Προς το περιεχόμενο

Στο Apple Watch Series 5 η οθόνη δεν χρειάζεται να σβήνει

timk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, kundi said:

Περιμένω την δοκιμή της μπαταρίας και μετά μιλάμε

Η μπαταρία του 5 θα συμπεριφέρεται σχεδόν το ίδιο με του series 4. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το amazing fit είναι μια φθηνή low cost συσκευή από πλαστικό με οθόνη 176χ176 νομίζω pixels. Δεν καταγραφει κάθε 3 λεπτά τους παλμούς συνεχώς όπως το apple watch εκτός δραστηριοτήτων και δεν αλληλεπιδρά με καμία ειδοποίηση από το τηλέφωνο αλλά απλά στις δείχνει. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους. 

It was ironic   :)

Δεν ξέρω παιδια εγώ έχω το 4αρι και δεν είδα εντελώς καμία διαφορά το μόνο πράγμα η πυξίδα που κλαιν και το ολγουεις ντισπλει το οποίο όμως θα είναι χαλια γιατί δεν θα βγάζει ημέρα το ρολοι αντιθετα με το 4αρι που όλη μέρα τα πάντα ανοιχτά και 2 μέρες βγάζει άνετα και σε μια ώρα είναι γεμάτο 100%. Μένω στο ρολοι μου αλλάζω όμως κινητό γιατί το 6s κινητήρα αλλά πάλιωσε 

• Like 2

Το product video του Series 5 φτιάχτηκε ακριβώς για τους μαϊντανούς του "ρολόι σημαίνει βλέπω τι ώρα είναι, πρέπει η μπαταρία να κρατάει 45 μέρες":

13 λεπτά πριν, Exoapories είπε

Δεν ξέρω παιδια εγώ έχω το 4αρι και δεν είδα εντελώς καμία διαφορά το μόνο πράγμα η πυξίδα που κλαιν και το ολγουεις ντισπλει το οποίο όμως θα είναι χαλια γιατί δεν θα βγάζει ημέρα το ρολοι αντιθετα με το 4αρι που όλη μέρα τα πάντα ανοιχτά και 2 μέρες βγάζει άνετα και σε μια ώρα είναι γεμάτο 100%. Μένω στο ρολοι μου αλλάζω όμως κινητό γιατί το 6s κινητήρα αλλά πάλιωσε 

H πυξίδα είναι μεγάλο + στο navigation. Αξίζει το upgrade από Series 4? Κατά την γνώμη μου όχι

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1

3 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Το product video του Series 5 φτιάχτηκε ακριβώς για τους μαϊντανούς του "ρολόι σημαίνει βλέπω τι ώρα είναι, πρέπει η μπαταρία να κρατάει 45 μέρες":

H πυξίδα είναι μεγάλο + στο navigation. Αξίζει το upgrade από Series 4? Κατά την γνώμη μου όχι

...and reminds you to breathe.

...το ανέκδοτο με τις ξανθιές με το ακουστικό δεν το ξέρουν στην Αμερική μου φαίνεται.

9 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Αυτονομία 18 ώρες..... 

😂😂😂

Είναι ξεφτίλα όταν άλλοι έχουν ξεπεράσει για πλάκα τις 14 μέρες και στην ουσία μπορεί άνετα να το κάνει και η Apple αλλά δε θέλει. Το γιατί δε θέλει ας μας το απαντήσουν καλύτερα  τα Apple fun Boys 🤣

Το κινητό μου κρατάει 2 μέρες και το wearable της Apple μόλις 18 ώρες χάχαχα!

• Like 1

• Super Moderators
1 hour ago, ShadowManiac said:

Είναι ξεφτίλα όταν άλλοι έχουν ξεπεράσει για πλάκα τις 14 μέρες και στην ουσία μπορεί άνετα να το κάνει και η Apple αλλά δε θέλει. Το γιατί δε θέλει ας μας το απαντήσουν καλύτερα  τα Apple fun Boys 🤣

Το κινητό μου κρατάει 2 μέρες και το wearable της Apple μόλις 18 ώρες χάχαχα!

Τι μας κρύβουν; Διαδώστε! 😛 

εγώ περίμενα πάντως να δω κάτι σε οξυγονόμετρο -μέτρηση πίεσης έστω και με ένα απλό λουράκι αλλά μάλλον πάμε στο 6. ΘΑ μείνω με το 4αρακι φέτος. Μια χαρά κρατάει το ρολόι απλά κάθε δεύτερη μέρα το φορτίζεις.. ΘΑ επιβιώσω και μια ώρα χωρίς το ρολόι στο χέρι.

