι και επίθεση σου κάνουμε τώρα είπαμε αρκετά. όχι και------- ολοι -------

26 λεπτά πριν, lactate είπε

Επίσης ένα άλλο θέμα που υπάρχει είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να αγαπάνε. Ίσως επειδή οι ίδιοι δεν το βίωσαν ποτέ.

Εδω ξεκινα  κατι καλο ΄-)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, artist1 είπε

εσυ τι λες; τι χιουμορακι που εχετε ολοι εδω μεσα

Φροσκεϊκού τύπου

δεν ξευρεις απο δαυτο α

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, artist1 είπε

Την αληθεια ειπα αμα αντρας εμπαινε και ελεγε πως οι γυναικες θελουν λεφτα, κατι υπαρκτο αλλα πολυ πιο σπανιο σε σχεση με τους αντρες που κυνηγανε το χρημα, θα τον υπερασπιζόσασταν  αλλα επειδη ειστε μισογύνηδες πεσατε να με φατε επειδη ειμαι γυναικα!

όχι ρε κορίτσι μου .απλά η λέξη λάθος -κλειδί είναι το (όλοι) που χρησιμοποιείς.Αυτό μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, artist1 είπε

Την αληθεια ειπα αμα αντρας εμπαινε και ελεγε πως οι γυναικες θελουν λεφτα, κατι υπαρκτο αλλα πολυ πιο σπανιο σε σχεση με τους αντρες που κυνηγανε το χρημα, θα τον υπερασπιζόσασταν  αλλα επειδη ειστε μισογύνηδες πεσατε να με φατε επειδη ειμαι γυναικα!

Λαθος κανεις. Θα τον κραζαμε ολοι οπως κραζουμε  εσενα τωρα 😂😂 .

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, danaos7 είπε

όντως έχεις δίκιο  .Απλά υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν να δουν την πραγματική πραγματικότητα και όχι την φαντασιακή ΄-)

μόνη σου έχεις εκτεθεί εδώ με ότι γραφείς και βασικά εσένα άμα δεν σου αρέσει οτι διαβάζεις μπορείς  να το παρατήσεις το θέμα .

οι  σεξιστικές απόψεις προέρχονται από το ύφος και τον  τρόπο που γράφεις ,δηλαδή με απαξίωση  προς το αντρικό φύλο ,παιδαριώδη ξερολισμο  , τσουβάλιασμα των πάντων  και με ένα τουπέ  εγώ τα ξέρω όλα τα έχω δει όλα και όχι μόνο εγώ αλλά και ο κύκλος μου κτλ κτλ .

όντως έχεις δίκιο από ότι φαίνεται.  Ανακάλυψα  τον αυθεντικό  μαλακό μαγνήτη, πάω να καταθέσω πατέντα  .Και εδώ δεν χρειαζόμαστε κανένα πτυχίο.

Κοπελιά σύνελθε, υπάρχει καταπληκτικός κόσμος εκεί έξω που περιμένει να σε γνωρίσει .Τώρα η πραγματικότητα μπορεί να είναι η ότι είμαι πραγματικό μπάζο και παραμυθιάζομαι, η ότι και ψυχικά είμαι σκατά επισης και για να νιώσω κάπως  καλά κράζω τους πάντες και τα πάντα για  να στο πω απλά και λαϊκά  . η πραγματικότητα είναι ότι κάνεις από εδώ μέσα δεν νοιάζεται για σένα ,κανένας δεν του καίγεται καρφί ,το τι πραγματικά νιώθεις .Ο τι είδους συναίσθημα  αρνητικό η θετικό .Μάνο εσύ μπορείς να αλλάξεις  οτι σε σιγοκαίει .απλά καν το τώρα που είσαι νέα γιατί τα χρονιά δεν γυρνάνε πίσω .

δεν εχω εκτεθει καθολου προσωπικα επειδη ειπα την αληθεια; Ξερετε ποσες ξερω που τραβανε τα ιδια και τα λενε μονο αμα σε γνωρισουν πολυ καλα γιατι ντρεπονται;

Επίσης δεν ειπα πως ο κυκλος μου ειναι ολος ο κοσμος, αλλα οπως ανεφερα και σε ενα παραδειγμα πιο πανω δεν ειναι θεμα κυκλου! Τι παει να πει κυκλος δηλαδη απο παντου μπορει καποιος να σε προσεγγίσει ειτε δουλεια ειτε απλα παντου δεν εχει να κανει με τον κυκλο αυτο. Και αμα ισχυαν οσα λετε θα ξερα εστω μια περιπτωση καποιας που οντως βρήκε καποιον υπεροχο ανθρωπο οπως λες.  

