Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apple Watch? Είχα μέχρι και series 3 δεν νομίζω να αξίζει να δώσειs 400+ για ρολόι που θα φορτίζει κάθε βράδυ δίπλα στο IPhone. Τα ρολόγια είναι κάτι που το φοράς πάνω σου συνεχεια και επιβάλετε να έχουν μεγάλη αυτονομία, αλλιώς έχεις  το κινητό σου. Ότι και να κάνουν δεν αντικαθιστούν το κινητό. Από εκεί και πέρα. Πήρα Huawei watch GT και μετα από 15 μέρες είμαι στο 8%. Always on display, gps και το ποιο σημαντικό? Είναι πολύ ποιο όμορφο από τα “ρολόγια” της apple. Η τιμή 1/4 των Apple Watch. 

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Hxodotis said:

Apple Watch? Είχα μέχρι και series 3 δεν νομίζω να αξίζει να δώσειs 400+ για ρολόι που θα φορτίζει κάθε βράδυ δίπλα στο IPhone. Τα ρολόγια είναι κάτι που το φοράς πάνω σου συνεχεια και επιβάλετε να έχουν μεγάλη αυτονομία, αλλιώς έχεις  το κινητό σου. Ότι και να κάνουν δεν αντικαθιστούν το κινητό. Από εκεί και πέρα. Πήρα Huawei watch GT και μετα από 15 μέρες είμαι στο 8%. Always on display, gps και το ποιο σημαντικό? Είναι πολύ ποιο όμορφο από τα “ρολόγια” της apple. Η τιμή 1/4 των Apple Watch. 

Το φοράω 23 ώρες τη μέρα κατά μέσο όρο. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, nosfer said:

Στο amazfit stratos η οθόνη ειναι αναμμένη από την μέρα που το απέκτησα. Και έχει πέντε μέρες αυτονομία.

Το Apple Watch κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από το stratos που είναι καλό για πιο συγκεκριμένες δραστηριότητες. 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω πάει σε Galaxy Watch 46mm κι έχω βρει την υγειά μου. Με always on μου κρατάει περίπου 3 ημέρες και κάτι κατά μέσο όρο. Ειλικρινά το μόνο που ζηλεύω από το apple watch είναι ότι έχει εφαρμογές για τένις που θέλω. Αλλά δεν πρόκειται να πάω να δώσω 400€ για να πάρω το 44mm για κυριολεκτικά μία εφαρμογή (και ειδικά όταν προσωπικά δε μου αρέσει το design του). Αν και πιστεύω ένα πράγμα που έχει κάνει σωστά και στο οποίο πρέπει να την παραδεχτούμε την Apple, είναι το πλήθος των εφαρμογών που έχει κάνει διαθέσιμες για το ρολόι της. Νομίζω ότι όλα τα άλλα οικοσυστήματα(tizen,wear κλπ) δεν έχουν ούτε τις μισές εφαρμογές του apple watch.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Apple Watch παραμένει το ΑΠΟΛΥΤΟ smart watch.

Μακάρι να γίνει κάτι στο κομμάτι της αυτονομίας για να μπορέσει επιτέλους να εκμεταλλευτεί τους πολύ καλούς αισθητήρες που ενσωματώνει ώστε να παρέχει sleep tracking που για τους περισσότερους είναι πλέον must.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ALXIOA said:

Me Android συχρονιζει,😜🤪😜🤪😜😜😜

Όσο συγχρονίζει και το Samsung watch με το iOS. 😛 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, babooniaris είπε

Το amazfit bip μου έχει όλη την ώρα ανοιχτή οθόνη και διαρκεί 45 ημέρες με μια φόρτιση......

Καλά δεν αδειάζει καθόλου η μπαταρία με το καρδιογραφημα??? 

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, OLDjunior said:

Καλά δεν αδειάζει καθόλου η μπαταρία με το καρδιογραφημα??? 

Το amazing fit είναι μια φθηνή low cost συσκευή από πλαστικό με οθόνη 176χ176 νομίζω pixels. Δεν καταγραφει κάθε 3 λεπτά τους παλμούς συνεχώς όπως το apple watch εκτός δραστηριοτήτων και δεν αλληλεπιδρά με καμία ειδοποίηση από το τηλέφωνο αλλά απλά στις δείχνει. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους. 

• Like 1
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...