Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Comic maniak είπε

Ειπα εγω για λεφτα κοπελα μου? Περνεις τιποτα? Χαλαρωσε λιγο βλεπεις οτι κανεις δεν σε περνει στα σοβαρα.

Τσεκαρε εδω, ισως σε βοηθησει.

http://www.i-psyxologos.gr/thimos/

εχω παει ρε ανθρωπε μου σε ψυχολογο εσυ τι θες να μου πει ακριβως δεν ντρεπεσαι λιγο;

εσυ τι θα συμβουλευες δηλαδη να τα φτιαξω με οτι να ναι ατομα ως ψυχολογος; προφανως και μου ειπαν περιμενε να βρεθει ο καταλληλος

τι θες να μου πουν;

Οχι δεν παίρνω τιποτα εσεις μαλλον δεν ειστε καλα εδω μεσα και ουτε εγω σας παιρνω σοβαρα γιατι δεν θελετε να παραδεχτειτε την αληθεια.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lactate είπε

Σε αυτό με το white knights που ειπώθηκε προηγουμένως νομίζω φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι άντρες που με προσποιητή ευγένεια νομίζουν οτι θα γ**** και οι γυναίκες που νιώθουν ότι αξίζουν ξεχωριστή μεταχείρηση από έναν άντρα. Γιατί ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι κανείς δεν αγαπάει έναν άντρα, δεν τον νοιάζεται. Θα ήταν όμορφο να είμαστε καλότροποι με όλους επειδή έτσι θέλουμε να είμαστε και όχι από στερεεότυπο α είναι γυναίκα ας ανοίξω την πόρτα, α είναι άντρας ας την φάει στη μούρη την πόρτα τι με νοιάζει.

Ίσως δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Ο άντρας να νομίζει ότι η γυναίκα είναι τρόπαιο που με γαλυφιές την κατακτά, η γυναίκα να νιώθει ότι μόνος ο άλλος πρέπει να προσπαθεί και αυτή είναι πριγκίπισα, μετά ο άλλος να λέει όλες οι γυναίκες ειναι π**** και πάει λέγοντας.

Πολύ σωστό. Ας προσθέσω ότι πάντα έτσι ήταν σε όλες τις κοινωνίες. Τα αρσενικά κυνηγάνε προκειμένου να γαμ. και να επιβεβαιώσουν την θέση τους στην κλίμακα και τα θηλυκά περιμένουν την "παθητικότητα". Ωστόσο πιστεύω ότι αν πρέπει να μιλήσουμε με τέτοιους όρους για ενα άντρα και μια γυναίκα (ότι δηλαδή ο ένας θέλει να γαμ... και η άλλη θέλει να αισθανθεί ιδιαίτερη για αυτά τα 20 λεπτά) δεν αξίζει να πιάνουμε στο στόμα μας κάτι τόσο μοναδικό όπως ο έρωτας και να το κάνουμε πέπλο για να κρύβουμε τις ανασφάλειες και τις επιθυμίες μας. Καλύτερα να βρω μια κοπέλα που θα με αγαπάει όσο δεν πάει και ας μην κάνουμε έρωτα στο πρώτο/δεύτερο/τρίτο ραντεβού παρά να βρω μια που θα της λέω έλα να πηδηχτούμε, να έρχεται, και μετά από κει και πέρα τρεις και ο κούκος.

Γνώμη πάντα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

εχω παει ρε ανθρωπε μου σε ψυχολογο εσυ τι θες να μου πει ακριβως δεν ντρεπεσαι λιγο;

εσυ τι θα συμβουλευες δηλαδη να τα φτιαξω με οτι να ναι ατομα ως ψυχολογος; προφανως και μου ειπαν περιμενε να βρεθει ο καταλληλος

τι θες να μου πουν;

Οχι δεν παίρνω τιποτα εσεις μαλλον δεν ειστε καλα εδω μεσα και ουτε εγω σας παιρνω σοβαρα γιατι δεν θελετε να παραδεχτειτε την αληθεια.