Να αλλαξω τι ακριβως; Να αλλαξω τους αντρες εγω δεν μπορω με συγχωρεις δεν ειμαι θεος! Ο καθενας μπαινει και λεει οτι θελει εδω μεσα. Εγω χαιρομαι που δεν ασχολουμαι και πανε αλλου να παρασιτίσουν ευτυχως για μενα δυστυχως για τις αλλες γιατι υπαρχουν πολλες ηλιθιες εκει εξω. 

Δεν με αφορα τι λες και τι θεωρεις πως ειμαι μονο μπαζο δεν ειμαι και οπως ειδες δεν καμαρωσα ΠΟΤΕ πως ειμαι εμφανίσιμη ενας εδω μονος του μου πε να βαλω φωτο στο ξεκαρφωτο ενω εγω δεν αναφέρθηκα ποτε με την εμφανιση αλ΄λα επειδη το ανεφερε ειπα απλα πως ειμαι εμφανίσιμη. Δεν παραμυθιαζομαι και δεν εχω λογο να σας πεισω ουτε σας ξερω. Εσεις βγαζετε τρομερη κακια που σωνει και καλα επειδη δεν συμφωνω μαζι σας πρεπει να χω ψυχολογικα ή να μαι ασχημη γιατι σας συμφερει, Γιατι ζειτε σοτν μικροκοσμο σας και δεν ξερετε τι γινεται απεξω.

Ισως εσεις ειστε τα μπαζα για αυτο και δεν σας κερνανε και σας κανει εντυπωση λοιπον που αλλοι εχουν απαιτήσεις. Οπως ειπα ξερω αντρες που καμαρωνουν πως τα τρωνε απο γυναικες. Γιατι να μπω και να πω αυτο το ψέμα ; Εχω καποιο λόγο κάποιο όφελος;

Δεν εχω κανενα! Ειναι η αληθεια ισως λοιπον εσεις ειστε ασχημοι και για αυτο ειστε εκτος πραγματικοτητας. Ειπα να το γραψω εξαρχης πιο κοσμια πως σας κανει τοση εντυπωση επειδη ισως δεν εχετε τοσο καλη εμφανίση αλλα ηθελα να μαι ευγενικη, εφόσον ουτε εσεις ειστε δεν εχω λόγο. 

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, artist1 είπε

δεν εχω εκτεθει καθολου προσωπικα επειδη ειπα την αληθεια; Ξερετε ποσες ξερω που τραβανε τα ιδια και τα λενε μονο αμα σε γνωρισουν πολυ καλα γιατι ντρεπονται;

Επίσης δεν ειπα πως ο κυκλος μου ειναι ολος ο κοσμος, αλλα οπως ανεφερα και σε ενα παραδειγμα πιο πανω δεν ειναι θεμα κυκλου! Τι παει να πει κυκλος δηλαδη απο παντου μπορει καποιος να σε προσεγγίσει ειτε δουλεια ειτε απλα παντου δεν εχει να κανει με τον κυκλο αυτο. Και αμα ισχυαν οσα λετε θα ξερα εστω μια περιπτωση καποιας που οντως βρήκε καποιον υπεροχο ανθρωπο οπως λες. Μεχρι και η μητερα μου 

Να αλλαξω τι ακριβως; Να αλλαξω τους αντρες εγω δεν μπορω με συγχωρεις δεν ειμαι θεος! Ο καθενας μπαινει και λεει οτι θελει εδω μεσα. Εγω χαιρομαι που δεν ασχολουμαι και πανε αλλου να παρασιτίσουν ευτυχως για μενα δυστυχως για τις αλλες γιατι υπαρχουν πολλες ηλιθιες εκει εξω. 

Δεν με αφορα τι λες και τι θεωρεις πως ειμαι μονο μπαζο δεν ειμαι και οπως ειδες δεν καμαρωσα ΠΟΤΕ πως ειμαι εμφανίσιμη ενας εδω μονος του μου πε να βαλω φωτο στο ξεκαρφωτο ενω εγω δεν αναφέρθηκα ποτε με την εμφανιση αλ΄λα επειδη το ανεφερε ειπα απλα πως ειμαι εμφανίσιμη. Δεν παραμυθιαζομαι και δεν εχω λογο να σας πεισω ουτε σας ξερω. Εσεις βγαζετε τρομερη κακια που σωνει και καλα επειδη δεν συμφωνω μαζι σας πρεπει να χω ψυχολογικα ή να μαι ασχημη γιατι σας συμφερει, Γιατι ζειτε σοτν μικροκοσμο σας και δεν ξερετε τι γινεται απεξω.

