funbreaker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλω να πάρω ένα φτηνό μεταχειρισμένο μόνο και μόνο για να έρθω σε μια πρώτη επαφή με την apple και να δω τις διαφορές με android. Μέχρι πόσο πίσω σε μοντέλα έχει νόημα να πάω για να είναι φθηνό αλλά παράλληλα αντιπροσωπευτικό για σύγκριση;
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Εξαρτάται με τι συσκευή Android θα το συγκρίνεις. Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να πας πιό πίσω από το Χ ή στην χειρότερη περίπτωση το 8. Βρίσκεις και τα δύο σε πολύ καλές τιμές πλέον.
funbreaker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να κάνω σύγκριση επιδόσεων. Ίσως παραξεγηθηκα. Να δω την φιλοσοφία του λειτουργικού θέλω. Προφανώς και δεν θέλω να πληρώσω πολλά για κάτι τέτοιο. Αν έχει νόημα π.χ. ακόμα και με 4άρι μια χαρά. Δεν ξέρω πόσο σημαντικες είναι οι αλλαγές από γενιά σε γενιά για τον σκοπό που το θέλω. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από funbreaker
Jiakometi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τότε ένα 6s είναι το « λιγότερο»που μπορείς να επιλέξεις. Θα πάρει και το νέο Ios 13 που θα βγει σε ένα μήνα και μπορείς να το βρεις οριακά στα 200 € (λίγο πάνω λίγο κάτω). Εξαρταται από την χωρητικότητα και την κατάσταση Οτιδήποτε άλλο θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και η εμπειρία χρήσης δεν θα είναι αντίστοιχη. 3
atheatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Η φιλοσοφία ποιανου λοειτουργικού σε ενδιαφέρει? Γιατι πιστευω οτι καλυτερα να παρεις ενα ipad.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 iPadOS που είναι αρκετά καινούργιο και ωραίο! Πόσο χρήματα έχεις να διαθέσεις και επίσης τι κινητό έχεις τώρα;
funbreaker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που ρωτάω. Αυτό που θέλω είναι να ξοδεψω ελάχιστα και να πάρω μια ιδέα απ' τον κόσμο της apple. Ένα iPhone 5s για παράδειγμα θα είχε νόημα ή θα δω κάτι τελείως αρχαίο; Πόσο πίσω έχει νόημα να παω μειώνοντας το κόστος;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 33 minutes ago, funbreaker said: Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που ρωτάω. Αυτό που θέλω είναι να ξοδεψω ελάχιστα και να πάρω μια ιδέα απ' τον κόσμο της apple. Ένα iPhone 5s για παράδειγμα θα είχε νόημα ή θα δω κάτι τελείως αρχαίο; Πόσο πίσω έχει νόημα να παω μειώνοντας το κόστος; Με κριτήριο να τρέχει την τελευταία έκδοση του iOS (13) ώστε να είσαι update για τουλάχιστον έναν χρόνο και τη μείωση του κόστους που λες, το iPad, όπως σου λένε και τα παιδιά εδώ, είναι η καλύτερη λύση. Αν θες οπωσδήποτε iPhone, κοίτα για 6S ή SE και πάνω.
funbreaker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδή η προηγούμενη έκδοση του ios είναι μέρα με την νύχτα με την 13 ;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό είναι σχετικό. Είμαι πάντως αντίθετος να πάρεις μια συσκευή με ταβάνι την προηγούμενη version iOS. Δεν θα είναι "αντιπροσωπευτικό για σύγκριση". Πες και το budget σου. 1
kingjulien11_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, funbreaker είπε Δηλαδή η προηγούμενη έκδοση του ios είναι μέρα με την νύχτα με την 13 ; Όχι δεν είναι η μέρα με την νύχτα αλλά όσο πιο παλιό είναι το κινητό τόσο μπορεί να υπάρχουν προβλήματα . Αν θες καινούριο μπορείς να βρείς και με 299 το 6S στα επίσημα καταστήματα. Προσωπικά θα σου έλεγα από 7 και μετά αλλά και το 6S είναι εντάξει για αυτό που ζητάς. Βέβαια μπορούσες να κάνεις και το άλλο που σου πρότειναν τα παιδιά, να πάρεις το τελευταίο iPad (έχει γύρω στα 250 στο σκρουτζ). Το λογισμικό του είναι σχεδόν ίδιο με του iPhone με κάποιες διαφορετικές ικανότητες. Θα καταλάβεις την φιλοσοφία του λειτουργικού είτε μέσω iPhone ή iPad. Βέβαια, με το iPhone θα έχεις πιο μεγάλη τριβή μιας και θα είναι το πράγμα που θα κουβαλάς μαζί σου όλη μέρα.
atheatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που ρωτάω. Αυτό που θέλω είναι να ξοδεψω ελάχιστα και να πάρω μια ιδέα απ' τον κόσμο της apple. Ένα iPhone 5s για παράδειγμα θα είχε νόημα ή θα δω κάτι τελείως αρχαίο; Πόσο πίσω έχει νόημα να παω μειώνοντας το κόστος; Για να ξοδεψεις ελάχιστα σου λεμε και εμεις το ipad και θα παρεις μια πολυ καλη ιδεα απο τον κοσμο της Apple. Ο κοσμος και η φιλοσοφια της Apple δεν ειναι μονο το iphone...
winmac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ipad πήρα πρώτα και από τότε όλα Apple, αλλά τελευταία επιστρέφω και στα windows. Και εγώ ipad θα σου έλεγα, να το χαρείς. Αλλιώς για κινητό πάρε από 5s και πάνω. Απλά στις μικρές οθόνες μπορεί να μην δεις και πολλά ή να το βαρεθείς κλπ. Εγώ έχω το SE αλλά δεν το δουλεύω τόσο όσο ipad και mac. Φαντάζομαι δεν θα έχεις και το πιο τελευταίο android και από την άλλη το ios 10 με το ios 13 δεν έχουν και τρομερές διαφορές. Οπότε ακόμα και με το 5άρι θα καταλάβεις κάτι, αλλά πάρε το 5s που έχει και fingerprint. Απλά γιατί θες να το κάνεις αυτό? Θες να μπεις στο οικοσύστημα της Apple. Κατά τη γνώμη μου το iphone αξίζει σε συνδυασμό με mac ή οκ αν έχεις συγκεκριμένες εφαρμογές που τρέχουν σε ios μόνο. Οπότε ή δίνεις ένα 60-100άρι και παίρνεις κάτι μεταχειρισμένο είτε σκέψου το λίγο παραπάνω και πήγαινε σε ipad που θα σου μείνει και έχει και κάποιες εξτρα δυνατότητες σε σχέση με το iphone. (πχ file system κλπ) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac
funbreaker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραία, πάω για 5s για πρώτη επαφή με ελάχιστο κόστος και μετά βλέπουμε για πιο ακριβά πράματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα