Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Εισαι ακριβως ο τυπος γυναικας που αποφευγει καθε αντρας.

δυστυχως δεν με αποφευγουν οσο και αν προσπαθω να τους δειξω πως δεν ειμαι θυμα εκει επιμενουν να με πιασουν  κοτσο! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, artist1 είπε

δυστυχως δεν με αποφευγουν οσο και αν προσπαθω να τους δειξω πως δεν ειμαι θυμα εκει επιμενουν να με πιασουν  κοτσο! 

Καλα ολοι οσοι βλεπουν παραισθησεις αυτα λενε. Αν εισαι τοσο ομορφη οσο λες κανε επισυναψη μια φωτογραφια, σιγα.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε

Το γυναικείο φύλο νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένο...καιρός να στραφούμε στους άντρες και να την βρούμε μεταξύ μας αδέρφια...εεεε αδερφές ψυχές ήθελα να πω!

το εχουν κανει ηδη αυτο που λες ! και το χουν διπορτο για να τρωνε λεφτα και απο τις δυο μεριες 

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Πολύ σωστό. Ας προσθέσω ότι πάντα έτσι ήταν σε όλες τις κοινωνίες. Τα αρσενικά κυνηγάνε προκειμένου να γαμ. και να επιβεβαιώσουν την θέση τους στην κλίμακα και τα θηλυκά περιμένουν την "παθητικότητα". Ωστόσο πιστεύω ότι αν πρέπει να μιλήσουμε με τέτοιους όρους για ενα άντρα και μια γυναίκα (ότι δηλαδή ο ένας θέλει να γαμ... και η άλλη θέλει να αισθανθεί ιδιαίτερη για αυτά τα 20 λεπτά) δεν αξίζει να πιάνουμε στο στόμα μας κάτι τόσο μοναδικό όπως ο έρωτας και να το κάνουμε πέπλο για να κρύβουμε τις ανασφάλειες και τις επιθυμίες μας. Καλύτερα να βρω μια κοπέλα που θα με αγαπάει όσο δεν πάει και ας μην κάνουμε έρωτα στο πρώτο/δεύτερο/τρίτο ραντεβού παρά να βρω μια που θα της λέω έλα να πηδηχτούμε, να έρχεται, και μετά από κει και πέρα τρεις και ο κούκος.

Γνώμη πάντα.

Συμφωνώ μαζί σου. Επίσης βλέπω και ζευγάρια που δεν αγαπιούνται. Το κορυφάιο το έζησα πρόσφατα που επειδή ξέρω σε ένα ζευγάρι και τους 2 χωριστά, η μεν έχει μιλήσει υποτιμητικά για τον δε, ο δε έβλεπε γυναίκα και του γύριζεε το μάτι (που μια χαρά είναι η κοπέλα του, παραπάνω από μια χαρά βασικά) και μου έλεγε ότι την έχει βαρεθεί και θέλει να τη χωρίσει και αυτή μου είπε ότι την πιέζει να παντρευτούνε.  

Ξέρω και ένα άλλο ζευγάρι τραγικό. Η μεν νομίζει ότι είναι ινφλουενσερ ο δε φραγκάτος και ψωνισμένος γυμνασμένος. Απλά καταπιέζουν ο ένας τον άλλον.

Για μέενα αυτό που έχει σημασία είναι να εκτιμάς τον άλλον, να τον ποθείς και να σε κάνει να θέλεις να γίνεσαι καλύτεερος (και εσύ εκείνον/εκείνη)

Επίσης ένα άλλο θέμα που υπάρχει είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να αγαπάνε. Ίσως επεειεδή οι ίδιοι δεν το βίωσαν ποτέε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Καλα ολοι οσοι βλεπουν παραισθησεις αυτα λενε. Αν εισαι τοσο ομορφη οσο λες κανε επισυναψη μια φωτογραφια, σιγα.

Δεν εχω τιποτα να αποδειξω πρωτον για βαλε μας εσυ φωτο να δουμε ποιος εισαι εσυ που κρινεις! Και δεν ανεφερα πουθενα πως ειμαι ομορφη ειπα με κυνηγανε γιατι ψαχνουν κοροιδο! Το οτι τυχαινει να μαι και ομορφη ειναι δευτερεύον,  στο χρημα εχουν το νου τους! Την βρίσκουν και αλλιως οπως ειπε και ο φιλος μας πιο πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, artist1 είπε

Δεν εχω τιποτα να αποδειξω πρωτον για βαλε μας εσυ φωτο να δουμε ποιος εισαι εσυ που κρινεις! Και δεν ανεφερα πουθενα πως ειμαι ομορφη ειπα με κυνηγανε γιατι ψαχνουν κοροιδο! Το οτι τυχαινει να μαι και ομορφη ειναι δευτερεύον,  στο χρημα εχουν το νου τους! Την βρίσκουν και αλλιως οπως ειπε και ο φιλος μας πιο πανω.

Πωωω κανεις δεν νοιαζεται για το χρημα οσο νομιζεις. Πετρελαια διαχειριζεται η οικογενεια σου? Εγω γιατι να ανεβασω φωτογραφια δεν καυχηθηκα ουτε για την ομορφια μου ουτε τις κατακτησεις μου. Με οσες κοπελες ημουν ηταν επειδη ειχα συναισθηματα για αυτες. Και 1€ να εχουν δεν με ενδιαφερει καθολου. Αγαπη να υπαρχει. Ξυπνατε αδεφιααααα.

Υ.Γ Αν θες να δεις την υπερλαμπρη ομορφια μου και μια detailed λιστα των 400 γυναικων απο το χαρεμι μου τις οποιες σαφως εχω για τα λεφτα τους because obviously that's what matters right? επικοινωνησε μαζι μου. Θα σε κυνηγησω και εγω για τα λεφτα σου.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά από όλη αυτήν την τραγελαφική συζήτηση έχω την εξής απορία: που ξέρουν οι άλλοι ότι αυτή έχει λεφτά και την κυνηγάνε για τα λεφτά της;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Εγώ παιδιά από όλη αυτήν την τραγελαφική συζήτηση έχω την εξής απορία: που ξέρουν οι άλλοι ότι αυτή έχει λεφτά και την κυνηγάνε για τα λεφτά της;

Υπαρχουν πομποι παντου. Μας παρακολουθουν 🤫 .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jts είπε

την απαντηση την ξερω αλλα δεν μπορω να την πω δημοσια! και εγω την ιδια απορια ειχα με εσενα ευτυχως μου την ελυσαν !

3 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Πωωω κανεις δεν νοιαζεται για το χρημα οσο νομιζεις. Πετρελαια διαχειριζεται η οικογενεια σου? Εγω γιατι να ανεβασω φωτογραφια δεν καυχηθηκα ουτε για την ομορφια μου ουτε τις κατακτησεις μου. Με οσες κοπελες ημουν ηταν επειδη ειχα συναισθηματα για αυτες. Και 1€ να εχουν δεν με ενδιαφερει καθολου. Αγαπη να υπαρχει. Ξυπνατε αδεφιααααα.

Υ.Γ Αν θες να δεις την υπερλαμπρη ομορφια μου και μια detailed λιστα των 400 γυναικων απο το χαρεμι μου τις οποιες σαφως εχω για τα λεφτα τους because obviously that's what matters right? επικοινωνησε μαζι μου. Θα σε κυνηγησω και εγω για τα λεφτα σου.

δεν εχω λεφτα  μαλλον δεν σου ειμαι χρησιμη λοιπον!

μπηκες απλα να βγαλεις κακια και εξαρχης να με προσβαλεις με χιλιους δυο τροπους χωρις να με ξερεις!

Οποτε κανε μια ενδοσκόπηση καλύτερα πριν κατσεις να στελνεις αρθρα περι θυμου σε αγνωστες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

την απαντηση την ξερω αλλα δεν μπορω να την πω δημοσια! και εγω την ιδια απορια ειχα με εσενα ευτυχως μου την ελυσαν !

δεν εχω λεφτα  μαλλον δεν σου ειμαι χρησιμη λοιπον!

μπηκες απλα να βγαλεις κακια και εξαρχης να με προσβαλεις με χιλιους δυο τροπους χωρις να με ξερεις!

Οποτε κανε μια ενδοσκόπηση καλύτερα πριν κατσεις να στελνεις αρθρα περι θυμου σε αγνωστες. 

Δεν ειμαι θυμωμενος εσυ εχεις τσιτωθει. Αλλα ενταξει αν δεν εχεις λεφτα οπως λες και εσυ αλλαζει το θεμα. Θα παω σε καμια εκατομμυριουχο.

Ελα μωρε εμεις σε αγαπαμε @artist1 . Πες οτι τρολλαρεις δεν κραταμε κακια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Comic maniak είπε

Δεν ειμαι θυμωμενος εσυ εχεις τσιτωθει. Αλλα ενταξει αν δεν εχεις λεφτα οπως λες και εσυ αλλαζει το θεμα. Θα παω σε καμια εκατομμυριουχο.

εγω δεν εκανα προσωπικη επιθεση πουθενα εσεις ολοι μου κανατε επειδη απλα ειπα την αληθεια!

επισης δεν εχεις χιουμορ

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

εγω δεν εκανα προσωπικη επιθεση πουθενα εσεις ολοι μου κανατε επειδη απλα ειπα την αληθεια!

επισης δεν εχεις χιουμορ

Ποτε ειπα οτι εχω? Δεν κανουμε προσωπικη επιθεση απλα λες οτι ολοι θελουμε γυναικες για τα λεφτα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Ποτε ειπα οτι εχω? Δεν κανουμε προσωπικη επιθεση απλα λες οτι ολοι θελουμε γυναικες για τα λεφτα τους.

Την αληθεια ειπα αμα αντρας εμπαινε και ελεγε πως οι γυναικες θελουν λεφτα, κατι υπαρκτο αλλα πολυ πιο σπανιο σε σχεση με τους αντρες που κυνηγανε το χρημα, θα τον υπερασπιζόσασταν  αλλα επειδη ειστε μισογύνηδες πεσατε να με φατε επειδη ειμαι γυναικα!

Επεξ/σία από artist1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...