Ισως εσεις ειστε τα μπαζα για αυτο και δεν σας κερνανε και σας κανει εντυπωση λοιπον που αλλοι εχουν απαιτήσεις. 

Εμενα παντως με εχει κερασει κοπελα. Και μετα την κερασα και εγω. Αυτο που θελουμε να σου πουμε ειναι να μην γενικευεις. Μπορει να σου εχουν φερθει ασχημα στο παρελθον αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι. Κακοι και απληστοι ανθρωποι υπαρχουν ανεξεραιτως φιλου. Μην μας αποπερνεις. Και εγω σαρκαστικος ημουν. Αμα θες το συζηταμε σε πμ ηρεμα και ολα καλα. Δεν εχω κατι εναντιον σου.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lactate είπε

Συμφωνώ μαζί σου. Επίσης βλέπω και ζευγάρια που δεν αγαπιούνται. Το κορυφάιο το έζησα πρόσφατα που επειδή ξέρω σε ένα ζευγάρι και τους 2 χωριστά, η μεν έχει μιλήσει υποτιμητικά για τον δε, ο δε έβλεπε γυναίκα και του γύριζεε το μάτι (που μια χαρά είναι η κοπέλα του, παραπάνω από μια χαρά βασικά) και μου έλεγε ότι την έχει βαρεθεί και θέλει να τη χωρίσει και αυτή μου είπε ότι την πιέζει να παντρευτούνε.  

Ξέρω και ένα άλλο ζευγάρι τραγικό. Η μεν νομίζει ότι είναι ινφλουενσερ ο δε φραγκάτος και ψωνισμένος γυμνασμένος. Απλά καταπιέζουν ο ένας τον άλλον.

Για μέενα αυτό που έχει σημασία είναι να εκτιμάς τον άλλον, να τον ποθείς και να σε κάνει να θέλεις να γίνεσαι καλύτεερος (και εσύ εκείνον/εκείνη)

Επίσης ένα άλλο θέμα που υπάρχει είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να αγαπάνε. Ίσως επεειεδή οι ίδιοι δεν το βίωσαν ποτέε.

Σε νοιώθω. 1 στα 100 Ελληνικά ζευγάρια είναι ταιριαστό.

Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 6:34 ΜΜ, artist1 είπε

Εγω βλεπω πως το χρημα για τους αντρες ειναι ο θεός τους. Ξερω ειτε ατομα που ψαχνουν κοπελα να της τα τρωνε και να την εκμεταλλεύονται. Ειτε στην καλυτερη περίπτωση άτομα που ψαχνουν  μια καλλονή να την κερνανε ενα τσαι το πολύ πολύ μην χρεωθουν ακομα και αν ειναι ευκατάστατοι. Ζουνε σε μια ουτοπία οι συγχρονοι άντρες αλλά μενουν σταθεροί στον στόχο. Την τσεπη τους σκεφτονται μονο. Επισης ξερω και περιπτωσεις μερικων που εχουν μεινει γεροντοκόροι και ισως και παρθενοι ακομα (ενας μαλιστα ειναι και πολυ εμφανίσιμος) γιατι δεν θελαν καν να χαλασουν και να βγαινουν για ραντεβου. Σου λεει καλυτερα με τα λεφτα στην τραπεζα παρα με γυναικες να θελουν βόλτες, πίνω καφε σπιτι μου φτηνότερα.

Απορώ ποιοι ειναι αυτοι που λετε πως θα τα παράταγαν όλα για μια σχέση. Εδω ενα ευρω δεν ρισκαρουν οχι να παρατήσουν δουλειες και καριέρες. 

Και καλά κάνουν. Καιρός να βάλετε και εσείς το χέρι στην τσέπη και να ανατραπεί το στερεότυπο του άντρα κουβαλητή, αλλιώς το σόι φεμινισμό έχουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Και καλά κάνουν. Καιρός να βάλετε και εσείς το χέρι στην τσέπη και να ανατραπεί το στερεότυπο του άντρα κουβαλητή, αλλιώς το σόι φεμινισμό έχουμε;

να τα καλα κανουν λεει και ψαχνουν γυναικα να της τα τρωνε!!!!! πες τα γιατι με βγαλαν τρελη εδω μεσα 

τωρα θα πουν πως εκανες πλακα αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, skatoula1 είπε

Ωραία! Τώρα έχουμε και γραπτές αποδείξεις, ΑΛΗΤΕΣ 😂

καλα οταν σου τυχει εσενα κανας τετοιος ελα να μας τα πεις να γελασουμε μετα ! εισαι απλα τραγικη!

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...