Αμα βρεθει καταλληλος σου γραφω το σπιτι μου αυριο κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κούρασε λίγο αυτό το thread τελικά.... Από τα απόγευμα ανακυκλώνεται με τα ίδια και τα ίδια. Τα είπα το απόγευμα να χαλαρώσουμε λίγο τα 2 φύλα, να πιούμε τα ποτάκια μας ήσυχα, δεν άκουσε κάνεις 😜

Το δίπλα " Δεν μπαίνει το @" έχει αρχίσει να γίνεται πιο ενδιαφέρον 😂

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

τι θες να μου πουν;

Ναι βρε απλώς σου λένε περίμενε να βρεθεί ο κατάλληλος και εσύ όταν λες δεν μιλάω με κανεναν γιατί προεξοφλώ την προσωπικότητα τους κλείνεις την πόρτα που σου προτείνει η ομήγυρις να ανοίξεις. Προκύπτουν από αυτά που λες λογικές αντιπαραθέσεις που δεν γεφυρώνεις. Για αυτό γίνεται όλο αυτό το θέμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, artist1 είπε

δεν τρολαρω καθολου! αν δεν θελετε να με ακουτε απλα κοψτε το !

αμα γραφετε ομως πραγματα που δεν ανήκουν στην πραγματικοτητα τότε θα συνεχιζω να λεω την αληθεια

οποιος δεν με πιστευει ας μην ξαναγραψει κατι σχετικο με εμενα!

ποιες ειναι οι σεξιστικες αποψεις; πως δεν θελω να τους κερναω και να τους παιρνω καρτες; Ντροπη σε εσενα λοιπον!

Επισης εισαι εσυ μαζι μου και ξερεις αν με κυνηγαει κανεις ή οχι; Καμερα μου εχεις βαλει; εσυ τρολαρεις μου φαινεται

Που έχεις μπλέξει κορίτσι μου; Τώρα σοβαρά έβγαινες με τύπους που τους κερναγες και έβαζες και κάρτα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gthe είπε

Κούρασε λίγο αυτό το thread τελικά.... Από τα απόγευμα ανακυκλώνετα με τα ίδια και τα ίδια. Τα είπα το απόγευμα να χαλαρώσουμε λίγο τα 2 φύλα, να πιούμε τα ποτάκια μας ήσυχα, δεν άκουσε κάνεις 😜

Το δίπλα " Δεν μπαίνει το @" έχει αρχίσει να γίνεται πιο ενδιαφέρον 😂

ΉΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ:

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ;

🤣🤣🤣🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Ξέχασα να γράψω το μισό κείμενο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Αμα βρεθει καταλληλος σου γραφω το σπιτι μου αυριο κιολας.

ε καλα εγω το ξερω ! απλα οι ψυχολογοι θελουν να σου χρυσωνουν το χαπι 

για αυτο ειναι αχρηστοι επι της ουσιας!

Ασε με εμενα και βρες εσυ μια να σε κερναει και να σου κανει δώρα και να σε συντηρει ειναι πολυ πιο πιθανο απο το να βρω εγω εναν που δεν ειναι φιλαργυρος.

Επισης ΞΕΡΩ αντρες που μου λεγαν με ΚΑΜΑΡΙ πως τα τρωγαν απο γυναικες. Εσεις εδω μεσα εθελοτυφλείτε ολοι σας!

Επεξ/σία από artist1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ADHD είπε

ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ

Θρυλική εκπομπή. Με τον κολλητό είχαμε πάρει μια φορά αλλά κώλωσε και αντί να κάνει φάρσα κάθισε και του μίλαγε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, artist1 είπε

Κοριτσι μου ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΩ το ξαναπα και πανω! ΕΚΕΙΝΟΙ με κυνηγανε ελληνικα μιλαω! Επιλεγω οταν εγω δεν τους κοιταω καν; Ουτε γεια δεν τους λεω λεμε !

