Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SPANK είπε

Προσωπικά για εμένα όλη η μαγεία και αυτο που κάνει την Apple ξεχωριστή ειναι το τρομερά optimized λειτουργικό (ios) για τα προιόντα της , πρόσφατα άλλαξα το iphone 7 μου το οποίο δουλεύει εξαιρετικά και πήγα σε Android αλλα για δικούς μου λόγους , ίσως στο μέλλον ξανα γυρίσω σε ios και πάλι σε Android δεν ειμαι fan σε κάποιο απο τα 2.

Αύτην την στιγμή εχω ενα κινητό με πολύ καλο επεξεργαστή πoλύ ram και πολύ καλή κάμερα ολα λειτουργούν άψογα , ωστόσω δεν μπορώ να παραβλέψω οτι με 2gb ram το 7αρι σε 32gb με τα 20 γεμάτα και έχω την αίσθηση αλλα νομίζω ειναι και πραγματικότητα οτι το ios τρέχει πιο smooth ακόμη και έτσι και αυτο για εμένα κατι λέει.

Σε αυτο το smooth που παρέθεσα παραπάνω ειμαι πεπισμένος οτι δεν φταίει το pure Android αλλα οι εταιρίες με τι φορτώνουν το Android δυστηχώς , ειναι μια αλλη συζήτηση αυτη όμως που δεν μπορεί να γίνει στο παρών θέμα.

Αυτές ακριβώς τις σκέψεις έκανα κι εγώ όταν είχα περάσει από iphone 7 σε ένα Galaxy S8.

Αν και με ικανοποίησε πολύ σαν συσκευή (ειδικά σαν κατασκευή), το Samsung Experience (τότε) δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις παρά την μεγάλη βελτίωση από το παλιό κλασικό touchwiz. Stuttering και κοφτά animations παντού. Πχ στο swipe για να μπεις στο κεντρικό μενού με τις εφαρμογές ήταν ένα πρόβλημα που είχε το δικό του thread στο XDA και δυστυχώς συνεχίστηκε και στο S9+ με One UI. Η συσκευή δεν ήταν αργή αλλά η εμπειρία χρήσης δεν ήταν στα επίπεδα που θα ήθελα από μία ναυαρχίδα με τόσο καλό hardware. 

Μετά το S8 πέρασα στο S9+ αλλά μετά από 3 μήνες το μετάνοιωσα και πήγα σε iPhone X το οποίο και χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Το έχω κρατήσει το S9+ και το χρησιμοποιώ που και που έτσι για αλλαγή. Δεν με βλέπω όμως να ξαναγυρνάω σύντομα σε Android συσκευή για daily driver. 

• Like 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τα πραγματα ειναι απλά. μην σκατε. Αν θες καμερα τραβα παρε μια Dslr αν θες κινητο παρε οτι σηκωνει η τσεπη σου. Μην ειστε θυματα ολοι κονομανε σε βαρος μας και εσεις μαλωνετε. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SaFiS είπε

Ωραίο το double bump με τα μάτια κουζίνας. Χαχαχαχαχα...

Φουρλης κουζινακί ειναι ρε για να τρωει η οικογένοια , σεβάσου 5 πραματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blueakamah είπε

Φουρλης κουζινακί ειναι ρε για να τρωει η οικογένοια , σεβάσου 5 πραματα

Αυτό δεν είναι οικογένεια, είναι αγένεια προς την Ελληνική γλώσσα!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

Τους ξεφτυλισε oλους παλι!....

Εδειχνε το γραφημα ποσο μπροστα ειναι ο Α bionic 13 απο τον 12 και ταυτόχρονα εδειχνε ποσο μπροστα σε cpu/gpu ειναι ο περσινός  A bionic 12 απο το galaxy s10 με την δυνατη έκδοση snapdragon 855!!!! Φανταστείτε γέλια να ειχε συμπεριλαβει στο συγκριτικο γραφημα και την εκδοση του  s10 με το ΣΑΠΑΚΙ τον exynos....

Μαλλον μας λυπηθηκε τους κατόχους samsung και δε τον συμπεριελαβε!

Που το ειδες το γραφημα?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εγραψες ή δεν εγραψες το παραπανω σχολιο?

