Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος!

Σε τι χρώμα θα προτιμούσατε το νέο iPhone 11 PRO?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Επεξ/σία από eliassgr
διόρθωση
Δημοσ.

Σε χρυσό, αλλά δεν θα το αγόραζα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Πρώτη χρονιά φέτος που δεν μπορώ ούτε να το κοιτάω το iPhone. Δεν ξέρω τι σκέφτονταν πραγματικά. Πολύ πιο όμορφο το χρυσό XS.

• Like 1
Δημοσ.

Χακί, εχει μια militaristic/rugged αισθητική χωρις να χανει το elegant ομως. Η κάμερα πισω δεν μου αρεσει οπως και στους περισσοτερους οπως βλεπω αλλα νομιζω συνηθίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λευκό-μαύρο, κλασικό, διαχρονικό,  Unisex, πηγαίνει παντού φοριέται με τα πάντα, το απόλυτο χρώμα . . . της μεταπώλησης 😂🤣

Επεξ/σία από aret1
Δημοσ.

Το μαυρο, αλλά φυσικά δε θα έσκαγα ποτέ 1000+ ευρώ για κινητό. Αστεία πράγματα...

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχει bezel απο μπροστά για να βλέπεις σε κορνίζα το χρώμα της πλάτης, δεν έχει σημασία, ετσι κι αλλιώς μέσα σε θήκη θα περάσει όλη του τη ζωη. Φυσικά χίλιες φορές XS max, το συγκεκριμένο είναι κακάσχημο, παραέγινε το κακό με τις κάμερες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, G.bar είπε

Εφόσον δεν έχει bezel απο μπροστά για να βλέπεις σε κορνίζα το χρώμα της πλάτης, δεν έχει σημασία, ετσι κι αλλιώς μέσα σε θήκη θα περάσει όλη του τη ζωη. Φυσικά χίλιες φορές XS max, το συγκεκριμένο είναι κακάσχημο, παραέγινε το κακό με τις κάμερες.

Υπαρχουν και οι διαφανες θηκες που μια χαρα φαινεται και το χρωμα της πλατης,και το γυρω γυρω του κινητου.

Δημοσ.

spacer.png

You've heard that the midnight green shade is ugly, but photos don't do it justice. Chalk us up as fans -- we think it's actually a standout color that looks alluring in person.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...