Επιλεγω σημαίνει μπλεκω μαζι τους, βγαινω μαζι τους εξω, κανω σχεση μαζι τους. Αν μου την πεφτουν διαρκως τετοιοι εγω τι φταιω; Ναι ολες μονες ειναι απο οσες ξερω και εγω επισης και ειμαστε καλυτερα ετσι απο το να μας ζητανε λεφτα! Να πανε να βρουν αλλο κοροιδο!

Δεν είμαι κορίτσι αλλά άντρας 29 χρονών. Πως γίνεται να νόμιζες ότι είμαι κορίτσι από αυτά που σου έγραψα; Και μόνο από το όνομα θα καταλαβαινες ότι είμαι άντρας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, theripper7 είπε

Δεν είμαι κορίτσι αλλά άντρας 29 χρονών. Πως γίνεται να νόμιζες ότι είμαι κορίτσι από αυτά που σου έγραψα; Και μόνο από το όνομα θα καταλαβαινες ότι είμαι άντρας. 

το θεμα μας δεν ειναι αν εισαι αντρας αλλα οτι οι αποψεις σου που ειναι λάθος! Δεν χρειαζεται να τους προσκαλεσεις αυτοι ειναι διαρκως σε καθημερινό κυνήγι θυματος!

13 λεπτά πριν, guzel είπε

Που έχεις μπλέξει κορίτσι μου; Τώρα σοβαρά έβγαινες με τύπους που τους κερναγες και έβαζες και κάρτα; 

Το θεμα δεν ειναι πως υπαρχουν καθαρματα το θεμα ειναι πως ΜΟΝΟ τετοιοι υπαρχουν. Και σε μια φιλη μου το αγορι της της ζηταγε λεφτα. Και ακομα και φιλες μου που τα χαν με καλα παιδια τα ιδια τους κανανε. Πχ ο ενας ηταν απο την σχολη της και της ελεγε ενω ηταν πλουσιος πως δηθεν δεν εχει λεφτα για να τον κερναει και να κανει αυτος οικονομια.

Οχι γιατι μου λετε να τους αποφευγω πως να τους αποφύγεις αφου μονο τετοιοι υπαρχουν.

Οπου και να τους γνωρισεις τετοιοι σου βγαινουν!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Οντας νυμφευμενος, με ορθοδοξο Χριστιανικο γαμο, θα πρεπει να ακουστουν και τα λογια του Αγιου Τριαδικου Θεου δια στοματος  του Αποστολου Παυλου στην επιστολη του προς Κορινθιους για το μυστηριο του γαμου

"Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει..

στην καθομιλουμενη...

Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει

οποτε οταν λες οτι αγαπας καποιον, ειναι πολυ ''βαρια''κουβεντα

διαβαστε ολοκληρη την επιστολη μετα ερμηνειας εδω http://www.diakonima.gr/2014/06/29/ο-ύμνος-της-αγάπης-προς-κορινθίους-α-ε/

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Hardcore misandrist spotted. Please take cover. Evacuate! I repeat, evacuate!

Εγω προτεινω η κοπελια να χαλαρωσει λιγο. Αν νομιζει πως ολοι οι αντρες/οι ανθρωποι γενικα ειναι ιδιοι λογικα εχει iq σαπιας μπανανας. Ειπαμε, εχει παραπονα. Αλλα χαλαρωσε. Αλλη ορεξη δεν ειχα να επενδυσω ολο μου τον τραπεζικο λογαριασμο ξερω γω σε γυναικα. Να παρω και κανα δανειο?

@artist1 Εχεις σκεφτει μηπως οτι δεν βρισκεις καποιον επειδη εσυ εισαι το προβλημα?

τωρα το δα αυτο το μηνυμα! α δηλαδη αμα εσενα δεν σε κερνανε και δεν σου κανουν δωρα θελουν να στα φανε; Τετοια τους λες για να τους δημιουργεις τυψεις και να τους τα τρως πιο ευκολα ε; δεν πιανει το κολπο ειναι παλιο ! Πες τα αυτα σε καμια με iq σαπιας μπανανας οπως λες και ισως της φας τιποτα να αυξησεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...