Η καμια βελτιωση δηλαδη απο που ακριβως προκυπτει? Δεν καθησαν ποση ωρα και ανελυσαν τα της καμερας απο πλευρας δυνατοτητων και video?

Δεν ανεφεραν επισης τις νεες οθονες κυριως στα ακριβοτερα μοντελα(αλα samsung)οπως και το νεο τσιπακι τι δυνατοτητες εχει?

Δηλαδη τι ακριβως περιμενετε πια να δειτε ορισμενοι σε παρουσιαση smartphone για να μιλησετε για βελτιωσεις?Να πετανε τα κινητα laser? 

Πραγματικά αυτο θέλω να ρωτήσω κι εγω!

Τι άλλο θα θέλατε να κάνει ενα κινητό τηλέφωνο;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Αυτό δεν είναι οικογένεια, είναι αγένεια προς την Ελληνική γλώσσα!

...Εσυ να περιμενεις το ΚΕΑ και να βαλεις δόσεις για να παρεις το νεο IPhone!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, blueakamah είπε

...Εσυ να περιμενεις το ΚΕΑ και να βαλεις δόσεις για να παρεις το νεο IPhone!!!!

Οτι να ναι όμως..τι σχέση έχει αυτό με το ορθογραφικό? Ηθελα να ξερα που βουτάτε το μυαλο σας ορισμένοι πριν γράψετε οτιδήποτε. Αλλά άσε, δεν θέλω να ξέρω. Τουλάχιστον διόρθωσε το, διαβάζουν και παιδιά και μετά θα γράψουν κάτι ανάλογο στο σχολείο και θα πέσουν τα μαλλια κανενός δασκάλου.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mimits είπε

Πραγματικά αυτο θέλω να ρωτήσω κι εγω!

Τι άλλο θα θέλατε να κάνει ενα κινητό τηλέφωνο;;

in-display fingerprint reader,  AOD, και άλλα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SPANK είπε

Αύτην την στιγμή εχω ενα κινητό με πολύ καλο επεξεργαστή πoλύ ram και πολύ καλή κάμερα ολα λειτουργούν άψογα , ωστόσω δεν μπορώ να παραβλέψω οτι με 2gb ram το 7αρι σε 32gb με τα 20 γεμάτα και έχω την αίσθηση αλλα νομίζω ειναι και πραγματικότητα οτι το ios τρέχει πιο smooth ακόμη και έτσι και αυτο για εμένα κατι λέει.

Σε αυτο το smooth που παρέθεσα παραπάνω ειμαι πεπεισμένος οτι δεν φταίει το pure Android αλλα οι εταιρίες με τι φορτώνουν το Android δυστηχώς , ειναι μια αλλη συζήτηση αυτη όμως που δεν μπορεί να γίνει στο παρών θέμα.

Το ios είναι pure από την φύση του και είναι optimized και ελεγμένο, ώστε να τρέχει άψογα με 2gb ram. Πραγματικά, η Apple θέτει standards ποιότητας κατασκευής και λογισμικού, τα οποία δεν βρίσκεις σε συσκευές android ακόμα και της μαμάς Google (πχ 3gb ram σε Android 6,7 ή 8 και μπορεί να έχεις slowdowns).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/9/2019 στις 9:43 ΜΜ, BlueBlade είπε

Βλέπω ο ένας κάνει ανόητα αστεία και γελάει μόνος του, ο άλλος βρήκε να πιαστεί από τα ppi, ο άλλος να ειρωνευτεί για την μια ώρα επιπλέον μπαταρία κτλ. Τι έγινε ρε παλικάρια. Δεν σας άφησε περιθώρια η Apple να κράξετε φέτος; 

Φοβερό τηλέφωνο και στην τιμή του θα τα σαρώσει όλα. Θετικό επίσης ότι ρίξανε την τιμή και στο Xr και πρακτικά πια καλύπτουν όλες τις τσέπες.

Εντάξει το τερμάτισες.

Δημοσ.
Στις 10/9/2019 στις 9:36 ΜΜ, stratos_21 είπε

Να δούμε σε τι τιμή θα μεταφραστεί σε ευρώ...

Ελλάδα;; 1399... μη σου πω και 1499 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...