Rpanagos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Το συγκεκριμένο κουτί παίρνει 2 120 μπροστά ,2 πανω, 1 πίσω και έναν 200 στο πλάι. Θα ήταν σωστό να το γεμίσω όλο με ανεμιστήρες; Οι 2 μπροστά και ο πλαϊνός θα βάζουν αέρα ενώ όλοι οι άλλοι θα βγάζουν. Η ερώτηση μου είναι ως προς αν έχει λογική αυτή η κίνηση η βάζοντας λιγότερους αν θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα με το να το είχα γαμάτο ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deka013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Deka013 είπε Έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες; Όχι δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα. Αλλά θα πρέπει να πάρω fans . Να του βάλω 2 μπροστά ένα πισω και 1-2 πάνω;και βλέπω μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deka013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι,γιατί αν και τα extra fans σίγουρα βοηθάνε,ίσως αποφύγεις να τα βάλεις (είναι ακριβούτσικα).Βάλε το στάνταρ 2 μπρος 1 πίσω και βλέπεις. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Deka013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το ίδιο κουτί αλλά με το τζάμι στο πλάι. Του έχω βάλει 2 μπροστά (Με πατέντα μπαίνει κ 3ο fan μπροστά αλλά χάνεις το dvd) 1 πίσω κ 1 πανω. Κάρτα γραφικών δεν έχω. Το CPU πιάνει καπου στους 54 βαθμούς μετά απ 3ωρο sims της γυναίκας, οι δίσκοι στους 35 Κ η μητρική κάπου εκεί. Θερμοκρασία δωματίου 29 βαθμοί. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από ilias78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα