Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, τελικα δεν ειναι σοβαρο με τον αλλο, αλλα εμαθα οτι για μενα λεει "καλο παιδακι". "δεν εχω καμια να του γνωρισω" κλπ. Δεν το βλεπει δλδ καν σαν ενδεχομενο, τι να κανω;

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το friendzone θέλει τέχνη. Για να πιάσει πρέπει να ακολουθήσεις την συμβουλή του Γέροντα "Θα είσαι σε friendzone αλλά θα είναι σαν να μην είσαι"

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε την κινηση σου, αν δεν γίνει τιποτα τοτε πες της να σου γνωρισει καμια ελευθερη φιλη της, αν παλι δεν γινει τιποτα τοτε πηγαινε για αλλα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asmilon είπε

Spoiler alert:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν υπαρχει friendzone, απλα δε γουσταρει....

Λάθος, τις καληνύχτες που έχω πει εγώ δεν τις έχει πει κανείς. 

Κάποια στιγμή επέστρεψα όταν άρχισα να σέβομαι τον εαυτό μου και πήρα εκδίκηση. 

Μια μια. Μέχρι τότε βέβαια είχα πληρώσει καφέδες και καφέδες. 

Όλα κρίνονται με το αν έχεις κάτι άξιο θαυμασμού πάνω σου. 

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δε γουσταρει γενικα, απλα αυτο που της βγαζει εκεινη την στιγμη δε την τραβαει για κατι περα. Αν αλλαξει κατι, πχ συμπεριφορα, βρει καποια αλλη, κερδισει το τζοκερ κλπ δεν ειναι απιθανο να αλλαξει αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, η κοπέλα για τον ΧΥΖ λόγο απλώς δεν θέλει. Δεν έχει νόημα να το κουράζεις παραπάνω, πόσο μάλλον να ψάχνεσαι για το τι να κάνεις για να την ρίξεις. Τι νόημα έχει ν' αλλάξεις αυτό που είσαι για να την έχεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, απ' το να είσαι ο εαυτός σου και η άλλη να είναι δίπλα σου για όσα καλά και άσχημα έχεις. My two cents.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Όλα κρίνονται με το αν έχεις κάτι άξιο θαυμασμού πάνω σου. 

Ή από κάτω σου... 😉

Αν δεν σε ενδιαφέρει να είστε φίλοι, βρες και κάνε παρέα με άλλη. Αν δεν πιάσει ούτε η ζήλεια, έχεις ελάχιστες ελπίδες.

Δημοσ.

αυτο το "παιδακι" πρεπει να ετσουξε 😄 πας παρακατω, χωρις να ξοδευεις αλλο χρονο και ενεργεια, γεματος ειναι ο κοσμος απο γυναικες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Del

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...