Πάντως είναι λιγάκι fail Να έφτασε τέλος του 2019 για να δώσουν aod σε ρολοι και να χαίρονται κιόλας. 

Έχω δίνεις καρδιογράφημα από το προηγούμενο, είναι δυνατόν να μη δίνεις aod. Σε ρολοι κιόλας , δε σου λέω για το iPhone 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Πάντως είναι λιγάκι fail Να έφτασε τέλος του 2019 για να δώσουν aod σε ρολοι και να χαίρονται κιόλας. 

Έχω δίνεις καρδιογράφημα από το προηγούμενο, είναι δυνατόν να μη δίνεις aod. Σε ρολοι κιόλας , δε σου λέω για το iPhone 

Επεσαν ολοι οι φουρνοι της Αττικης ,δεν θα εχουμε να παρουμε ψωμακι ...

Τι συζηταμε  για αλλα smartwatches?Δεν μονοπωλειται η κατηγορια απο την Apple  οπως και στα tablets?Moνοδρομος ειναι για οποιον θελει την καλυτερη υλοποιηση με διαφορα .

Επεξ/σία από Fotis13

Παράλληλα, η Apple μειώνει την τιμή του Apple Watch Series 3 στα $199 ενώ αποσύρει από την αγορά το περσινό μοντέλο. 

γιατι θα αποσυρει το περσυνο μοντελο?

13 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Παράλληλα, η Apple μειώνει την τιμή του Apple Watch Series 3 στα $199 ενώ αποσύρει από την αγορά το περσινό μοντέλο. 

Δεν υπάρχει επικερδής λόγος παράλληλης παραγωγής του μαζί με το Series 5

11 ώρες πριν, Hxodotis είπε

Apple Watch? Είχα μέχρι και series 3 δεν νομίζω να αξίζει να δώσειs 400+ για ρολόι που θα φορτίζει κάθε βράδυ δίπλα στο IPhone. Τα ρολόγια είναι κάτι που το φοράς πάνω σου συνεχεια και επιβάλετε να έχουν μεγάλη αυτονομία, αλλιώς έχεις  το κινητό σου. Ότι και να κάνουν δεν αντικαθιστούν το κινητό. Από εκεί και πέρα. Πήρα Huawei watch GT και μετα από 15 μέρες είμαι στο 8%. Always on display, gps και το ποιο σημαντικό? Είναι πολύ ποιο όμορφο από τα “ρολόγια” της apple. Η τιμή 1/4 των Apple Watch. 

Δοκιμές στα εργαστήρια της HUAWEI, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Τα HUAWEI WATCH GT Active / Sport / Classic Έκδοση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 30 ημέρες ενώ οι λειτουργίες λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεων κλήσεων και η παρακολούθηση καρδιακών παλμών είναι απαενεργοποιημένα. 22 ώρες ενώ η συνεχής παρακολούθηση άσκησης με επίβλεψη καρδιακών παλμών και το GPS είναι ενεργοποιημένα.

1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Φιλε μου αν πας και δεις το σιρις 4 και το σιρις 5 έχουν μόνο δυο διάφορες το ολγουεις ντισπλει και την πυξίδα, δεν υπάρχει λόγος να παράγει δυο ολόιδια ρολόγια και να χάνει τζάμπα λεφτά . Επισης βγάζοντας από την μέση το σιρις 4 αφήνει έναν μελλοντικό αγοραστή να στραφεί στο 5αρι το οποίο είναι ίδιο και αν κάποιος θέλει κάτι πιο φθηνό τον λέει πάνε στο 3 γιατί 4 και 5 είναι τα ίδια ακριβώς ! Εγώ το 4αρι έχω και δεν με νοιάζει ούτε καν που αντέχει μόνο δυο μέρες σε μια ωρα φορτίζει φουλ ένα επεισόδιο από μια σειρά να δω αυτό φόρτισε, το ρολοι κάνει τα πάντα μπορώ να έχω το κινητό στην άλλη άκρη του σπιτιού και απλά να μην το χρειάζομαι γιατί έχω το ρολοι πάνω μου. Μην μιλάτε για αλλά ρολόγια η απλ έχει το μονοπώλιο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...